- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.241
55 zayıf değilki canım ben 56 ile hamile kaldım 58 oldum şuan 16.haftadayım. Boyun mu çok uzun acabaKızlar, hamile kaldıktan sonra kaç kilo aldınız? Ben malesef çok zayıfım, bebeğin gelişiminden değil de kendim göbeğim büyüyünce taşıyamam, doğuramam diye korkuyorum, hamile kalınca kilo verdim kusmaktan, hala -3 kilo ile 55 teyim. Yiyesim de yok kilo da alamıyorum
acil isim fotoğraf lütfennnBuarada bel ağrısı için ağrı bandı yapıştırdık dün bir günde kesti muhteşem bir şey eskiden de kulunçlar için kullanıyordum. Bel ağrısı çeken herkes denesin bu dönemde
Benimde kızım olacak gibi duruyor. Bizde gülce düşünüyoruz. 2. Alternatif gülşahKızım olcak inşallah gülce
6 kg aldım ben ama yediğimin bi haddi hesabı falan yokKızlar, hamile kaldıktan sonra kaç kilo aldınız? Ben malesef çok zayıfım, bebeğin gelişiminden değil de kendim göbeğim büyüyünce taşıyamam, doğuramam diye korkuyorum, hamile kalınca kilo verdim kusmaktan, hala -3 kilo ile 55 teyim. Yiyesim de yok kilo da alamıyorum
çok mantıklı benimde almam lazım, bir de pompalı olanlar varmış ama çok zor olur heralde. Aslında sağacak kadar sütüm olur mu onu da bilmiyorum, göğüslerim küçük biraz ama dediğin gibi hastane de lazım olabilir, bir de Allah korusun ama küvezde felan kalırsa o zaman da lazımBende çalışıyorum ama kara kara düşünüyorum nasil bırakırım diye .sanirim bi süre çalışmam .tabi zaman neyi gösterir bilmiyorum. Ben lansinoh elektrikli süt sagma makinesi aldım. İlk dönem sutumden ayırcam. Birisi yazmıştı adını hatırlamıyorum. Bebeklerin dis çıkarma veya ateşli hastalık gibi dönemlerinde çok iyi geliyormuş o ilk sagilan anne sütü. Bir de hastane çantasında olması gerek diye düşünüyorum ilk günler süt sıkıntısı olabiliyormuş kanalları elle açmaya çalışmak yerine makine ağrısız ve daha rahat oluyormuş. Acil almak gerekse eczaneler dünya paraya satıyor. E bebek ten baya indirimli aldım ben
Ay hayırlı evlat olsunlar da hepsi kabulümüz.Sağlıklı olsunlarYaa demekki bu tarz teorilere de bağlı kalmamak gerekiyo artık bana hep tersi çıkar diyolardıbenim baştan beri erkek düşünmemin sebebi kese fasülye gibiydi sağ kasığımdaydı ve tatlı çekiyordu canım hep dedim erkek olcak bu ama kandırdı bizi cimcime
Canım kinesio band uygulama diye YouTube a yazdım bu şekilde yapıştırdık bantları. Trendyolda fln kinesio bant sporcu bantı yazarsan çıkıyor yada medikallerde satılıyor ben iki yerden de almıştım markasına bakmadan ikisi de iş gördüacil isim fotoğraf lütfennn
Benimde 3.5 aylık şuan, boyumda uzun programda sağlıklı doğum kiloma 67-72 kg diyor, bende en az 67 olayım istiyorum, normal doğum için güçsüz kalmak istemiyorum, bakalım inşallah son 3 ay felan toparlarım biraz, bebekte sıkıntı yok şükür şimdilik6 kg aldım ben ama yediğimin bi haddi hesabı falan yok4.ayım bitti.bende kilo almamayı tercih ederdim sanırım. .bebek sağlıklıysa sorun olmaz bence.Zaten son aylarda alırsınız illa ki alırsınız
55 bile değilim aslında yanlış yazdım şuan 53 kiloyum55 zayıf değilki canım ben 56 ile hamile kaldım 58 oldum şuan 16.haftadayım. Boyun mu çok uzun acaba
Çok güzelmiş bayıldımBizde kiz olursa Elif Asya koymayı düşünüyoruz adını
doktorda hastanede bu süreçte çok önemli kesinlikle peki şimdi ne yaptın nereye kime karar verdinYa ben eskilerden beri orası doğum hastanesi derler ya hep, birazda ona güvenip gittim. Ama gerçekten devlet hastanesi bile daha iyidir ordan. Bu hamilelik dönemimde cok yıprattılar beni
Olur o sen kız dedikçe çevren erkek der sen erkek dedikçe bu sefer de kız derler bitmez bu yarışmaTeşekkür ederim canımm kızı erkeği fark etmez de benimle inatlaşmaya başladılar ondan sordum
Amin inşallah canımGüzel isimler canımhepsi hayırlı evlat olsunlar yeter
bizim isimlerimiz hazır en son 12.haftamda ıkılı taramada sormuştum doktorum oğlana benziyor ama kesin diyemiyorum zaten fetal dna verdin yakında öğrenicez beraber dediCinsiyet belli olan anneler isim düşündünüz mü
canım karataşı full eledim. Çankaya tıpta ufuk hocayı deneyeceğim. Burdan bi anne önermişti, yorumlarıda baya iyi. Sen nereye gidiyorsundoktorda hastanede bu süreçte çok önemli kesinlikle peki şimdi ne yaptın nereye kime karar verdin
İnşallah olur gözünüz aydın çok mutlu oldum sağlıkla sıhhatli oturun inşallahBen bir ev buldum kızlar inşallah nasip olursa hasarsız bir bina aylık beş bine. Zaten devlet bir sene bana kira yardımı yapacak, olursa çok güzel olacak, kaynanama da yakın inşallah hayirliysa olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?