- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.981
Levmont kullanıyorum canım sen ? Bende her gün kullanıyordum şimdi 2-3 günde bir ama bir haftadır her gün iÇiyorum sinüzitim alevlendiğini için nefessiz kalıyorumHangi hapı kullanıyorsunuz,bende alerji hapı kullanıyorum.bebek öncesi günde 1 içiyordum şimdi haftada bire düşündüm ama pek etki etmiyorsiz ne sıklıkla kullanıyorsunuz
Gözün aydin annesii hosgeldinn prensesKizlarr kontrolumuz vardii bugun. 16+2 ydim..ultrasonda 16+3 ciktik. Kesin kız dedi doktorumuzpozitifbiri caniim listeye musait olunca eklermsn Hersey yolunda çok şükür omurgasi felanda gelisimi gayet guzel yolunda dedi. kilo takibi detaylidan sonra yapmaya baslicaz dedi. detayli ultrasonu da kadin doguma yaptirma bende yapiyorum ama yuzde yuz bakilmiyor kalp ozellikle onemli dedi. peritanolog gormeli detaylida dedi. bende istanbula hem ailemi gormeye giderim hemde orda yaptiririm dedim bitliste yapilmiyormus peritonolg yokmus cunku bu arada 2 li sonucu dusuk risk oldugu icin 3 ve 4lu yaptirmadi direkt detayliya girmemi istedi. Allaha şükür icim rahatladi bugün sizlerde guzel haberler alin insallah . Kan idrar tsh test istedi sonuclara gore kan ilacina vs baslncak
9 mart için randevu ayarladı doktor ama nasıl dayanicam bilmiyorum. Aynen büyük ihtimalle kesinleşmiş olurSağol canımsenin randevun ne zaman kesinleşir diye düşünüyorum bir daha gidişinde
Off en çok zorlandığım konu.hele çalışınca çok zorluyor bilgisayarın karşısında kafamı sabit tutamıyorum saniyeler içinde rüya bile görüyorum. Normalde de çok severdim uykuyu şimdi ayrı Bi tatlı geliyorrr.vaktiniz varsa uyuyun keyfini çıkarınKızlar hamilelik bana çok uyku yapıyor, hergün 1-2 saat akşam uykusuna yatıyorum 4-5 gibi, size de oluyor muu? Yoksa benim mi bünye zayıf
Levmont kullanıyorum canım sen ? Bende her gün kullanıyordum şimdi 2-3 günde bir ama bir haftadır her gün iÇiyorum sinüzitim alevlendiğini için nefessiz kalıyorum
Canım bu ilacın hamilelerin kullanabileceği bir formu yok mu? Nefeste çok önemli zaten biraz yorgunluk oluyor birde tıkanıklıkla daha da zorlaşıyordur. Allahım yardımcın olsunBende kestine 20mg kullanıyorum.Hergün içmeyi çok istiyorum, bu ara burnum herşeye tıkanıyor.çok zor durumdayım ancak içince o gün rahat edebiliyorum .Çok zor ya yaşayan bilir,Allah kolaylık versin
Ah canım hiç sorma ,ne çektiğimi bi ben bi eşim biliyor horlamamdanCanım bu ilacın hamilelerin kullanabileceği bir formu yok mu? Nefeste çok önemli zaten biraz yorgunluk oluyor birde tıkanıklıkla daha da zorlaşıyordur. Allahım yardımcın olsun
Aldım ama on günlük heyet raporu vermiyorlarCanım haber var mı alabildin mi raporu
Ben 12 haftalıkken hamileyim yardım eder müsiniz valizi koymama dedim görevliye sen yandan geç elle arayalım dediler, istanbuldan gelirken de geçtim ama aşırı bir zararı olmadığını daha önceden de biliyordum takılmadım açıkçası ama özellikle geçmek istemiyorum derseniz yardımcı olurlarkizlarr ben istanbula ucakla gececegimde 21. haftamda detayli ultrason icin. doktor ucus raporu vercem sana dedi. xraydan gecmemek icin galiba cunku xraydn gececegim skinti varmi dedim.ben sana ucus raporu vercem zaten dedi. o zaman elle aramami olur havaalaninda ?bilgisi olan varmi
Gerçekten öyle canım ama bebek için nefeste önemli dedi bana doktorumBende kestine 20mg kullanıyorum.Hergün içmeyi çok istiyorum, bu ara burnum herşeye tıkanıyor.çok zor durumdayım ancak içince o gün rahat edebiliyorum .Çok zor ya yaşayan bilir,Allah kolaylık versin
Evet bende gittiğimde soracağım daha çok içmek istiyorum diye .nefessiz kalmak da istemiyorumGerçekten öyle canım ama bebek için nefeste önemli dedi bana doktorummecbur artık Allah’a emanet içiyorum yapacak bir şey yok
Benim tüm vücudum buz gibi ama göbeğim sıcak oluyor geneldeKızlar bişey sorucam...sizin karnınız soğuk mu?benim çoğu zaman buz gibi ama üşümüyorummerak ettim
Bende alerjik astım var kış bası yaz bası bahar ve sonbahar bası hastalanıyorum levmont ve foster hava var dün gittiğimde sordum doktor hiç sıkıntısı yok 3 ay gecti rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama ben hapı değil de havayı kullancam macburumEvet bende gittiğimde soracağım daha çok içmek istiyorum diye .nefessiz kalmak da istemiyorum
Bende alerjik astım var kış bası yaz bası bahar ve sonbahar bası hastalanıyorum levmont ve foster hava var dün gittiğimde sordum doktor hiç sıkıntısı yok 3 ay gecti rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama ben hapı değil de havayı kullancam macburumGerçekten öyle canım ama bebek için nefeste önemli dedi bana doktorummecbur artık Allah’a emanet içiyorum yapacak bir şey yok
Şimdi baktım diğer kısımlara göre biraz daha soğuk geldi canımm ama çok fark yokKızlar bişey sorucam...sizin karnınız soğuk mu?benim çoğu zaman buz gibi ama üşümüyorummerak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?