- 31 Aralık 2022
- 275
- 256
- 18
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.881
Zaten sürekli kanamam oluyordu benim ama bebekte hiç-bir sıkıntı yoktu baya yoğun stres yaşadım ilk gün hafif sancim oldu kanama azdı sonra çoğaldı baya sancılarım da arttı hastaneye gidemedik maalesef sadece depremzedeleri alıyorlardı birde doğum yapanları yatış filan yok ikinci gün akşamı dayanamadim artık ambulansı aradim hastaneye yetistirdiler orada sağolsun şansıma gönüllü olarak banu çiftçi gelmişti hemen baktı yavrum yaşıyordu ama kanama alanı çok büyümüştü rahim sökülüyordu burada hicbir ekipman yok ambulansla seni sevk edeceğiz dua et burda düşsün burda düşmezse 15 dakikaya ambulansta düşer dedi gerçekten dediği gibi ambulansta düştü çocuğum o kadar kötü bir ağrı ki rabbim kimseye yaşatmasin normal çocuk doğurur gibi doğurdum ama kucağıma alamadım yavrumuCok geçmiş olsun bende adıyamanda depreme maruz kaldım o gündür bebeğim iyi değil kanama yaşıyorum. Nasıl düştü bende çok korkuyorum. Bu aylarda düşük ihtimali az denmişti ama benimde tehlikem var
Allah razı olsunAllah'ım kimseye göstermesin,cok geçmiş olsun canım,başın sağolsuninşallah tez vakitte Rabbim kucağını doldurur
Benimki zaten riskliydi 7. Haftadan itibaren kanamam oluyordu ama bebek hep saglikliydi sana tavsiyem sadece stres yapma kanaman olunca ilaclarinu arttir hemen hastaneye git kahverengi kandan korkma ama kırmızıya dönerse durma canım Rabbim yavrunu kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallahTüp bebek benim, kanaman mı birden geldi? Progestan işe yaramadı mı? Deprem günü pet dolusu geldi 1 hafta sürdü kesilmişti bugun kahverengi geldi
Çok kötü bir his!!! Deprem resmen kıyamet gibiydi benim yanımda iğne vardı onu bir sağlık görevlisine vurdurdum o biraz kesti. Bebek iyi dendi 4 gün öncede kontrol oldum kanama alanı göründü ama önemsiz dendi. Bugun yine geldi çok zor sahip oldum kaybetmek istemiyorumZaten sürekli kanamam oluyordu benim ama bebekte hiç-bir sıkıntı yoktu baya yoğun stres yaşadım ilk gün hafif sancim oldu kanama azdı sonra çoğaldı baya sancılarım da arttı hastaneye gidemedik maalesef sadece depremzedeleri alıyorlardı birde doğum yapanları yatış filan yok ikinci gün akşamı dayanamadim artık ambulansı aradim hastaneye yetistirdiler orada sağolsun şansıma gönüllü olarak banu çiftçi gelmişti hemen baktı yavrum yaşıyordu ama kanama alanı çok büyümüştü rahim sökülüyordu burada hicbir ekipman yok ambulansla seni sevk edeceğiz dua et burda düşsün burda düşmezse 15 dakikaya ambulansta düşer dedi gerçekten dediği gibi ambulansta düştü çocuğum o kadar kötü bir ağrı ki rabbim kimseye yaşatmasin normal çocuk doğurur gibi doğurdum ama kucağıma alamadım yavrumu
İnşallah kucağıma alırım, rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı evlat nasıp etsinBenimki zaten riskliydi 7. Haftadan itibaren kanamam oluyordu ama bebek hep saglikliydi sana tavsiyem sadece stres yapma kanaman olunca ilaclarinu arttir hemen hastaneye git kahverengi kandan korkma ama kırmızıya dönerse durma canım Rabbim yavrunu kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah
Canimm cok zor bi aciMerhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Ben bebeğimi stresten kaybettim sen sakin ol hiçbirşey olmaz insallah proluton depot iğne ol haftada bir , progestanı fitil olarak kullan ve bolca dinlen ayaklarının altina yastık koyup ondan sonra Allaha emanet bebeğinTüp bebek benim, kanaman mı birden geldi? Progestan işe yaramadı mı? Deprem günü pet dolusu geldi 1 hafta sürdü kesilmişti bugun kahverengi geldi
Kürtaj sonrası daha hızlı oluyor diyorlar, bizim de 2 ay sonra tekrar oldu çok şükürNe zaman hamile kaldınız peki kanaman ne zaman kesildi çok korkuyorum zaten zorla oldu bidaha olmaz diye
Senin bu dedeşğin şeyin aynısını ben yaşadım canım, 20 haftalıktı bebeğim, ilaçla söktürdüler karnımda ölünce, yarım saatin içinde pıt diye normal doğumla ellerime doğduZaten sürekli kanamam oluyordu benim ama bebekte hiç-bir sıkıntı yoktu baya yoğun stres yaşadım ilk gün hafif sancim oldu kanama azdı sonra çoğaldı baya sancılarım da arttı hastaneye gidemedik maalesef sadece depremzedeleri alıyorlardı birde doğum yapanları yatış filan yok ikinci gün akşamı dayanamadim artık ambulansı aradim hastaneye yetistirdiler orada sağolsun şansıma gönüllü olarak banu çiftçi gelmişti hemen baktı yavrum yaşıyordu ama kanama alanı çok büyümüştü rahim sökülüyordu burada hicbir ekipman yok ambulansla seni sevk edeceğiz dua et burda düşsün burda düşmezse 15 dakikaya ambulansta düşer dedi gerçekten dediği gibi ambulansta düştü çocuğum o kadar kötü bir ağrı ki rabbim kimseye yaşatmasin normal çocuk doğurur gibi doğurdum ama kucağıma alamadım yavrumu
