2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaaaaa canım, rabbim yardımcnz olsn

Benim psikolojim pek iyi değil kızlar sigara içmeye başladım depremin 3. Gününden beri bana bu konuda dua eder misiniz
Pozitifim ben hiç bırakamadım çok az ama içiyorum. Senin durumunda bu normal lütfen birde kendine bunun üzüntüsünü ve stresini yükleme. Allahın izniyle kolaylıkla sağlıkla huzurla bırakabilirsin inşallah

Kızlar günaydın, 2li test için doktora gittiğinizde aç mı tok muydunuz? Fark ediyor mu? Beni doktor çağırdığı tarihi özellikle tok diye yazmış. Ama hiç 2li test filan demedi :/ ben yapar herhalde 13. Haftada olcam diye düşünüyorum da

Perinatoloji doktoru tok musunuz diye sordu tok olmak lazımmış

Tok gidebilirsin fark etmiyor

Günaydın hanımlar pazarınız guzel gecsin iki gündür karnım fırladı resmen karın yanlarim acıyor ağrıyor gibi birşey elimle elleyince bile sanırım artık karnım çıkmaya başlıyor bundan sonra öne öne gider iç rahmim dar. Salı gunu kontrolüm var ama devlete gittiğimden söylemiyor cinsiyeti geçen sordum daha erken dedi bakalım keşke öğrensem 10 lu hastahane çıkışı alacağım gun geçtikçe pahalanıyor

Benim psikolojim pek iyi değil kızlar sigara içmeye başladım depremin 3. Gününden beri bana bu konuda dua eder misiniz
Canım o kadar normal ki.Ben yaşamadığım halde bende stresle arada içtim .Kendini suçlu hissetme çok zor bişey atlattınız.Allahım korusun.Bırakırsın ben sana güveniyorum.Dualarım seninle

Bende astım ilacımı kullanıyorum ama hapa daha çok ihtiyacım oluyor sigarayı bırakınca astım ilacına olan bağımlılığım baya hafifledi.Ama alerjim durulmuyor

Kızlar bendede bazen allahım üst üste 100 kere falan hapsırıyorum ama hasta falan degilim böyle uyurken bianda uyanıp hapsırmaya baslıyorum hamilelik nezlesi falan mı acaba dedim
Evet büyük ihtimalle öyle .çok görülen bir durummuş bu

Bende astım ilacımı kullanıyorum ama hapa daha çok ihtiyacım oluyor sigarayı bırakınca astım ilacına olan bağımlılığım baya hafifledi.Ama alerjim durulmuyor
Çok zor canım anlıyorum seni geçen sene bende hapsız yapamıyordum bu sene iyiyim çok şükür. Allah yardımcın olsun

Bana doktorum aç tok farketmez demişti ben simit yemiştim gitmeden tok gittim

aynen öyle ben de hemen her şeyi alayım istiyorum marttan sonra her şey uçacakmış gibi geliyo. geçen gün tesadüfen bi mağaza buldum 10lu hastane çıkışını 280 e aldım gaye bebe markası. izmirdeysen tarif edeyim. ikili takımlar da 100 lira civarı valla çok iyi geldi. ecemm kids adı belki şubeleri vardır

Gözün aydin annesii hosgeldinn prenses var mi tatlis bi resmi bu arada sende daha önce de olmustu demi idrar yolunda sikinti canim?
sagol canimm. ay sorma yuzunu cekcekti renkli ultrasonu acti. son anda elleriyle bildigin yuzunu kapatti o anda güldük hepimiz doktorum bidakine soz guzel yakalicam dedi. evet enfeksiyon yasadim hatta o dönem ufak kanama.yasadim ben onu enfeksiyona bagliyorum cunku ilerleyen enfeksiyonda bazen kanama yapabilirmis. şu ilk attigim bacak arasi herhalde dr cektim dediydi bisuru var bu bacak arasi diye tahmin ettm

Eklentiler

• 20230219_121925.webp
    22 KB · Görüntüleme: 93
  • 20230219_121729.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 93
Baya uyguna almissin cnm ben Ankaradayım burda pek ucuz şey yok katlandıkca katlaniyor fiyatlar Allah yardımcımiz olsun ben kızımdan biraz şanslıyım ondaki malzemeleri de atmadim mecbur kullanacağım reflu yatağımız beşik puset vs o sıkıntım yok şükür

Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun canım. Dua ediyorum ki Rabb'im sana sağlıklı bir evlat nasip etsin. O geceyi ömrüm boyunca unutamam. İskenderundaydim bende. 1999 depremini de yaşadım ama bu çok daha yikici ve uzun sürdü. Allah'ım kimseye bir daha yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…