2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çatlak kremleri işe yarıyor mu gerçekten, herhangi bir vücut yağı da aynı etkiyi yapmıyor mu sonuçta amaç nemlendirmek.
Yani bilemiyorum ama bana aynı gibi gelmiyor, çünkü çatlak kremlerinin içinde birden çok içerik var, mesela benim kullandığımda elastin, colajen, Shea yağı ve argan yağı varmış, yağ aynı etki olmaz gibi geliyor ama çatlamaya müsait olmayan ciltlerde yağda yeterli olabilir tabi

Tedaviye başladık inşallah bende kendimi iyi hissederim

Direkt yağ değil de body butter tarzı olanlar daha iyi, benim göğüslerim çok kaşınıyo bu aralar evdekilerden kullanıyorum şimdilik iyi geliyor ama bence daha çok genetik bu çatlak olayı. Sizin yazdığınız kremi deneyebilirim ama burda fiyatı daha uygunmuş

Canım banada grafiğimi vermediler, bende devlet hastanesinde bi doktora gittim. Ultrasonla muayene etti, enses iyi burun kemiğini görüyprım gelişimi güzel dedi içime biraz su serpti

Resmen okumaya basladigimda ben mi yazdim dedim bugun benimde 2. Kere yaptirdigim 2li sonucum cikmis. Doktor temiz yazdi. Sekreteri ile de gorustum ilki az yuksek cikmisti bu kacta kac mis dedim. Ben cikti aliyorum siz gelip alin dedi ama riskli degilmissiniz yoksa zaten cagirirdi dedi orani solemedi. Ben baska doktora gostermicem artikta orani bilseydim iyiydi. Gidip ciktiyi alacagim meraktan artik.. cok sukur ama ne diyim. Bakin kizlar bi doktor enseyi kalin olcmustu (ölctüyse artik) riskli cikti 5 gun sonra risksiz olarak baska yerde sonuc cikti. Dedigim gibi 2. Testin oranini bilmiyorum belki yakindir ama doktordan doktora da olcum farki mi artik neydense sonuc degisebiliyor. Gerisi Allah in taktiri tabi.

Selam kızlar ben 10h sonra şekerim olduğunu anladım evde de ilk hamileliğimden herşeyim vardi ölçtum yuksek çıkıyordu doktoruma söyledim dün şeker yüklemesi yaptirdim bugun doktor aradi ve şekerim yuksekmiş sali gunu buyuk testi yapami için tekrar gideceğim

Bebişe birseyler mi örüyorsun maşallah
Evet ,5.yi örüyorum artık baya prof oldum hahahah vakit böyle geçiyor
bak bunlar çok iyi sadece açık mavi gri gibi olan bayağı ince o kot değil bilerek aldım son ayda giyerim diye, kodlarına bak bu cinslerden seçim yap ben çok memnunum
Çok teşekkür ederim bakayım hemen bende

Geçmiş olsun canım nasıl anladın acaba ben de şüpheleniyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…