Aminn o kadar kötü durumdayım ki inan kendimi cok boş hissediyorum karnım çıkmıştı içinde hareket ediyordu yaşam vardı şimdi düz hiçbirşey yok Allah kimseye yaşatmasınCanimm cok zor bi acicok iyi anliyorum seni.. melegin senin sefaatcin olucak annesini beklicek insallah en kisa zamanda en güzel şekilde tekrar nasip eder Allahım
Kullanıyorum hepsini suan gelen giden yok ama insan korkuyor işte 13 yıl sonra oldu allah razı olsun inşallah oğlum benle kalırBen bebeğimi stresten kaybettim sen sakin ol hiçbirşey olmaz insallah proluton depot iğne ol haftada bir , progestanı fitil olarak kullan ve bolca dinlen ayaklarının altina yastık koyup ondan sonra Allaha emanet bebeğin
Ama en önemli faktör stres. Şimdiden bunları düşünme bence, nasip böyleymiş de, akışına bırak hayatı, o zaman herşey daha kolay olacak, stres ve sürekli düşünme hali her konuda bizleri yıpratıyor ve zorlaştırıyorNe zaman hamile kaldınız peki kanaman ne zaman kesildi çok korkuyorum zaten zorla oldu bidaha olmaz diye
Çok kötü bir şey sanki hiç geçmeyecek gibi o saatler hep gözümün önünde bir yandan deprem oluyor sallaniyoruz bir yandan ağrım kanamam ölecegim dedim kesin başka açıklaması yok bunun Rabbim beni kurtardı ama meleğim gitti bendenSenin bu dedeşğin şeyin aynısını ben yaşadım canım, 20 haftalıktı bebeğim, ilaçla söktürdüler karnımda ölünce, yarım saatin içinde pıt diye normal doğumla ellerime doğduçook kötüü o an yaşadığı acı insanın unutulmaz.. ama inşallah yerini dolduracak bi evlat nasip eder rabbim canım bol dua edelim.. acın dinmicek ama zamanla hafiflicek..
Düşünmemek elde değil inanki o an aklımdan çıkmıyor canlı canlı doğdu bebek hem depremde sallanıyoruz hem düşük yapıyorum o acı o karmaşa çok çok kötüAma en önemli faktör stres. Şimdiden bunları düşünme bence, nasip böyleymiş de, akışına bırak hayatı, o zaman herşey daha kolay olacak, stres ve sürekli düşünme hali her konuda bizleri yıpratıyor ve zorlaştırıyor
Cok uzuldum cok gecmis olsun. Allah en uygun zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin insallahMerhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Ben eşime burda ölecem dedim kanama durmadı ve hastanelerde yıkıldı bir hemşire yaptı iğneyi sonra eşim bir şekilde beni adanaya yolladı yoksa ne ambulans ne hastane hiçbirşey yoktu saatlerce de yolda kaldım kanamam sonra azaldıÇok kötü bir şey sanki hiç geçmeyecek gibi o saatler hep gözümün önünde bir yandan deprem oluyor sallaniyoruz bir yandan ağrım kanamam ölecegim dedim kesin başka açıklaması yok bunun Rabbim beni kurtardı ama meleğim gitti benden
eviniz ne durumda pekiÇok kötü bir şey sanki hiç geçmeyecek gibi o saatler hep gözümün önünde bir yandan deprem oluyor sallaniyoruz bir yandan ağrım kanamam ölecegim dedim kesin başka açıklaması yok bunun Rabbim beni kurtardı ama meleğim gitti benden
Cok geçmiş olsun cnm Allahim bir daha yaşatmasın çok zor süreçten geçtiniz ulkecek bizde hissettik psikolojik olarak iyi değiliz umarım tez vakitte hersey yoluna girer psikolojik destek al mutlaka sakın ihmal etmeMerhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
canım Allah sabır versin. kayıptan sonra kolay hamile kalındığını milyon kez duydum. bir de kendini suçlama evet stres bebeğe zarar verir ama sağlıklı olmayan gebeliklerde bu durum yaşanıyor. yani zamanı gelip doğsaydı öpüp koklayıp kaybetseydin daha zor olurdu. kendine biraz zaman ver, bebeğinde bir anomali olmasaydı kayıp yaşamazdın bunu birçok doktor söylüyor. Allah yardımcın olsunBenimki zaten riskliydi 7. Haftadan itibaren kanamam oluyordu ama bebek hep saglikliydi sana tavsiyem sadece stres yapma kanaman olunca ilaclarinu arttir hemen hastaneye git kahverengi kandan korkma ama kırmızıya dönerse durma canım Rabbim yavrunu kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah
Çok üzüldüm kuzum, depremi Adana da biz de çok yoğun hissettik. Rabbim senden daha çok sevmiş istemiş ki yanına almış, birgün buluşacaksınız sana şefaat edecek kuzun, senin de sınavın budur belki... Tevekkulu ve her durumda mutlaka şükrü bırakma. Ben eminim Rabbim sana daha güzelini murad etmiştirAminn o kadar kötü durumdayım ki inan kendimi cok boş hissediyorum karnım çıkmıştı içinde hareket ediyordu yaşam vardı şimdi düz hiçbirşey yok Allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?