2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Size de çok geçmiş olsun canım

Amin canım, amin

Yaa inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların canım az kaldı bulantı dönemimiz bitecek inş. Ben de boğazımı tutamadığımdan aldım zaten bi anda şiştim sanki asla doymuyorum ilk zamanlar bulantıdan yiyemiyordum Prilama başladım iştahım açıldı artık kullanmıyorum ama bırakalı baya oldu

Senin iyiymiş canım benim gibi 5 kg alanlar düşünsün

Ben de doymuyorum ama hep sağlıksız şeyler yemek zorunda kalıyorum sebze ve etle hiç aram yok
Bulantım da acıktığım an başlıyo normalde yok bulantım fazla

Ben de doymuyorum ama hep sağlıksız şeyler yemek zorunda kalıyorum sebze ve etle hiç aram yok
Bulantım da acıktığım an başlıyo normalde yok bulantım fazla
olsun canım yiyemiyorum diye kendini suçlama bulantılar geçecek zaten az kaldı balayı dönemine girdik sayılır o zaman telafi edersin : aynı benim de öyle gündüz bulantım yok iyiyim gece yatmaya yakın başlıyo durduk yere öğürmeler bişeyler atıştırınca geçiyor ama midem boş kalmaya gelmiyo hiç

Hayırlı uğurlu olsun oglişin canım Allah bize bu günleri unutturacak zorluk vermesin. Sonumuz Hayrolsun inşallah... Yakında ben de kiracı olacağım
Çok anlamlı bir dua dilek Allah kimseye bu acıları unutturacak acılar vermesin . Mal elbet yapılır yeter ki cana birsey olmasın.

19-20. Haftada en net sonuç alınıyor diye biliyorum.Organların tamamen oluşması gerekiyormuş bi sorun var mı diye emin olabilmek için.Bu oluşum da ancak bu haftalarda tamamlanıyormuş .

İzin vermezler muhtemelen geçmemeye oralarda yok bizdeki gibi hamilenin geçmemesi. Tabi denemekte fayda var belki iyi günlerine denk gelir

En son h&mde istifra etmiştim canım malesef hiç duramıyorum hatta bugün eşimin doğumgünü pasta yapıcaktım ayağa kalkamadım hadi kahvaltıya çıkalım dedim gitmemizle kalkmamız bir oldu malesef bir süre daha böyle gidicek sanırım

Kızlar bende bişi soracağım ikili tarama testi düşük risk çıktıysa üçlü veya dörtlü tarama yapıyor mu doktor
Benim ikili düşük risk çıktı doktora danistim bence üçlü ve dörtlü yaptirmasan da olur ama detaylı ultrasonu asla atlama mutlaka istiyorum dedi. Ama genelde ikili iyi çıkınca 4luyu de yaptırıyorlar

Aynen canım ben de h m ye girdim bebişe bişeyler bakarım diye ama olmadı zor dışarı attım kendimi
Seninki daha kötü olmuş istifra etmen falan
Olsun genişler sağlıklı olsun da herşeye razıyız alışverişler internetten devam

İnşallah atlatacağız bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…