2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ilk bebkte 20-21. haftayı buluyormuş 2. ve 3. gebelikteki anneler 16 da hissedermiş sanırım :)

Benim kusmam da olmadı ,lekelenmem de olmadı ,baş ağrım da olmadı.midem bulandı sadece kuru kuru.Tatlı bile istemedi canım.Hala da istemiyor portakal suyu ,limonlu bişeyler ,turşu falan aklıma geliyor hep.O yüzden hurafelere tamamen kapattım kendimi artık Allah gönlüne göre versin inşallah

Ay benim de gobegim boyle kac kilo aldin pekiii
Minnoş hiç almadım canım bulantılarım yüzünden ne yediysem çıktı zaten ama bulantılarım geçince almaya başlarım vücut yapım çok müsait kilo almaya
Benim hiç göbeğim çıkmadı çok az var ile yok arası
Var mı benim gibi olan
İç karnım geniş herhalde
Yaaa güzel bişey aslındaa benim en yakın arkadaşım öyleydi son aylarda anca büyüdü göbüşü ve çok tatlı hamiş oldu iç karnı genişmiş

Hayırlı kandiller herkese bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Göbek konusu açılmış benim 12 hafta oldumu bi anda çıktı sanki 5 6 aylık gibi oldum iki hafta önce tartılmıştım 3 kg almışım 56 kilo oldumevde olan taytlarımla idare ediyorum şimdilik dışarda kot pantolondan vazgeçemiyorum önü kapanmıyor zaten göbekten de düğmesine lastik geçiriyorum fermuar çekmeden üstünede uzun kazakla kapatıyorum hiç anlaşılmıyo yaz gelsin de elbise giyelim şöyle tiril tiril

Evimize beyaz ekmek girmezdi eşim de bana uyardı. Şu an ekmek için deliriyorum

pozitifbiri Allah bağışlasın çok yakışıklılar büyük oğluna talip olurdum ama benimki de erkekmiş
Oğullarimin talibi çok teyzesi inşallah senin de bal gibi bir oğlun olacak , aranızdaki aşk iyi ki oğlum olmuş dedirtecek sana

Iyiyim cok sukur bir sıkıntı olmadı aman dikkat edin bu banyolar cok teklikeli ölümcül yer

Bakın benim göbüş de böyle takvime göre 15+3 ama hep beş gün önde çıktığına göre 17. Haftanın içi sanırım
Masallah ben 70 den 65 e dustum alamadim daha kilo sabahları azıcık var karnım ama dogumdan kalan göbek gibi aksama biraz şişiyor bu aydan sonra fırlar benim karnım doktorlar karnima bakip ikiz sanarlardı 4 kilo üstü dogar dediler 3550 dogmustu

Merhaba naptınız gittiniz mi bende de içimde bir şeyler burkuluyo gibi oluyo bazen gülerken anlık bişey batıyor çok korkuyorum. Göbek deliği çevremde o değişik his oluyor genelde ama anlık batmalar, acımalar aşağı kasık tarafında oluyor. Hamilelik geçirenler bebeğin hareketidir için burkuluyo gibiyse diyolar ama kasık ağrısı korkutuyor. Size ne dedi doktorunuz acaba?

0.62 mm imiş düzeltiyorum hemen

Eklentiler

• 87603D4B-65DD-44FD-A64B-6AA27F54D413.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 147
Yahuu nasıl güzell maşallah

Oyy maşallahh galiba hamileliğin balayına geldik ben çok sevdim bu göbüş olayını
Ay çok şükür mide bulantım ,uyku manyaklığım azaldı.bi de burnumu açarsam benim balayım başlayabilir artık göbüşü sever gezerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…