- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.781
yaa inşallah canım, eşim onun pipisini yiycem diye geziyo ama boşa heveslenme anneci olacak diyorumOğullarimin talibi çok teyzesiinşallah senin de bal gibi bir oğlun olacak , aranızdaki aşk iyi ki oğlum olmuş dedirtecek sana
Ben de o sekilde hissediyordum hep biseyler kayiyor gibiydi canim, fakat suanda biraz degismeye basladi verdigi hissiyat son 2 gündür biraz daha farkli sekilde hissediyorumKızlar bebeği hissettiğini düşünenler 16.haftadan öncelerde genelde balık kayması gibi diyorlar, 16.hafta ile birlikte pıt pıt gibi kelebek uçuşması gibi diyorlar
Bende 12.hafta civarı pıt pıt hissettim diye düşünüyorum ama İnternete ve bebeğin boyutuna göre imkansız yazıyor hep nette (daha 100 gr civarı oldugu için onun yaptığı hareketi hissetmek imkansız yazıyor)
Ben oğlumdayken mustela kullanmistim. Karayolu gibi olmadim ama gene de biraz biraz catladim. Ozellikle goguslerde bide gobek deligi civarinda oldu benimkiler. Simdi hindistan cevizi yagi kullanmayi dusunuyorum. Henuz baslamadim.Merhabalar çatlaklar oluşmaması için hangi kremleri kullanıyorsunuz
Canim ekmeginbirakmak zorunlu muKızlar ekmek yemeyenler ne yiyorsunuz bulantınız olmuyor mu? Benim bulantımı ekmek dışında bi şey bastırmıyo, sabah kalkar kalkmaz kusmamak için hemen ağzıma bi parça ekmek atıyorum. Ekmek olmazsa tuzlu kraker ya da tuzlu bisküvi ama mutlaka karbonhidrat yiyorum. Bazı günler ekmek arasından başka bir şey yiyemiyorum o kadar bulantım var ki… Daha 2 kilo almışım ama hiç hareket etmiyorum neredeyse, ekmeği nasıl bırakırım bilmiyorum
Canim bunlar cok normal seyler. Caninin istedigini cektigini abartmadan gsyet tabi tüketebilirsin. Yediklerine kilo acisindan hep dikkat eden birisiysen de merak etme kilolar gidiyor, gene eski düzenine dönersin emzirme döneminden sonra. Ben kendi cabalarimla 13 kg vermistim spor ve saglikli beslenme ile. Saglik acisindan bebege ve sana bir zarar olmucak sekilde diledigini ye canim sucluluk duyma bundan tadini cikart hamileliginGebelik öncesini çok özlüyorum bazen, ben de yediğime çok dikkat ederdim, haftada 4 kez koşardım. Şimdi yürüyüşe bile çıkacak enerjim yok ve ekmeğe abandım
10. Haftada düzelmiştim enerjim artmıştı bulantı kesilmişti, 11de öyle bir döndü ki kendimi şaşırdım, şimdi 12 hala var. Gerçekten yoruldum böyle hasta hissetmekten
Düşük risk çıkmış canımKızlar ikili test sonucumuz çıkmış. Randevumuz 2 martta .sonuç ne oluyor bu durumda çok meraklandım
Ay bu tarifi bu akşam yapacağım hemen.Belki derdime çare olur inşallah.çok teşekkür ederim.limonu 3 e 4 e kesip çay tabağına koy üstüne birkaç tane karanfil batırıp üstünü kaplayacak şekilde iri kaya tuzu dök ve baş ucuna koy, inanılmaz nefes açıyo valla kurtuldum o dertten. kupon da kupon kodunu sepetinde aşağıdaki kod yerine yazıyorsun. taytları aşırı güzel ve tamamen pamuk, kotların da karın panelleri bayağı kalın sen şansa kötü birini almışsın muhtemelen
Çok teşekkür ederim stresten karnıma ağrı girdi .şu test iyi ciksa da kötü ciksa da her türlü kabulüm hiç önemli değil diyordum sonuç. Ama annelik duygusu başkaymış.hic öyle basit değilmiş. Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahDüşük risk çıkmış canım
