- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.001
Sigarayi birakanlar nasil biraktiniz? Icen var mi benim gibi
Evet bende gittiğimde soracağım daha çok içmek istiyorum diye .nefessiz kalmak da istemiyorum
Yaaaaa canım, rabbim yardımcnz olsnBizim evimiz orta hasarlı çıktı kızlar. Guclendirilme yapılmadan oturmanizi tavsiye etmeyiz dediler. Kayınvalidem in evi az hasarlı olduğu için ona geldik cantalarimizla. İnsan kendi derdine düşüyor, böyle göçebe gibi ondan ona ondan ona büyük oğlum her akşam durduk yerde ağlamaya başlıyor. İçimden ağlamak geliyor anne diyorpsikolojimiz pek iyi sayılmaz. Yine de TV izleyince insan haline sukrediyor. Yan komşumuzun torunu ve damadı göçükte kalmış ölmüş, bir tek kızı kurtulmuş. İnsan sevinemez bile yaşadığına ağlayıp duruyoruz , nasıl geçecek bu günler çok zor gunler. Yine de ne diyelim halimize hamdolsun
Pozitifim ben hiç bırakamadım çok az ama içiyorum. Senin durumunda bu normal lütfen birde kendine bunun üzüntüsünü ve stresini yükleme. Allahın izniyle kolaylıkla sağlıkla huzurla bırakabilirsin inşallahBenim psikolojim pek iyi değil kızlar sigara içmeye başladım depremin 3. Gününden beribana bu konuda dua eder misiniz
Perinatoloji doktoru tok musunuz diye sordu tok olmak lazımmışKızlar günaydın, 2li test için doktora gittiğinizde aç mı tok muydunuz? Fark ediyor mu? Beni doktor çağırdığı tarihi özellikle tok diye yazmış. Ama hiç 2li test filan demedi :/ ben yapar herhalde 13. Haftada olcam diye düşünüyorum da
Tok gidebilirsin fark etmiyorKızlar günaydın, 2li test için doktora gittiğinizde aç mı tok muydunuz? Fark ediyor mu? Beni doktor çağırdığı tarihi özellikle tok diye yazmış. Ama hiç 2li test filan demedi :/ ben yapar herhalde 13. Haftada olcam diye düşünüyorum da
Canım o kadar normal ki.Ben yaşamadığım halde bende stresle arada içtim .Kendini suçlu hissetme çok zor bişey atlattınız.Allahım korusun.Bırakırsın ben sana güveniyorum.Dualarım seninleBenim psikolojim pek iyi değil kızlar sigara içmeye başladım depremin 3. Gününden beribana bu konuda dua eder misiniz
Bende astım ilacımı kullanıyorum ama hapa daha çok ihtiyacım oluyorBende alerjik astım var kış bası yaz bası bahar ve sonbahar bası hastalanıyorum levmont ve foster hava var dün gittiğimde sordum doktor hiç sıkıntısı yok 3 ay gecti rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama ben hapı değil de havayı kullancam macburum
Evet büyük ihtimalle öyle .çok görülen bir durummuş buKızlar bendede bazen allahım üst üste 100 kere falan hapsırıyorum ama hasta falan degilim böyle uyurken bianda uyanıp hapsırmaya baslıyorumhamilelik nezlesi falan mı acaba dedim
Çok zor canım anlıyorum seni geçen sene bende hapsız yapamıyordum bu sene iyiyim çok şükür. Allah yardımcın olsunBende astım ilacımı kullanıyorum ama hapa daha çok ihtiyacım oluyorsigarayı bırakınca astım ilacına olan bağımlılığım baya hafifledi.Ama alerjim durulmuyor
Bana doktorum aç tok farketmez demişti ben simit yemiştim gitmeden tok gittimKızlar günaydın, 2li test için doktora gittiğinizde aç mı tok muydunuz? Fark ediyor mu? Beni doktor çağırdığı tarihi özellikle tok diye yazmış. Ama hiç 2li test filan demedi :/ ben yapar herhalde 13. Haftada olcam diye düşünüyorum da
aynen öyle ben de hemen her şeyi alayım istiyorum marttan sonra her şey uçacakmış gibi geliyo. geçen gün tesadüfen bi mağaza buldum 10lu hastane çıkışını 280 e aldım gaye bebe markası. izmirdeysen tarif edeyim. ikili takımlar da 100 lira civarı valla çok iyi geldi. ecemm kids adı belki şubeleri vardırGünaydın hanımlar pazarınız guzel gecsin iki gündür karnım fırladı resmen karın yanlarim acıyor ağrıyor gibi birşey elimle elleyince bile sanırım artık karnım çıkmaya başlıyor bundan sonra öne öne gider iç rahmim dar. Salı gunu kontrolüm var ama devlete gittiğimden söylemiyor cinsiyeti geçen sordum daha erken dedi bakalım keşke öğrensem 10 lu hastahane çıkışı alacağım gun geçtikçe pahalanıyor
sagol canimm. ay sorma yuzunu cekcekti renkli ultrasonu acti. son anda elleriyle bildigin yuzunu kapatti o anda güldük hepimizGözün aydin annesii hosgeldinn prensesvar mi tatlis bi resmi bu arada sende daha önce de olmustu demi idrar yolunda sikinti canim?
bende farketmez diye biliyorum. ben tok gitmistm öglendi randevumBana doktorum aç tok farketmez demişti ben simit yemiştim gitmeden tok gittim
Baya uyguna almissin cnm ben Ankaradayım burda pek ucuz şey yok katlandıkca katlaniyor fiyatlar Allah yardımcımiz olsun ben kızımdan biraz şanslıyım ondaki malzemeleri de atmadim mecbur kullanacağım reflu yatağımız beşik puset vs o sıkıntım yok şüküraynen öyle ben de hemen her şeyi alayım istiyorum marttan sonra her şey uçacakmış gibi geliyo. geçen gün tesadüfen bi mağaza buldum 10lu hastane çıkışını 280 e aldım gaye bebe markası. izmirdeysen tarif edeyim. ikili takımlar da 100 lira civarı valla çok iyi geldi. ecemm kids adı belki şubeleri vardır
canimm cok tesekkur ederim hepimizinn insallah
Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun canım. Dua ediyorum ki Rabb'im sana sağlıklı bir evlat nasip etsin. O geceyi ömrüm boyunca unutamam. İskenderundaydim bende. 1999 depremini de yaşadım ama bu çok daha yikici ve uzun sürdü. Allah'ım kimseye bir daha yaşatmasın.Adım gizem canım o kadar kötü bir gündü ki Rabbim bizi beterinden korusun dua edin bu acıyı unutayım hâlâ karnımda gibi hissediyorum o günü unutamıyorum bi türlü bir yandan deprem bir yandan kanama düşük çocuğum canlı doğdu inşallah yine hamile kalırım da bu günleri unutturur bana Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?