2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Keçiboynuzu özü almıştım onu bitireyim bari yıllandı nerdeyse. Sen o zaman kahvaltı iyi yapıyorsun sabah tam yapınca belki açlık hissi vermiyodur .abur cubur acikmadan akşam olur zaten
Aburcubur hic yemiyorum daha dogrusu yiyemiyorum evet kahvaltiyi iyi yapiyorum peynire zaafım var degisik degisik peynirler çekiyor cnm

canım karataşı full eledim. Çankaya tıpta ufuk hocayı deneyeceğim. Burdan bi anne önermişti, yorumlarıda baya iyi. Sen nereye gidiyorsun
benim doktorum şuan 5 hastaneyle anlaşmalı gidip incelemedim bilgi almadım henüz alsancakta özel kliniği var kontrollerim orda yapılıyor birde şuanda medicalpark ile görüşme anlaşma içinde doktorum eğer o hastaneyle anlaşırsa diğer hastaneleri eler bende direk medicalpark ta doğum yapatım diye düşünüyorum ama anlaşma olmazsa o 5 hastayle görüşmeler yapıcam hayırlısı bakalım

5 kilo verdim ama kilom iyi 65 kiloyum boyumda 1.65 millet 1.70 saniyor bacaklarim uzun , korkma alırsın kilo ben diger gebeligimde de boyleydim 68 le kalmistim 64 63 olmustum 75 ile dogum yaptim 3.550 gram dogurdum

Farklı isimler canım bende Uraz ismi düşünmeye basladm biraz bakalm daha cok zaman var düşüncem yavas yavas

Ya ben eskilerden beri orası doğum hastanesi derler ya hep, birazda ona güvenip gittim. Ama gerçekten devlet hastanesi bile daha iyidir ordan. Bu hamilelik dönemimde cok yıprattılar beni
Kızlar karatasi niye bu kadar kotulediniz ya benim doktorum Çankaya tipta ama dogumlari karatas da yaptiriyor dogal olarak bende orda yapcam dogumu ne gibi sıkıntılar yasadiniz ki ben kurtaj olmustum orda 3 sene önce memnun kalmistim ama

ben 10 yıl önce oğlumu orda doğurdum odalar pis ve böcekliydi hemşirelerin bilgisi yetersizdi vs tabi kaç yıl geçti üzerinden mutlaka değişim olmuştur ama ben öyle bir deneyim yaşayınca malesef tekrar oraya gitmeyi içim almadı ama dediğim gibi 10 yıl öncesindeydi bu durum

İlk hamileligimde 42 kg ile hamile kaldim 3 kg dogdu bebegim hemde 36. haftada bu hamileligimde yine 42 kg ile hamile kaldim. Benden zayifi yoktur sanirim niye tasiyamayasin?

Ben 3 yıl önce kurtaj oldum orda hic bisey gormedim odalar carsaflar falan cunku ben carsaf konusunda tuvalet konusunda takintiliyimdir temizdi hepsi hatta hemsireler çok ilgilendi ustume kadar giydirip cikardi ameliyathane de temizdi ama bilemem dediginiz gibi belki 10 sene icinde degismistir yada bana denk gelmemistir doktorumdan çok memnun oldugum icin mecbur karatasa gidicem bu sefer daha dikkatli olucam aklimda olsun bu söyledikleriniz

ozamanlar benim doktorumda orayla anlaşmalıydı orada oldu dediğim gibi ben kötü bir deneyim yaşadığım için şuan o hastaneyle ilgili önyargım var 10 yıl az bir zaman değil mutlaka değişmiştir memnun kaldıysanız tabikide sorun yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyelim:)

Ön yargi konusunda çok haklisiniz sağ salim kucagimiza alalim da hepimiz insallah:)

Gözün aydın canım Çok sevindim senin adına o kadar gün boş yere stres yaptırdı sana Hangisi 50.000/1 çıktı canım trizomi 18 -21-13 ?

Canım o boyla çok güzel dogurursun emin ol, çatı kemikler geniş, doğumun kiloyla çok da ilgili olduğunu düşünmüyorum ki esas kilo alınan döneme girmedik bile

Benim doktorum ufuk hoca çok iyi bi doktor çokda memnunum ama dogumu karatas da yapiyor
Aaaa bende ona gideceğimmm canmm belkide sen önermiştinn benim memnuniyetsizliğim şu yüzden daha öncede sölemiştim burda, ikili test sonucumu doktor bana asla atmadı fotoğrafını uzakta oturuyorum, ve hiçbir açıkşama yapmadan direkt fetal dna istedi, o 2 haftam zehir oldu cpcukta anomali var dite, hastaneyi aradm onlarsa hiç yardımcı olmadılar bana hep yokuş yaptılar. Bide cok kalabalık bir hastane. Baya devlet gibi ilgi alaka zaten beklemiyorm yani. Doktprumu seviyordum aslında benimde kürtajımı o yapmıştı ama soğudum baya. Bide boşuna fetal dna istemişler ikili testimi baska doktora gösterdm şok oldu bu değerlere nasıl ister diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…