- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.941
Canım benim de hamileliğimin başından beri sarı akıntım var.Ben doktora gösterdim yani sormayı bırak.Normal olduğunu söyledi.çok su içince rengi açılıyor ama suyu az içince öyle sarı geliyor benimde.Ama çok şükür bi sorun yok oğluşda da bende de .canını sıkma su iç bakalım bolca rengi değişecek mi ?ama sorunlu bi durum olduğunu sanmıyorumYa sadece buraya yazinca rahatliyorum sanirim. Belki herkesi darliyorumdur da. Ama bende sari akinti devam ediyoryani anlamiyorum neden oluyor. Sadece idrar sonrasi geliyor. Koku kasinti agri sanci yok. Ama idrar sonrasi pecete baya koyu sari oluyor. Bugun disari oglumu parka goturmustum biraz yoruldum ondan mi acaba diyorum. Doktorlara sordugumda olabilir demislerdi. Ama hakkaten olur mu bu kadar bilemiyorum. Hardal renginden biraz acik renk o kadar sari yani kanamaya dönecek diye korkuyorum surekli. Bana dua edin normalse de su endiselerimden kurtulmak istiyorum artik
Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Minik prenses hoşgelsinKizlarr kontrolumuz vardii bugun. 16+2 ydim..ultrasonda 16+3 ciktik. Kesin kız dedi doktorumuz @pozitifbiri caniim listeye musait olunca eklermsnHersey yolunda çok şükür omurgasi felanda gelisimi gayet guzel yolunda dedi. kilo takibi detaylidan sonra yapmaya baslicaz dedi. detayli ultrasonu da kadin doguma yaptirma bende yapiyorum ama yuzde yuz bakilmiyor kalp ozellikle onemli dedi. peritanolog gormeli detaylida dedi. bende istanbula hem ailemi gormeye giderim hemde orda yaptiririm dedim bitliste yapilmiyormus peritonolg yokmus cunku bu arada 2 li sonucu dusuk risk oldugu icin 3 ve 4lu yaptirmadi direkt detayliya girmemi istedi. Allaha şükür icim rahatladi bugün sizlerde guzel haberler alin insallah . Kan idrar tsh test istedi sonuclara gore kan ilacina vs baslncak
Suyu ne kadar içiyorsun günde canım 3 litre içmen lazım idrar tahlili falan yaptırdınmı yakın zamanda bakıldımıYa sadece buraya yazinca rahatliyorum sanirim. Belki herkesi darliyorumdur da. Ama bende sari akinti devam ediyoryani anlamiyorum neden oluyor. Sadece idrar sonrasi geliyor. Koku kasinti agri sanci yok. Ama idrar sonrasi pecete baya koyu sari oluyor. Bugun disari oglumu parka goturmustum biraz yoruldum ondan mi acaba diyorum. Doktorlara sordugumda olabilir demislerdi. Ama hakkaten olur mu bu kadar bilemiyorum. Hardal renginden biraz acik renk o kadar sari yani kanamaya dönecek diye korkuyorum surekli. Bana dua edin normalse de su endiselerimden kurtulmak istiyorum artik
Allah sabırlar versin dualarım sizinle. İnşallah en kısa en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsınız ve bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Adım gizem canım o kadar kötü bir gündü ki Rabbim bizi beterinden korusun dua edin bu acıyı unutayım hâlâ karnımda gibi hissediyorum o günü unutamıyorum bi türlü bir yandan deprem bir yandan kanama düşük çocuğum canlı doğdu inşallah yine hamile kalırım da bu günleri unutturur bana Rabbim
canim daha oglen kontroldeydim. dr kan idrar testi.istedi ysptirdm sonuclar cikmis. sari akinti benimde.idrar sonrasi.geliyo hatta sari pihti seklinde bildgn. kasik agrimda vardi. e nabiza dusmus sonuclar baktm mukus felan wbc degerm yuksek gelmis intten baktim idrar yolu enfeksiyonu diyor. drum buyuk ihtimal ilac vercek sende baktir bi istersenYa sadece buraya yazinca rahatliyorum sanirim. Belki herkesi darliyorumdur da. Ama bende sari akinti devam ediyoryani anlamiyorum neden oluyor. Sadece idrar sonrasi geliyor. Koku kasinti agri sanci yok. Ama idrar sonrasi pecete baya koyu sari oluyor. Bugun disari oglumu parka goturmustum biraz yoruldum ondan mi acaba diyorum. Doktorlara sordugumda olabilir demislerdi. Ama hakkaten olur mu bu kadar bilemiyorum. Hardal renginden biraz acik renk o kadar sari yani kanamaya dönecek diye korkuyorum surekli. Bana dua edin normalse de su endiselerimden kurtulmak istiyorum artik
Çok teşekkür ederiim ceriitooomCanım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Minik prenses hoşgelsin
Çok teşekkür ederiim ceriitooomama kiz cikolata yedim visne suyu ictm odaya girene kdr yurudum ettim benim kiz gene oynak degildi doktor diyor seninkisi tembel cok. renklide yüzünü cekcekti ellerini koydu yuzune bildigin kapatti gostermedi yuzunu nazlii
insallah canim burda diyorlar kipir kipirdi diye bu kacinci kontrol hic denk gelemedm kipir kipir el ayak oynatmasina felanAyy inşallah doğumdan sonra da böyle olurbenim bir komşumun 2 kızı var diyor kio kadar derin uyuyordu ki inan nefesini kontrol ediyordum, ben uykusuz geceleri hiç bilmem hep bende bebeğimde uyuduk
