- 4 Ocak 2020
- 171
- 296
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.701
breathe right denedin mi en azından geceleri daha rahat uyumayı sağlıyorarkadaşlar burnuma artık tahammül edemiyorum .Burnumu asla nefes almak için kullanamıyorum.Sürekli tıkalı.Denemediğim yol kalmadı.Doktorum deniz suyu dedi aylardır kullanıyorum hiç bi işe yaradığı yok.Üstüne üstlük sıktıkça hapşırık krizi tutuyor.Artık günlük hayatımı inanılmaz olumsuz etkilemeye başladı ve nasıl baş edeceğimi bilemiyorum.uyku falan uyuyamıyorum ,eşim horlamamdan eminim çok rahatsızdır her ne kadar sorun değil dese de ben bile horlamama uyanıyorum.nolur bi çaresi olan benimle de paylaşsın.Buhar makinesi dediler aldım ,ıslak havlu koy kaloriferlerine dediler yaptım ,viks sür dediler zararlı olduğunu bile bile onu da sürdüm ama artık ağlamak istiyorum bir günde bir tuvalet kağıdı bitiyor burnuma
ErkekKızlar bilenler cinsiyetleri yazarlarsa elimden geldiğince ekleyeyim. Çok kaçırdım sayfaları çünkü...
Denedimbreathe right denedin mi en azından geceleri daha rahat uyumayı sağlıyor
Erkek
Ben hazırlıklı olmak açısından tüm testleri yaptırmak istedim.görüş meselesi elbette sizin gibi de düşünen çok fazla anne var.Ben sadece bir şey varsa bilmek isteyen taraftayım bu yüzden yaptırdımMerhaba herkese. İkili test yaptırmayan var mı aranızda kızlar ben yaptırmadım doktorumla da görüştüm eşimle de ve yaptırmama kararı aldım. Ben sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğurmayı istiyorum Allah'ın izniyle böyle düşündükten sonra da bu testi yaptırıp olumsuz bir şey duyma ihtimalini göze almak istemiyorum. Ancak hem forumda genel olarak yaptırıldığını görünce hem de çevremdekilerin yaptır yaptır baskılarını gördükçe acaba hata mı ediyorum dedim ve huzursuz oldum. Bu testi yaptırmak bu kadar önemli mi sizce?
Eger varsa bir sorun bilmemizi tavsiye ettiler bize genelde. Bebek yoğun bakimi, kardiyoloji yoğun bakimi olan tam tesekkullu bi hastanede dogum yapmak gerekebiliyormus down sendromu varsa bebekte. Ne derece dogrudur bilmiyorum. Ama aldirmayi dusunmeyen biri bence de yaptirmamali. Çünkü o psikolojiyle hamileligi cok zor gececektirMerhaba herkese. İkili test yaptırmayan var mı aranızda kızlar ben yaptırmadım doktorumla da görüştüm eşimle de ve yaptırmama kararı aldım. Ben sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğurmayı istiyorum Allah'ın izniyle böyle düşündükten sonra da bu testi yaptırıp olumsuz bir şey duyma ihtimalini göze almak istemiyorum. Ancak hem forumda genel olarak yaptırıldığını görünce hem de çevremdekilerin yaptır yaptır baskılarını gördükçe acaba hata mı ediyorum dedim ve huzursuz oldum. Bu testi yaptırmak bu kadar önemli mi sizce?
