- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.141
Bende aynısını düşünüyorum cam kesinlikle em sağlıklısı ama +6 aydan sonra kırar kendine zarar verir diye bir adette büyük boy pp tercih ettimBiberon 3tane olsun diyorum ben.2 küçük bir büyük alacağım .başlıklarını değiştirerek uzun süre kullanırım.ve cam olması bencede önemli.diğerleri bana asla temizlenmiyor gibi geliyor nedense
Ben lansinohun ikili setini aldım 160ml ve 240 ml. Cam değil pp. İlk başta ben de cam düşünmüştüm ama burda sorduğumda cam ağır ve kırılma riski var dendiği için almadım. Şimdilik başka biberon almayacağım. Bebek doğduktan sonra ihtiyaca göre alabilirim.Kızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
Al benden de o kadar sanki plastik kaynattıkça içine zararlı madde açığa çıkacakmış gibide hissediyorum o yüzden 2 cam 1 plastikten tarafım gibi ama çok kararsız bi insanımBiberon 3tane olsun diyorum ben.2 küçük bir büyük alacağım .başlıklarını değiştirerek uzun süre kullanırım.ve cam olması bencede önemli.diğerleri bana asla temizlenmiyor gibi geliyor nedense
Chiccoya hiç bakmadım canım bende hep aventi duydum. Ya pp ne oluyo plastik işte dimi çok cahilim bu konulardaBen 3 adet aldım biri büyük cam biri küçük cam bir de büyük +6 ay İçin pp tercih ettim chicco tercih ettim avent ile ikisi arasında kalmıştım ama meme yapısından dolayı chicco önerdiler
Bende daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum, event in 3 lü setini alabilirimKızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
Ay hepinize katılıyorum okudukçaBende aynısını düşünüyorum cam kesinlikle em sağlıklısı ama +6 aydan sonra kırar kendine zarar verir diye bir adette büyük boy pp tercih ettim
Teşekkür ederim canım cevabın için lansinohun biberonlarınıda çok övüyolar. Ben ilk etapta cam alıp sonra plastikte lansinoha geçmeyi planlıyorum sanırımBen lansinohun ikili setini aldım 160ml ve 240 ml. Cam değil pp. İlk başta ben de cam düşünmüştüm ama burda sorduğumda cam ağır ve kırılma riski var dendiği için almadım. Şimdilik başka biberon almayacağım. Bebek doğduktan sonra ihtiyaca göre alabilirim.
Evet canım plastik olanlar :) olsun hepimiz yeni yeni şeyler öğreniyoruzAl benden de o kadar sanki plastik kaynattıkça içine zararlı madde açığa çıkacakmış gibide hissediyorum o yüzden 2 cam 1 plastikten tarafım gibi ama çok kararsız bi insanıminşallah kızım benim gibi kararsız olmaz
Chiccoya hiç bakmadım canım bende hep aventi duydum. Ya pp ne oluyo plastik işte dimi çok cahilim bu konularda
Evet plastik bi de yıkasak da bi aklanıp paklanmıyor sanki..ben blenderımı dahil hep cam almıştım .bebeğe rahatça mama yaparım büyüyünce ondaAl benden de o kadar sanki plastik kaynattıkça içine zararlı madde açığa çıkacakmış gibide hissediyorum o yüzden 2 cam 1 plastikten tarafım gibi ama çok kararsız bi insanıminşallah kızım benim gibi kararsız olmaz
Chiccoya hiç bakmadım canım bende hep aventi duydum. Ya pp ne oluyo plastik işte dimi çok cahilim bu konularda
Şuan almayı düşünmüyorum eğer olurda sütüm olmaz ve emmez o zaman almayı düşünüyorum kızımda emzirmeyi kesene kadar hiç kullanmadım biberin memeyi bırakır diye . Annem almıştı cam biberon onu tavsiye ederim daha sağlıklı ama alırsanız benim kızım ama büyüdükten sonra kendi tutmaya başlayınca yere düşürüp kırdı öylede plastik biberona geçtim ama başta cam daha sağlıklı bence biraz büyüyene kadar en azındanKızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
Cok geçmiş olsun canımGittim baktılar.kadın doğum acile gittim şehir hastanesinde.Doktorlar çok laubali.Gerçekten ben sakin bi insanım ama benim bile sabrımı sınadılar
Canım gittim.burun tıkanıklığına alerji bölümüne gidin önce burda bişey yapamayız dediler.Ağrı için de ultrasonla baktı bi sorun görünmüyor dedi.İdrar aldılar idrar yolu enfeksiyonu mu acaba diye.Çok sinir bozucu ya insanlar kıvranıyor acillerde ama kimsenin umrunda değil.çok üzücü..
Gittim baktılar.kadın doğum acile gittim şehir hastanesinde.Doktorlar çok laubali.Gerçekten ben sakin bi insanım ama benim bile sabrımı sınadılar
Canım gittim.burun tıkanıklığına alerji bölümüne gidin önce burda bişey yapamayız dediler.Ağrı için de ultrasonla baktı bi sorun görünmüyor dedi.İdrar aldılar idrar yolu enfeksiyonu mu acaba diye.Çok sinir bozucu ya insanlar kıvranıyor acillerde ama kimsenin umrunda değil.çok üzücü..
