- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.841
Erkek gibi canımKızlar cinsiyet tahmini yapabilir misinizzzzz
Sağlıkla gelsin inşallahBebeğim erkekmiş kızlar bugün öğrendim. Sağlıkla gelsin oğluşum ♥
Erkek gibi geldi banaKızlar cinsiyet tahmini yapabilir misinizzzzz
sağol kuzummmErkek gibi canım
Sağol kuzum bana da erkek gibi geldi doktor da kız gibi dedi ama kesinlik vermediErkek gibi geldi bana
Ağız kuruluğundan canım gece fazla terlemeye başladım ve aşırı çok susuyorumGeçmiş olsun canımnasıl anladın acaba ben de şüpheleniyorum da
Erkek gibi geldi bana da minnoşKızlar cinsiyet tahmini yapabilir misinizzzzz
Kız gibiEki Görüntüle 3207347 kizlar 12+4 tahminde bulunabilicek var mı
Doktorumda kız gibi ama değişebilir dedi ilk gebeliğim kız istiyorum değişme ihtimali var mi acabaKız gibi
Masallah cnm örgü ormeyi cok severim kızıma çok ördüm burda bir topik var Örüyoruz diye orda var örneklerimEvet ,5.yi örüyorum artık baya prof oldum hahahahvakit böyle geçiyor
Çok teşekkür ederim bakayım hemen bende
16.ya kadar plan yapmayın değişebiliyorDoktorumda kız gibi ama değişebilir dedi ilk gebeliğim kız istiyorum değişme ihtimali var mi acaba
Teşekkür ederim16.ya kadar plan yapmayın değişebiliyor
Benimki erkekmis canım doktorumda Akif yılmaz ekleyebilirsinKızlar bilenler cinsiyetleri yazarlarsa elimden geldiğince ekleyeyim. Çok kaçırdım sayfaları çünkü...
1 hafta olacak öncesinde de 1 hafta oldu 1 aydır hastayım nerdeyse ve hep aynı belirti çözemedim artıkAynısını yaşıyorum canım umarım geçer sinüs rinse denedim Kaya tuzu Deniz tuzu denedim viks denedim anlık açılıyor yine aynı
Ben de sağ tarafta pıt pıt minik dokunuş hissettim acaba ondan mıydıBende içeriden hissediyorum .çok değişik bir his.kanatlanıyor gibibugün çok fazla yaşadım .ama dışardan belli olmuyor benim
Bende öyle ama taytlar da çok üşütüyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?