2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya inanırmısın esim söyledi Uraz ismini azonce hatta bende anlamına baktım

Aynen canim 2. trimesterde ozellikle 4. aydan 5. aya gecerken cok hizli bir büyüme oluyormus. gayet normal agrilarimiz. bende cok hapsuruyorum normalde alerjisi olan biri degilim. gel görkı her sabah bir hapsurma rutinim var. insallah seninde alerjin zayiflar rahatlarsin caniim

Ya cok guzl ada ismi bende cok seviyorum kızımız olsa bizde Günes koycaktık erkek ismi hiç düşünmedik ne koycam hiç bilmiyorum
Güneş te çok güzelmiş, bir arkadaşım koymuştu olsun daha çok var koyarsınız nasıl olsa kaderleri güzel olsun inşallah ben ada yı taa bekarken koymuştum aslında kızım olusa ada olcak demiştim şimdi çok duygusalım hayalim gerçek oluyor resmen

Öyleymiş annem de bana hamileyken kız hissetmiş. Ben ilk başta kız istemiştim sonra rüyalarımda hep erkek bebek tuttum, o kadar tatlı erkek bebekler gördüm ki rüyamda, içim çok ısındı şimdi de erkek olsun diye dua ediyorum

banada 13. haftada kiza benziyor dedi 16. haftada netlesti kiz oldugu canim degismez bence
Bende öyle düşünüyorum doktorumuzda kız gözüküyo ama bazen erkeğe dönebiliyo dedi, dönceğini sanmıyorum ama 2 hafta sonra kontrole gideceğiz o zaman tamamen emin olcaz inşallah

Ada ismi cok hos ama Bizde Günes ismini bekarken düşünmüştük eşimle sevgiliyken inşallah ikinci cocuk olursa kız olur bende hayalimi gerceklestirim. Güzel huylu evlatlar olurlar inşallah hayrlısı olsun

Erkektir o zaman canım gönlünden geçen olsun inşallah

Ada ismi cok hos ama Bizde Günes ismini bekarken düşünmüştük eşimle sevgiliyken inşallah ikinci cocuk olursa kız olur bende hayalimi gerceklestirim. Güzel huylu evlatlar olurlar inşallah hayrlısı olsun
İnşallah canım sanada güneş koymak nasip olur cinsiyet önemli değil sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım, huzurla büyütmek nasip olsun inşallah

Anneler hissedermiş erkek olabilir senin ki bence

Olabilir Biz de ultrasonda gördük bi çıkıntı doktor %70 erkek dedi, fetal dnayı bekliyoruz. Ben rüyamda hep erkek görüyorum zaten içimizden de erkek geçiyordu
Bende öyle canım 3 kere erkek gördüm rüyamda :) bizede gösterdi ama kesin demedi tabi 3 martta gidince kesinleşevek kısmetse sen kaç haftalıksın :)

Bende öyle canım 3 kere erkek gördüm rüyamda :) bizede gösterdi ama kesin demedi tabi 3 martta gidince kesinleşevek kısmetse sen kaç haftalıksın :)
12+5 iz bugün, bana da doktorum erkek gibi derken hep kesin değil bak çok heyecanlanma diyip durdu öncelikle sağlıklı olsunlar. Senin ilk gebeliğin mi? benim ilk, kız bebekten korktum biraz kız bebek zor diyip duruyor herkes. Benim ergenliğim de çok zor geçmişti, kız olur da bana çekerse diye çok korktum

Ya inanırmısın esim söyledi Uraz ismini azonce hatta bende anlamına baktım
Ben 4 sene anaokulu öğretmenliği yaptım.Uraz isminde tüm öğrencilerim bal gibiydi.İsimlerin enerjisine inanıyorum duyunca bile dinamik bi enerjisi var bence
İnşallah canım daha kötü olmasın da alerjilerimiz.bebişler için dayanıcaz

Uraz ismi çok güzelmiş gerçekten anlamı ne acaba

Kızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
Biberon 3tane olsun diyorum ben.2 küçük bir büyük alacağım .başlıklarını değiştirerek uzun süre kullanırım.ve cam olması bencede önemli.diğerleri bana asla temizlenmiyor gibi geliyor nedense

Benım de ilk canım 13+1 iz 00 itibariyle benim eşim hep kız diyordu ben ilk öğrendiğimde bir iki gün kız hissettim sonra hep erkek üç kere de rüya gördüm ama çevrem kız diyinxe son bir haftadır kız mı diye düşünmeye başladım erkekler daha zor gibi geliyor bana hareketli yaramaz oluyorlar gönlüm kızdan yanaydı ama erkek hissediyordum sağlıkla gelmesi önemli olan tabiki

Kızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
Ben 3 adet aldım biri büyük cam biri küçük cam bir de büyük +6 ay İçin pp tercih ettim chicco tercih ettim avent ile ikisi arasında kalmıştım ama meme yapısından dolayı chicco önerdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…