2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bebeği hissettiğini düşünenler 16.haftadan öncelerde genelde balık kayması gibi diyorlar, 16.hafta ile birlikte pıt pıt gibi kelebek uçuşması gibi diyorlar
Bende 12.hafta civarı pıt pıt hissettim diye düşünüyorum ama İnternete ve bebeğin boyutuna göre imkansız yazıyor hep nette (daha 100 gr civarı oldugu için onun yaptığı hareketi hissetmek imkansız yazıyor)

Hayırlı kandiller canım bende 12+1 im bugün ikili teslim var saat 16:00 ya randevu aldık bakalım heyecanlıyım benim 3.yavrum olacak 2 kızım var bir tarafım kızları 3 ledin diyor bir tarafımda ilk evlendiğimizde 3 evladımız olsun 2 kız 1 oğlan demiştik bu erkek diyor sağlıklı olsunda yeter Rabbım hepimize hayırlı evlatlar versin sağlıkla kucağımıza alalım insallah

Gittim idrar yolunda enfeksiyon varmış oda kasılma yapıyormuş tehlikeli dedi erken doğum riski bide bulantimdda geçmemesi ondan kaynaklı olabilirmiş tedaviye başladık

Merhabalar çatlaklar oluşmaması için hangi kremleri kullanıyorsunuz
Canım ben baya araştırdım genelde lierac önermişler ama netten orijinal gelir mi bilemiyorum 350tl civarı, eczaneden sordum 550 dedi arada ciddi fark var karar verip alamadım. Ben de şimdilik bio oil sarı olandan aldım doğal olduğu için ona başlıcam şimdilik sonra da lierac da alıp ilerde dönüşümlü kullanmayı planlıyorum

Teşekkür ediyorum

Kızlar ekmek yemeyenler ne yiyorsunuz bulantınız olmuyor mu? Benim bulantımı ekmek dışında bi şey bastırmıyo, sabah kalkar kalkmaz kusmamak için hemen ağzıma bi parça ekmek atıyorum. Ekmek olmazsa tuzlu kraker ya da tuzlu bisküvi ama mutlaka karbonhidrat yiyorum. Bazı günler ekmek arasından başka bir şey yiyemiyorum o kadar bulantım var ki… Daha 2 kilo almışım ama hiç hareket etmiyorum neredeyse, ekmeği nasıl bırakırım bilmiyorum

Kesinlikle normalde tam buğday yerdim ama şu an sadece beyaz ekmek arası peynir zeyton favorim

Ben de aynı durumdayım. Gebelik öncesi sabah kahvaltısı dışında ekmeği yemiyordum. Baya dengeli besleniyordum. Kan değerlerim de çok iyi çıkmıştı. Ama hamile kaldığımdan beri şu bulantı beni benden aldı ve sanki 11-12. hafta daha da arttı azalacağı yerde

Gebelik öncesini çok özlüyorum bazen, ben de yediğime çok dikkat ederdim, haftada 4 kez koşardım. Şimdi yürüyüşe bile çıkacak enerjim yok ve ekmeğe abandım
10. Haftada düzelmiştim enerjim artmıştı bulantı kesilmişti, 11de öyle bir döndü ki kendimi şaşırdım, şimdi 12 hala var. Gerçekten yoruldum böyle hasta hissetmekten

Son düzenleme:
Bende her gün yürüyüş ve günde yarım saat spor yapıyordum. Belki de hayatımın en sağlıklı dönemi, iş, okul ev, cocuklar her seye yetiyordum. Ama şimdi hak getire. Ama dediğin gibi bu bulantılar arttı gene, eskiden öğleden sonra akşama doğru artarken, şimdi bütün gün beni zorluyor. Ama geceçek inşallah, muhakkak bu bulantıların da bir kırılma noktası olacaktır.

Gittim idrar yolunda enfeksiyon varmış oda kasılma yapıyormuş tehlikeli dedi erken doğum riski bide bulantimdda geçmemesi ondan kaynaklı olabilirmiş tedaviye başladık
Sürekli mi oluyordu kasık batması ağrısı yoksa günde bir kaç kere mi yokluyordu canım? Bir de idrar yaparken falan sıkıntın var mıydı?

Normal canım benm 1,4 mm iyi ded doktor. 2 bucugun altında olması gerekiyormus
Normal ise sevindim gerçekten. Bende iki gündür su ense kalınlığının kaç olması değeri burturlu bulamadım netten yazinda 3mm altı iyi sonuç diyordu bende diyordum bu çok küçük ozman diye

limonu 3 e 4 e kesip çay tabağına koy üstüne birkaç tane karanfil batırıp üstünü kaplayacak şekilde iri kaya tuzu dök ve baş ucuna koy, inanılmaz nefes açıyo valla kurtuldum o dertten. kupon da kupon kodunu sepetinde aşağıdaki kod yerine yazıyorsun. taytları aşırı güzel ve tamamen pamuk, kotların da karın panelleri bayağı kalın sen şansa kötü birini almışsın muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…