2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Cee ee yapmış size çok tatlı resimleri de evet bacak arası gibi duruyor maşallah evet hatırlıyorum canım muhtemelen ondandı.. inşallah bu seferki de çabuk geçer. Peki neden oluyormuş böyle bişey dedi mi doktor?

canim idrari yaparken mesanemiz tam bosalmiyomus galiba o icerde.kalan sebep oluyormus..yada korunmasiz iliski dedi. ve camasirin uzun sure islak kalmasi. veya ped kullaniyorsak uzun sure degismemek. bunlari saydi

Aminn Allah razı olsun canım

Bende haftaya perşembe uçakla yolculuk yapacagım doktoruma sordum bi sorun yok dedi uçuş raporu gerekse vermezmiydin benimde kafam karıştı bende yarın arayıp sorayım

Kızlar aranızda serklaj olan var mı? Varsa eğer işlem sonrası nelere dikkat ettiniz?
Benim hafif akıntı oluyo daha 3 gün oldu oda normalmiş uzun zamandır bu problemler ile uğraştığım için buraları pek takip edememiştim. Bana hiç birsey yasaklamadılar ama ben dikkat ediyorum hep yatıyorum

Sağol kuzum, sevincim şu an kursağımda , hiç bir şey anlamadim sevinçten deliririm diye düşünüyordum belki de Rabbim çok sevinmeyeyim diye bunlari yaşattı evime giremiyorum şu an hasarlı evim. Ev bulup kiraya çıkmam lazım kaynanamda kalıyoruz onun da evi bizimki gibi orta hasarlı kafam hiç rahat değil anlicaan
pozitifbiri canım bir kızçen olacakmış çok mutlu oldumSağlıkla huzurla güzelliklerle gelsin

Bende sürekli yatıyorum, bana oturma dediler zaten. Orası işlem gördüğü için lekelenme tarzı kanamalar normalmiş

Sen neredesin ki canım, çok çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize güç kuvvet versin ülkecek bu günleri atlatalım ben malatyadaydım ve 5 ay falan oldu İstanbul'dan Malatya ya taşınalı evi bırakıp İstanbula annemlere geldik ve cuma günü evimizin ağır hasarlı olduğunu öğrendik Kayınvalidem de aynı binadaydı o da kızlarına geldi İstanbula. Şimdi ne yapacağımızı bilemiyoruz. Kızı okula verdik burada bu dönem buradayız ama uzun vadede plan yapamıyoruz

Kızlar merhaba bugün ilk defa avm ye gittim biraz kafam dağılsın diye dışarı çıktım hamileliğin başından beri hep evdeydim
Ama hiç ayakta duramadım belim çok ağrıdı yürümekte falan zorlandım mağazalarda birşey bakamadım bebeğe birşeyler bakarım diyordum
Ama midem bulandı belim ağrıdı herşey üstüme geldi sanki enerjim yere düştü
Eve kendimi zor attım daha da çıkmam dışarı
Sizde de oluyor mu dışarı çıktığınızda

Ben ilk zamanlar öyleydim ama doktorum düzenli yürüyüş önerdi başladığımdan beri daha iyiyim artık daha uzun süreler yürüyebilirim. Ama ayakta durabilme sürem benim de kısa. Yemek yaparken çorbayı falan oturarak karıştırıyorum belim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…