2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba herkese. İkili test yaptırmayan var mı aranızda kızlar ben yaptırmadım doktorumla da görüştüm eşimle de ve yaptırmama kararı aldım. Ben sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğurmayı istiyorum Allah'ın izniyle böyle düşündükten sonra da bu testi yaptırıp olumsuz bir şey duyma ihtimalini göze almak istemiyorum. Ancak hem forumda genel olarak yaptırıldığını görünce hem de çevremdekilerin yaptır yaptır baskılarını gördükçe acaba hata mı ediyorum dedim ve huzursuz oldum. Bu testi yaptırmak bu kadar önemli mi sizce?

breathe right denedin mi en azından geceleri daha rahat uyumayı sağlıyor
Kızlar bilenler cinsiyetleri yazarlarsa elimden geldiğince ekleyeyim. Çok kaçırdım sayfaları çünkü...
Erkek

Ben hazırlıklı olmak açısından tüm testleri yaptırmak istedim.görüş meselesi elbette sizin gibi de düşünen çok fazla anne var.Ben sadece bir şey varsa bilmek isteyen taraftayım bu yüzden yaptırdım

Eger varsa bir sorun bilmemizi tavsiye ettiler bize genelde. Bebek yoğun bakimi, kardiyoloji yoğun bakimi olan tam tesekkullu bi hastanede dogum yapmak gerekebiliyormus down sendromu varsa bebekte. Ne derece dogrudur bilmiyorum. Ama aldirmayi dusunmeyen biri bence de yaptirmamali. Çünkü o psikolojiyle hamileligi cok zor gececektir herkesin düşüncesi farklı. Kimi kendini hazirlamak istiyor. Kimi de doguma kadar kafasi rahat olsun istiyor. Siz ne istiyorsunuz?

Ay ben sizinle birebir aynı şeyi yaşadım tam duş sonrasi krem sürerken ve bence bebekti

Ah keşke bi versek kırk kere inleyip ,yataklara düşerler

Çok Tatlı bi göbüş maşallah
Çok teşekkürler hamişliğin tatlı olmayan göbişi olurmuymuş hiç
mydreams93 ayy masallah cok tatli benim.gobegi bir gorsen suan siskinlikle birlikte 6 aylik gibi abartmiyorum ama bende aticam bi göbüş fotosu yakinda heves ettm
Yaaa at lütfen çok merak ettimm tatlış göbüşlerle dolsun buralar
Benim göbeğim de arşa çıkıyor akşamları 7aylık var.Artık kıyafet de bulamıyorum .marka olarak sadece hamile kıyafeti satan bi yer de bulamadım .Perişanım
Ay benimde öyle ben trendyoldan fitilli taytları çok sevdim göbek kısmı güzel esniyor hep onlardan giyip gömlek kazak giyiyorum üstüne tavsiye ederim rahat oluyor
Hiç endişelenme canım ilk 4 ay çok kilo almayı doktorlar beklemiyormuş zaten bebişlerimizle ilgili olmuyormuşş
Doğumdan sonra gider kuzum
Sağlıklı olsunlarda canım peşlerine illa gider zaten
Daha güzelleri sizinle olsun inşallah pozitifim kızçe göbüşü öyle oluyor demekki

Kızlar selam, geçen hafta doktor kontrolüm vardı ama benim kafada yeller estiğinden daha yeni yeni kafama sorulae takılıyor. 11 haftalıkken fetal dna testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı o yüzden 2li test yapmadı doktorum ama geçen hafta gittiğimde 3lü yaptıracam dedi aft mi apt mi onun için dedi. Benimde aklıma fetal dna yaptırdık neden lazım demek gelmedi acaba doğum paketi aldığım için yaptırmadığım şeyler ordan mı düşüyorda ondan mı istedi yaptırmak? tecrübesi olan ya da bu durumu yaşayan varsa beni bilgilendirebilir mi?

Bende içeriden hissediyorum .çok değişik bir his.kanatlanıyor gibi bugün çok fazla yaşadım .ama dışardan belli olmuyor benim

Bende öyle ama taytlar da çok üşütüyor insanı
Daha dun demistim bu hafta hissedersin o zaman diyeee nasil bi sey? Ben 14+4 um dun sol tarafimda bi sey pit pit pit yapti bi daha olmadi

Bende 14+6 aynıyım almadım hiç hamur işi çok tuketiyormusun
Evet malesef… mide bulantim yuzunden tek yiyebildigim sey hamur isiydi. Dr diyetisyen yardimi almam gerektigini soyledi ama hic bana gore degil cunku surekli acikiyorum hayatta diyet yapamam
Sen nasil besleniyosun ki hic kilo almamissin masallah

Evet malesef… mide bulantim yuzunden tek yiyebildigim sey hamur isiydi. Dr diyetisyen yardimi almam gerektigini soyledi ama hic bana gore degil cunku surekli acikiyorum hayatta diyet yapamam
Sen nasil besleniyosun ki hic kilo almamissin masallah
Kuzum ben ekmek tuketemiyorum aklına gelen herşeyi yiyorum bulantım gecmedi ağrılarım daha çok kaşık bel ağrım ikiz acaba ondanmi ağrı çok oluyor

Bende 14+6 aynıyım almadım hiç hamur işi çok tuketiyormusun
Ekmek yıllardır hiç tüketmeyen ben hamilelikte tüketiyorum maalesef
Hamur işiyle de aramızdan su sızmıyor
En son aynı kilomda idim almamıştım ama son bir haftadır tartılamadım hiç evimde olmadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…