- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.101
Ne güzel biz de kız olsa isim hazırdı hayalımzdi ama erkek isim hıc dusunmedkBizim belli olmadı cinsiyet ama kıza da erkeğe de isimlerimiz hazır
Gittim baktılar.kadın doğum acile gittim şehir hastanesinde.Doktorlar çok laubali.Gerçekten ben sakin bi insanım ama benim bile sabrımı sınadılarÇok aşırı ağrın yoksa bakmayabilirler
Genelde lekelerde kanamalarda falan bakıyorlar diye biliyorum
Bana geçen lekelenme ve bel ağrısından zorla baktı yalvar yakar bakmayacaktı bile
Canım gittim.burun tıkanıklığına alerji bölümüne gidin önce burda bişey yapamayız dediler.Ağrı için de ultrasonla baktı bi sorun görünmüyor dedi.İdrar aldılar idrar yolu enfeksiyonu mu acaba diye.Çok sinir bozucu ya insanlar kıvranıyor acillerde ama kimsenin umrunda değil.çok üzücü..
Biz daha ortada bebek yokken karar vermiştik isimlereNe güzel biz de kız olsa isim hazırdı hayalımzdi ama erkek isim hıc dusunmedk
Benim kızda hazırdı ama erkek olunca boş kaldık.Mahir koymayı düşünüyor gibiyimCinsiyet belli olan anneler isim düşündünüz mü
Geçmismolsın canım doktoruna ulaşabiliyorsan ona bir danış istersenGittim baktılar.kadın doğum acile gittim şehir hastanesinde.Doktorlar çok laubali.Gerçekten ben sakin bi insanım ama benim bile sabrımı sınadılar
Canım gittim.burun tıkanıklığına alerji bölümüne gidin önce burda bişey yapamayız dediler.Ağrı için de ultrasonla baktı bi sorun görünmüyor dedi.İdrar aldılar idrar yolu enfeksiyonu mu acaba diye.Çok sinir bozucu ya insanlar kıvranıyor acillerde ama kimsenin umrunda değil.çok üzücü..
Bizimde %60-65 erkek canım bu sene erkek senesi sanırım :)Biz daha ortada bebek yokken karar vermiştik isimleresizin cinsiyet erkek mi kesinleşti mi? Bizimkine de büyük ihtimalle erkek dedi doktor ama kesin değil.
Çok teşekkür ederim.Yarın sabah arayacağımGeçmismolsın canım doktoruna ulaşabiliyorsan ona bir danış istersen
Bizim 12+5 te kız demişti doktorumuz, biz de Zeynep Ada koydukCinsiyet belli olan anneler isim düşündünüz mü
Bizimde %60-65 erkek canım bu sene erkek senesi sanırım :)
canim gecmis olsun. agri bende de cok oluyor bu bikzc haftadir. hatta bazen nefes alip verdikce agri giriyor kasigima karnima. gece bi kere uykumdan uyandirdi. dun kontrolde doktoruma dedim normal bunlar dedi. hatta son bikac gundur vajinama sanci girip ciktgni soyledm. rahim agzi uzunluguma felan bakti normal dedi hersey.Çok teşekkür ederim.Yarın sabah arayacağım
11+3 erkege benzıyor dedi 13+2 kesin erkek dedi canım pipisi falan gösterdi alsıvers yapabilirsnz dedi. Senin kaçıncı hafta da erkek dedi genelde erkek bebek degsmıyormusBiz daha ortada bebek yokken karar vermiştik isimleresizin cinsiyet erkek mi kesinleşti mi? Bizimkine de büyük ihtimalle erkek dedi doktor ama kesin değil.
Ben ilk oğlumu karataş hastanesinde doğurdum doktorumda ordaydı doktorumdan memnundum ama hastaneden hiç memnun kalmamıştım tabi bu 10 yıl öncesindeydi ama şimdi asla karataşı düşğnmüyorum zaten şuanki doktorumunda o hastaneyle anlaşması yokBakayım bi canım cok tesekkurlerben karataşa gidiyordum ama hastaneden ve doktordan öle bi soğudum ki, birdaha gideceğimi sanmıyorm. Özel gibi değil hiç, sanki devlet hastanesi
Ya cok guzl ada ismi bende cok seviyorum kızımız olsa bizde Günes koycaktıkBizim 12+5 te kız demişti doktorumuz, biz de Zeynep Ada koydukZeynep kayınvalidemin adı eşim çok İstiyordu bende Ada koydum, Zeynep Ada oldu hatta hep zeynep ada diye bahsediyoruz eşimle konuşurken inş cinsiyet değişmez, değişirse çok bozulurum sanırım
banada 13. haftada kiza benziyor dedi 16. haftada netlesti kiz oldugu canimBizim 12+5 te kız demişti doktorumuz, biz de Zeynep Ada koydukZeynep kayınvalidemin adı eşim çok İstiyordu bende Ada koydum, Zeynep Ada oldu hatta hep zeynep ada diye bahsediyoruz eşimle konuşurken inş cinsiyet değişmez, değişirse çok bozulurum sanırım
Aynen canım bizde erkek olunca boşta kaldık hep kıza odaklanmıstık senin yine aklında varmış Mahir güzel farklı isim benm aklımda hic isim yokBenim kızda hazırdı ama erkek olunca boş kaldık.Mahir koymayı düşünüyor gibiyimçoook bal gibi bi öğrencim vardı adı mahirdi.aklımda hep o kaldı
Ben 11+6 gittiğimde erkek gibi dedi, bacak arasında da bi çıkıntı vardı gerçekten, umarım değişmez. Şimdi 12+5 iz fetal dna bekliyoruz hafta içi kesin belli olacak. Ben de daha alışveriş yapamadım ama elim hep mavilere gidiyo ne zamandır11+3 erkege benzıyor dedi 13+2 kesin erkek dedi canım pipisi falan gösterdi alsıvers yapabilirsnz dedi. Senin kaçıncı hafta da erkek dedi genelde erkek bebek degsmıyormus
Benim de şimdi acilde baktılar rahim ağzı uzunluğuna .Normal dediler .bu haftalarda büyüme çok olduğu için sanırım ağrı daha çok oluyormuş canım.Bizde aslında içimizde birer can taşıyoruz illaki büyürken bi ağrısı oluyordur di micanim gecmis olsun. agri bende de cok oluyor bu bikzc haftadir. hatta bazen nefes alip verdikce agri giriyor kasigima karnima. gece bi kere uykumdan uyandirdi. dun kontrolde doktoruma dedim normal bunlar dedi. hatta son bikac gundur vajinama sanci girip ciktgni soyledm. rahim agzi uzunluguma felan bakti normal dedi hersey.
Uraz ı da çok beğeniyorum benAynen canım bizde erkek olunca boşta kaldık hep kıza odaklanmıstık senin yine aklında varmış Mahir güzel farklı isim benm aklımda hic isim yok
Genelde anne hissediyor cinsiyetBen 11+6 gittiğimde erkek gibi dedi, bacak arasında da bi çıkıntı vardı gerçekten, umarım değişmez. Şimdi 12+5 iz fetal dna bekliyoruz hafta içi kesin belli olacak. Ben de daha alışveriş yapamadım ama elim hep mavilere gidiyo ne zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?