- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.041
Merhaba ben hep dışarıdayım, her gün yürüyüş yapiyorum hemen hemen, önceden spor yaptığım için, bir de kilo almadığım için rahatım o konuda ama enerjim eskisi gibi yok keyfimde, mide bulantıları da zorluyor beniKızlar merhaba bugün ilk defa avm ye gittim biraz kafam dağılsın diye dışarı çıktım hamileliğin başından beri hep evdeydim
Ama hiç ayakta duramadım belim çok ağrıdı yürümekte falan zorlandım mağazalarda birşey bakamadım bebeğe birşeyler bakarım diyordum
Ama midem bulandı belim ağrıdı herşey üstüme geldi sanki enerjim yere düştü
Eve kendimi zor attım daha da çıkmam dışarı
Sizde de oluyor mu dışarı çıktığınızda
Bu hassayet sadece türkiyede var ama yapılan araştırmalarda xraydan geçmenin hiçbir zararına rastlanmadığı için diğer yerlerde geçmek zorundasınız kıbrısa falan giderseniz cihazdan geçmeme hakkınız yok. Ben sadece yurtiçi uçuşlarımda bunu yapabildim kıbrısta izin vermediler belge dahi olsaKonunun açılması iyi olmuş bende bilmiyordum bunu
Ben hiç düzenli yürüyüş yapmadım o yüzden oldu herhalde benimBen ilk zamanlar öyleydim ama doktorum düzenli yürüyüş önerdi başladığımdan beri daha iyiyim artık daha uzun süreler yürüyebilirim. Ama ayakta durabilme sürem benim de kısa. Yemek yaparken çorbayı falan oturarak karıştırıyorum belim ağrıyor
Ben de hiç kilo almadım ama genelde evde hareketsizdim hep ondan oldu sanırımMerhaba ben hep dışarıdayım, her gün yürüyüş yapiyorum hemen hemen, önceden spor yaptığım için, bir de kilo almadığım için rahatım o konuda ama enerjim eskisi gibi yok keyfimde, mide bulantıları da zorluyor beni
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim korumuş, ağır hasarlı demekSen neredesin ki canım, çok çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize güç kuvvet versin ülkecek bu günleri atlatalımben malatyadaydım ve 5 ay falan oldu İstanbul'dan Malatya ya taşınalı evi bırakıp İstanbula annemlere geldik ve cuma günü evimizin ağır hasarlı olduğunu öğrendik Kayınvalidem de aynı binadaydı o da kızlarına geldi İstanbula. Şimdi ne yapacağımızı bilemiyoruz. Kızı okula verdik burada bu dönem buradayız ama uzun vadede plan yapamıyoruz
canim ben 22. haftamda ucus yapacagim o zaman vercem dedi bilmiyorum.belki haftayla alakalidir sen sor tabiki genedeBende haftaya perşembe uçakla yolculuk yapacagım doktoruma sordum bi sorun yok dedi uçuş raporu gerekse vermezmiydin benimde kafam karıştı bende yarın arayıp sorayım
Olabilir canım ben de ağrılarım var diye yazmıştım doktoruma bel, kalça, bacak kaslarını güçlendirmen esnetmen lazım dedi ben de youtubedan hamile pilatesi videoları açıyorum fırsat buldukça en azından haftada iki günBen hiç düzenli yürüyüş yapmadım o yüzden oldu herhalde benim
Bana cinsel ilişki bile olabilir dediler ama Bn dkkt edyrmBende sürekli yatıyorum, bana oturma dediler zaten. Orası işlem gördüğü için lekelenme tarzı kanamalar normalmiş
Ben de başlayacağımOlabilir canım ben de ağrılarım var diye yazmıştım doktoruma bel, kalça, bacak kaslarını güçlendirmen esnetmen lazım dedi ben de youtubedan hamile pilatesi videoları açıyorum fırsat buldukça en azından haftada iki gün
18. Haftada başlıyor diye biliyorum canımKızlar bir de şey soracaktım
Detaylı ultrason en erken ne zaman yapılabiliyor bileniniz var mı
Hazır istanbula gelmişken yapıp öyle giderim diye düşündüm
Bulunduğum yerde sağlık hizmetleri kısıtlı
Sen neredesin ki canım, çok çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize güç kuvvet versin ülkecek bu günleri atlatalımben malatyadaydım ve 5 ay falan oldu İstanbul'dan Malatya ya taşınalı evi bırakıp İstanbula annemlere geldik ve cuma günü evimizin ağır hasarlı olduğunu öğrendik Kayınvalidem de aynı binadaydı o da kızlarına geldi İstanbula. Şimdi ne yapacağımızı bilemiyoruz. Kızı okula verdik burada bu dönem buradayız ama uzun vadede plan yapamıyoruz
Ben Bulgaristana gideceğim Almanyadan burda da bulgaristanda da mesela kizimin mamalari olduğu çantayı makineden geçirmek istemedim onlar bi sorun olmayacağini radyason yaymadigini soylemistiler ama hamilelikte ne derler bilmemem gidince gorecegim artikBu hassayet sadece türkiyede var ama yapılan araştırmalarda xraydan geçmenin hiçbir zararına rastlanmadığı için diğer yerlerde geçmek zorundasınız kıbrısa falan giderseniz cihazdan geçmeme hakkınız yok. Ben sadece yurtiçi uçuşlarımda bunu yapabildim kıbrısta izin vermediler belge dahi olsa
Hayırlı uğurlu olsun oglişin canımSelam kızlar:) bende aşırı yorgun günler geçirdim evimiz orta hasarlıymış ev bulmuştuk tasinma telaşı filan yazamadım. Geçen kontrole gittim bebeğin cinsiyeti erkek olarak kesinleştikız diye düşünüyordum ama erkekmiş yani önden gidiyordu biraz gerilemiş şu stresli dönemle kilo verdim biraz ondan galiba. pozitifbiri sana da çok geçmiş olsun canım umarım hemen istediğiniz gibi bir ev bulup çıkarsınız ben zaten kiracıydım yaşanan travma harici maddi zararım çok değil Allah can va mal kaybı olanlara yardım etsin
ne güzel şanslısın canım kilo almamışsın ben 3 kilo aldığım için hareketsiz kalmamaya çalışıyorum artık youtubeda Elçin Demirel var takip ettiğim evden çıkamıyosan hamileyiz yürüyoruz serisi var 15 dk ile başlıyor ben onları yapıyorum evde çok güzel oluyor kasları güçlendiriyorBen de hiç kilo almadım ama genelde evde hareketsizdim hep ondan oldu sanırım
Ama artık yürüyüş yapacağım her gün
Bulunduğum yer çok soğuk olduğu için çıkamıyordum dışarı
Artık benim de harekete geçmem lazım zaten canım bakacağım YouTube’ye de.ne güzel şanslısın canım kilo almamışsın ben 3 kilo aldığım için hareketsiz kalmamaya çalışıyorum artık youtubeda Elçin Demirel var takip ettiğim evden çıkamıyosan hamileyiz yürüyoruz serisi var 15 dk ile başlıyor ben onları yapıyorum evde çok güzel oluyor kasları güçlendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?