20-22 hafta arasiKızlar bir de şey soracaktım
Detaylı ultrason en erken ne zaman yapılabiliyor bileniniz var mı
Hazır istanbula gelmişken yapıp öyle giderim diye düşündüm
Bulunduğum yerde sağlık hizmetleri kısıtlı
Rüyadaki cinsiyetin tam tersi oluyordu galiba öyle duymuştum ben de en başından beri erkek hissediyordum eşim hep kız diyodu rüyamda erkek bebek görüyordum bi kere altın bilezikler taktığımı görmüştüm bunlar kıza işaretmiş geçen hafta da drum büyük ihtimal kız olacak dedi bakalım hayırlısı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar yeter kiÖyleymiş annem de bana hamileyken kız hissetmiş. Ben ilk başta kız istemiştim sonra rüyalarımda hep erkek bebek tuttum, o kadar tatlı erkek bebekler gördüm ki rüyamda, içim çok ısındı şimdi de erkek olsun diye dua ediyorum
Benim oglumun adi güney. Ailede herkes g harfi ile basliyoruz. Erkek olursa cok tikanacaktik pek secenek kalmadi aklimiza yatan. Gunes ismi unisex mis. Benim kiz arkadasim var esimin erkek arkadasi var gunes diye. Erkek olursa gunes koyacaktik buyuk ihtimal. Yani sizde dusunebilirsinizYa cok guzl ada ismi bende cok seviyorum kızımız olsa bizde Günes koycaktıkerkek ismi hiç düşünmedik ne koycam hiç bilmiyorum
Daha iyiyim çok teşekkür ederimCok geçmiş olsun canımnasıl oldun daha iyimisin?
Dün bana da alttan baktı.ama insana insan gibi davranmıyorlar gerçekten ki hamile insanlarla uğraşıyorlar yani azıcık özen gösterebilirler aslında..Çok üzüldüm açıkçası tavırlarına ,hareketlerine,konuşmalarına .inşallah gerek kalmaz da gitmeyiz bir dahaKontrole gidip geldiğin için artık yazabilirim (acilden korkma diye yazmak istememiştim)
Ben önceki gebeliğimde kadın doğum acile gittiğimde muayeneden çıkınca demiştim ki sanki bilerek canımı acıtıyorlar ki bir daha acilden girmeyelim, 12.haftadan küçük olunca hep alttan bakıyorlardı birde mandal gibi olan o alet neyse onla canımı çok acıtmıştı, önceki kontrollerimde bir doktor yine eline onu aldı onunla bakmayacaksınız Di mi dedim bakmam lazım dedi o alet bende fobi olarak kaldıinşallah herşey yolunda olur acillere gitmek durumunda kalmayız ama benim gittiğim hastane çok yogun da değildi ama acilini hiç sevemedim
AminDaha iyiyim çok teşekkür ederim
Dün bana da alttan baktı.ama insana insan gibi davranmıyorlar gerçekten ki hamile insanlarla uğraşıyorlar yani azıcık özen gösterebilirler aslında..Çok üzüldüm açıkçası tavırlarına ,hareketlerine,konuşmalarına .inşallah gerek kalmaz da gitmeyiz bir daha
Rüyadaki cinsiyetin tam tersi oluyordu galiba öyle duymuştum ben de en başından beri erkek hissediyordum eşim hep kız diyodu rüyamda erkek bebek görüyordum bi kere altın bilezikler taktığımı görmüştüm bunlar kıza işaretmiş geçen hafta da drum büyük ihtimal kız olacak dedi bakalım hayırlısı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar yeter ki
Tüm aileler annem ve teyzem hariç kız diyordu.rüyalarında da görmüşler.Ben normalde çok rüya görmem ,hatırlamam ama oğlumu 3 kere gördüm.hep de aynı bebeği gördüm.gerçekten de Erkek çıktıRüyadaki cinsiyetin tam tersi oluyordu galiba öyle duymuştum ben de en başından beri erkek hissediyordum eşim hep kız diyodu rüyamda erkek bebek görüyordum bi kere altın bilezikler taktığımı görmüştüm bunlar kıza işaretmiş geçen hafta da drum büyük ihtimal kız olacak dedi bakalım hayırlısı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar yeter ki
günaydın canım magnezyum takviyesi alıyor musun? O iyi geliyormuş ağrılaraGünaydın kızlar
12. Haftayla birlikte bende farklı farklı belirtiler ortaya çıkmaya başladı. Çok fazla bacak ağrım var, gece yatağa yattığım gibi başlıyor dizlerim, baldırlarım zonkluyor. Gün içinde bacaklarımı yoracak hiçbir şey yapmıyorum. Dün gece çok zor uyudum ağrıdan.
Bir de aşırı boğaz/ağız kuruluğu var. O kadar çok su içiyorum yine de kupkuru hissediyorum. Özellikle geceleri bir gıcık başlıyo, sanki bütün gün su içmemişim gibi hissediyorum. Hafta içi iki gece havayoluma tükürük kaçmasıyla uyandım, ölüyodum resmen. Sanki çok kuruluktan tükürüğüm arttı, garip bir durum yaşıyorum, tükürüğümü yutamıyorum sanki. Artık korkumdan sadece yan yatıyorum tükürüğüm kaçmasın diye. Sadece boğazım değil burnum da kupkuru yani. Ama hapşırık öksürük vs başka bir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?