2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Oğullarimin talibi çok teyzesi inşallah senin de bal gibi bir oğlun olacak , aranızdaki aşk iyi ki oğlum olmuş dedirtecek sana
yaa inşallah canım, eşim onun pipisini yiycem diye geziyo ama boşa heveslenme anneci olacak diyorum

Ben de o sekilde hissediyordum hep biseyler kayiyor gibiydi canim, fakat suanda biraz degismeye basladi verdigi hissiyat son 2 gündür biraz daha farkli sekilde hissediyorum 14+1 olduk bugün, ben hissettigimden eminim bu arada

Son düzenleme:
Merhabalar çatlaklar oluşmaması için hangi kremleri kullanıyorsunuz
Ben oğlumdayken mustela kullanmistim. Karayolu gibi olmadim ama gene de biraz biraz catladim. Ozellikle goguslerde bide gobek deligi civarinda oldu benimkiler. Simdi hindistan cevizi yagi kullanmayi dusunuyorum. Henuz baslamadim.

Canim ekmeginbirakmak zorunlu mu bugün cok dikkatimi cekti arkadaslar konusmus, cogunuz ekmek yemiyorsunuz ben duramam ekmeksiz, her zaman severdim ekmek ve hamur isini hala da yiyorum. Kilolu biri degilim, illa ki cok abartmamak gerek ama birakmak lazim da degildir heralde diye düsünüyorum

Canim bunlar cok normal seyler. Caninin istedigini cektigini abartmadan gsyet tabi tüketebilirsin. Yediklerine kilo acisindan hep dikkat eden birisiysen de merak etme kilolar gidiyor, gene eski düzenine dönersin emzirme döneminden sonra. Ben kendi cabalarimla 13 kg vermistim spor ve saglikli beslenme ile. Saglik acisindan bebege ve sana bir zarar olmucak sekilde diledigini ye canim sucluluk duyma bundan tadini cikart hamileligin

Kızlar ikili test sonucumuz çıkmış. Randevumuz 2 martta .sonuç ne oluyor bu durumda çok meraklandım

Eklentiler

• IMG-20230217-WA0011.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 121
  • 20230217_144041.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 109
Ay bu tarifi bu akşam yapacağım hemen.Belki derdime çare olur inşallah.çok teşekkür ederim.
Pantolon da şansıma evet sanırım kötü bir tercih yapmışım deneyeyim şu kuponları

Düşük risk çıkmış canım
Çok teşekkür ederim stresten karnıma ağrı girdi .şu test iyi ciksa da kötü ciksa da her türlü kabulüm hiç önemli değil diyordum sonuç. Ama annelik duygusu başkaymış.hic öyle basit değilmiş. Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Gittim idrar yolunda enfeksiyon varmış oda kasılma yapıyormuş tehlikeli dedi erken doğum riski bide bulantimdda geçmemesi ondan kaynaklı olabilirmiş tedaviye başladık
Geçmiş olsun iki hafta önce acillik oldum ben de enfeksiyon geçiriyormuşum iyiki gitmişim dra diyorum sanki bişey batıyor gibi ağrıyodu içten içten insan başta önemsemiyo bebek büyüyodur heralde falan diye ama enfeksiyon tehlikeliymiş ilaç verdiyse dr kullanın benim bi sıkıntım kalmadı çok şükür ilaçlarımı kullandım iki gün önce de bebişi gördüm herşey yolunda

16 hftalığız şimdilik doğal kakao yağıyla tatlı badem yağı aldım ben trendydoldan ilerleyen zamanda lierac ya da bio oil alırım diye düşünüyorum canım

Eklentiler

• image.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 110
Iyi kilo almışsın cnm ben 5 kilo verdim daha almadım

Ben sabahlari yiyorum ekmek arada da ekmekle yenmesi gereken birsey varsa yiyorum doğmam ekmeksiz

Canım ben ekmeği çok seviyorum ama gebelik öncesi hiç yemiyordum uzun zamandır, şimdi yine daha çeşitli yiyebiliyorum ama ilk 2 ay ne et ne sebze koyamadım ağzıma hep karbonhidrat yedim, ekmek makarna muz peynir yedim sadece. Çünkü ancak ekmek türü iyi geliyor bulantılarıma. Bulantılarım geçince azaltmak istiyorum ekmeği çünkü çok şişkinlik yapıyor, resmen 3. Ayda 6 aylık hamile gibi göbeğim oluyor akşamları

Ay bu tarifi bu akşam yapacağım hemen.Belki derdime çare olur inşallah.çok teşekkür ederim.
Pantolon da şansıma evet sanırım kötü bir tercih yapmışım deneyeyim şu kuponları
bak bunlar çok iyi sadece açık mavi gri gibi olan bayağı ince o kot değil bilerek aldım son ayda giyerim diye, kodlarına bak bu cinslerden seçim yap ben çok memnunum

Eklentiler

• Screenshot_20230217-150616_LC Waikiki.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_20230217-150602_LC Waikiki.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20230217-150507_LC Waikiki.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20230217-150457_LC Waikiki.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 92
Ben tavsiye üzerine Palmer’s markasının hem masaj losyonunu hem de butter yağını kullanıyorum, şimdilik memnunum

Eklentiler

• 49BFC84C-B141-4913-8C58-24AEAAF6E528.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 106
Bende sabah akşam 1 dilim yiyorum, sabah yemezsem midem bulanıyor sizin gibi, kusma döneminde çok kilo verdiğim için hamile kaldığım kiloya ulaşamadım henüz, tamamen kesmek değil ama sabah akşam 1-2 dilime düşürmek lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…