2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar Günaydın herkese .bugün tembellik ettim işe de gitmedim .çok şükür bu güne kadar hiç mide bulantısı yaşamadım. Beslenmeme o kadar dikkat edemiyorum ama .sabah 7 de kahvaltı yapıyorum haliyle çoğundan yiyesim gelmiyor öğlen ve akşam sebze etli yemekler yiyorum .aksamda meyve yiyorum .ama ceviz badem fındık fıstık zeytin bal bunları çoğu zaman yemiyorum yiyesim gelmiyor . Vicdan azabı çekiyorum .decavit demir hapı d vitamini.kullaniyorum ihtiyacım olan vitaminleri bunlardan alabilir miyim. Siz dikkat edebiliyor musunuz beslenmenize. Bi de iki gündür baharatlı cips yiyorum duramıyorum durduramıyorum kendimi

Kız isimleri bulmak kolay secenek cok Elisa çok güzel bir isim anlamıda güzel bende cok begeniyorum. Erkek isim bulması gercekten zormus secenek cok yok gibi değişik isim yok

Birbirine uyumlu isimli ikiz kiz isimleri de olabilir aslında söylerken de hos olur birde onları araştır canim Kur'an-ı Kerim'de gecen isimlerden

Kızlar bacak arasının görüntüsü ( doktor her ne kadar kız gibi dese de çevremde herkes oğlun olcak diyo sinirlerimi bozuyolar anlayan varsa bakabilir mi )
Bencede kız gibi bos o bölge görünüşte masallah sağlıkla güzelliklerle gelsinler bebeklerimiz canım

Anlamı güzel olsun yeter diyorlar hocalar illa Kuran ı Kerim de ismin geçmesi gerekmiyor canım ben çok araştırdım bu konuyu
Doğrudur canım kızıma kayınvalidem in adını koydum yanınada hep asel isminin anlamı cok hoşuma gittiğinden birde onu eklettim eşime Nefise asel oldu oğluma peygamber efendimizin adını koyduk Yusuf bunuda daha düşünmedik zaman var bi cinsiyetini bilelimde

Kızlar dün bi arkadaşım çalıştığı yerde hamile birinin tetanoz aşısı olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum biz de aşı olacak miyiz
Hamilelikte tetanoz asisi yapiliyor evet. Saglik ocaklari yapiyor

Ben bu düşünceleri bırakalı çok olmuş sanırım .cips yiyorum kola içiyorum .gün içinde canım abırcubur istediğinde yiyorum.dışarıdan yemek de yiyorum birden mesajınızı okuyunca siz dikkat edemiyorsanız ben ne haldeyim diye düşündüm ceviz bademi bırakalı çok oldu içim almıyor.meyve de bi eşim portakal sıkıyor sabahları onu içiyorum .akşam yemekleri Allah’a emanet açıkçası canım hep börek falan istiyor bugün bi balık yiyim de kendime geleyim bari

Kız olsaydı İzgi koyacaktım .Akıllı ,adaletli,güzel demekmiş.Çok netti anlamı .Ve çok beğenmiştim .Artık belki 2.ye …

Ya istemsizce güldüm cips paketine kaldığım yerden devam ediyorum neyse birazdan süt içeyim de vicdanım rahatlasın

Ya istemsizce güldüm cips paketine kaldığım yerden devam ediyorum neyse birazdan süt içeyim de vicdanım rahatlasın
İnanır mısın onu bile kakaolu içiyorum ❤ öğleden sonra bi ruffles sade iyi gider bende gidip alayım

Evet ilk 6 ay verilmiyor ek gıda, ama 6 aydan önce işe dönecekler için lazım olur diye düşünüyorum. Ben 2 aylık biniyken işe döneceğim maalesef, süt sağıp bırakırım heralde gündüzleri. O yüzden alacağım mecbur, süt sağma makinası konusunda da kararsızım

Yaa demekki bu tarz teorilere de bağlı kalmamak gerekiyo artık bana hep tersi çıkar diyolardı benim baştan beri erkek düşünmemin sebebi kese fasülye gibiydi sağ kasığımdaydı ve tatlı çekiyordu canım hep dedim erkek olcak bu ama kandırdı bizi cimcime

Güzel isimler canım hepsi hayırlı evlat olsunlar yeter

Çok güzelmiş gerçekten

Kızlar bacak arasının görüntüsü ( doktor her ne kadar kız gibi dese de çevremde herkes oğlun olcak diyo sinirlerimi bozuyolar anlayan varsa bakabilir mi )
Çevredekilere bakma çanım doktorlar %90 doğru tahmin ediyor, nadiren yanılıyorlar

Açıkçası bende dikkat edemiyorum kahvaltıya dikkat edebiliyorum sadece, 10-11 gibi yapıyorum onu da, 1 yumurta 2 zeytin 1 ceviz çok küçük beyaz peynir 1 dilim tambuğday ekmeği yiyorum, sonra akşama kadar bir şey yemiyorum, yersemde sağlıksız şeyler, çikolata felan. Akşamda genelde karbonhidrat ağırlıklı oluyor yanında sağlıklı olarak yoğurt sadece. Et ve sebzeyle aram yok hamilelikten beri gecede meyve yiyip yatıyorum. Ara öğün öğle öğünü hak getire

Bende yiyemiyorum yemekleri güzel yiyorsun ondan alirsin vitamin ceviz ağzımda büyüyor tahin pekmez yemege çalışıyorum o bebege güzel kilo yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…