- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.861
Allah hayırlı evlat versin inşallahSağol kuzum bana da erkek gibi geldi doktor da kız gibi dedi ama kesinlik vermedi
Ne çok erkek annesi oldukMerhabalar bu sabah kontrole gittim.Yeni yazabildim. Her şey yolunda cinsiyetimiz de erkekmiş. Artık alışverişe başlayabiliriz
Aa bende bakayım oraya .daha çok örerim gibi bana da örnek olur ne güzelMasallah cnm örgü ormeyi cok severim kızıma çok ördüm burda bir topik var Örüyoruz diye orda var örneklerim
Bu bebikede örmüyorum hepsi duruyor yenice birde kızım şişe atlar vs korkuyorum ondan
Olabilir bence.tarifi zor bi hissiyat amaBen de sağ tarafta pıt pıt minik dokunuş hissettim acaba ondan mıydı
Hadi yaa gezme amacli mi canimgerçekten miiiben de 20 gün sonra viyanaya gideceğim o zaman ordan alayım
Kaçıncı haftada cinsiyeti söyledilerBenimki erkekmis canım doktorumda Akif yılmaz ekleyebilirsin
Anladım canım benim öyle bişi yok şükürAğız kuruluğundan canım gece fazla terlemeye başladım ve aşırı çok susuyorum
Canım doktoruna gorunnKızlar kahverengi lekesi olan varmı? Bugun yine geldi ve korkuyorum
Arkadaşımın da lekenmesi oldu azaldı arttı rahimde kanama alanları oluşmuş 2gun hastanede yattı siz doktora danışınKızlar kahverengi lekesi olan varmı? Bugun yine geldi ve korkuyorum
9 haftalıkArkadaşımın da lekenmesi oldu azaldı arttı rahimde kanama alanları oluşmuş 2gun hastanede yattı siz doktora danışın
Teşekkür ederimErkek gibi geldi bana da minnoş
Baş ağrısı oluyor mu sende de1 hafta olacak öncesinde de 1 hafta oldu 1 aydır hastayım nerdeyse ve hep aynı belirti çözemedim artık
Ay ciddi misin denk gelise bakB baharr0035 hamile kaldigimiz tarih ayni günü hafta kalp atisini duymuşuz ikimizinki de erkek ayni gün hamile kaldigimiz icin midir acaba
Çok üzüldüm canımMerhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Cok geçmiş olsun bende adıyamanda depreme maruz kaldım o gündür bebeğim iyi değil kanama yaşıyorum. Nasıl düştü bende çok korkuyorum. Bu aylarda düşük ihtimali az denmişti ama benimde tehlikem varMerhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Ne zaman hamile kaldınız peki kanaman ne zaman kesildi çok korkuyorum zaten zorla oldu bidaha olmaz diyeÇok üzüldüm canımbende bu gebelikten önce 1 kayıp yaşadım seni çok iyi anlıyorum.. ama sakın kendini suçlama olur mu, bunun olacağı varmış nasip böyleymiş koşa zamanda allah kucağını doldurur inşallah emin ol tekrardan olunca bugün yaşadığın acıyı unutuyorsun..
Benimde 28 ekim ve 7+3h kalp atisi duydum sende zamanAy ciddi misin denk gelise bakBenim son adet tarihi 28 ekimdi senin ne zamandi
Allah'ım kimseye göstermesin,cok geçmiş olsun canım,başın sağolsunMerhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Tüp bebek benim, kanaman mı birden geldi? Progestan işe yaramadı mı? Deprem günü pet dolusu geldi 1 hafta sürdü kesilmişti bugun kahverengi geldiNe zaman hamile kaldınız peki kanaman ne zaman kesildi çok korkuyorum zaten zorla oldu bidaha olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?