2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
canım dijitaller çöp, eski tip manuel ölçülenlerden al bilmiyorsan da çok kolay ben sana anlatırım. omron ya da erka en iyilerinden diye biliyorum

canım ben limon karanfil önermiştim onu denedin mi? alerjik rinitim var geceleri nefes alamıyordum bu çare oldu bana

Evet yaz gelse elbise bal gibi olur rahat rahat giyeriz ama ah işte yazı bulana kadar ne yaparız bilemedim
ben lcw online kuponlarını sömürüyorum 4 tane karın panelli kot, 2 tane tayt 3 de tshirt aldım bence yeter

kuzenimin ikili testi riskli çıktı 5 ayı ağlamakla geçti ve bebeği sağlıklı doğdu. 30 yaş ve üstünde çok yüksek oranda risk çıkıyor ve çoğunlukla yalancı pozitiflik bunlar. doktordan da bunu teyit edince ikili yaptırmadım, üçlü dörtlü de düşünmüyorım ayrıntılıyı bekliyorum.

Kızlar, bugün yola çıktık. 4 sa kadar sürdü. Sol kasığım yolun ortalarından beri ağrıyor. Eşimle de tartıştık yemek de yemedim. Gece oldu ağrım hala devam ediyor. Normal mi?

Valla delirmediysem bende öyle gördüm ama okuduklarıma göre bu haftada imkansızmış ama herkesinki farklıdır tabi belli de olmaz
Ben de hemen buraya yazdım bir heyecanla o gün içerden birşey hissetmedim ama karnımın minicik oynadığını gördüm yani hemde sağ taraftı

Bende hiç bir test yaptırmayacağım.3.gebeliğim Allah ne verirse hayırlısını versin.ayrıntılı ultrason belki yaptırırım zamanı geldiğinde

Bende hiç bir test yaptırmayacağım.3.gebeliğim Allah ne verirse hayırlısını versin.ayrıntılı ultrason belki yaptırırım zamanı geldiğinde
ayrıntılıyı sakın atlama, damarlarına kadar görülüyor ve bazı durumlarda müdahale şansı veriyor. ben de hiçbirini yaptırmadım ama ayrıntılı kesinlikle atlanmayacak bir test

Sağlık ocagında yaptirabilirsiniz. Hamile oldugunuz zaten biliniyor. Ben sira dahi beklemiyorum sagolsunlar gebelere oncelik diye aliveriyorlar.
Saglik ocağında bir gün sonra çıkıyor sonuçlar. İş yerinden anca bir gün izin alabildim kan sonuclarimi alıp aynı gün doktora görünmem lazım.

Günaydın kizlarrrKandiliniz mübarek olsun Kontrole giden arkadaslarim hayirli guzel haberler gelinn insallah benimde yarin öglen 12de cok heycanliyim en son kiz demisti bakalim hala kiz miii yaa ben 16+1 oldum hala kipirti vs hissetmiyorum hisseden arkadaslar cok sanslisiniz

Bende dün Trendyoldan hamile eşofmanı aldım valla işe de giyeceğim kimse kusura bakmasın bu göbekle yaşamak zor
Daha dun demistim bu hafta hissedersin o zaman diyeee nasil bi sey? Ben 14+4 um dun sol tarafimda bi sey pit pit pit yapti bi daha olmadi
Sanki içimde bişey kanatlanıyor da kanatlarını hissediyormuşum gibi bir his.tarifi zor ama hissediliyor Farklı olduğunu anlıyorsunuz hemen
canım ben limon karanfil önermiştim onu denedin mi? alerjik rinitim var geceleri nefes alamıyordum bu çare oldu bana
Ay hayır nasıl kullandın bir daha anlatır mısın kusura bakma atlamışım sanırım onu
ben lcw online kuponlarını sömürüyorum 4 tane karın panelli kot, 2 tane tayt 3 de tshirt aldım bence yeter
Ben kupon işini bi çözemedim orda sürekli bildirim geliyor ama halledemedim bi .pantolonların da bel kısmı çok dandik ya geçen gün çekeyim yukarı derken yırttım birini

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin minik
Çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun Sonuçlarınız kaç günde geldi?
Çok teşekkür ederim, 9 iş gününde geldi
Çok teşekkür ederim canım.

Günaydın kızlar bugün kontrolümüz var uyku tutmasında cinsiyet tahmini yaparız demişti üç oldu rüyamda erkek benek görüyorum hayırlısı dualarınızı bekliyorum
Bende 3 kere erkek gördüm etrafımdaki herkes kız kız kız dedi.hele eşimin ailesi çok emindi görümcem de sürekli rüyasında kız görüyordu ve benim rüyalarım net çıkar deyip kız kıyafeti bakıyordu sağda solda.Ama bebiş erkek hayırlı evlat olsunlar inşallah.Bize de haber ver

Bi arkadaşım 20.haftada anca hissetti.kişiden kişiye değişiyor sanırım.çünkü bu hissi yaşadığında anlıyorsun kesin bebek diyorsun inşallah yakın zamanda hissedersin sende mucizevi bi his gerçekten hayırlı kandiller

Benımde öyle eşimin ve benım ailemde kız çok az o yüzden sanırım eşimde dahil olmak üzere herkes kız diyor canım kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da
Bir de benım lekelenmem oldu erkek bebeklerde oluyomuş baş ağrısı da aynı şekilde.. ama kusmalarım da vardı onlar içinde kız diyorlar mesela

ok baş ağrısı yaşadım

en doğru karar bende yaptırmadım kendi kendimi piskolojimi hiç bozamam yiğenime yaptırmıştık down sendromlu dediler beyni ayrık dediler bu çocuk çift cinsiyetli dediler dediler de dediler yemgem 9 ay ağladı sonucunda nurtopu şu an 4 yaşında zehir gibi :) rabbbim verdiyse de eğer doğumda öğrenirim diye düşünüyorum geçen doktorum ense kalınlığı normal ikili yaptırdın mı dedii hayır dedim zaten bir sorun olsa ultrasonda da anormallik illaki görüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…