- 18 Ağustos 2022
- 3.635
- 12.306
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.161
Hayır canım, doktora sorayım magnezyumu. Doktor tavsiye etmeden bir şey kullanmaya korkuyorum.Fü
günaydın canım magnezyum takviyesi alıyor musun? O iyi geliyormuş ağrılaraben alıyorum ona rağmen bacak ağrım oluyor ara ara tüm gün yürümüşüm gibi.. tükürük artışı normalmiş Banu çiftçinin makaleler kısmında var okuyabilirsin
Rica ederim canım ben 5. Haftadan beri dr tavsiyeyle kalsiyum magnezyum takviyesi alıyorum sana da önerir şifa olur inşallahHayır canım, doktora sorayım magnezyumu. Doktor tavsiye etmeden bir şey kullanmaya korkuyorum.
Yaa hem tükürük artışı var hem de kupkuru hissediyorum o kadar acayip ki, bugün bi bakayım ona teşekkür ederim
:Canım bacak ağrısı benimde hatta gece 2ydi uyuyabildim ağladım sinirimden magnezyum eksikliği sebep oluyormuşGünaydın kızlar
12. Haftayla birlikte bende farklı farklı belirtiler ortaya çıkmaya başladı. Çok fazla bacak ağrım var, gece yatağa yattığım gibi başlıyor dizlerim, baldırlarım zonkluyor. Gün içinde bacaklarımı yoracak hiçbir şey yapmıyorum. Dün gece çok zor uyudum ağrıdan.
Bir de aşırı boğaz/ağız kuruluğu var. O kadar çok su içiyorum yine de kupkuru hissediyorum. Özellikle geceleri bir gıcık başlıyo, sanki bütün gün su içmemişim gibi hissediyorum. Hafta içi iki gece havayoluma tükürük kaçmasıyla uyandım, ölüyodum resmen. Sanki çok kuruluktan tükürüğüm arttı, garip bir durum yaşıyorum, tükürüğümü yutamıyorum sanki. Artık korkumdan sadece yan yatıyorum tükürüğüm kaçmasın diye. Sadece boğazım değil burnum da kupkuru yani. Ama hapşırık öksürük vs başka bir belirti yok
Benim doktorumla bi iletişim sıkıntım var zaten ya daha önce de yazmıştım, folik asit iç dedi bıraktı. Hatta kendi ilaç ismi bile önermedi, eczayıda danışıp da aldım. Kendim sormadan bi şey önermez bana, ağrın var mı şu var mı bu var mı diye sormaz hiç. İnş canım bi sorayım bakalımRica ederim canım ben 5. Haftadan beri dr tavsiyeyle kalsiyum magnezyum takviyesi alıyorum sana da önerir şifa olur inşallah
Doktora soracağım magnezyumu, sen alıyor musun magnezyum takviyesi? Doktor tetkik yapıp mı veriyor yoksa magnezyumdandır deyip direkt yazıyor mu:Canım bacak ağrısı benimde hatta gece 2ydi uyuyabildim ağladım sinirimden magnezyum eksikliği sebep oluyormuş
Bu ağız kuruluğu bendede basladi yeni fark ettim galiba bu bir hf dir dikkatimi cektit dr a bi danisicam kipirdamadigim halde hani is yapsamda susasam anliycam ama yemeklerin ustunet daha bi kuruluk başlıyor birde kaşınma var yha kaşıntı tuttu beni oda moral bozucu olmaya başladı ilk once bebekle ilgili aklımdaki soruları bi sorayım tam dr a da ondan sonea bendeki değişiklikleri anlaticam inslalah unutmazsamGünaydın kızlar
12. Haftayla birlikte bende farklı farklı belirtiler ortaya çıkmaya başladı. Çok fazla bacak ağrım var, gece yatağa yattığım gibi başlıyor dizlerim, baldırlarım zonkluyor. Gün içinde bacaklarımı yoracak hiçbir şey yapmıyorum. Dün gece çok zor uyudum ağrıdan.
