2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
O bende de oluyor normal bencede 16 sînda doktordaydim enfeksiyon falan yok zaten hatirladigim kadariyla kizimda da vardi aktini ama sari olmasi uşutme olabilir ilac falan kulaniyorsan ondan da olabilir

kizlarr ben istanbula ucakla gececegimde 21. haftamda detayli ultrason icin. doktor ucus raporu vercem sana dedi. xraydan gecmemek icin galiba cunku xraydn gececegim skinti varmi dedim.ben sana ucus raporu vercem zaten dedi. o zaman elle aramami olur havaalaninda ?bilgisi olan varmi

O bende de oluyor normal bencede 16 sînda doktordaydim enfeksiyon falan yok zaten hatirladigim kadariyla kizimda da vardi aktini ama sari olmasi uşutme olabilir ilac falan kulaniyorsan ondan da olabilir
Evet bir kac ilac kullaniyorum tsh icin bi hap , demir ilaci ve decavit. Demir ilaci zaten buyuk tuvaleti de degistiriyor belki kucukte de etkisi vardir haklisiniz dusunmemistim. En iyisi su miktarimi arttirmak ayaklarimi sicak tutmak sanirim. Baska yasayan hamis arkadaslarda varmis siz gibi. Sanirim olagan bi durum. Tesekkurler

Canım ben geçen hafta uçak yolculuğu yaptım Şırnak’tan istanbula
Doktor rapor falan vermedi
Hamileyim xraydan geçmeyeceğim dedim
Elle aradılar

Ben geçen birini karşılamaya geçtim havaalanına, görevliye dedim gebeyim geçmesem olur mu diye elle aradı ama ilk dış karşılama kapısı idi diğerlerinde de sorun çıkarmazlardı herhalde

Gayet normal, bende de var sari akinti. Kokulu ve yesile donuk olursa o zmaan tedavi uygulanir dedi doktorum. Hamilelikte akinti cok normalmis ki bende hamilelikten once de vardi

Canım ben sürekli uçuyorum şu aralar zorunlulukta hiçbir belge gerekmiyor. Xrayde hamileyim diyorum tamam deyip yandan geçirip elle arıyorlar

Canım hava yolu şirketlerinin hafta sınırlaması olduğu için rapor veriyordur. İçin rahat edecekse sen yine geçme ama o kapılar x ışını ile çalışmıyor, radyasyon yaymıyor yani. Xray yanlış bi kullanım. Manyetik kapıdan her gün geçmiyorsan bu kadar korkmana gerek yok. Röntgen odasının önünde nasıl hamileler giremez yazıyor, bu kadar zararlı olsa o kapılara da uyarı koyarlardı, kendini strese sokma bunun için.

Şunu da ekliyim, bavulların geçtiği cihazda xray kullanılıyor sadece, geçtiğimiz manyetik kapılarda yok

Gayet normal, bende de var sari akinti. Kokulu ve yesile donuk olursa o zmaan tedavi uygulanir dedi doktorum. Hamilelikte akinti cok normalmis ki bende hamilelikten once de vardi
Tamamdir gercekten cok cok tesekkurler. Megersem aslinda bir cogumuz yasiyormusuz bunu ama ben sadece kendim saniyodum. Cok tesekkurler tekrardan. Koku falan yok. Idrarimi peceteye silince seffaflasmiyor sarilasiyor pecete durum bu aslinda

Kızlar hamilelik bana çok uyku yapıyor, hergün 1-2 saat akşam uykusuna yatıyorum 4-5 gibi, size de oluyor muu? Yoksa benim mi bünye zayıf
13. Haftaya kadar kafamı kaldıramıyordum.şimdi 17.haftada hiç uyku sorunu yaşamıyorum

Hangi hapı kullanıyorsunuz,bende alerji hapı kullanıyorum.bebek öncesi günde 1 içiyordum şimdi haftada bire düşündüm ama pek etki etmiyor siz ne sıklıkla kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…