2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğim dua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Canimm...cok uzgunum...Rabbim sana yeni bir mucize nasip etsin tekrardan insallah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin

Merhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğim dua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Çok çok üzgünüm... Rabbim size sabırlarını versin en kısa sürede sağlıkla yeni mucizenize kavuşun inşallah

Başın sağ olsun canım ço üzüldüm.
inşallah her şey düzelecek dualarım seninle

Basın sağolsun canım Rabbim sabrını versin, en kısa sürede sağlıkla evladının kardeşini sana nasip etsin

Günaydın kızlar cinsiyeti geçen hafta öğrenmiştik aslında bugün de net bir şekilde görüldü erkek
İnşallah Sağlıkla alın kucağınıza
Bende dün ikili tarama sonucum çıkınca dayanamadım gittim 12+5 iz .doktor cinsiyet tahmini yaptı ben sormamistim aslinda. erkeğe benziyor dedi . Erkeğe benzetilen bebis değişir mi acaba .baştan beri erkek hissediyorum herkes kız diye ısrar ediyor .İnsan merak ediyor güzel heyecanlar

Belirtilere, çin takvimine, rus takvimine neye bakarsanız bakın bende kız gösteriyordu tutmadı ilk başlarda yüzüm sivilcelendi çirkinleştim falan öyle olunca kız derler mesela ama bariz erkek yani. Ayrıca ben de ilk zamanlardan beri erkek hissediyordum eşim çin takvime bakıp kız dedikce sinir oluyodum Sende de doktor erkeğe benzettiyse değişmez bence canım hayırlısı olsun hepimiz için

Demekki aynı şeyleri yaşamışız sivilce haricinde anneler hisseder diyorum eşime kız deyince . Sonra düşünüyorum kız çıkarsa haksız olcam sus sus diyorum Aminn canim

Benim de öyle çin rus ne ararsan kız, sivilcelenme, çevremdekilerin tahminleri kız ama bir gittik erkek

Böyle birini parmağınla dürtersin ya tık tık oldu içimde farklıydı yani
Nasık bir histi canım ve kasığının nerelerinde hissettin. Bende sanki bir şey hissediyorum ama bilmiyorum bebek mi değil mi. Hatta acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diyorum ara ara bişey oluyo kasıkta ve göbek deliği çevremde

Demekki aynı şeyleri yaşamışız sivilce haricinde anneler hisseder diyorum eşime kız deyince . Sonra düşünüyorum kız çıkarsa haksız olcam sus sus diyorum Aminn canim
Aynı valla aynı aynı ben de öyle bilemezsin ya nerden bileceksin belli olmaz diyodum bilimsel makaleler falan araştırdı çin takvimi nasıl bu kadar doğru sonuç verebilir diye sonuç ortada tutmadı

Allahım yardımcın olsun canım, düşük sonrası sağlıklı gebelik oranı çok yüksek oluyor demişti benim doktorum inşallah kanamam kesilir kesilmez denemeye başla buraya bize de yaz dualarımız gönlümüz sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…