2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sağol kuzum bana da erkek gibi geldi doktor da kız gibi dedi ama kesinlik vermedi
Allah hayırlı evlat versin inşallah
Merhabalar bu sabah kontrole gittim.Yeni yazabildim. Her şey yolunda cinsiyetimiz de erkekmiş. Artık alışverişe başlayabiliriz
Ne çok erkek annesi olduk aldıklarınızı bizimle de paylaşın erkek kıyafeti zor
Masallah cnm örgü ormeyi cok severim kızıma çok ördüm burda bir topik var Örüyoruz diye orda var örneklerim
Bu bebikede örmüyorum hepsi duruyor yenice birde kızım şişe atlar vs korkuyorum ondan
Aa bende bakayım oraya .daha çok örerim gibi bana da örnek olur ne güzel evet çocuk olunca zor olabilir haklısınız
Ben de sağ tarafta pıt pıt minik dokunuş hissettim acaba ondan mıydı
Olabilir bence.tarifi zor bi hissiyat ama

Ben çatlaklar için kızımda bunu kulandım doğuma kadar hiç çatlak yoktu doğumdan sonra bi baktım gobek gidince tabi çatlaklar ortaya çıktı ama çok çok az kaldı bende işe yaradı etki etmeseydi belki çatlaklarim çok daha fazla olabilirdi

Eklentiler

• 29647F8C-C48D-4E28-8D2B-6022211C74C1.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğim dua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Çok üzüldüm canım bende bu gebelikten önce 1 kayıp yaşadım seni çok iyi anlıyorum.. ama sakın kendini suçlama olur mu, bunun olacağı varmış nasip böyleymiş koşa zamanda allah kucağını doldurur inşallah emin ol tekrardan olunca bugün yaşadığın acıyı unutuyorsun..

Merhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğim dua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Cok geçmiş olsun bende adıyamanda depreme maruz kaldım o gündür bebeğim iyi değil kanama yaşıyorum. Nasıl düştü bende çok korkuyorum. Bu aylarda düşük ihtimali az denmişti ama benimde tehlikem var

Ne zaman hamile kaldınız peki kanaman ne zaman kesildi çok korkuyorum zaten zorla oldu bidaha olmaz diye

Allah'ım kimseye göstermesin,cok geçmiş olsun canım,başın sağolsun inşallah tez vakitte Rabbim kucağını doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…