Ay ben sizinle birebir aynı şeyi yaşadım tam duş sonrasi krem sürerken ve bence bebektiKızlar, bugün karnım oynadı, acaba ben mi hayal gördüm, duş almıştım, kendimi kremledim karnımı felan, baktım göbek deliğimin 3 cm altı seğiriyor, elimle dürttüm, hareket etti, 13+3 üz daha, olabilir mi? Böyle bişey hisseden var mı? 20. Haftada hissedilir diyorlardı sanki
Çok teşekkürler hamişliğin tatlı olmayan göbişi olurmuymuş hiçAh keşke bi versek kırk kere inleyip ,yataklara düşerler
Çok Tatlı bi göbüşmaşallah
Yaaa at lütfen çok merak ettimmmydreams93 ayy masallah cok tatli benim.gobegi bir gorsen suan siskinlikle birlikte 6 aylik gibi abartmiyorum ama bende aticam bi göbüş fotosu yakinda heves ettm
Ay benimde öyle ben trendyoldan fitilli taytları çok sevdim göbek kısmı güzel esniyor hep onlardan giyip gömlek kazak giyiyorum üstüne tavsiye ederim rahat oluyorBenim göbeğim de arşa çıkıyor akşamları7aylık var.Artık kıyafet de bulamıyorum .marka olarak sadece hamile kıyafeti satan bi yer de bulamadım .Perişanım
Hiç endişelenme canım ilk 4 ay çok kilo almayı doktorlar beklemiyormuş zaten bebişlerimizle ilgili olmuyormuşşBenımde öyle canım
2.5 kg almıştım şimdi sabit gibiyim belki yaeım kg civarı vermiş olabilirimböyle kilo verince sabit kalınca da bi endişeleniyorum annelik çok garip gerçekten en ufak bir şeyde endişe duyuyorum
Sağlıklı olsunlarda canım peşlerine illa gider zatenDoğumdan sonra gider kuzum
Daha güzelleri sizinle olsun inşallah pozitifimVallahi kuzum müsait bir zamanda foto çeker atarım. Ama son kontrolden bu yana kilo almamışım doktorun tartisina göre(kendi tartım evde on günü geçti tartilamiyorum kendi tartimda....ahh evim bak yine aklıma geldi ) Ben şok dedim kilo almayisima aslında yedim de yani kendimi engellemedim ama sanırım stresten almadım bilemiyorum... Benim bu sefer göbeğim gerçekten sivri gitmiyor. Yayılmaya başladı sanki yanlara
Valla delirmediysem bende öyle gördümAy ben sizinle birebir aynı şeyi yaşadım tam duş sonrasi krem sürerken ve bence bebekti
Ay benim de gobegim boyle
Daha dun demistim bu hafta hissedersin o zaman diyeeeBende içeriden hissediyorum .çok değişik bir his.kanatlanıyor gibibugün çok fazla yaşadım .ama dışardan belli olmuyor benim
Bende öyle ama taytlar da çok üşütüyor insanı
Kac haftalıksın canimAy benim de gobegim boylekac kilo aldin pekiii
14+4 ben 5 kilo aldimKac haftalıksın canim
Bende 14+6 aynıyım almadım hiç hamur işi çok tuketiyormusun14+4 ben 5 kilo aldim
Evet malesef… mide bulantim yuzunden tek yiyebildigim sey hamur isiydi. Dr diyetisyen yardimi almam gerektigini soyledi ama hic bana gore degil cunku surekli acikiyorum hayatta diyet yapamamBende 14+6 aynıyım almadım hiç hamur işi çok tuketiyormusun
Kuzum ben ekmek tuketemiyorum aklına gelen herşeyi yiyorum bulantım gecmedi ağrılarım daha çok kaşık bel ağrım ikiz acaba ondanmi ağrı çok oluyorEvet malesef… mide bulantim yuzunden tek yiyebildigim sey hamur isiydi. Dr diyetisyen yardimi almam gerektigini soyledi ama hic bana gore degil cunku surekli acikiyorum hayatta diyet yapamam
Sen nasil besleniyosun ki hic kilo almamissin masallah
Ondan olabilir iki bebis kolay degildirKuzum ben ekmek tuketemiyorum aklına gelen herşeyi yiyorum bulantım gecmedi ağrılarım daha çok kaşık bel ağrım ikiz acaba ondanmi ağrı çok oluyor
Ekmek yıllardır hiç tüketmeyen ben hamilelikte tüketiyorum maalesefBende 14+6 aynıyım almadım hiç hamur işi çok tuketiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?