- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.761
Evet 2,5 hatta 3ün Altı normalBenimki 0.88 yazıyo tarama sonucunda bu değer normal demi
Normal canım benm 1,4 mm iyi ded doktor. 2 bucugun altında olması gerekiyormusBenimki 0.88 yazıyo tarama sonucunda bu değer normal demi
Hayırlı kandiller canım bende 12+1 im bugün ikili teslim var saat 16:00 ya randevu aldık bakalım heyecanlıyım benim 3.yavrum olacak 2 kızım var bir tarafım kızları 3 ledin diyor bir tarafımda ilk evlendiğimizde 3 evladımız olsun 2 kız 1 oğlan demiştik bu erkek diyor sağlıklı olsunda yeter Rabbım hepimize hayırlı evlatlar versin sağlıkla kucağımıza alalım insallahHayırlı kandiller herkese bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Göbek konusu açılmış benim 12 hafta oldumu bi anda çıktı sanki 5 6 aylık gibi oldum iki hafta önce tartılmıştım 3 kg almışım 56 kilo oldumevde olan taytlarımla idare ediyorum şimdilik dışarda kot pantolondan vazgeçemiyorum önü kapanmıyor zaten göbekten de düğmesine lastik geçiriyorum fermuar çekmeden üstünede uzun kazakla kapatıyorum hiç anlaşılmıyo yaz gelsin de elbise giyelim şöyle tiril tiril
Gittim idrar yolunda enfeksiyon varmış oda kasılma yapıyormuş tehlikeli dedi erken doğum riski bide bulantimdda geçmemesi ondan kaynaklı olabilirmiş tedaviye başladıkMerhaba naptınız gittiniz mi bende de içimde bir şeyler burkuluyo gibi oluyo bazen gülerken anlık bişey batıyor çok korkuyorum. Göbek deliği çevremde o değişik his oluyor genelde ama anlık batmalar, acımalar aşağı kasık tarafında oluyor. Hamilelik geçirenler bebeğin hareketidir için burkuluyo gibiyse diyolar ama kasık ağrısı korkutuyor. Size ne dedi doktorunuz acaba?
Canım ben baya araştırdım genelde lierac önermişler ama netten orijinal gelir mi bilemiyorum 350tl civarı, eczaneden sordum 550 dedi arada ciddi fark var karar verip alamadım. Ben de şimdilik bio oil sarı olandan aldım doğal olduğu için ona başlıcam şimdilik sonra da lierac da alıp ilerde dönüşümlü kullanmayı planlıyorumMerhabalar çatlaklar oluşmaması için hangi kremleri kullanıyorsunuz
Teşekkür ediyorumCanım ben baya araştırdım genelde lierac önermişler ama netten orijinal gelir mi bilemiyorum 350tl civarı, eczaneden sordum 550 dedi arada ciddi fark var karar verip alamadım. Ben de şimdilik bio oil sarı olandan aldım doğal olduğu için ona başlıcam şimdilik sonra da lierac da alıp ilerde dönüşümlü kullanmayı planlıyorum
Ben lierac ve bio oil kullaniyorum umarim ise yararMerhabalar çatlaklar oluşmaması için hangi kremleri kullanıyorsunuz
Keisnlikle cnim benimAynen canım hem de nasılll
Aman yiyelim boşver yiyemediğimiz zamanlar ölüyorduk valla
biz de hiç almazdık ama şimdi vazgeçemiyorum vallao olmadan doymuyorum
Kesinlikle normalde tam buğday yerdim ama şu an sadece beyaz ekmek arası peynir zeyton favorimKızlar ekmek yemeyenler ne yiyorsunuz bulantınız olmuyor mu? Benim bulantımı ekmek dışında bi şey bastırmıyo, sabah kalkar kalkmaz kusmamak için hemen ağzıma bi parça ekmek atıyorum. Ekmek olmazsa tuzlu kraker ya da tuzlu bisküvi ama mutlaka karbonhidrat yiyorum. Bazı günler ekmek arasından başka bir şey yiyemiyorum o kadar bulantım var ki… Daha 2 kilo almışım ama hiç hareket etmiyorum neredeyse, ekmeği nasıl bırakırım bilmiyorum
Evet ben eskiden ketojenik besleniyordum ekmeği bırak pilav bulgur fasülye bile yemiyordum ama şimdi ekmeksiz yaşayamıyorum aslaKesinlikle normalde tam buğday yerdim ama şu an sadece beyaz ekmek arası peynir zeyton favorim
