- 28 Şubat 2022
- 214
- 350
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.921
Canım ben geçen sene laparoskopi olmuştum o dikiş yerimin orda hissettim sol kasığım oralarda diyebilirim sanaNasık bir histi canım ve kasığının nerelerinde hissettin. Bende sanki bir şey hissediyorum ama bilmiyorum bebek mi değil mi. Hatta acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diyorum ara ara bişey oluyo kasıkta ve göbek deliği çevremde
Kalp durması sonucu Kürtajla alındı bebeğim 3 gebeliğim icin uc ay korun demişti drum üç aydan sonra Dr kontrolü ile gebeliğe karar verdik dr da muayene falan oldum sonra folik asit falan başlandı ondan sonrada gebe kaldim zatenAllahım yardımcın olsun canım, düşük sonrası sağlıklı gebelik oranı çok yüksek oluyor demişti benim doktorum inşallah kanamam kesilir kesilmez denemeye başla buraya bize de yaz dualarımız gönlümüz sizinle
Çok üzüldüm senin adına gerçekten. Rabbimin takdiri verende alanda o kendini yıpratma en kısa zamanda yine anne olacaksın canim eminim ve o dokuz ay sonra kucağında bebeğinle birlikte zaman geçirirken herşeyi unutacaksınMerhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
Kalp durması sonucu Kürtajla alındı bebeğim 3 gebeliğim icin uc ay korun demişti drum üç aydan sonra Dr kontrolü ile gebeliğe karar verdik dr da muayene falan oldum sonra folik asit falan başlandı ondan sonrada gebe kaldim zaten
Bana da erkeğe benziyor dedi 11+3 de şuan 13+2 yim bekliyorum hastanede bakalım ne dicek hayırlısı olsun canımİnşallah Sağlıkla alın kucağınıza
Bende dün ikili tarama sonucum çıkınca dayanamadım gittim 12+5 iz .doktor cinsiyet tahmini yaptı ben sormamistim aslinda. erkeğe benziyor dedi . Erkeğe benzetilen bebis değişir mi acaba .baştan beri erkek hissediyorum herkes kız diye ısrar ediyor .İnsan merak ediyor güzel heyecanlar
11+3 de baya erken tahminde bulunmuş. Erkek bebis daha çabuk belli oluyormuş. Haberlerinizi bekliyorum o zaman çıkınca yazınBana da erkeğe benziyor dedi 11+3 de şuan 13+2 yim bekliyorum hastanede bakalım ne dicek hayırlısı olsun canım
İlk hamileligimde 19. Haftada hissetmistimBende bebişimi hissetmek istiyorum ama şuana kadar hiç hissetmedim henüz erken sanırım20. Haftaya kadar yolu var diyorlar
İlk hamileligimde 19. Haftada hissetmistim
Inşallah canım Allah razı olsunAllahım yardımcın olsun canım, düşük sonrası sağlıklı gebelik oranı çok yüksek oluyor demişti benim doktorum inşallah kanamam kesilir kesilmez denemeye başla buraya bize de yaz dualarımız gönlümüz sizinle
ErkekErkek bebekler daha erken hareket ediyo diyolar ama bilemiyorum sizin ilki cinsiyeti neydi
Adım gizem canım o kadar kötü bir gündü ki Rabbim bizi beterinden korusun dua edin bu acıyı unutayım hâlâ karnımda gibi hissediyorum o günü unutamıyorum bi türlü bir yandan deprem bir yandan kanama düşük çocuğum canlı doğdu inşallah yine hamile kalırım da bu günleri unutturur bana RabbimÇok üzüldüm kuzum, depremi Adana da biz de çok yoğun hissettik. Rabbim senden daha çok sevmiş istemiş ki yanına almış, birgün buluşacaksınız sana şefaat edecek kuzun, senin de sınavın budur belki... Tevekkulu ve her durumda mutlaka şükrü bırakma. Ben eminim Rabbim sana daha güzelini murad etmiştirHayatının altı belki üstünden daha iyi olacaktır, biz aciz kullar öyle çok bildiğimizi sanıp aldaniyoruz ki... Senin durumunla kiyaslanamaz belki ama, ben de evime giremiyorum, kaynanamda kalıyorum eşyalarım herşeyim evde ve benim tek düşüncem acizLiğim... Hangi duayı edeceğini bile unutturan bir sarsinti... Dil öyle mi dolandırmış, öyle mi lal olurmuş... Rabbim ne kadar acizmişiz, her şeyin her yerin sahibi sen, ister alırsın ister verirsin. Bizleri daha zor sınavlarla sınama, bugünümüzü aratma. Sana tüm kalbimle her duamda yer vereceğim kuzum adını verirsen adınla edeyim yüreğin daralacak, aklına geldikçe lütfen inşirah suresi oku...
Yha evet sağlıksız gebeliktir ondandir demişlerdi banada çevrem olsun ama bir kere yaşadım yaşattı rabbim o acıyı çaresizliği tekrarlamış senin yine senin için daha zormustur o günler peki bi nedenini bakittin mi. Bizde uc kiz kardeşiz bir oğlum bir kızım var ben kalabalık aileyi cok severim yenilen içilen gezilen yerler daha güzel anlamlı oluyor rabbim karnımdaki yavruyuda bize bağışlasın inşallah sağlıkla dogum gerçekleşir aramıza katılırBende kürtaj olmuştum, doktor 1 ay sonra parça falan kaldımı diye muayeneye çağırmıştı ve sonrasında bence hiç bekleme dedi ama ben kendim beklemek istemiştim
Benim bu zaten 5.gebeliğim tek kızım var 3 tane kürtajım oldu (2si kalp atışları durdu, 1 tanesi mol gebelik oldu hepsinde kürtaj yaptılar) genetik testler herşey normal çıktı, doktor tesadüf dedi sağlıksız gebelik olacağına vücudun onu yok ediyor dedi ama sayı olarak bence tesadüf değil bir sıkıntı var ama tespit edilemedi şimdi yüzde 60 kız dedi doktorum gelecek muayene de kesinleşir dedi ama Perinatoloji uzmanı dediği için kızdır diye düşünüyorum benim dileğim Allah biliyor 2 kız 1 erkek olsun; çünkü benim de ablam var insanın ablası olmasının ne güzel duygu oldugunu biliyorum kızıma da aynen benim ablam gibi abla kardeş olacak diye umuyorum inşallah rabbim nasip eder
Çok üzgünümm.. rabbm en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah canım. Bende bir önceki bebeğimi kaybettim, seni cok iyi anlıyorım.. rabbm sabır versnMerhaba hanımlar hataydayım yoğun stresten bebeğimi kaybettim normal doğum gibi doğdu resmen 13 haftalık bebeğimdua edin Rabbim bir an önce yine nasip etsin bu acıyı unuttursun bana
ilk gebelikler daha geç hissediliyor bende kizimi 20h sindan sonra kisetmistim ama bunu daha 12/13h hissetmeye başladım vücut hamileliği bildigi icin herhalde erken hisetmeye basliyorBende bebişimi hissetmek istiyorum ama şuana kadar hiç hissetmedim henüz erken sanırım20. Haftaya kadar yolu var diyorlar
Çıktım canın erkek is pipisini bile gösterdi 13+2 aynı kesin erkek dedi11+3 de baya erken tahminde bulunmuş. Erkek bebis daha çabuk belli oluyormuş. Haberlerinizi bekliyorum o zaman çıkınca yazın
Oyy masallah sizeÇıktım canın erkek is pipisini bile gösterdi 13+2 aynı kesin erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?