- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.081
Anladım canım. Ya randevu bir ay sonraya verdi unutmuşum sormayı bende heyecandan strestenBenim ikili düşük risk çıktı doktora danistim bence üçlü ve dörtlü yaptirmasan da olur ama detaylı ultrasonu asla atlama mutlaka istiyorum dedi. Ama genelde ikili iyi çıkınca 4luyu de yaptırıyorlar
Ben 17.haftada yaptırdım.sonuçları bekliyorumKaçıncı haftada oluyor dörtlü
Bi git canım bence belki hava verir birazBurun tıkanıklığım için acile gitsem bişey yaparlar mı sizce ? Nefes alamıyorum ve hapşırmaktan kasığım çok ağrıyor bugün
Tamam canım inşallah iyi çıkar sonuçlarınBen 17.haftada yaptırdım.sonuçları bekliyorum
Ağrı da tedirgin etti acaba bakarlar mı ultrasonlaBi git canım bence belki hava verir biraz
İnşallah çok teşekkür ederimTamam canım inşallah iyi çıkar sonuçların
Ben tam tersi disari ciktigimda kendimi cok iyi hissediyorumKızlar merhaba bugün ilk defa avm ye gittim biraz kafam dağılsın diye dışarı çıktım hamileliğin başından beri hep evdeydim
Ama hiç ayakta duramadım belim çok ağrıdı yürümekte falan zorlandım mağazalarda birşey bakamadım bebeğe birşeyler bakarım diyordum
Ama midem bulandı belim ağrıdı herşey üstüme geldi sanki enerjim yere düştü
Eve kendimi zor attım daha da çıkmam dışarı
Sizde de oluyor mu dışarı çıktığınızda
Canım avmden ziyade açık havada yavaş yavaş yürüyüşler yap avm benim normalde de üstüme üstüme gelir hiç gitmem eskiden beri.Kızlar merhaba bugün ilk defa avm ye gittim biraz kafam dağılsın diye dışarı çıktım hamileliğin başından beri hep evdeydim
Ama hiç ayakta duramadım belim çok ağrıdı yürümekte falan zorlandım mağazalarda birşey bakamadım bebeğe birşeyler bakarım diyordum
Ama midem bulandı belim ağrıdı herşey üstüme geldi sanki enerjim yere düştü
Eve kendimi zor attım daha da çıkmam dışarı
Sizde de oluyor mu dışarı çıktığınızda
İlk defa gittim 4 aydırCanım avmden ziyade açık havada yavaş yavaş yürüyüşler yap avm benim normalde de üstüme üstüme gelir hiç gitmem eskiden beri.
Ben de spor yapıyordum ama yine de buara bel ağrısı başladı dün fazla yürüdüm sanırım ondan oldu. İki kilo almışım normal sanırım 4 ay bitti. Senin ne kadar oldu canım?Merhaba ben hep dışarıdayım, her gün yürüyüş yapiyorum hemen hemen, önceden spor yaptığım için, bir de kilo almadığım için rahatım o konuda ama enerjim eskisi gibi yok keyfimde, mide bulantıları da zorluyor beni
Yok canım temkinliyim tüm montlarım poşetlerle doluAynen canım ben de h m ye girdim bebişe bişeyler bakarım diye ama olmadı zor dışarı attım kendimi
Seninki daha kötü olmuş istifra etmen falan
Olsun genişler sağlıklı olsun da herşeye razıyız alışverişler internetten devam
Hiç bilmiyorum canım ben saha önce lekelenme ile gittim acile kendi doktorum gelip baktı ultrasonla hemen ama sizin orda nasıldır bilmiyorumAğrı da tedirgin etti acaba bakarlar mı ultrasonla
İnşallah çok teşekkür ederim
Bende öyleBen tam tersi disari ciktigimda kendimi cok iyi hissediyorum
Çok aşırı ağrın yoksa bakmayabilirlerAğrı da tedirgin etti acaba bakarlar mı ultrasonla
İnşallah çok teşekkür ederim
Normal canım kilo alımın, fazla yürüyünce benim de ağrım oluyor, çok zorlamadan devam etmek gerek, ben 13. hf icerisindeyim. 3 ay yeni bitti sayılırBen de spor yapıyordum ama yine de buara bel ağrısı başladı dün fazla yürüdüm sanırım ondan oldu. İki kilo almışım normal sanırım 4 ay bitti. Senin ne kadar oldu canım?
Bana öyle bir şey demedi doktorum ama bildiğim kadarıyla 1 hafta olmaması daha iyi. Akıntı yada kanama var mı peki?Bana cinsel ilişki bile olabilir dediler ama Bn dkkt edyrm
Ben de 4.5 kilo ile hemen arkandayımSenin iyiymiş canım benim gibi 5 kg alanlar düşünsün
Bizim belli olmadı cinsiyet ama kıza da erkeğe de isimlerimiz hazırCinsiyet belli olan anneler isim düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?