- 26 Nisan 2019
- 5.389
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.261
Aburcubur hic yemiyorum daha dogrusu yiyemiyorum evet kahvaltiyi iyi yapiyorum peynire zaafım var degisik degisik peynirler çekiyor cnmKeçiboynuzu özü almıştım onu bitireyim bari yıllandı nerdeyse. Sen o zaman kahvaltı iyi yapıyorsun sabah tam yapınca belki açlık hissi vermiyodur .abur cubur acikmadan akşam olur zaten
benim doktorum şuan 5 hastaneyle anlaşmalı gidip incelemedim bilgi almadım henüz alsancakta özel kliniği var kontrollerim orda yapılıyor birde şuanda medicalpark ile görüşme anlaşma içinde doktorum eğer o hastaneyle anlaşırsa diğer hastaneleri eler bende direk medicalpark ta doğum yapatım diye düşünüyorum ama anlaşma olmazsa o 5 hastayle görüşmeler yapıcam hayırlısı bakalımcanım karataşı full eledim. Çankaya tıpta ufuk hocayı deneyeceğim. Burdan bi anne önermişti, yorumlarıda baya iyi. Sen nereye gidiyorsun
5 kilo verdim ama kilom iyi 65 kiloyum boyumda 1.65 millet 1.70 saniyor bacaklarim uzun , korkma alırsın kilo ben diger gebeligimde de boyleydim 68 le kalmistim 64 63 olmustum 75 ile dogum yaptim 3.550 gram dogurdumKızlar, hamile kaldıktan sonra kaç kilo aldınız? Ben malesef çok zayıfım, bebeğin gelişiminden değil de kendim göbeğim büyüyünce taşıyamam, doğuramam diye korkuyorum, hamile kalınca kilo verdim kusmaktan, hala -3 kilo ile 55 teyim. Yiyesim de yok kilo da alamıyorum
hakkınızda hayırlısı olsun canım allahım gönlünüxe göre versin inşcanım karataşı full eledim. Çankaya tıpta ufuk hocayı deneyeceğim. Burdan bi anne önermişti, yorumlarıda baya iyi. Sen nereye gidiyorsun
Hayırlı olsun canım benimBen bir ev buldum kızlar inşallah nasip olursa hasarsız bir bina aylık beş bine. Zaten devlet bir sene bana kira yardımı yapacak, olursa çok güzel olacak, kaynanama da yakın inşallah hayirliysa olur yaa
Farklı isimler canımbizim isimlerimiz hazır en son 12.haftamda ıkılı taramada sormuştum doktorum oğlana benziyor ama kesin diyemiyorum zaten fetal dna verdin yakında öğrenicez beraber dedi
oğlum olursa adı Sağanak Ali
kızım olursa Polen Lavin olucak hayırlısıyla sağlıkla gelsinler
Kızlar karatasi niye bu kadar kotulediniz ya benim doktorum Çankaya tipta ama dogumlari karatas da yaptiriyor dogal olarak bende orda yapcam dogumu ne gibi sıkıntılar yasadiniz ki ben kurtaj olmustum orda 3 sene önce memnun kalmistim amaYa ben eskilerden beri orası doğum hastanesi derler ya hep, birazda ona güvenip gittim. Ama gerçekten devlet hastanesi bile daha iyidir ordan. Bu hamilelik dönemimde cok yıprattılar beni
hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşFarklı isimler canımbende Uraz ismi düşünmeye basladm biraz bakalm daha cok zaman var düşüncem yavas yavas
ben 10 yıl önce oğlumu orda doğurdum odalar pis ve böcekliydi hemşirelerin bilgisi yetersizdi vs tabi kaç yıl geçti üzerinden mutlaka değişim olmuştur ama ben öyle bir deneyim yaşayınca malesef tekrar oraya gitmeyi içim almadı ama dediğim gibi 10 yıl öncesindeydi bu durumKızlar karatasi niye bu kadar kotulediniz ya benim doktorum Çankaya tipta ama dogumlari karatas da yaptiriyor dogal olarak bende orda yapcam dogumu ne gibi sıkıntılar yasadiniz ki ben kurtaj olmustum orda 3 sene önce memnun kalmistim ama
Benim doktorum ufuk hoca çok iyi bi doktor çokda memnunum ama dogumu karatas da yapiyorcanım karataşı full eledim. Çankaya tıpta ufuk hocayı deneyeceğim. Burdan bi anne önermişti, yorumlarıda baya iyi. Sen nereye gidiyorsun
