- 18 Ağustos 2022
- 3.634
- 12.305
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.821
canım 250 TLye nerede buldun acabaSimdi baktim da canim 185 gramlik bir kutu fiyati 250 tl ye geliyor, lieractan bile baya uygunmus. Yurtdisindaki fiyati bu gercekten türkiyede cok pahaliymis
Avusturyadayim canim ben , amazonda varcanım 250 TLye nerede buldun acaba
Anladım canım numarası varsa kendini ara o zamanYa sekreter ile konuşunca çok güvenemedim doktor ağzından duymak istiyorum açıkçası detaylı şekilde
Yani bilemiyorum ama bana aynı gibi gelmiyor, çünkü çatlak kremlerinin içinde birden çok içerik var, mesela benim kullandığımda elastin, colajen, Shea yağı ve argan yağı varmış, yağ aynı etki olmaz gibi geliyor ama çatlamaya müsait olmayan ciltlerde yağda yeterli olabilir tabiÇatlak kremleri işe yarıyor mu gerçekten, herhangi bir vücut yağı da aynı etkiyi yapmıyor mu sonuçta amaç nemlendirmek.
gerçekten miiiAvusturyadayim canim ben , amazonda var
Tedaviye başladık inşallah bende kendimi iyi hissederimGeçmiş olsun iki hafta önce acillik oldum ben de enfeksiyon geçiriyormuşum iyiki gitmişim dra diyorum sanki bişey batıyor gibi ağrıyodu içten içten insan başta önemsemiyo bebek büyüyodur heralde falan diye ama enfeksiyon tehlikeliymiş ilaç verdiyse dr kullanın benim bi sıkıntım kalmadı çok şükür ilaçlarımı kullandım iki gün önce de bebişi gördüm herşey yolunda
Karnında bebek sertleşti sonra da kasıkta sancı oldu sürekli sancım yok 2 kere olmuştur ama kasılma beni endişelendirdiSürekli mi oluyordu kasık batması ağrısı yoksa günde bir kaç kere mi yokluyordu canım? Bir de idrar yaparken falan sıkıntın var mıydı?
Canım düşük risk çıkmış, bi sıkıntı yok allahın izniyle güzel sonucunKızlar ikili test sonucumuz çıkmış. Randevumuz 2 martta .sonuç ne oluyor bu durumda çok meraklandım
Bakayım bi canım cok tesekkurlerben izmir alsancakta salim şehirali ye gidiyorum istersen araştır bir dene
Yani bilemiyorum ama bana aynı gibi gelmiyor, çünkü çatlak kremlerinin içinde birden çok içerik var, mesela benim kullandığımda elastin, colajen, Shea yağı ve argan yağı varmış, yağ aynı etki olmaz gibi geliyor ama çatlamaya müsait olmayan ciltlerde yağda yeterli olabilir tabi
Canım banada grafiğimi vermediler, bende devlet hastanesinde bi doktora gittim. Ultrasonla muayene etti, enses iyi burun kemiğini görüyprım gelişimi güzel dedi içime biraz su serptiKızlar bişey sormak istiyorum ikili test sonucum çıkmış aradım hastaneyi sonucunuz düşük çıkmış dedi sekreter gelip test sonucunuzu alabilirsiniz dedi bende doktora randevu almak istediğimi söyledim ama en yakın randevu 22 subatta var ben test sonucunu alsam başka doktor göstersem ense burun kemiği ölçüm vs görebilir mi muayene oldugum doktor. Böyle yapan arkadaşlar var mı
Resmen okumaya basladigimda ben mi yazdim dedimKızlar bişey sormak istiyorum ikili test sonucum çıkmış aradım hastaneyi sonucunuz düşük çıkmış dedi sekreter gelip test sonucunuzu alabilirsiniz dedi bende doktora randevu almak istediğimi söyledim ama en yakın randevu 22 subatta var ben test sonucunu alsam başka doktor göstersem ense burun kemiği ölçüm vs görebilir mi muayene oldugum doktor. Böyle yapan arkadaşlar var mı
ben izmirdeyken medicanaya gidiyordum zeynep hoca ve ilkay hoca ikisini de önerebilirimKızllar merhaba birşey sorcaktım, izmirde olan varmı? Doktor önerisi alcaktım. Ben benimkini değiştireceğim sanirim
Evet ,5.yi örüyorum artık baya prof oldum hahahahBebişe birseyler mi örüyorsun maşallah
Çok teşekkür ederim bakayım hemen bendebak bunlar çok iyi sadece açık mavi gri gibi olan bayağı ince o kot değil bilerek aldım son ayda giyerim diye, kodlarına bak bu cinslerden seçim yap ben çok memnunum
Saglikla gelsin paşaBebeğim erkekmiş kızlar bugün öğrendim. Sağlıkla gelsin oğluşum ♥
Geçmiş olsun canımSelam kızlar ben 10h sonra şekerim olduğunu anladım evde de ilk hamileliğimden herşeyim vardi ölçtum yuksek çıkıyordu doktoruma söyledim dün şeker yüklemesi yaptirdim bugun doktor aradi ve şekerim yuksekmiş sali gunu buyuk testi yapami için tekrar gideceğim
Yaaa bana da herkesin ki kız geliyorduSaglikla gelsin paşaAğustos ayı erkeklerın ayı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?