2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Biberon 3tane olsun diyorum ben.2 küçük bir büyük alacağım .başlıklarını değiştirerek uzun süre kullanırım.ve cam olması bencede önemli.diğerleri bana asla temizlenmiyor gibi geliyor nedense
Bende aynısını düşünüyorum cam kesinlikle em sağlıklısı ama +6 aydan sonra kırar kendine zarar verir diye bir adette büyük boy pp tercih ettim

Kızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
Ben lansinohun ikili setini aldım 160ml ve 240 ml. Cam değil pp. İlk başta ben de cam düşünmüştüm ama burda sorduğumda cam ağır ve kırılma riski var dendiği için almadım. Şimdilik başka biberon almayacağım. Bebek doğduktan sonra ihtiyaca göre alabilirim.

Biberon 3tane olsun diyorum ben.2 küçük bir büyük alacağım .başlıklarını değiştirerek uzun süre kullanırım.ve cam olması bencede önemli.diğerleri bana asla temizlenmiyor gibi geliyor nedense
Al benden de o kadar sanki plastik kaynattıkça içine zararlı madde açığa çıkacakmış gibide hissediyorum o yüzden 2 cam 1 plastikten tarafım gibi ama çok kararsız bi insanım inşallah kızım benim gibi kararsız olmaz
Ben 3 adet aldım biri büyük cam biri küçük cam bir de büyük +6 ay İçin pp tercih ettim chicco tercih ettim avent ile ikisi arasında kalmıştım ama meme yapısından dolayı chicco önerdiler
Chiccoya hiç bakmadım canım bende hep aventi duydum. Ya pp ne oluyo plastik işte dimi çok cahilim bu konularda

Bende aynısını düşünüyorum cam kesinlikle em sağlıklısı ama +6 aydan sonra kırar kendine zarar verir diye bir adette büyük boy pp tercih ettim
Ay hepinize katılıyorum okudukça sanırım başlarda cam sonra plastik mantıklı olacak
Teşekkür ederim canım cevabın için lansinohun biberonlarınıda çok övüyolar. Ben ilk etapta cam alıp sonra plastikte lansinoha geçmeyi planlıyorum sanırım

Evet canım plastik olanlar :) olsun hepimiz yeni yeni şeyler öğreniyoruz

Evet plastik bi de yıkasak da bi aklanıp paklanmıyor sanki..ben blenderımı dahil hep cam almıştım .bebeğe rahatça mama yaparım büyüyünce onda bunu düşünerek aldım hahaha

Kızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
Şuan almayı düşünmüyorum eğer olurda sütüm olmaz ve emmez o zaman almayı düşünüyorum kızımda emzirmeyi kesene kadar hiç kullanmadım biberin memeyi bırakır diye . Annem almıştı cam biberon onu tavsiye ederim daha sağlıklı ama alırsanız benim kızım ama büyüdükten sonra kendi tutmaya başlayınca yere düşürüp kırdı öylede plastik biberona geçtim ama başta cam daha sağlıklı bence biraz büyüyene kadar en azından

Cok geçmiş olsun canımnasıl oldun daha iyimisin?

Kontrole gidip geldiğin için artık yazabilirim (acilden korkma diye yazmak istememiştim)
Ben önceki gebeliğimde kadın doğum acile gittiğimde muayeneden çıkınca demiştim ki sanki bilerek canımı acıtıyorlar ki bir daha acilden girmeyelim, 12.haftadan küçük olunca hep alttan bakıyorlardı birde mandal gibi olan o alet neyse onla canımı çok acıtmıştı, önceki kontrollerimde bir doktor yine eline onu aldı onunla bakmayacaksınız Di mi dedim bakmam lazım dedi o alet bende fobi olarak kaldı inşallah herşey yolunda olur acillere gitmek durumunda kalmayız ama benim gittiğim hastane çok yogun da değildi ama acilini hiç sevemedim

Rüyadaki cinsiyetin tam tersi oluyordu galiba öyle duymuştum ben de en başından beri erkek hissediyordum eşim hep kız diyodu rüyamda erkek bebek görüyordum bi kere altın bilezikler taktığımı görmüştüm bunlar kıza işaretmiş geçen hafta da drum büyük ihtimal kız olacak dedi bakalım hayırlısı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar yeter ki

Ya cok guzl ada ismi bende cok seviyorum kızımız olsa bizde Günes koycaktık erkek ismi hiç düşünmedik ne koycam hiç bilmiyorum
Benim oglumun adi güney. Ailede herkes g harfi ile basliyoruz. Erkek olursa cok tikanacaktik pek secenek kalmadi aklimiza yatan. Gunes ismi unisex mis. Benim kiz arkadasim var esimin erkek arkadasi var gunes diye. Erkek olursa gunes koyacaktik buyuk ihtimal. Yani sizde dusunebilirsiniz

Cok geçmiş olsun canımnasıl oldun daha iyimisin?
Daha iyiyim çok teşekkür ederim
Dün bana da alttan baktı.ama insana insan gibi davranmıyorlar gerçekten ki hamile insanlarla uğraşıyorlar yani azıcık özen gösterebilirler aslında..Çok üzüldüm açıkçası tavırlarına ,hareketlerine,konuşmalarına .inşallah gerek kalmaz da gitmeyiz bir daha

Amin geçmiş olsun cerito

Tabii rüyada gördüm diye kız/erkek olmaz canım, doktor erkek gibi demese rüyalarımı o kadar ciddiye almazdım yani amin

Tüm aileler annem ve teyzem hariç kız diyordu.rüyalarında da görmüşler.Ben normalde çok rüya görmem ,hatırlamam ama oğlumu 3 kere gördüm.hep de aynı bebeği gördüm.gerçekten de Erkek çıktı eşim dalga geçiyor erdin sen kesin diye

Günaydın kızlar
12. Haftayla birlikte bende farklı farklı belirtiler ortaya çıkmaya başladı. Çok fazla bacak ağrım var, gece yatağa yattığım gibi başlıyor dizlerim, baldırlarım zonkluyor. Gün içinde bacaklarımı yoracak hiçbir şey yapmıyorum. Dün gece çok zor uyudum ağrıdan.

Bir de aşırı boğaz/ağız kuruluğu var. O kadar çok su içiyorum yine de kupkuru hissediyorum. Özellikle geceleri bir gıcık başlıyo, sanki bütün gün su içmemişim gibi hissediyorum. Hafta içi iki gece havayoluma tükürük kaçmasıyla uyandım, ölüyodum resmen. Sanki çok kuruluktan tükürüğüm arttı, garip bir durum yaşıyorum, tükürüğümü yutamıyorum sanki. Artık korkumdan sadece yan yatıyorum tükürüğüm kaçmasın diye. Sadece boğazım değil burnum da kupkuru yani. Ama hapşırık öksürük vs başka bir belirti yok

günaydın canım magnezyum takviyesi alıyor musun? O iyi geliyormuş ağrılara ben alıyorum ona rağmen bacak ağrım oluyor ara ara tüm gün yürümüşüm gibi.. tükürük artışı normalmiş Banu çiftçinin makaleler kısmında var okuyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…