İlk hamileligimde 42 kg ile hamile kaldim 3 kg dogdu bebegim hemde 36. haftada bu hamileligimde yine 42 kg ile hamile kaldim. Benden zayifi yoktur sanirim niye tasiyamayasin?Kızlar, hamile kaldıktan sonra kaç kilo aldınız? Ben malesef çok zayıfım, bebeğin gelişiminden değil de kendim göbeğim büyüyünce taşıyamam, doğuramam diye korkuyorum, hamile kalınca kilo verdim kusmaktan, hala -3 kilo ile 55 teyim. Yiyesim de yok kilo da alamıyorum
Hayırlı olsun canım benim
Ben 3 yıl önce kurtaj oldum orda hic bisey gormedim odalar carsaflar falan cunku ben carsaf konusunda tuvalet konusunda takintiliyimdir temizdi hepsi hatta hemsireler çok ilgilendi ustume kadar giydirip cikardi ameliyathane de temizdi ama bilemem dediginiz gibi belki 10 sene icinde degismistir yada bana denk gelmemistir doktorumdan çok memnun oldugum icin mecbur karatasa gidicem bu sefer daha dikkatli olucam aklimda olsun bu söylediklerinizben 10 yıl önce oğlumu orda doğurdum odalar pis ve böcekliydi hemşirelerin bilgisi yetersizdi vs tabi kaç yıl geçti üzerinden mutlaka değişim olmuştur ama ben öyle bir deneyim yaşayınca malesef tekrar oraya gitmeyi içim almadı ama dediğim gibi 10 yıl öncesindeydi bu durum
Kaç kilo ile doğuma girdin canım, normal doğum muydu, 36. Hafta erken doğum mu oluyorİlk hamileligimde 42 kg ile hamile kaldim 3 kg dogdu bebegim hemde 36. haftada bu hamileligimde yine 42 kg ile hamile kaldim. Benden zayifi yoktur sanirim niye tasiyamayasin?
ozamanlar benim doktorumda orayla anlaşmalıydı orada oldu dediğim gibi ben kötü bir deneyim yaşadığım için şuan o hastaneyle ilgili önyargım var 10 yıl az bir zaman değil mutlaka değişmiştir memnun kaldıysanız tabikide sorun yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyelim:)Ben 3 yıl önce kurtaj oldum orda hic bisey gormedim odalar carsaflar falan cunku ben carsaf konusunda tuvalet konusunda takintiliyimdir temizdi hepsi hatta hemsireler çok ilgilendi ustume kadar giydirip cikardi ameliyathane de temizdi ama bilemem dediginiz gibi belki 10 sene icinde degismistir yada bana denk gelmemistir doktorumdan çok memnun oldugum icin mecbur karatasa gidicem bu sefer daha dikkatli olucam aklimda olsun bu söyledikleriniz
Ön yargi konusunda çok haklisiniz sağ salim kucagimiza alalim da hepimiz insallah:)ozamanlar benim doktorumda orayla anlaşmalıydı orada oldu dediğim gibi ben kötü bir deneyim yaşadığım için şuan o hastaneyle ilgili önyargım var 10 yıl az bir zaman değil mutlaka değişmiştir memnun kaldıysanız tabikide sorun yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyelim:)
Bide Meryem isminde aklım kaldıBenimde kızım olacak gibi duruyor. Bizde gülce düşünüyoruz. 2. Alternatif gülşah
Gözün aydın canımKızlar burda daha öncede yazmıştım ikili testim için doktor hiçbirşey demeden fetal dna istedi die. Bugün grafiğimi aldım. 50.000 kadında 1 miş meğer ki riskim. Bosu bosuna fetal dna ya gidicektim. Gerçekten para için insanları ne hale sokuorlar. Zaten doktorumu değiştirceltim şimdi kesinleşmiş oldu!
Canım o boyla çok güzel dogurursun emin ol, çatı kemikler geniş, doğumun kiloyla çok da ilgili olduğunu düşünmüyorum ki esas kilo alınan döneme girmedik bile55 bile değilim aslında yanlış yazdım şuan 53 kiloyumboyum da 172 o yüzden baya halsizim şuan, hamile olmasam bile en az 58 kilo olmam gerekiyor boyuma göre. Hamilelikten önce 58 dim aslında ama 51 e kadar düştüm kusmaktan şuanda da baya halsiz hissediyorum gibi, dün belim felan ağrıdı
Aaaa bende ona gideceğimmm canmm belkide sen önermiştinnBenim doktorum ufuk hoca çok iyi bi doktor çokda memnunum ama dogumu karatas da yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?