- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.901
Canimm...cok uzgunum...Rabbim sana yeni bir mucize nasip etsin tekrardan insallah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsinMerhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Çok çok üzgünüm... Rabbim size sabırlarını versin en kısa sürede sağlıkla yeni mucizenize kavuşun inşallahMerhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Başın sağ olsun canım ço üzüldüm.Merhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Günaydın bende 16 hissettim farklı zaten insan anliyoGünaydın kızlar
Dün sanki bebek hareketini hissettim ama çok erken değil mi anneme dedim daha hissetmezsin dedi , fakat bağırsak hareketi gibi değildi 16. Haftada hissedilir mi ilk gebeliğim
Basın sağolsun canımZaten sürekli kanamam oluyordu benim ama bebekte hiç-bir sıkıntı yoktu baya yoğun stres yaşadım ilk gün hafif sancim oldu kanama azdı sonra çoğaldı baya sancılarım da arttı hastaneye gidemedik maalesef sadece depremzedeleri alıyorlardı birde doğum yapanları yatış filan yok ikinci gün akşamı dayanamadim artık ambulansı aradim hastaneye yetistirdiler orada sağolsun şansıma gönüllü olarak banu çiftçi gelmişti hemen baktı yavrum yaşıyordu ama kanama alanı çok büyümüştü rahim sökülüyordu burada hicbir ekipman yok ambulansla seni sevk edeceğiz dua et burda düşsün burda düşmezse 15 dakikaya ambulansta düşer dedi gerçekten dediği gibi ambulansta düştü çocuğum o kadar kötü bir ağrı ki rabbim kimseye yaşatmasin normal çocuk doğurur gibi doğurdum ama kucağıma alamadım yavrumu
İnşallah Sağlıkla alın kucağınızaGünaydın kızlarcinsiyeti geçen hafta öğrenmiştik aslında bugün de net bir şekilde görüldü erkek
Böyle birini parmağınla dürtersin ya tık tık oldu içimde farklıydı yaniGünaydın bende 16 hissettim farklı zaten insan anliyo
Belirtilere, çin takvimine, rus takvimine neye bakarsanız bakın bende kız gösteriyordu tutmadıİnşallah Sağlıkla alın kucağınıza
Bende dün ikili tarama sonucum çıkınca dayanamadım gittim 12+5 iz .doktor cinsiyet tahmini yaptı ben sormamistim aslinda. erkeğe benziyor dedi . Erkeğe benzetilen bebis değişir mi acaba .baştan beri erkek hissediyorum herkes kız diye ısrar ediyor .İnsan merak ediyor güzel heyecanlar
Demekki aynı şeyleri yaşamışız sivilce haricindeBelirtilere, çin takvimine, rus takvimine neye bakarsanız bakın bende kız gösteriyordu tutmadıilk başlarda yüzüm sivilcelendi çirkinleştim falan öyle olunca kız derler mesela ama bariz erkek yani. Ayrıca ben de ilk zamanlardan beri erkek hissediyordum eşim çin takvime bakıp kız dedikce sinir oluyodum Sende de doktor erkeğe benzettiyse değişmez bence canım hayırlısı olsun hepimiz için
Ben de hissettim pıt pıt ama herkes imkansız diyorGünaydın kızlar
Dün sanki bebek hareketini hissettim ama çok erken değil mi anneme dedim daha hissetmezsin dedi , fakat bağırsak hareketi gibi değildi 16. Haftada hissedilir mi ilk gebeliğim
Benim de öyle çin rus ne ararsan kız, sivilcelenme, çevremdekilerin tahminleri kız ama bir gittik erkekBelirtilere, çin takvimine, rus takvimine neye bakarsanız bakın bende kız gösteriyordu tutmadıilk başlarda yüzüm sivilcelendi çirkinleştim falan öyle olunca kız derler mesela ama bariz erkek yani. Ayrıca ben de ilk zamanlardan beri erkek hissediyordum eşim çin takvime bakıp kız dedikce sinir oluyodum Sende de doktor erkeğe benzettiyse değişmez bence canım hayırlısı olsun hepimiz için
Nasık bir histi canım ve kasığının nerelerinde hissettin. Bende sanki bir şey hissediyorum ama bilmiyorum bebek mi değil mi. Hatta acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diyorum ara ara bişey oluyo kasıkta ve göbek deliği çevremdeBöyle birini parmağınla dürtersin ya tık tık oldu içimde farklıydı yani
Aynı valla aynı aynı ben de öyle bilemezsin ya nerden bileceksin belli olmaz diyodumDemekki aynı şeyleri yaşamışız sivilce haricindeanneler hisseder diyorum eşime kız deyince . Sonra düşünüyorum kız çıkarsa haksız olcam sus sus diyorum Aminn canim
Nedense çin takviminin yanıldığını gördükçe mutlu oluyorumBenim de öyle çin rus ne ararsan kız, sivilcelenme, çevremdekilerin tahminleri kız ama bir gittik erkek
Evet bende simdi gördüm herseyimiz ayniymisBenimde 28 ekim ve 7+3h kalp atisi duydum sende zamanbunu bilme sebebim 1 sayfadaki tablo canim
Merhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Bilemedim bende yaa bebek gibi geldi banaBen de hissettim pıt pıt ama herkes imkansız diyor
Sata göre 14 ultrasona göre 15 haftalıkken öğrendim canımKaçıncı haftada cinsiyeti söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?