2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
55 zayıf değilki canım ben 56 ile hamile kaldım 58 oldum şuan 16.haftadayım. Boyun mu çok uzun acaba

6 kg aldım ben ama yediğimin bi haddi hesabı falan yok 4.ayım bitti.bende kilo almamayı tercih ederdim sanırım. .bebek sağlıklıysa sorun olmaz bence.Zaten son aylarda alırsınız illa ki alırsınız

çok mantıklı benimde almam lazım, bir de pompalı olanlar varmış ama çok zor olur heralde. Aslında sağacak kadar sütüm olur mu onu da bilmiyorum, göğüslerim küçük biraz ama dediğin gibi hastane de lazım olabilir, bir de Allah korusun ama küvezde felan kalırsa o zaman da lazım

Ay hayırlı evlat olsunlar da hepsi kabulümüz.Sağlıklı olsunlar

6 kg aldım ben ama yediğimin bi haddi hesabı falan yok 4.ayım bitti.bende kilo almamayı tercih ederdim sanırım. .bebek sağlıklıysa sorun olmaz bence.Zaten son aylarda alırsınız illa ki alırsınız
Benimde 3.5 aylık şuan, boyumda uzun programda sağlıklı doğum kiloma 67-72 kg diyor, bende en az 67 olayım istiyorum, normal doğum için güçsüz kalmak istemiyorum, bakalım inşallah son 3 ay felan toparlarım biraz, bebekte sıkıntı yok şükür şimdilik

Kızlar burda daha öncede yazmıştım ikili testim için doktor hiçbirşey demeden fetal dna istedi die. Bugün grafiğimi aldım. 50.000 kadında 1 miş meğer ki riskim. Bosu bosuna fetal dna ya gidicektim. Gerçekten para için insanları ne hale sokuorlar. Zaten doktorumu değiştirceltim şimdi kesinleşmiş oldu!

55 zayıf değilki canım ben 56 ile hamile kaldım 58 oldum şuan 16.haftadayım. Boyun mu çok uzun acaba
55 bile değilim aslında yanlış yazdım şuan 53 kiloyum boyum da 172 o yüzden baya halsizim şuan, hamile olmasam bile en az 58 kilo olmam gerekiyor boyuma göre. Hamilelikten önce 58 dim aslında ama 51 e kadar düştüm kusmaktan şuanda da baya halsiz hissediyorum gibi, dün belim felan ağrıdı

Kızlar selam dün akşamdan beri sanki vajinada doluluk gibi bir his hissediyorum artık psikolojik mi normal mi yoksa idrarımı mı tam boşaltamıyorum anlamadım. Cumartesi kontrolüm vardı normaldi her şey bir fikri olan var mı yarına kadar takip edip doktoruma sorcam bakalım

Ya ben eskilerden beri orası doğum hastanesi derler ya hep, birazda ona güvenip gittim. Ama gerçekten devlet hastanesi bile daha iyidir ordan. Bu hamilelik dönemimde cok yıprattılar beni
doktorda hastanede bu süreçte çok önemli kesinlikle peki şimdi ne yaptın nereye kime karar verdin

Cinsiyet belli olan anneler isim düşündünüz mü
bizim isimlerimiz hazır en son 12.haftamda ıkılı taramada sormuştum doktorum oğlana benziyor ama kesin diyemiyorum zaten fetal dna verdin yakında öğrenicez beraber dedi
oğlum olursa adı Sağanak Ali
kızım olursa Polen Lavin olucak hayırlısıyla sağlıkla gelsinler

Ben bir ev buldum kızlar inşallah nasip olursa hasarsız bir bina aylık beş bine. Zaten devlet bir sene bana kira yardımı yapacak, olursa çok güzel olacak, kaynanama da yakın inşallah hayirliysa olur yaa
İnşallah olur gözünüz aydın çok mutlu oldum sağlıkla sıhhatli oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…