2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla çok iyi sonuçlar mükemmel hatta gözün aydın olsun tekrardan darısı bana inşallah bende bugün hayırlı haberler alırım doktordan
İnşallah canım benim hayırlı haberler sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım inşallah ama şunu anladm gerçekten bi doktorla ömür geçmiyormuş

Kızlar dün bi arkadaşım çalıştığı yerde hamile birinin tetanoz aşısı olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum biz de aşı olacak miyiz
Evet galiba,banada saglik ocağında ki aile hekimi 18ci haftada gel tetanoz aşısı yapıcaz dedi

Bende de tam tersi oldu hep kizimda eskiden çalıştığım iş arkadaşımın rüyasına gelmiş kız bebek diye oyle de oldu şimdi ki hamileliğimde anneannem rüya gördü erkek oğlan emziriyormuşum bu da doğru çıktı

Canım o boyla çok güzel dogurursun emin ol, çatı kemikler geniş, doğumun kiloyla çok da ilgili olduğunu düşünmüyorum ki esas kilo alınan döneme girmedik bile
Kilo için erken doğru diyorsun ama doğumu bilemiyorum canım, bazıları da geniş kalçalıların doğurduğunu söylüyor, benim kalçamda düz, açıkçası biraz tedirginim, şimdiden bunları düşünmek çok saçma ama sezeryandan korkuyorum

Hayır canım, doktora sorayım magnezyumu. Doktor tavsiye etmeden bir şey kullanmaya korkuyorum.
Yaa hem tükürük artışı var hem de kupkuru hissediyorum o kadar acayip ki, bugün bi bakayım ona teşekkür ederim
Magnezyum kesinlikle
Kulan ben ilk hamileligimde basindan doguma kadar kulandim

Ben en son kontrolde doktoruma sordum yaptırmak gerekiyor mu diye,evet dedi daha önce yapılmadıysa,yaptır dedi

Kızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
Valla bebek hangisini tutarsa size bağlı değil o ben en pahalı biberonları aldım kızıma hiç birini tutmadi başta avent kulandık 1-2 ay onuda istemedi sonra en dandik en ucuz biberonu tuttu evde kucuk cocugum oldugu icin cam almayı duşunmuyorum

Ben en son kontrolde doktoruma sordum yaptırmak gerekiyor mu diye,evet dedi daha önce yapılmadıysa,yaptır dedi
Bende sorayım zaten o aşıların koruma süresi de çok azmış.belli aralıklarla yapılmalı falan dedi aile hekimliği de .Ay ağrı yapıyormuş ama

Valla erkek olsa hazırdı ama kıza hiç seçenek yok ama güneş hoşuma gitti ne yalan söyleyim bugün doktora rapor için gideceğim. Eğer gösterirse yine bı baksın isteyecem
Bizde öyleydik erkek olduğu için ismi hemen azırdı Recep olacak eşimin rahmetli babasının ismi kiz içinde isim düşünmüstük Efnan ismini çünku kızımın ismi Eyşan ve uyum sağladıgıni düşündük

Canım bu tarz bişey bende de oluyor son birkaç gündür böyle doluluk mu desem baskı hissi mi desem acıyo gibi oluyo ara ara uzun sürmüyo ama

Ben bir ev buldum kızlar inşallah nasip olursa hasarsız bir bina aylık beş bine. Zaten devlet bir sene bana kira yardımı yapacak, olursa çok güzel olacak, kaynanama da yakın inşallah hayirliysa olur yaa
İnşallah olur canım depreme uygunluğundan emin olun canım allah korusun artık ekstra dikkat lazım . Allah gönlüne göre versin

Evet hatirladim canim bazi doktorlar maalesef boyle seyler yapiyor şükür ki bi sıkıntı cikmadi ama yasadigin stresle kaldin benim 2li sonucumu ufuk hoca gelmene gerek yok ben 1 hafta sonra haber veririm dedi sonucumun fotografini atti bi sorun olmadığını soyledi Cankaya tipta guzel hastane temiz hem keske Ufuk hoca orda yaptirsa dogumlarini

Kız olsaydı İzgi koyacaktım .Akıllı ,adaletli,güzel demekmiş.Çok netti anlamı .Ve çok beğenmiştim .Artık belki 2.ye …
Ben hep diyordum bir gun kızım olursa Mira isimi koyacagim,cok begeniyorum,mondial bir isim ve her dilde anlami güzel

Kaç kilo ile doğuma girdin canım, normal doğum muydu, 36. Hafta erken doğum mu oluyor
55 kg ile doguma girdim bu arada 158 boyum. 36 evet erken oluyor biraz ama cok saglikliydi bebegim cok sukur simdi 26 aylik

Bende yiyemiyorum yemekleri güzel yiyorsun ondan alirsin vitamin ceviz ağzımda büyüyor tahin pekmez yemege çalışıyorum o bebege güzel kilo yapiyor
Bende hic düzenli bisey yiyemiyorum,bir yumurta her sabah yemeye calisiyorum,onun dışında bazen bir kac zeytin,çoğu zaman ayva reçeli ve tereyağ hosuma gidiyor,ama en çok ekşi kahvaltilik soslar hosuma gidiyor,ama cok şükür bebeğim boyu gramaji güzel hep önden gidiyor,o yuzden hic kafana takma,yiyebildigini ye

Canım bu tarz bişey bende de oluyor son birkaç gündür böyle doluluk mu desem baskı hissi mi desem acıyo gibi oluyo ara ara uzun sürmüyo ama
Bunun sebebi galiba plasentanın aşağıda olması yukari çıkınca az birsey gecer ama buda normal bebek gun gectikce buyudugu icin agirlik yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…