2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
Bende çok araştırdım bunu .cam almaya karar verdim avent hatta aldım. 1 tane aldım o da yedek dogum çantasında her ihtimale karşı bulunması için. Zaten yanlış bilmiyorsam 6 ay su da iciremiyoruz .süt sıkıntısı yasamazsak uzun Bi süre biberona ihtiyaç yok diye düşünüyorum. İndirimler oluyor ama gereksiz stok yapmaya da gerek yok bence .gidişata göre alınabilir. Bir de dediğim gibi olumsuzluklar yasanmazsa bebek biberonunu belli dönemden sonra kendi de tutmak isteyecek .cam belki hantal kalabilir .yanları saplı olanlar da alınabilir

Bana öyl

Bana öyle bir şey demedi doktorum ama bildiğim kadarıyla 1 hafta olmaması daha iyi. Akıntı yada kanama var mı peki?
Kuzum Benim bu 5. Yaşayanım yok Asla Bi yakınlık doğuma kadar olamaz. İlk 2 gün leke şeklinde kanama oldu canım progesteron artığı gibi böyle sarımsı seyler geliyo şimdide ama progestan atınca oluyo senin nasıl

Kızlar dün bi arkadaşım çalıştığı yerde hamile birinin tetanoz aşısı olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum biz de aşı olacak miyiz
evet canım bana da sağlık ocağı söyledi. Hatta ben temmuzda iş değiştirdim işe girişte tetenoz aşısı olmuştum bir süre sonra birdaha olmam gerekiyormuş yine 20. haftaya randevu verdi
d vit kadar alışamadığım başka birşey görmedim bana da hap olarak haftada 1 kere olacak şekilde verdi. Ama ilk yaptırdığımız tahlillerde d vit düşük çıkmıştı belki seninki onların karşıladığı düzeydedir

Cinsiyet belli olan anneler isim düşündünüz mü
Belli olmadan da düşünenler yorum yapabilir miii
Hamileligimi öğrendiğimden beri erkek bebek hissediyorum.7.haftamda durduk yere Metehan ismi geldi Bi anda değnek değdi sanki. Anlamını beğendik eşimin de hoşuna gitti. Hatta anne bebek programında bile Metehan bebek yazıyor geçen doktor erkek diye cinsiyet tahmini yaptı ama marttaki randevumuzda belli olcak büyük ihtimalle. Herkes kız kız diyordu ona da Mihrinur düşündük ama onda emin değiliz

Metehan çok güzel bir isim, budur bence

C Cerito K Kubo021 burcumsu12 Korktum şimdi bi zararı olur mu acaba nasıl karar vericez
Ben tamamen doktoruma bırakıcam kararı.Endişelendiğimi söyleyip o ne derse onu yapmayı düşünüyorum.
D vit hep yeterliydi diye hatırlıyorum.Belki martta tekrar bakar ona göre yazar.Eteafımdaki herkes deli para veriyor vitaminlere falan ben bi tek Elenatal alıp içiyorum bi garip geldi

Kollarım ve belim suan daha çok kasiniyor gece yatarken bacaklarımda kasindi bir hfdir böyle gibiyim sobanin yaninda durdukça daha cok kasiniyor kan akisimi hızlanıyor noluyo bilemedim gerçekten telden acmayida unutuyorum yeri geliyo ilac lardan desem onuda icmedim daha ama yemeklerin arkasına çok oluyo kusmam bitti derken bugün oksururken birden migden bulandi ve sabahın ilk saatlerinde uzun zaman sonra istifra ettim unutmuşum bayadir kesildiği icin beter etti beni allahtan migdem boş. De kaşıntı dikkatimi çekti hayırlısi inşallah bir sorun değildir normaldir acaba şey geliyor kilomu alıyorum ki ondan vücudum mu gelişiyor

Okadar hevesle alırsın bebegin biberon tutmaz hic almazsin cok ihtiyaç olur bir tane bencede Yeter gibi daha bebek olduğu için zaten cam olsada kırma ihtimali yok bebegin biz anneler hariç ileriki süreçte ek mama zamanı gerek duyarsaniz birer tane daha alırsınız yedek birini evde unutsaniz digerini kullanirsiniz.. evet kendinin kavrayacagi zaman yandan tutmalilar daha mantıklı hem kullanım açısından bebegede kolay olur

Bel kısmımız genişliyor oranın kaşınması normal bence ama kol kaşınmasını bilemedim. Kollarındaki deri gerilecek kadar kilo almamışsındır. Dediğin gibi sobanın yanında sıcaktan oluyor olabilir. Kaşıntı yapabilecek ne ilaç kullanıyorsun ki? Mutlaka doktoruna sor bunları

Bi ilaçta değil aslında kan hapi coledan damla ve pregnom kullanıyorum onlarda uc dort Güne bitiyor dr bi ilacda yazmadı yeni bitince soyliycem olmadı perinatolojiyede sorucam bi burdaki dr bilemezse

Bi ilaçta değil aslında kan hapi coledan damla ve pregnom kullanıyorum onlarda uc dort Güne bitiyor dr bi ilacda yazmadı yeni bitince soyliycem olmadı perinatolojiyede sorucam bi burdaki dr bilemezse
Prospektüslerine baksana atmadıysan, kaşıntı falan yazıyor mu yan etkilerinde

Ya ben eskilerden beri orası doğum hastanesi derler ya hep, birazda ona güvenip gittim. Ama gerçekten devlet hastanesi bile daha iyidir ordan. Bu hamilelik dönemimde cok yıprattılar beni

Cinsiyet belli olan anneler isim düşündünüz mü
Bizim ikiz, biri kız diğeri henüz belli değil ben hep kız ismi düşünüyordum zaten kıza Elisa, aslında hep önceden beri aklımda Duru ismi vardı fakat Elisa'nın anlamı çok hoşuma gitti anlamı aşağıdaki gibi. Erkekte hiç fikrim yok vallahi eşim bir ara Efe istiyordu ama ben daha uysal isimlerden yanayım çocuğun karakterini yansıtıyormuş diyorlar

1. Mina dağında açan çiçek.
  2. Cennet kapısında bekleyen melek anlamına gelir.
  3. Tanrı'ya adanmış.
  4. Kutsal, mutluluk veren adalar.

Kızlar bacak arasının görüntüsü ( doktor her ne kadar kız gibi dese de çevremde herkes oğlun olcak diyo sinirlerimi bozuyolar anlayan varsa bakabilir mi )

Eklentiler

• IMG-20230204-WA0001.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…