2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende çalışıyorum ama kara kara düşünüyorum nasil bırakırım diye .sanirim bi süre çalışmam .tabi zaman neyi gösterir bilmiyorum. Ben lansinoh elektrikli süt sagma makinesi aldım. İlk dönem sutumden ayırcam. Birisi yazmıştı adını hatırlamıyorum. Bebeklerin dis çıkarma veya ateşli hastalık gibi dönemlerinde çok iyi geliyormuş o ilk sagilan anne sütü. Bir de hastane çantasında olması gerek diye düşünüyorum ilk günler süt sıkıntısı olabiliyormuş kanalları elle açmaya çalışmak yerine makine ağrısız ve daha rahat oluyormuş. Acil almak gerekse eczaneler dünya paraya satıyor. E bebek ten baya indirimli aldım ben

Benim de ilk gebeliğimde gördüğüm rüyada erkek bebekti ben kendim de erkek hissediyordum bi de bizim aile hep kız olduğu için gönlüm biraz da erkekten yanaydı kızım oldu tersi çıktı iyi ki de olmuş
Şimdi de 2 kere oldu rüyamda kız bebek görüyorum birinde emziriyordum, diğerinde ultrasonda kız olduğunu görüyorum, bakalım merak içindeyim uine mi tersi çıkacak yoksa kızçe mi geliyo

Şu ağız boğaz kuruluğu bende de bayadır var canım. Hatta bir de ona ek olarak ne zaman uyansam yastığım ıslak ağzım ıslak salyalarım akıyor daha önce hiç olmazdı böyle bişey niye oluyor çözemedim

23 haftalık hamile arkadaşım var onu dinleyince moralim bozuldu .baya ara öğün kuruyemisler hafta da 3 balık fln yiyormuş. Genelde herkes benle aynı yani .boşuna moral bozdum . Ben zorla yenilen şeyin zaten fayda etmeyeceğine inanıyorum. Kan değerlerimize fln baktiriyoruz zaten düşerse biraz dikkat ederiz bari

20 haftalik olunca olacağız felaket kol ağrısı yapacak
Yaa o kadar korkmayın kızlar ben daha önce olmuştum sağlık ocağında, 3 gün kaldıramadım ama öyle aşırı aşırı bi ağrı olmadı yan etkisi de olmadı, 20. Haftada olunduğunu bilmiyordum ama olurum heralde

Bende yiyemiyorum yemekleri güzel yiyorsun ondan alirsin vitamin ceviz ağzımda büyüyor tahin pekmez yemege çalışıyorum o bebege güzel kilo yapiyor
Keçiboynuzu özü almıştım onu bitireyim bari yıllandı nerdeyse. Sen o zaman kahvaltı iyi yapıyorsun sabah tam yapınca belki açlık hissi vermiyodur .abur cubur acikmadan akşam olur zaten

Bende de aynı hem kuruluk var hem tükürük artışı. Canım ben biraz baktım bu sabah, ilk trimesterde yaygın bir semptommuş ağız kuruluğu. Değişen hormon seviyeleri ağız sağlığını etkiliyor diyor.

Moral bozma bence, biz sağlıklı yemesekte bebekler depolardan besleniyormuş. Ben doktora sordum hatta doktor bebek çok küçük yemesende büyür o merak etme dedi, balık hiç yemedim hamileliğimden beri, dr dan omega3 istedi bulantı yapar diye önermedi, zaten 5-6. Aydan sonra iştah çok açılıyormuş

Yiyorsa da yeni yeni başlamıştır canım. Ya da hiiiiç bulantısı falan olmamıştır. Ben şimdi balık kokusu alsam hemen kusarım, omlet bile bulandırıyo midemi. Badem yiyorum arada ama gerçekten içim almıyo, 5-6 tane yiyorum. Ayrıca yiyip yiyip çıkardıktan sonra ne faydası var. Ben midemde tutamayacağımı düşündüğüm şeyleri yemiyorum bile.

Kızlar, hamile kaldıktan sonra kaç kilo aldınız? Ben malesef çok zayıfım, bebeğin gelişiminden değil de kendim göbeğim büyüyünce taşıyamam, doğuramam diye korkuyorum, hamile kalınca kilo verdim kusmaktan, hala -3 kilo ile 55 teyim. Yiyesim de yok kilo da alamıyorum

Normal canım kilo alımın, fazla yürüyünce benim de ağrım oluyor, çok zorlamadan devam etmek gerek, ben 13. hf icerisindeyim. 3 ay yeni bitti sayılır
Buarada bel ağrısı için ağrı bandı yapıştırdık dün bir günde kesti muhteşem bir şey eskiden de kulunçlar için kullanıyordum. Bel ağrısı çeken herkes denesin bu dönemde

Hiç kendini strese sokma 5 aydan sonra önemli sanırım dikkat etme konusu ben masadan kalktığım gibi çıkarıyorum düşün doktor ona bile sorun etme depolarından besleniyor diyor ki saydıklarının çeyreğini bile yiyemiyorum daha kilo almaya başlasın yumuklar öyle daha dikkat ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…