- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.021
Amin , çok teşekkür ederimÇok zor canım anlıyorum seni geçen sene bende hapsız yapamıyordum bu sene iyiyim çok şükür. Allah yardımcın olsun
Cee ee yapmış sizesagol canimm. ay sorma yuzunu cekcekti renkli ultrasonu acti. son anda elleriyle bildigin yuzunu kapatti o anda güldük hepimizdoktorum bidakine soz guzel yakalicam dedi. evet enfeksiyon yasadim hatta o dönem ufak kanama.yasadim ben onu enfeksiyona bagliyorum cunku ilerleyen enfeksiyonda bazen kanama yapabilirmis. şu ilk attigim bacak arasi herhalde dr cektim dediydi bisuru var bu bacak arasi diye tahmin ettm
canim idrari yaparken mesanemiz tam bosalmiyomus galiba o icerde.kalan sebep oluyormus..yada korunmasiz iliski dedi. ve camasirin uzun sure islak kalmasi. veya ped kullaniyorsak uzun sure degismemek. bunlari saydiCee ee yapmış sizeçok tatlı resimleri de evet bacak arası gibi duruyor maşallah evet hatırlıyorum canım muhtemelen ondandı.. inşallah bu seferki de çabuk geçer. Peki neden oluyormuş böyle bişey dedi mi doktor?
Aminn Allah razı olsun canımGeçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun canım. Dua ediyorum ki Rabb'im sana sağlıklı bir evlat nasip etsin. O geceyi ömrüm boyunca unutamam. İskenderundaydim bende. 1999 depremini de yaşadım ama bu çok daha yikici ve uzun sürdü. Allah'ım kimseye bir daha yaşatmasın.
Bende haftaya perşembe uçakla yolculuk yapacagım doktoruma sordum bi sorun yok dedi uçuş raporu gerekse vermezmiydin benimde kafam karıştı bende yarın arayıp sorayımkizlarr ben istanbula ucakla gececegimde 21. haftamda detayli ultrason icin. doktor ucus raporu vercem sana dedi. xraydan gecmemek icin galiba cunku xraydn gececegim skinti varmi dedim.ben sana ucus raporu vercem zaten dedi. o zaman elle aramami olur havaalaninda ?bilgisi olan varmi
Hamile olduğumuzu söylememiz mi gerekiyor ?Canım ben sürekli uçuyorum şu aralar zorunlulukta hiçbir belge gerekmiyor. Xrayde hamileyim diyorum tamam deyip yandan geçirip elle arıyorlar
Canım ben carsamba oldumKızlar aranızda serklaj olan var mı? Varsa eğer işlem sonrası nelere dikkat ettiniz?
Benim hafif akıntı oluyo daha 3 gün oldu oda normalmiş uzun zamandır bu problemler ile uğraştığım için buraları pek takip edememiştim. Bana hiç birsey yasaklamadılar ama ben dikkat ediyorum hep yatıyorumKızlar aranızda serklaj olan var mı? Varsa eğer işlem sonrası nelere dikkat ettiniz?
Insallah tez zamanda huzurlu bi yuva kurarsinizBenim psikolojim pek iyi değil kızlar sigara içmeye başladım depremin 3. Gününden beribana bu konuda dua eder misiniz
Bende pazartesi oldumCanım ben carsamba oldum
Bende sürekli yatıyorum, bana oturma dediler zaten. Orası işlem gördüğü için lekelenme tarzı kanamalar normalmişBenim hafif akıntı oluyo daha 3 gün oldu oda normalmiş uzun zamandır bu problemler ile uğraştığım için buraları pek takip edememiştim. Bana hiç birsey yasaklamadılar ama ben dikkat ediyorum hep yatıyorum
Sen neredesin ki canım, çok çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize güç kuvvet versin ülkecek bu günleri atlatalımSağol kuzum, sevincim şu an kursağımda , hiç bir şey anlamadim sevinçten deliririm diye düşünüyordum belki de Rabbim çok sevinmeyeyim diye bunlari yaşattıevime giremiyorum şu an hasarlı evim. Ev bulup kiraya çıkmam lazım kaynanamda kalıyoruz onun da evi bizimki gibi orta hasarlı kafam hiç rahat değil anlicaan
Merhaba ultrason fotosunda nasıl cinsiyet tahmini yapıyorsunuz bende göndersem bakar mısınız çok merak ediyorumBu arada geçmiş olsun
Cihazdan geçerken görevliye hamileyim de kadın güvenlik elle arama yapıyorHamile olduğumuzu söylememiz mi gerekiyor ?
Ben ilk zamanlar öyleydim ama doktorum düzenli yürüyüş önerdi başladığımdan beri daha iyiyim artık daha uzun süreler yürüyebilirim. Ama ayakta durabilme sürem benim de kısa. Yemek yaparken çorbayı falan oturarak karıştırıyorum belim ağrıyorKızlar merhaba bugün ilk defa avm ye gittim biraz kafam dağılsın diye dışarı çıktım hamileliğin başından beri hep evdeydim
Ama hiç ayakta duramadım belim çok ağrıdı yürümekte falan zorlandım mağazalarda birşey bakamadım bebeğe birşeyler bakarım diyordum
Ama midem bulandı belim ağrıdı herşey üstüme geldi sanki enerjim yere düştü
Eve kendimi zor attım daha da çıkmam dışarı
Sizde de oluyor mu dışarı çıktığınızda
Konunun açılması iyi olmuş bende bilmiyordum bunuCihazdan geçerken görevliye hamileyim de kadın güvenlik elle arama yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?