- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.741
ilk bebkte 20-21. haftayı buluyormuş 2. ve 3. gebelikteki anneler 16 da hissedermiş sanırım :)Günaydın kizlarrrKandiliniz mübarek olsun Kontrole giden arkadaslarim hayirli guzel haberler gelinn insallah benimde yarin öglen 12de cok heycanliyim en son kiz demisti bakalim hala kiz miii yaa ben 16+1 oldum hala kipirti vs hissetmiyorum hisseden arkadaslar cok sanslisiniz
Benim kusmam da olmadı ,lekelenmem de olmadı ,baş ağrım da olmadı.midem bulandı sadece kuru kuru.Tatlı bile istemedi canım.Hala da istemiyor portakal suyu ,limonlu bişeyler ,turşu falan aklıma geliyor hep.O yüzden hurafelere tamamen kapattım kendimi artıkBenımde öyle eşimin ve benım ailemde kız çok az o yüzden sanırım eşimde dahil olmak üzere herkes kız diyor canım kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da
Bir de benım lekelenmem oldu erkek bebeklerde oluyomuş baş ağrısı da aynı şekilde.. ama kusmalarım da vardı onlar içinde kız diyorlar mesela
MinnoşAy benim de gobegim boylekac kilo aldin pekiii
Yaaa güzel bişey aslındaa benim en yakın arkadaşım öyleydi son aylarda anca büyüdü göbüşü ve çok tatlı hamiş oldu iç karnı genişmişBenim hiç göbeğim çıkmadı çok az var ile yok arası
Var mı benim gibi olan
İç karnım geniş herhalde
Hamile olunca insan yiyorEkmek yıllardır hiç tüketmeyen ben hamilelikte tüketiyorum maalesef
Hamur işiyle de aramızdan su sızmıyor
En son aynı kilomda idim almamıştım ama son bir haftadır tartılamadım hiç evimde olmadığım için
Evimize beyaz ekmek girmezdi eşim de bana uyardı. Şu an ekmek için deliriyorumEkmek yıllardır hiç tüketmeyen ben hamilelikte tüketiyorum maalesef
Hamur işiyle de aramızdan su sızmıyor
En son aynı kilomda idim almamıştım ama son bir haftadır tartılamadım hiç evimde olmadığım için
Oğullarimin talibi çok teyzesi
Aynen canım hem de nasılllHamile olunca insan yiyor
biz de hiç almazdık ama şimdi vazgeçemiyorum vallaEvimize beyaz ekmek girmezdi eşim de bana uyardı. Şu an ekmek için deliriyorum
Iyiyim cok sukur bir sıkıntı olmadı aman dikkat edin bu banyolar cok teklikeli ölümcül yerbenimde hapsirmam cok artti normalde alerjisi olan biri degilim ve gece öksürme felanda var burnum.tikali bende yasadigim yerde gece -20 felan. ondan saniyodum bende ama yok hamilelik riniti bu
gozunaydin canimhayirli olsun
canim gecmis olsun takip.et kendini bakalim kanaman agrin olursa tabikide gorun ama için hic rahat etmesse acile gidip durumu anlatabilirsn bakarlar bi
Ankarada bi laboratuvara kan gonderdim nifty test yapiliyor sonuc bekliyorum simdilikSize ne dediler siz ne yaptınız
Masallah ben 70 den 65 e dustum alamadim daha kilo sabahları azıcık var karnım ama dogumdan kalan göbek gibi aksama biraz şişiyor bu aydan sonra fırlar benim karnım doktorlar karnima bakip ikiz sanarlardı 4 kilo üstü dogar dediler 3550 dogmustuBakın benim göbüş de böyle takvime göre 15+3 ama hep beş gün önde çıktığına göre 17. Haftanın içi sanırım
Merhaba naptınız gittiniz mi bende de içimde bir şeyler burkuluyo gibi oluyo bazen gülerken anlık bişey batıyor çok korkuyorum. Göbek deliği çevremde o değişik his oluyor genelde ama anlık batmalar, acımalar aşağı kasık tarafında oluyor. Hamilelik geçirenler bebeğin hareketidir için burkuluyo gibiyse diyolar ama kasık ağrısı korkutuyor. Size ne dedi doktorunuz acaba?Kizlar sabah uyandım karnım tam orta yerinde taş gibi olmuştu ayağa kalkınca geçti şimdide sancı geliyo ama adet öncesi sancı gibi yaşayan varmı acile gitmeli miyim 16 haftalık acil yardım bekliyorum sizden
0.62 mm imiş düzeltiyorum hemenbiz geldik teyzeleri her şey yolunda 12+5 günlüğüzikili tarama İçin kan verdik ense kalınlığı burun kemiği gayet normal dedi ense kalınlığı 0.6 cm çıktı Bebişimiz %60-%65 erkek tabi iki hafta sonra netleşecek
Benimki 0.88 yazıyo tarama sonucunda bu değer normal demi0.62 mm imiş düzeltiyorum hemen
Benim de şu an 16+5 durumlar şöyleBakın benim göbüş de böyle takvime göre 15+3 ama hep beş gün önde çıktığına göre 17. Haftanın içi sanırım
Yahuu nasıl güzell maşallahBakın benim göbüş de böyle takvime göre 15+3 ama hep beş gün önde çıktığına göre 17. Haftanın içi sanırım
Oyy maşallahhBenim de şu an 16+5 durumlar şöyle
Normaldir sanırım canımBenimki 0.88 yazıyo tarama sonucunda bu değer normal demi
Ay çok şükür mide bulantım ,uyku manyaklığım azaldı.bi de burnumu açarsam benim balayım başlayabilir artıkYahuu nasıl güzell maşallah
Oyy maşallahhgaliba hamileliğin balayına geldik ben çok sevdim bu göbüş olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?