2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim de ayni sekilde canim ama bana rahatsizlik vermiyor dedigin gibi aksamlari daha sis benim de sabah kalkinca daha inik gece yatana kadar yiyorum ben de masallah bogazim hic durmuyor

Çatlak kremi arayan kızlar, size bir krem önerim var. Kullanan yakınlarım 1 tane çatlamadı, ben de çok güveniyorum ama fiyatı çok pahalı olduğu için alamadım, son 2-3 ay kullanmayı düşünüyorum, Şuan daha makul bir ürün aldım, fiyatı 800-900 tl civarı sanırım bu ürünü sizinle de paylaşmak istedim, yurt dışında daha uyguna geliyormuş

Eklentiler

• FEADB189-1796-4F5A-AA9D-70EFE04CCA00.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 67
neden zorunlu olsun canim hamilelik sekeri olanlar icin geçerli o (onuda 24h sonra öğreneceksiniz zaten) bende havuçlu siyah ekmek yiyorum kızımda sekerim vardi diye tekrar olur diye dikkat ediyorum ama saglikli normal bir gebelikte kendini kısıtlamana gerek yok

Ben de böyle düsünüyorum canim

Kızlar bişey sormak istiyorum ikili test sonucum çıkmış aradım hastaneyi sonucunuz düşük çıkmış dedi sekreter gelip test sonucunuzu alabilirsiniz dedi bende doktora randevu almak istediğimi söyledim ama en yakın randevu 22 subatta var ben test sonucunu alsam başka doktor göstersem ense burun kemiği ölçüm vs görebilir mi muayene oldugum doktor. Böyle yapan arkadaşlar var mı

Amin canım amin, sağlıklı olsunlar yeter ki beni de iki gün önce telaşlandırdırlar haftasından önce detaylı usg yapmışlar ikili taramada, çok şükür şimdi daha iyiyim.

Simdi baktim da canim 185 gramlik bir kutu fiyati 250 tl ye geliyor, lieractan bile baya uygunmus. Yurtdisindaki fiyati bu gercekten türkiyede cok pahaliymis

Devlette görüyorlar ama özeldeki sistemi bilmiyorum. Sonuç raporunda da nazal kemik ölçümü ve ense kalınlığı yazıyor..

Görür canım ama başka dr bakmak ister mi bilemedim, düşük risk çıkınca bunların bir önemi yok ki zaten, bu hepsinin sonucu aslında, kafanı karıştırma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…