Geçmiş olsun iki hafta önce acillik oldum ben de enfeksiyon geçiriyormuşum iyiki gitmişim dra diyorum sanki bişey batıyor gibi ağrıyodu içten içten insan başta önemsemiyo bebek büyüyodur heralde falan diye ama enfeksiyon tehlikeliymiş ilaç verdiyse dr kullanın benim bi sıkıntım kalmadı çok şükür ilaçlarımı kullandım iki gün önce de bebişi gördüm herşey yolundaGittim idrar yolunda enfeksiyon varmış oda kasılma yapıyormuş tehlikeli dedi erken doğum riski bide bulantimdda geçmemesi ondan kaynaklı olabilirmiş tedaviye başladık
Bebişe birseyler mi örüyorsun maşallahBenim de şu an 16+5 durumlar şöyle
16 hftalığız şimdilik doğal kakao yağıyla tatlı badem yağı aldım ben trendydoldan ilerleyen zamanda lierac ya da bio oil alırım diye düşünüyorum canımMerhabalar çatlaklar oluşmaması için hangi kremleri kullanıyorsunuz
Iyi kilo almışsın cnm ben 5 kilo verdim daha almadımKızlar ekmek yemeyenler ne yiyorsunuz bulantınız olmuyor mu? Benim bulantımı ekmek dışında bi şey bastırmıyo, sabah kalkar kalkmaz kusmamak için hemen ağzıma bi parça ekmek atıyorum. Ekmek olmazsa tuzlu kraker ya da tuzlu bisküvi ama mutlaka karbonhidrat yiyorum. Bazı günler ekmek arasından başka bir şey yiyemiyorum o kadar bulantım var ki… Daha 2 kilo almışım ama hiç hareket etmiyorum neredeyse, ekmeği nasıl bırakırım bilmiyorum
Ben sabahlari yiyorum ekmek arada da ekmekle yenmesi gereken birsey varsa yiyorum doğmam ekmeksizCanim ekmeginbirakmak zorunlu mubugün cok dikkatimi cekti arkadaslar konusmus, cogunuz ekmek yemiyorsunuz ben duramam ekmeksiz, her zaman severdim ekmek ve hamur isini hala da yiyorum. Kilolu biri degilim, illa ki cok abartmamak gerek ama birakmak lazim da degildir heralde diye düsünüyorum
Canim ekmeginbirakmak zorunlu mubugün cok dikkatimi cekti arkadaslar konusmus, cogunuz ekmek yemiyorsunuz ben duramam ekmeksiz, her zaman severdim ekmek ve hamur isini hala da yiyorum. Kilolu biri degilim, illa ki cok abartmamak gerek ama birakmak lazim da degildir heralde diye düsünüyorum
Ben çok kusuyorum ama yine de aldım ya nasıl olduysa, sen de çok vermişsin gebelik öncesi kilon kaçtı?Iyi kilo almışsın cnm ben 5 kilo verdim daha almadım
bak bunlar çok iyi sadece açık mavi gri gibi olan bayağı ince o kot değil bilerek aldım son ayda giyerim diye, kodlarına bak bu cinslerden seçim yap ben çok memnunumAy bu tarifi bu akşam yapacağım hemen.Belki derdime çare olur inşallah.çok teşekkür ederim.
Pantolon da şansıma evet sanırım kötü bir tercih yapmışımdeneyeyim şu kuponları
70 di 65 oldum bende cok kustum 20 gundur iyiyim sukurBen çok kusuyorum ama yine de aldım ya nasıl olduysa, sen de çok vermişsin gebelik öncesi kilon kaçtı?
Ben tavsiye üzerine Palmer’s markasının hem masaj losyonunu hem de butter yağını kullanıyorum, şimdilik memnunumMerhabalar çatlaklar oluşmaması için hangi kremleri kullanıyorsunuz
Bende sabah akşam 1 dilim yiyorum, sabah yemezsem midem bulanıyor sizin gibi, kusma döneminde çok kilo verdiğim için hamile kaldığım kiloya ulaşamadım henüz, tamamen kesmek değil ama sabah akşam 1-2 dilime düşürmek lazım benceKızlar ekmek yemeyenler ne yiyorsunuz bulantınız olmuyor mu? Benim bulantımı ekmek dışında bi şey bastırmıyo, sabah kalkar kalkmaz kusmamak için hemen ağzıma bi parça ekmek atıyorum. Ekmek olmazsa tuzlu kraker ya da tuzlu bisküvi ama mutlaka karbonhidrat yiyorum. Bazı günler ekmek arasından başka bir şey yiyemiyorum o kadar bulantım var ki… Daha 2 kilo almışım ama hiç hareket etmiyorum neredeyse, ekmeği nasıl bırakırım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?