2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hangi hapı kullanıyorsunuz,bende alerji hapı kullanıyorum.bebek öncesi günde 1 içiyordum şimdi haftada bire düşündüm ama pek etki etmiyor siz ne sıklıkla kullanıyorsunuz
Levmont kullanıyorum canım sen ? Bende her gün kullanıyordum şimdi 2-3 günde bir ama bir haftadır her gün iÇiyorum sinüzitim alevlendiğini için nefessiz kalıyorum

Gözün aydin annesii hosgeldinn prenses var mi tatlis bi resmi bu arada sende daha önce de olmustu demi idrar yolunda sikinti canim?

Kızlar hamilelik bana çok uyku yapıyor, hergün 1-2 saat akşam uykusuna yatıyorum 4-5 gibi, size de oluyor muu? Yoksa benim mi bünye zayıf
Off en çok zorlandığım konu.hele çalışınca çok zorluyor bilgisayarın karşısında kafamı sabit tutamıyorum saniyeler içinde rüya bile görüyorum. Normalde de çok severdim uykuyu şimdi ayrı Bi tatlı geliyorrr.vaktiniz varsa uyuyun keyfini çıkarın

Bende kestine 20mg kullanıyorum.Hergün içmeyi çok istiyorum, bu ara burnum herşeye tıkanıyor.çok zor durumdayım ancak içince o gün rahat edebiliyorum .Çok zor ya yaşayan bilir,Allah kolaylık versin
Levmont kullanıyorum canım sen ? Bende her gün kullanıyordum şimdi 2-3 günde bir ama bir haftadır her gün iÇiyorum sinüzitim alevlendiğini için nefessiz kalıyorum

Bende kestine 20mg kullanıyorum.Hergün içmeyi çok istiyorum, bu ara burnum herşeye tıkanıyor.çok zor durumdayım ancak içince o gün rahat edebiliyorum .Çok zor ya yaşayan bilir,Allah kolaylık versin
Canım bu ilacın hamilelerin kullanabileceği bir formu yok mu? Nefeste çok önemli zaten biraz yorgunluk oluyor birde tıkanıklıkla daha da zorlaşıyordur. Allahım yardımcın olsun

Canım bu ilacın hamilelerin kullanabileceği bir formu yok mu? Nefeste çok önemli zaten biraz yorgunluk oluyor birde tıkanıklıkla daha da zorlaşıyordur. Allahım yardımcın olsun
Ah canım hiç sorma ,ne çektiğimi bi ben bi eşim biliyor horlamamdan maalesef yokmuş.Antihistaminik olduğu için doktorum ‘biz hiç sevmeyiz alerji haplarını, tehlikeli ama yaşayamayacak kadar kötü oluyorsan haftada bir iç ‘dedi bununla idare ediyorum ama bu hafta çok kötüyüm gerçekten amin inşallah

Ben 12 haftalıkken hamileyim yardım eder müsiniz valizi koymama dedim görevliye sen yandan geç elle arayalım dediler, istanbuldan gelirken de geçtim ama aşırı bir zararı olmadığını daha önceden de biliyordum takılmadım açıkçası ama özellikle geçmek istemiyorum derseniz yardımcı olurlar

Gerçekten öyle canım ama bebek için nefeste önemli dedi bana doktorum mecbur artık Allah’a emanet içiyorum yapacak bir şey yok

Gerçekten öyle canım ama bebek için nefeste önemli dedi bana doktorum mecbur artık Allah’a emanet içiyorum yapacak bir şey yok
Evet bende gittiğimde soracağım daha çok içmek istiyorum diye .nefessiz kalmak da istemiyorum

Evet bende gittiğimde soracağım daha çok içmek istiyorum diye .nefessiz kalmak da istemiyorum
Bende alerjik astım var kış bası yaz bası bahar ve sonbahar bası hastalanıyorum levmont ve foster hava var dün gittiğimde sordum doktor hiç sıkıntısı yok 3 ay gecti rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama ben hapı değil de havayı kullancam macburum

Bende alerjik astım var kış bası yaz bası bahar ve sonbahar bası hastalanıyorum levmont ve foster hava var dün gittiğimde sordum doktor hiç sıkıntısı yok 3 ay gecti rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama ben hapı değil de havayı kullancam macburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…