2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba ben hep dışarıdayım, her gün yürüyüş yapiyorum hemen hemen, önceden spor yaptığım için, bir de kilo almadığım için rahatım o konuda ama enerjim eskisi gibi yok keyfimde, mide bulantıları da zorluyor beni

Konunun açılması iyi olmuş bende bilmiyordum bunu
Bu hassayet sadece türkiyede var ama yapılan araştırmalarda xraydan geçmenin hiçbir zararına rastlanmadığı için diğer yerlerde geçmek zorundasınız kıbrısa falan giderseniz cihazdan geçmeme hakkınız yok. Ben sadece yurtiçi uçuşlarımda bunu yapabildim kıbrısta izin vermediler belge dahi olsa

Ben hiç düzenli yürüyüş yapmadım o yüzden oldu herhalde benim

Ben de hiç kilo almadım ama genelde evde hareketsizdim hep ondan oldu sanırım
Ama artık yürüyüş yapacağım her gün
Bulunduğum yer çok soğuk olduğu için çıkamıyordum dışarı

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim korumuş, ağır hasarlı demek umarım evleriniz bir an önce yapılır, eski duzenize donersiniz

Selam kızlar:) bende aşırı yorgun günler geçirdim evimiz orta hasarlıymış ev bulmuştuk tasinma telaşı filan yazamadım. Geçen kontrole gittim bebeğin cinsiyeti erkek olarak kesinleşti kız diye düşünüyordum ama erkekmiş yani önden gidiyordu biraz gerilemiş şu stresli dönemle kilo verdim biraz ondan galiba. pozitifbiri sana da çok geçmiş olsun canım umarım hemen istediğiniz gibi bir ev bulup çıkarsınız ben zaten kiracıydım yaşanan travma harici maddi zararım çok değil Allah can va mal kaybı olanlara yardım etsin

Bende haftaya perşembe uçakla yolculuk yapacagım doktoruma sordum bi sorun yok dedi uçuş raporu gerekse vermezmiydin benimde kafam karıştı bende yarın arayıp sorayım
canim ben 22. haftamda ucus yapacagim o zaman vercem dedi bilmiyorum.belki haftayla alakalidir sen sor tabiki genede

Ben hiç düzenli yürüyüş yapmadım o yüzden oldu herhalde benim
Olabilir canım ben de ağrılarım var diye yazmıştım doktoruma bel, kalça, bacak kaslarını güçlendirmen esnetmen lazım dedi ben de youtubedan hamile pilatesi videoları açıyorum fırsat buldukça en azından haftada iki gün

Ben de başlayacağım

Kızlar bir de şey soracaktım
Detaylı ultrason en erken ne zaman yapılabiliyor bileniniz var mı
Hazır istanbula gelmişken yapıp öyle giderim diye düşündüm
Bulunduğum yerde sağlık hizmetleri kısıtlı

Kızlar yarın detaylı bir ultrasona gideceğim..Daha önce bahsetmiştim ikili testim düşük risk çıktı çok şükür ama ense kalınlığı 2.4 çıkmıştı.Benim için dua eder misiniz ? İnanın kendimi kafamı toparlayamıyorum..Yazdıklarınızı okuyorum destek olmak istiyorum sizlere fikir vermem istiyorum ama beynim durmuş gibi hissediyorum..Hepiniz için namazlarımda dua ediyorum Allah'ım hepimizin de bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.Rabbim kimseyi evladıyla ve sağlığıyla sınamasın.Yarın size güzel haberlerle gelmeyi o kadar çok istiyorum ki

Canım Adana da yım ben. Bu günler de geçecek biliyorum ama bu aralar ben de çok zorlanıyorum. Belirsizlik, korku, çaresizlik... Benim işim düzenim herşeyim burda bırakıp gidemiyorum da... Allah büyük... Sizin de en kısa zamanda inşallah duzeniniz yeniden oturur Rabbim tüm ortada kalanların yardımcısı olsun

Ben Bulgaristana gideceğim Almanyadan burda da bulgaristanda da mesela kizimin mamalari olduğu çantayı makineden geçirmek istemedim onlar bi sorun olmayacağini radyason yaymadigini soylemistiler ama hamilelikte ne derler bilmemem gidince gorecegim artik

Hayırlı uğurlu olsun oglişin canım Allah bize bu günleri unutturacak zorluk vermesin. Sonumuz Hayrolsun inşallah... Yakında ben de kiracı olacağım

Ben de hiç kilo almadım ama genelde evde hareketsizdim hep ondan oldu sanırım
Ama artık yürüyüş yapacağım her gün
Bulunduğum yer çok soğuk olduğu için çıkamıyordum dışarı
ne güzel şanslısın canım kilo almamışsın ben 3 kilo aldığım için hareketsiz kalmamaya çalışıyorum artık youtubeda Elçin Demirel var takip ettiğim evden çıkamıyosan hamileyiz yürüyoruz serisi var 15 dk ile başlıyor ben onları yapıyorum evde çok güzel oluyor kasları güçlendiriyor

Artık benim de harekete geçmem lazım zaten canım bakacağım YouTube’ye de.
Aslında kilo almaya meyilli vücudum fazlasıyla ama hamilelikte almadı ben de şoklardayım
3 kilo fazla değil canım takma dikkat edersin bundan sonra
Ben kiloyu hiç takmıyorum yeter ki eskisi gibi iştahım olsun herşeyi yiyebilmek istiyorum
Birçok yiyecekten tiksindim hala yiyemiyorum herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…