- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.121
Ya inanırmısın esim söyledi Uraz ismini azonce hatta bende anlamına baktımBenim de şimdi acilde baktılar rahim ağzı uzunluğuna .Normal dediler .bu haftalarda büyüme çok olduğu için sanırım ağrı daha çok oluyormuş canım.Bizde aslında içimizde birer can taşıyoruz illaki büyürken bi ağrısı oluyordur di mibiraz rahat olmak lazım ama elimde değil hapşırık peşine gelince ağrı biraz tedirgin etti .
Uraz ı da çok beğeniyorum ben
Aynen canim 2. trimesterde ozellikle 4. aydan 5. aya gecerken cok hizli bir büyüme oluyormus. gayet normal agrilarimiz. bende cok hapsuruyorum normalde alerjisi olan biri degilim. gel görkı her sabah bir hapsurma rutinim var. insallah seninde alerjin zayiflar rahatlarsin caniimBenim de şimdi acilde baktılar rahim ağzı uzunluğuna .Normal dediler .bu haftalarda büyüme çok olduğu için sanırım ağrı daha çok oluyormuş canım.Bizde aslında içimizde birer can taşıyoruz illaki büyürken bi ağrısı oluyordur di mibiraz rahat olmak lazım ama elimde değil hapşırık peşine gelince ağrı biraz tedirgin etti .
Uraz ı da çok beğeniyorum ben
Güneş te çok güzelmiş, bir arkadaşım koymuştuYa cok guzl ada ismi bende cok seviyorum kızımız olsa bizde Günes koycaktıkerkek ismi hiç düşünmedik ne koycam hiç bilmiyorum
Öyleymiş annem de bana hamileyken kız hissetmiş. Ben ilk başta kız istemiştim sonra rüyalarımda hep erkek bebek tuttum, o kadar tatlı erkek bebekler gördüm ki rüyamda, içim çok ısındı şimdi de erkek olsun diye dua ediyorumGenelde anne hissediyor cinsiyethissettiğin oluyor ben erkek hissediyordum ilk test yaptım günden beri eşimde kız hissediyordu benim hissim oldu sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil zaten. Erkek dediyse çok yanılcağını sanmıyorum doktorun erkek bebek erken belli ediyormuş zaten cinsiyet
Bende öyle düşünüyorumbanada 13. haftada kiza benziyor dedi 16. haftada netlesti kiz oldugu canimdegismez bence
Ada ismi cok hos amaGüneş te çok güzelmiş, bir arkadaşım koymuştuolsun daha çok var koyarsınız nasıl olsa kaderleri güzel olsun inşallah ben ada yı taa bekarken koymuştum aslında kızım olusa ada olcak demiştim şimdi çok duygusalım hayalim gerçek oluyor resmen
Erkektir o zaman canımÖyleymiş annem de bana hamileyken kız hissetmiş. Ben ilk başta kız istemiştim sonra rüyalarımda hep erkek bebek tuttum, o kadar tatlı erkek bebekler gördüm ki rüyamda, içim çok ısındı şimdi de erkek olsun diye dua ediyorum
İnşallah canım sanada güneş koymak nasip olurAda ismi cok hos amaBizde Günes ismini bekarken düşünmüştük eşimle sevgiliyken inşallah ikinci cocuk olursa kız olur bende hayalimi gerceklestirim. Güzel huylu evlatlar olurlar inşallah hayrlısı olsun
Anneler hissedermişÖyleymiş annem de bana hamileyken kız hissetmiş. Ben ilk başta kız istemiştim sonra rüyalarımda hep erkek bebek tuttum, o kadar tatlı erkek bebekler gördüm ki rüyamda, içim çok ısındı şimdi de erkek olsun diye dua ediyorum
Bende öyle canım 3 kere erkek gördüm rüyamda :) bizede gösterdi ama kesin demedi tabi 3 martta gidince kesinleşevek kısmetse sen kaç haftalıksın :)OlabilirBiz de ultrasonda gördük bi çıkıntı doktor %70 erkek dedi, fetal dnayı bekliyoruz. Ben rüyamda hep erkek görüyorum zaten içimizden de erkek geçiyordu
12+5 iz bugün, bana da doktorum erkek gibi derken hep kesin değil bak çok heyecanlanma diyip durduBende öyle canım 3 kere erkek gördüm rüyamda :) bizede gösterdi ama kesin demedi tabi 3 martta gidince kesinleşevek kısmetse sen kaç haftalıksın :)
Ben 4 sene anaokulu öğretmenliği yaptım.Uraz isminde tüm öğrencilerim bal gibiydi.İsimlerin enerjisine inanıyorum duyunca bile dinamik bi enerjisi var benceYa inanırmısın esim söyledi Uraz ismini azonce hatta bende anlamına baktım
İnşallah canım daha kötü olmasın da alerjilerimiz.bebişler için dayanıcazAynen canim 2. trimesterde ozellikle 4. aydan 5. aya gecerken cok hizli bir büyüme oluyormus. gayet normal agrilarimiz. bende cok hapsuruyorum normalde alerjisi olan biri degilim. gel görkı her sabah bir hapsurma rutinim var. insallah seninde alerjin zayiflar rahatlarsin caniim
Uraz ismi çok güzelmiş gerçektenBen 4 sene anaokulu öğretmenliği yaptım.Uraz isminde tüm öğrencilerim bal gibiydi.İsimlerin enerjisine inanıyorum duyunca bile dinamik bi enerjisi var bence
İnşallah canım daha kötü olmasın da alerjilerimiz.bebişler için dayanıcaz
Şans talih demekUraz ismi çok güzelmiş gerçektenanlamı ne acaba
Biberon 3tane olsun diyorum ben.2 küçük bir büyük alacağım .başlıklarını değiştirerek uzun süre kullanırım.ve cam olması bencede önemli.diğerleri bana asla temizlenmiyor gibi geliyor nedenseKızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
Amin canım inşallahİnşallah canım sanada güneş koymak nasip olurcinsiyet önemli değil sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım, huzurla büyütmek nasip olsun inşallah
Benım de ilk canım 13+1 iz 00 itibariyle12+5 iz bugün, bana da doktorum erkek gibi derken hep kesin değil bak çok heyecanlanma diyip durduöncelikle sağlıklı olsunlar. Senin ilk gebeliğin mi? benim ilk, kız bebekten korktum biraz kız bebek zor diyip duruyor herkes. Benim ergenliğim de çok zor geçmişti, kız olur da bana çekerse diye çok korktum
Ben 3 adet aldım biri büyük cam biri küçük cam bir de büyük +6 ay İçin pp tercih ettim chicco tercih ettim avent ile ikisi arasında kalmıştım ama meme yapısından dolayı chicco önerdilerKızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?