Bir de aşırı boğaz/ağız kuruluğu var. O kadar çok su içiyorum yine de kupkuru hissediyorum. Özellikle geceleri bir gıcık başlıyo, sanki bütün gün su içmemişim gibi hissediyorum. Hafta içi iki gece havayoluma tükürük kaçmasıyla uyandım, ölüyodum resmen. Sanki çok kuruluktan tükürüğüm arttı, garip bir durum yaşıyorum, tükürüğümü yutamıyorum sanki. Artık korkumdan sadece yan yatıyorum tükürüğüm kaçmasın diye. Sadece boğazım değil burnum da kupkuru yani. Ama hapşırık öksürük vs başka bir belirti yok
Valla erkek olsa hazırdı ama kıza hiç seçenek yok ama güneş hoşuma gitti ne yalan söyleyimCinsiyet belli olan anneler isim düşündünüz mü
Bu ağız kuruluğu bendede basladi yeni fark ettim galiba bu bir hf dir dikkatimi cektit dr a bi danisicam kipirdamadigim halde hani is yapsamda susasam anliycam ama yemeklerin ustunet daha bi kuruluk başlıyor birde kaşınma var yha kaşıntı tuttu beni oda moral bozucu olmaya başladı ilk once bebekle ilgili aklımdaki soruları bi sorayım tam dr a da ondan sonea bendeki değişiklikleri anlaticam inslalah unutmazsam
En son 2 hafta önce muayeneye gittiğimde folik asiti kesti imom diye bir takviye verdi içinde magnezyumda var fakat o zamanlar bu kadar bacak ağrım olmuyordu cuma kontrole gidicem tekrar dinmezse ağrılar bir soracağım bakalım. Tetkik değilde ben araştırdığımda magnezyum olduğunu öğrendim zaten doktorda artık vücuttaki vitaminleri mineralleri hızla tüketmeye başlıcaklar yediklerine içtiklerine dikkat etmen gerekli demiştiDoktora soracağım magnezyumu, sen alıyor musun magnezyum takviyesi? Doktor tetkik yapıp mı veriyor yoksa magnezyumdandır deyip direkt yazıyor mu
Bu ağız kuruluğu bendede basladi yeni fark ettim galiba bu bir hf dir dikkatimi cektit dr a bi danisicam kipirdamadigim halde hani is yapsamda susasam anliycam ama yemeklerin ustunet daha bi kuruluk başlıyor birde kaşınma var yha kaşıntı tuttu beni oda moral bozucu olmaya başladı ilk once bebekle ilgili aklımdaki soruları bi sorayım tam dr a da ondan sonea bendeki değişiklikleri anlaticam inslalah unutmazsam
Unisex ismi evet biliyorum ama ben kıza yakıştırıyorum Güneş ismini o yüzden koymayı düşünüyorum açıkçasıBenim oglumun adi güney. Ailede herkes g harfi ile basliyoruz. Erkek olursa cok tikanacaktik pek secenek kalmadi aklimiza yatan. Gunes ismi unisex mis. Benim kiz arkadasim var esimin erkek arkadasi var gunes diye. Erkek olursa gunes koyacaktik buyuk ihtimal. Yani sizde dusunebilirsiniz
En son 2 hafta önce muayeneye gittiğimde folik asiti kesti imom diye bir takviye verdi içinde magnezyumda var fakat o zamanlar bu kadar bacak ağrım olmuyordu cuma kontrole gidicem tekrar dinmezse ağrılar bir soracağım bakalım. Tetkik değilde ben araştırdığımda magnezyum olduğunu öğrendim zaten doktorda artık vücuttaki vitaminleri mineralleri hızla tüketmeye başlıcaklar yediklerine içtiklerine dikkat etmen gerekli demişti
Evet çok güzel bi isim düşünebilirsiniz benceValla erkek olsa hazırdı ama kıza hiç seçenek yok ama güneş hoşuma gitti ne yalan söyleyimbugün doktora rapor için gideceğim. Eğer gösterirse yine bı baksın isteyecem
Evet 20.haftada aile hekimleri arayıp hatırlatıyor gelin yapalım diyorlarmış.Ama olup olmamak senin elinde sanırım.Beni arayıp gerekli ve önemli olduğunu ,sezaryen olursa özellikle önemli olduğunu falan söyledilerKızlar dün bi arkadaşım çalıştığı yerde hamile birinin tetanoz aşısı olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum biz de aşı olacak miyiz
Şekerini hiç ölçtürdün mü canım?Günaydın kızlar
Evet bana sağlık olacağında 20.hafta gel tetanoz aşışı olucaksın dedilerKızlar dün bi arkadaşım çalıştığı yerde hamile birinin tetanoz aşısı olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum biz de aşı olacak miyiz
Sağlık ocağında 20. Haftada gel dedliler doktorum da ol mutlaka dedi. Ama piyasadakilerin toplatılmış olması güvenimi sarstıKızlar dün bi arkadaşım çalıştığı yerde hamile birinin tetanoz aşısı olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum biz de aşı olacak miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?