- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.221
Bende çalışıyorum ama kara kara düşünüyorum nasil bırakırım diye .sanirim bi süre çalışmam .tabi zaman neyi gösterir bilmiyorum. Ben lansinoh elektrikli süt sagma makinesi aldım. İlk dönem sutumden ayırcam. Birisi yazmıştı adını hatırlamıyorum. Bebeklerin dis çıkarma veya ateşli hastalık gibi dönemlerinde çok iyi geliyormuş o ilk sagilan anne sütü. Bir de hastane çantasında olması gerek diye düşünüyorum ilk günler süt sıkıntısı olabiliyormuş kanalları elle açmaya çalışmak yerine makine ağrısız ve daha rahat oluyormuş. Acil almak gerekse eczaneler dünya paraya satıyor. E bebek ten baya indirimli aldım benEvet ilk 6 ay verilmiyor ek gıda, ama 6 aydan önce işe dönecekler için lazım olur diye düşünüyorum. Ben 2 aylık biniyken işe döneceğim maalesef, süt sağıp bırakırım heralde gündüzleri. O yüzden alacağım mecbur, süt sağma makinası konusunda da kararsızım
Benim de ilk gebeliğimde gördüğüm rüyada erkek bebektiRüyadaki cinsiyetin tam tersi oluyordu galiba öyle duymuştum ben de en başından beri erkek hissediyordum eşim hep kız diyodu rüyamda erkek bebek görüyordum bi kere altın bilezikler taktığımı görmüştüm bunlar kıza işaretmiş geçen hafta da drum büyük ihtimal kız olacak dedi bakalım hayırlısı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar yeter ki
Öyle gerçekten canım gelde bunu akrabalara anlatÇevredekilere bakma çanım doktorlar %90 doğru tahmin ediyor, nadiren yanılıyorlar
Ay Tahin pekmez çekti benimde canım, evdede yokmuş gidip alcam bugünBende yiyemiyorum yemekleri güzel yiyorsun ondan alirsin vitamin ceviz ağzımda büyüyortahin pekmez yemege çalışıyorum o bebege güzel kilo yapiyor
20 haftalik olunca olacağız felaket kol ağrısı yapacakKızlar dün bi arkadaşım çalıştığı yerde hamile birinin tetanoz aşısı olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum biz de aşı olacak miyiz
Ayy helal et hakkını keske yakin olsak verirdimAy Tahin pekmez çekti benimde canım, evdede yokmuş gidip alcam bugün
Şu ağız boğaz kuruluğu bende de bayadır var canım. Hatta bir de ona ek olarak ne zaman uyansam yastığım ıslak ağzım ıslak salyalarım akıyorGünaydın kızlar
12. Haftayla birlikte bende farklı farklı belirtiler ortaya çıkmaya başladı. Çok fazla bacak ağrım var, gece yatağa yattığım gibi başlıyor dizlerim, baldırlarım zonkluyor. Gün içinde bacaklarımı yoracak hiçbir şey yapmıyorum. Dün gece çok zor uyudum ağrıdan.
Bir de aşırı boğaz/ağız kuruluğu var. O kadar çok su içiyorum yine de kupkuru hissediyorum. Özellikle geceleri bir gıcık başlıyo, sanki bütün gün su içmemişim gibi hissediyorum. Hafta içi iki gece havayoluma tükürük kaçmasıyla uyandım, ölüyodum resmen. Sanki çok kuruluktan tükürüğüm arttı, garip bir durum yaşıyorum, tükürüğümü yutamıyorum sanki. Artık korkumdan sadece yan yatıyorum tükürüğüm kaçmasın diye. Sadece boğazım değil burnum da kupkuru yani. Ama hapşırık öksürük vs başka bir belirti yok
23 haftalık hamile arkadaşım var onu dinleyince moralim bozuldu .baya ara öğün kuruyemisler hafta da 3 balık fln yiyormuş. Genelde herkes benle aynı yani .boşuna moral bozdum . Ben zorla yenilen şeyin zaten fayda etmeyeceğine inanıyorum. Kan değerlerimize fln baktiriyoruz zaten düşerse biraz dikkat ederiz bariAçıkçası bende dikkat edemiyorumkahvaltıya dikkat edebiliyorum sadece, 10-11 gibi yapıyorum onu da, 1 yumurta 2 zeytin 1 ceviz çok küçük beyaz peynir 1 dilim tambuğday ekmeği yiyorum, sonra akşama kadar bir şey yemiyorum, yersemde sağlıksız şeyler, çikolata felan. Akşamda genelde karbonhidrat ağırlıklı oluyor yanında sağlıklı olarak yoğurt sadece. Et ve sebzeyle aram yok hamilelikten beri gecede meyve yiyip yatıyorum. Ara öğün öğle öğünü hak getire
