2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayır canım, doktora sorayım magnezyumu. Doktor tavsiye etmeden bir şey kullanmaya korkuyorum.
Yaa hem tükürük artışı var hem de kupkuru hissediyorum o kadar acayip ki, bugün bi bakayım ona teşekkür ederim

Hayır canım, doktora sorayım magnezyumu. Doktor tavsiye etmeden bir şey kullanmaya korkuyorum.
Yaa hem tükürük artışı var hem de kupkuru hissediyorum o kadar acayip ki, bugün bi bakayım ona teşekkür ederim
Rica ederim canım ben 5. Haftadan beri dr tavsiyeyle kalsiyum magnezyum takviyesi alıyorum sana da önerir şifa olur inşallah

:Canım bacak ağrısı benimde hatta gece 2ydi uyuyabildim ağladım sinirimden magnezyum eksikliği sebep oluyormuş

Rica ederim canım ben 5. Haftadan beri dr tavsiyeyle kalsiyum magnezyum takviyesi alıyorum sana da önerir şifa olur inşallah
Benim doktorumla bi iletişim sıkıntım var zaten ya daha önce de yazmıştım, folik asit iç dedi bıraktı. Hatta kendi ilaç ismi bile önermedi, eczayıda danışıp da aldım. Kendim sormadan bi şey önermez bana, ağrın var mı şu var mı bu var mı diye sormaz hiç. İnş canım bi sorayım bakalım

Bu ağız kuruluğu bendede basladi yeni fark ettim galiba bu bir hf dir dikkatimi cektit dr a bi danisicam kipirdamadigim halde hani is yapsamda susasam anliycam ama yemeklerin ustunet daha bi kuruluk başlıyor birde kaşınma var yha kaşıntı tuttu beni oda moral bozucu olmaya başladı ilk once bebekle ilgili aklımdaki soruları bi sorayım tam dr a da ondan sonea bendeki değişiklikleri anlaticam inslalah unutmazsam

Cinsiyet belli olan anneler isim düşündünüz mü
Valla erkek olsa hazırdı ama kıza hiç seçenek yok ama güneş hoşuma gitti ne yalan söyleyim bugün doktora rapor için gideceğim. Eğer gösterirse yine bı baksın isteyecem

Kaşıntı bende de olmuştu, gögüs bölgem ve sırtımda bir noktada (eşim takılıyordu uyuz mu oldun diye hatta) şimdi geçti çok şükü, doktoruna sorunca nedenini buraya da yaz inşallah

Doktora soracağım magnezyumu, sen alıyor musun magnezyum takviyesi? Doktor tetkik yapıp mı veriyor yoksa magnezyumdandır deyip direkt yazıyor mu
En son 2 hafta önce muayeneye gittiğimde folik asiti kesti imom diye bir takviye verdi içinde magnezyumda var fakat o zamanlar bu kadar bacak ağrım olmuyordu cuma kontrole gidicem tekrar dinmezse ağrılar bir soracağım bakalım. Tetkik değilde ben araştırdığımda magnezyum olduğunu öğrendim zaten doktorda artık vücuttaki vitaminleri mineralleri hızla tüketmeye başlıcaklar yediklerine içtiklerine dikkat etmen gerekli demişti

Uyanır uyanmaz midem bulanmasın diye mısır gevreği yemiştim onun üzerine ağzım kupkuru şu an. Randevum 8 martta o zamana kadar beklicem artık.
Neren kaşınıyor? Derin gerildiği için olabilir, benim özellikle göğüslerim çok kaşınıyor, krem sürmeden geçmiyor.
Not alsana küçük küçük, ben ovia diye bi uygulama kullanıyorum ona not alıyorum hep doktora notlar kısmı falan var. Yoksa hemen unutuyorum hepsini. Gidince açıp tek tek soruyorum.

Unisex ismi evet biliyorum ama ben kıza yakıştırıyorum Güneş ismini o yüzden koymayı düşünüyorum açıkçası

Ben de randevuyu beklemeyip mail atayım bugün ya, bana sadece folik asit verdi. Bazılarına d vitamini falan da yazmış. Benim aldığım folik asitte d vit magnezyum başka bir sürü ek de var ama günlük ihtiyacı karşılamaktan baya uzak.

Kızlar ben bebekten öncesinde dahil Elenatal kullanıyordum.Doktorum 4.ayı bitirdik ama Elenatal 1’e devam dedi.içinde her şey var magnezyum omega çinko d vit hepsi var ama karşılıyor mudur sizce ya.Tanıdığım herkes ağzına d vit sıkıyor bende istesem mi yoksa Elenatal iyi midir acaba

Kızlar dün bi arkadaşım çalıştığı yerde hamile birinin tetanoz aşısı olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum biz de aşı olacak miyiz
Evet 20.haftada aile hekimleri arayıp hatırlatıyor gelin yapalım diyorlarmış.Ama olup olmamak senin elinde sanırım.Beni arayıp gerekli ve önemli olduğunu ,sezaryen olursa özellikle önemli olduğunu falan söylediler Ama henüz karar veremedim ben .piyasadaki aşılar toplatılmış tekrar dağıtılmış falan biraz panik mod.Doktorumla konuşup karar vereceğim

Şekerini hiç ölçtürdün mü canım?

Kızlar dün bi arkadaşım çalıştığı yerde hamile birinin tetanoz aşısı olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum biz de aşı olacak miyiz
Sağlık ocağında 20. Haftada gel dedliler doktorum da ol mutlaka dedi. Ama piyasadakilerin toplatılmış olması güvenimi sarstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…