2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim ikili düşük risk çıktı doktora danistim bence üçlü ve dörtlü yaptirmasan da olur ama detaylı ultrasonu asla atlama mutlaka istiyorum dedi. Ama genelde ikili iyi çıkınca 4luyu de yaptırıyorlar
Anladım canım. Ya randevu bir ay sonraya verdi unutmuşum sormayı bende heyecandan stresten

Ben tam tersi disari ciktigimda kendimi cok iyi hissediyorum

Canım avmden ziyade açık havada yavaş yavaş yürüyüşler yap avm benim normalde de üstüme üstüme gelir hiç gitmem eskiden beri.

Ben de spor yapıyordum ama yine de buara bel ağrısı başladı dün fazla yürüdüm sanırım ondan oldu. İki kilo almışım normal sanırım 4 ay bitti. Senin ne kadar oldu canım?

Yok canım temkinliyim tüm montlarım poşetlerle dolu aynen öyle internetten devam biraz daha

Ağrı da tedirgin etti acaba bakarlar mı ultrasonla

İnşallah çok teşekkür ederim
Hiç bilmiyorum canım ben saha önce lekelenme ile gittim acile kendi doktorum gelip baktı ultrasonla hemen ama sizin orda nasıldır bilmiyorum

Ağrı da tedirgin etti acaba bakarlar mı ultrasonla

İnşallah çok teşekkür ederim
Çok aşırı ağrın yoksa bakmayabilirler
Genelde lekelerde kanamalarda falan bakıyorlar diye biliyorum
Bana geçen lekelenme ve bel ağrısından zorla baktı yalvar yakar bakmayacaktı bile

Ben de spor yapıyordum ama yine de buara bel ağrısı başladı dün fazla yürüdüm sanırım ondan oldu. İki kilo almışım normal sanırım 4 ay bitti. Senin ne kadar oldu canım?
Normal canım kilo alımın, fazla yürüyünce benim de ağrım oluyor, çok zorlamadan devam etmek gerek, ben 13. hf icerisindeyim. 3 ay yeni bitti sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…