Ben yurtdışında yaşıyorum kızlar burda öyle bir uygulama yok şuan ilk kez duyuyorumDaha önce hamilelik geçiren yaptıran tecrübeli arkdaslar fikir verir heralde
Yaa o kadar korkmayın kızlar20 haftalik olunca olacağız felaket kol ağrısı yapacak
Keçiboynuzu özü almıştım onu bitireyim bari yıllandı nerdeyse. Sen o zaman kahvaltı iyi yapıyorsun sabah tam yapınca belki açlık hissi vermiyodur .abur cubur acikmadan akşam olur zatenBende yiyemiyorum yemekleri güzel yiyorsun ondan alirsin vitamin ceviz ağzımda büyüyortahin pekmez yemege çalışıyorum o bebege güzel kilo yapiyor
Ay yok hatırlattığın iyi oldu merkezdeyim zaten marketten alıveririmAyy helal et hakkını keske yakin olsak verirdim
Bende de aynı hem kuruluk var hem tükürük artışı. Canım ben biraz baktım bu sabah, ilk trimesterde yaygın bir semptommuş ağız kuruluğu. Değişen hormon seviyeleri ağız sağlığını etkiliyor diyor.Şu ağız boğaz kuruluğu bende de bayadır var canım. Hatta bir de ona ek olarak ne zaman uyansam yastığım ıslak ağzım ıslak salyalarım akıyordaha önce hiç olmazdı böyle bişey niye oluyor çözemedim
Heh bu ben sağlıksız şeyler yiyip yiyip arkasından süt içip vicdan temizleyenYa istemsizce güldüm cips paketine kaldığım yerden devam ediyorumneyse birazdan süt içeyim de vicdanım rahatlasın
Moral bozma bence, biz sağlıklı yemesekte bebekler depolardan besleniyormuş. Ben doktora sordum hatta doktor bebek çok küçük yemesende büyür o merak etme dedi, balık hiç yemedim hamileliğimden beri, dr dan omega3 istedi bulantı yapar diye önermedi, zaten 5-6. Aydan sonra iştah çok açılıyormuş23 haftalık hamile arkadaşım var onu dinleyince moralim bozuldu .baya ara öğün kuruyemisler hafta da 3 balık fln yiyormuş. Genelde herkes benle aynı yani .boşuna moral bozdum . Ben zorla yenilen şeyin zaten fayda etmeyeceğine inanıyorum. Kan değerlerimize fln baktiriyoruz zaten düşerse biraz dikkat ederiz bari
Yiyorsa da yeni yeni başlamıştır canım. Ya da hiiiiç bulantısı falan olmamıştır. Ben şimdi balık kokusu alsam hemen kusarım, omlet bile bulandırıyo midemi. Badem yiyorum arada ama gerçekten içim almıyo, 5-6 tane yiyorum. Ayrıca yiyip yiyip çıkardıktan sonra ne faydası var. Ben midemde tutamayacağımı düşündüğüm şeyleri yemiyorum bile.23 haftalık hamile arkadaşım var onu dinleyince moralim bozuldu .baya ara öğün kuruyemisler hafta da 3 balık fln yiyormuş. Genelde herkes benle aynı yani .boşuna moral bozdum . Ben zorla yenilen şeyin zaten fayda etmeyeceğine inanıyorum. Kan değerlerimize fln baktiriyoruz zaten düşerse biraz dikkat ederiz bari
Bende kıza yakıştırıyorum açıkçası haklısınızUnisex ismi evet biliyorum ama ben kıza yakıştırıyorum Güneş ismini o yüzden koymayı düşünüyorum açıkçası
Buarada bel ağrısı için ağrı bandı yapıştırdık dün bir günde kesti muhteşem bir şey eskiden de kulunçlar için kullanıyordum. Bel ağrısı çeken herkes denesin bu dönemdeNormal canım kilo alımın, fazla yürüyünce benim de ağrım oluyor, çok zorlamadan devam etmek gerek, ben 13. hf icerisindeyim. 3 ay yeni bitti sayılır
Hiç kendini strese sokma 5 aydan sonra önemli sanırım dikkat etme konusu ben masadan kalktığım gibi çıkarıyorum düşün doktor ona bile sorun etme depolarından besleniyor diyor ki saydıklarının çeyreğini bile yiyemiyorum daha kilo almaya başlasın yumuklar öyle daha dikkat ederiz23 haftalık hamile arkadaşım var onu dinleyince moralim bozuldu .baya ara öğün kuruyemisler hafta da 3 balık fln yiyormuş. Genelde herkes benle aynı yani .boşuna moral bozdum . Ben zorla yenilen şeyin zaten fayda etmeyeceğine inanıyorum. Kan değerlerimize fln baktiriyoruz zaten düşerse biraz dikkat ederiz bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?