Ben de aynı durumdayım. Gebelik öncesi sabah kahvaltısı dışında ekmeği yemiyordum. Baya dengeli besleniyordum. Kan değerlerim de çok iyi çıkmıştı. Ama hamile kaldığımdan beri şu bulantı beni benden aldı ve sanki 11-12. hafta daha da arttı azalacağı yerdeKızlar ekmek yemeyenler ne yiyorsunuz bulantınız olmuyor mu? Benim bulantımı ekmek dışında bi şey bastırmıyo, sabah kalkar kalkmaz kusmamak için hemen ağzıma bi parça ekmek atıyorum. Ekmek olmazsa tuzlu kraker ya da tuzlu bisküvi ama mutlaka karbonhidrat yiyorum. Bazı günler ekmek arasından başka bir şey yiyemiyorum o kadar bulantım var ki… Daha 2 kilo almışım ama hiç hareket etmiyorum neredeyse, ekmeği nasıl bırakırım bilmiyorum
Gebelik öncesini çok özlüyorum bazen, ben de yediğime çok dikkat ederdim, haftada 4 kez koşardım. Şimdi yürüyüşe bile çıkacak enerjim yok ve ekmeğe abandımBen de aynı durumdayım. Gebelik öncesi sabah kahvaltısı dışında ekmeği yemiyordum. Baya dengeli besleniyordum. Kan değerlerim de çok iyi çıkmıştı. Ama hamile kaldığımdan beri şu bulantı beni benden aldı ve sanki 11-12. hafta daha da arttı azalacağı yerde
Bende her gün yürüyüş ve günde yarım saat spor yapıyordum. Belki de hayatımın en sağlıklı dönemi, iş, okul ev, cocuklar her seye yetiyordum. Ama şimdi hak getire. Ama dediğin gibi bu bulantılar arttı gene, eskiden öğleden sonra akşama doğru artarken, şimdi bütün gün beni zorluyor. Ama geceçek inşallah, muhakkak bu bulantıların da bir kırılma noktası olacaktır.Gebelik öncesini çok özlüyorum bazen, ben de yediğime çok dikkat ederdim, haftada 4 kez koşardım. Şimdi yürüyüşe bile çıkacak enerjim yok ve ekmeğe abandım
10. Haftada düzelmiştim enerjim artmıştı bulantı kesilmişti, 11de öyle bir döndü ki kendimi şaşırdım, şimdi 12 hala var. Gerçekten yoruldum böyle hasta hissetmekten
Sürekli mi oluyordu kasık batması ağrısı yoksa günde bir kaç kere mi yokluyordu canım? Bir de idrar yaparken falan sıkıntın var mıydı?Gittim idrar yolunda enfeksiyon varmış oda kasılma yapıyormuş tehlikeli dedi erken doğum riski bide bulantimdda geçmemesi ondan kaynaklı olabilirmiş tedaviye başladık
Normal ise sevindim gerçekten. Bende iki gündür su ense kalınlığının kaç olması değeri burturlu bulamadım netten yazinda 3mm altı iyi sonuç diyordu bende diyordum bu çok küçük ozman diyeNormal canım benm 1,4 mm iyi ded doktor. 2 bucugun altında olması gerekiyormus
Bende cok çok inceymis ozman bebeğin ense kalınlığı diyordum taki buradaki yorumu görünceye kadar sağolunEvet 2,5 hatta 3ün Altı normal
limonu 3 e 4 e kesip çay tabağına koy üstüne birkaç tane karanfil batırıp üstünü kaplayacak şekilde iri kaya tuzu dök ve baş ucuna koy, inanılmaz nefes açıyo valla kurtuldum o dertten. kupon da kupon kodunu sepetinde aşağıdaki kod yerine yazıyorsun. taytları aşırı güzel ve tamamen pamuk, kotların da karın panelleri bayağı kalın sen şansa kötü birini almışsın muhtemelenBende dün Trendyoldan hamile eşofmanı aldım valla işe de giyeceğim kimse kusura bakmasın bu göbekle yaşamak zor
Sanki içimde bişey kanatlanıyor da kanatlarını hissediyormuşum gibi bir his.tarifi zor ama hissediliyor Farklı olduğunu anlıyorsunuz hemen
Ay hayır nasıl kullandın bir daha anlatır mısın kusura bakma atlamışım sanırım onu
Ben kupon işini bi çözemedim orda sürekli bildirim geliyor ama halledemedim bi .pantolonların da bel kısmı çok dandik ya geçen gün çekeyim yukarı derken yırttım birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?