- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.801
Sanırım testin iyi düşük risk gözün aydınKızlar ikili test sonucumuz çıkmış. Randevumuz 2 martta .sonuç ne oluyor bu durumda çok meraklandım
Sen kac kiloyla basladin cnmBen çok kusuyorum ama yine de aldım ya nasıl olduysa, sen de çok vermişsin gebelik öncesi kilon kaçtı?
Benim de ayni sekilde canim ama bana rahatsizlik vermiyorCanım ben ekmeği çok seviyorum ama gebelik öncesi hiç yemiyordum uzun zamandır, şimdi yine daha çeşitli yiyebiliyorum ama ilk 2 ay ne et ne sebze koyamadım ağzıma hep karbonhidrat yedim, ekmek makarna muz peynir yedim sadece. Çünkü ancak ekmek türü iyi geliyor bulantılarıma. Bulantılarım geçince azaltmak istiyorum ekmeği çünkü çok şişkinlik yapıyor, resmen 3. Ayda 6 aylık hamile gibi göbeğim oluyor akşamları
Sonucun cok guzel görünüyor,anladım kadarıyla bir risk görünmüyorKızlar ikili test sonucumuz çıkmış. Randevumuz 2 martta .sonuç ne oluyor bu durumda çok meraklandım
ben izmir alsancakta salim şehirali ye gidiyorum istersen araştır bir deneKızllar merhaba birşey sorcaktım, izmirde olan varmı? Doktor önerisi alcaktım. Ben benimkini değiştireceğim sanirim
neden zorunlu olsun canim hamilelik sekeri olanlar icin geçerli o (onuda 24h sonra öğreneceksiniz zaten) bende havuçlu siyah ekmek yiyorum kızımda sekerim vardi diye tekrar olur diye dikkat ediyorum ama saglikli normal bir gebelikte kendini kısıtlamana gerek yokCanim ekmeginbirakmak zorunlu mubugün cok dikkatimi cekti arkadaslar konusmus, cogunuz ekmek yemiyorsunuz ben duramam ekmeksiz, her zaman severdim ekmek ve hamur isini hala da yiyorum. Kilolu biri degilim, illa ki cok abartmamak gerek ama birakmak lazim da degildir heralde diye düsünüyorum
Ben de böyle düsünüyorum canimneden zorunlu olsun canim hamilelik sekeri olanlar icin geçerli o (onuda 24h sonra öğreneceksiniz zaten) bende havuçlu siyah ekmek yiyorum kızımda sekerim vardi diye tekrar olur diye dikkat ediyorum ama saglikli normal bir gebelikte kendini kısıtlamana gerek yok
Amin canım amin, sağlıklı olsunlar yeter ki beni de iki gün önce telaşlandırdırlar haftasından önce detaylı usg yapmışlar ikili taramada, çok şükür şimdi daha iyiyim.Çok teşekkür ederim stresten karnıma ağrı girdi .şu test iyi ciksa da kötü ciksa da her türlü kabulüm hiç önemli değil diyordum sonuç. Ama annelik duygusu başkaymış.hic öyle basit değilmiş. Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Simdi baktim da canim 185 gramlik bir kutu fiyati 250 tl ye geliyor, lieractan bile baya uygunmus. Yurtdisindaki fiyati bu gercekten türkiyede cok pahaliymisÇatlak kremi arayan kızlar, size bir krem önerim var. Kullanan yakınlarım 1 tane çatlamadı, ben de çok güveniyorum ama fiyatı çok pahalı olduğu için alamadım, son 2-3 ay kullanmayı düşünüyorum, Şuan daha makul bir ürün aldım, fiyatı 800-900 tl civarı sanırımbu ürünü sizinle de paylaşmak istedim, yurt dışında daha uyguna geliyormuş
Kızlar bişey sormak istiyorum ikili test sonucum çıkmış aradım hastaneyi sonucunuz düşük çıkmış dedi sekreter gelip test sonucunuzu alabilirsiniz dedi bende doktora randevu almak istediğimi söyledim ama en yakın randevu 22 subatta var ben test sonucunu alsam başka doktor göstersem ense burun kemiği ölçüm vs görebilir mi muayene oldugum doktor. Böyle yapan arkadaşlar var mı
Çok teşekkür ederim canımDevlette görüyorlar ama özeldeki sistemi bilmiyorum. Sonuç raporunda da nazal kemik ölçümü ve ense kalınlığı yazıyor..
Evet yurtdışında uygunmuş baya Türkiyede çok pahalıSimdi baktim da canim 185 gramlik bir kutu fiyati 250 tl ye geliyor, lieractan bile baya uygunmus. Yurtdisindaki fiyati bu gercekten türkiyede cok pahaliymis
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımBebeğim erkekmiş kızlar bugün öğrendim. Sağlıkla gelsin oğluşum ♥
Görür canım ama başka dr bakmak ister mi bilemedim, düşük risk çıkınca bunların bir önemi yok ki zaten, bu hepsinin sonucu aslında, kafanı karıştırma benceKızlar bişey sormak istiyorum ikili test sonucum çıkmış aradım hastaneyi sonucunuz düşük çıkmış dedi sekreter gelip test sonucunuzu alabilirsiniz dedi bende doktora randevu almak istediğimi söyledim ama en yakın randevu 22 subatta var ben test sonucunu alsam başka doktor göstersem ense burun kemiği ölçüm vs görebilir mi muayene oldugum doktor. Böyle yapan arkadaşlar var mı
Bu arada o en ucuz olan fiyati daha faekli fiyatlara da buldum ama onlar bile uyguna geliyo.Evet yurtdışında uygunmuş baya Türkiyede çok pahalı
Sağolll balııım hep kız istiyordım bebek çok inatmışSağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Ya sekreter ile konuşunca çok güvenemedim doktor ağzından duymak istiyorum açıkçası detaylı şekildeGörür canım ama başka dr bakmak ister mi bilemedim, düşük risk çıkınca bunların bir önemi yok ki zaten, bu hepsinin sonucu aslında, kafanı karıştırma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?