Yani neredeyse en basindan beri var akintim ama bazi gunler coook daha bariz renkli sari oluyor. Idrar tahlili de 2 3 hafta once gene sari varken yaptirdim cikmadi bi enfeksiyon. Zaten yanma falanda yok. Ama bi kere daha yaptirayim olmadicanim daha oglen kontroldeydim. dr kan idrar testi.istedi ysptirdm sonuclar cikmis. sari akinti benimde.idrar sonrasi.geliyo hatta sari pihti seklinde bildgn. kasik agrimda vardi. e nabiza dusmus sonuclar baktm mukus felan wbc degerm yuksek gelmis intten baktim idrar yolu enfeksiyonu diyor. drum buyuk ihtimal ilac vercek sende baktir bi istersen
2 3 hafta kadar once gene akintim varken yaptirdim. Zaten nerdeyse devamli varda idrar sonrasi yani ama bazen rengi cok koyulasiyor iste. Gene koyu oldugu bi donemde yaptirmistim ama enfeksiyon cikmadi. Ama dediginiz gibi disardaydim ve gercekten yarim sise ancak su icmistim. Belki gercekten bununla ilgilidir sadece arttirmaya calisayim.Suyu ne kadar içiyorsun günde canım 3 litre içmen lazım idrar tahlili falan yaptırdınmı yakın zamanda bakıldımı
Evet suyu arttiracagim. Aslinda hep var ama dediginiz gibi bazen cok koyu gelen gunler misal bugun disaridaydim ve ancak yarim sise icmisimdir 2 3 e kadar. Normalde de hep var sari seysim ama gunde 2.5 litre ancak icebiliyorumdur. Ama koyulasmasi gercekten suyla alakali sanirim. Sizin gostermis olmaniz bir nebze ornek oldu bana da. Demek ki olabiliyorQ
Canım benim de hamileliğimin başından beri sarı akıntım var.Ben doktora gösterdim yani sormayı bırak.Normal olduğunu söyledi.çok su içince rengi açılıyor ama suyu az içince öyle sarı geliyor benimde.Ama çok şükür bi sorun yok oğluşda da bende de .canını sıkma su iç bakalım bolca rengi değişecek mi ?ama sorunlu bi durum olduğunu sanmıyorum
Geçmiş olsun canım alerjik bir durumda olabilir ben gebeliğimin basından beri maalesef alerji ilacıma devam ediyorum yoksa nefes alamıyorumKızlar bende 2 gündür nefes darlığı başladı, ilk gebeliğimde 8aydan sonra bebek yukarıda diye böyle olmuştum şimdi çok erken ama bu haftada başladı, benim gibi olanlar varsa nette araştırdım normalmiş
Çok iyi çıkmışkizlarr bu arada ikili ciktisini aldim bugun elimde yoktu istemek aklima gelmemisti. anlayaniniz vardi burda gordugunde yorumlarsa genede sevinirim
Su kesinlikle çok etkiliyor canım enfeksiyon ya da mantar olabilir ben de geçen haftalarda sıkıntı yaşadım bu sebepten buraya da yazmıştım hatta, sürekli akıntım geliyordu gün içinde hem beyaz hem sarı ben normaldir sanıyodum enfeksiyonum varmış meğer. Şimdi suyu çoğalttım 3lt bide ilaç kullanmıştım bi sıkıntım kalmadı geçti. Bol su iç hatta limonu suya sıkıp sıkıp iç çok iyi geliyo tuvalette de elma sirkeli suyla taharetlen hiçbişey kalmaz2 3 hafta kadar once gene akintim varken yaptirdim. Zaten nerdeyse devamli varda idrar sonrasi yani ama bazen rengi cok koyulasiyor iste. Gene koyu oldugu bi donemde yaptirmistim ama enfeksiyon cikmadi. Ama dediginiz gibi disardaydim ve gercekten yarim sise ancak su icmistim. Belki gercekten bununla ilgilidir sadece arttirmaya calisayim.
Nazlı bir prenses olacak demek kiÇok teşekkür ederiim ceriitooomama kiz cikolata yedim visne suyu ictm odaya girene kdr yurudum ettim benim kiz gene oynak degildi doktor diyor seninkisi tembel cok. renklide yüzünü cekcekti ellerini koydu yuzune bildigin kapatti gostermedi yuzunu nazlii
Evet için rahat olsun suyla hallettim ben bu sorunu.zaten idrar yolu enfeksiyonuna da doktorum bol su başka bişeye gerek yok demişti.ferah tut içini su herşeyi temizliyorEvet suyu arttiracagim. Aslinda hep var ama dediginiz gibi bazen cok koyu gelen gunler misal bugun disaridaydim ve ancak yarim sise icmisimdir 2 3 e kadar. Normalde de hep var sari seysim ama gunde 2.5 litre ancak icebiliyorumdur. Ama koyulasmasi gercekten suyla alakali sanirim. Sizin gostermis olmaniz bir nebze ornek oldu bana da. Demek ki olabiliyor
Benim de aynı sordum bugün normal dedi hatta olması iyi bile vajinal sterilizasyon için dediQ
Canım benim de hamileliğimin başından beri sarı akıntım var.Ben doktora gösterdim yani sormayı bırak.Normal olduğunu söyledi.çok su içince rengi açılıyor ama suyu az içince öyle sarı geliyor benimde.Ama çok şükür bi sorun yok oğluşda da bende de .canını sıkma su iç bakalım bolca rengi değişecek mi ?ama sorunlu bi durum olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?