- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.281
Atıormm canımGözün aydın canımÇok sevindim senin adına o kadar gün boş yere stres yaptırdı sana Hangisi 50.000/1 çıktı canım trizomi 18 -21-13 ?
Valla çok iyi sonuçlar mükemmel hattaAtıormm canım
İnşallah canım benim hayırlı haberlerValla çok iyi sonuçlar mükemmel hattagözün aydın olsun tekrardan darısı bana inşallah bende bugün hayırlı haberler alırım doktordan
Evet galiba,banada saglik ocağında ki aile hekimi 18ci haftada gel tetanoz aşısı yapıcaz dediKızlar dün bi arkadaşım çalıştığı yerde hamile birinin tetanoz aşısı olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum biz de aşı olacak miyiz
Benim de çok hoşuma gidiyor ama eşimle anlaşma yapmıştık erkek olursa ben kız olursa eşim koyacaktı. Kızımız olacağı için artık Onun dediği olcak ya da mızıklancam artikBide Meryem isminde aklım kaldı
Bende de tam tersi oldu hep kizimda eskiden çalıştığım iş arkadaşımın rüyasına gelmiş kız bebek diye oyle de oldu şimdi ki hamileliğimde anneannem rüya gördü erkek oğlan emziriyormuşum bu da doğru çıktıRüyadaki cinsiyetin tam tersi oluyordu galiba öyle duymuştum ben de en başından beri erkek hissediyordum eşim hep kız diyodu rüyamda erkek bebek görüyordum bi kere altın bilezikler taktığımı görmüştüm bunlar kıza işaretmiş geçen hafta da drum büyük ihtimal kız olacak dedi bakalım hayırlısı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar yeter ki
Kilo için erken doğru diyorsunCanım o boyla çok güzel dogurursun emin ol, çatı kemikler geniş, doğumun kiloyla çok da ilgili olduğunu düşünmüyorum ki esas kilo alınan döneme girmedik bile
Magnezyum kesinlikleHayır canım, doktora sorayım magnezyumu. Doktor tavsiye etmeden bir şey kullanmaya korkuyorum.
Yaa hem tükürük artışı var hem de kupkuru hissediyorum o kadar acayip ki, bugün bi bakayım ona teşekkür ederim
Ben en son kontrolde doktoruma sordum yaptırmak gerekiyor mu diye,evet dedi daha önce yapılmadıysa,yaptır dediEvet 20.haftada aile hekimleri arayıp hatırlatıyor gelin yapalım diyorlarmış.Ama olup olmamak senin elinde sanırım.Beni arayıp gerekli ve önemli olduğunu ,sezaryen olursa özellikle önemli olduğunu falan söyledilerAma henüz karar veremedim ben .piyasadaki aşılar toplatılmış tekrar dağıtılmış falan biraz panik mod.Doktorumla konuşup karar vereceğim
Valla bebek hangisini tutarsa size bağlı değil oKızlar kaç tane biberon almayı düşünüyorsunuz? Cam kırılıyo diyolae ama daha sağlıklı bence siz neler düşünüyorsunuz?
Bende sorayım zaten o aşıların koruma süresi de çok azmış.belli aralıklarla yapılmalı falan dedi aile hekimliği de .Ay ağrı yapıyormuş amaBen en son kontrolde doktoruma sordum yaptırmak gerekiyor mu diye,evet dedi daha önce yapılmadıysa,yaptır dedi
Bizde öyleydik erkek olduğu için ismi hemen azırdı Recep olacak eşimin rahmetli babasının ismi kiz içinde isim düşünmüstük Efnan ismini çünku kızımın ismi Eyşan ve uyum sağladıgıni düşündükValla erkek olsa hazırdı ama kıza hiç seçenek yok ama güneş hoşuma gitti ne yalan söyleyimbugün doktora rapor için gideceğim. Eğer gösterirse yine bı baksın isteyecem
Canım bu tarz bişey bende de oluyor son birkaç gündür böyle doluluk mu desem baskı hissi mi desem acıyo gibi oluyo ara ara uzun sürmüyo amaKızlar selam dün akşamdan beri sanki vajinada doluluk gibi bir his hissediyorum artık psikolojik mi normal mi yoksa idrarımı mı tam boşaltamıyorum anlamadım. Cumartesi kontrolüm vardı normaldi her şey bir fikri olan var mı yarına kadar takip edip doktoruma sorcam bakalım
İnşallah olur canım depreme uygunluğundan emin olun canım allah korusun artık ekstra dikkat lazım . Allah gönlüne göre versinBen bir ev buldum kızlar inşallah nasip olursa hasarsız bir bina aylık beş bine. Zaten devlet bir sene bana kira yardımı yapacak, olursa çok güzel olacak, kaynanama da yakın inşallah hayirliysa olur yaa
İnşallah hayırlısıysa olur canımmBen bir ev buldum kızlar inşallah nasip olursa hasarsız bir bina aylık beş bine. Zaten devlet bir sene bana kira yardımı yapacak, olursa çok güzel olacak, kaynanama da yakın inşallah hayirliysa olur yaa
Evet hatirladim canim bazi doktorlar maalesef boyle seyler yapiyor şükür ki bi sıkıntı cikmadi ama yasadigin stresle kaldinAaaa bende ona gideceğimmm canmm belkide sen önermiştinnbenim memnuniyetsizliğim şu yüzden daha öncede sölemiştim burda, ikili test sonucumu doktor bana asla atmadı fotoğrafını uzakta oturuyorum, ve hiçbir açıkşama yapmadan direkt fetal dna istedi, o 2 haftam zehir oldu cpcukta anomali var dite, hastaneyi aradm onlarsa hiç yardımcı olmadılar bana hep yokuş yaptılar. Bide cok kalabalık bir hastane. Baya devlet gibi ilgi alaka zaten beklemiyorm yani. Doktprumu seviyordum aslında benimde kürtajımı o yapmıştı ama soğudum baya. Bide boşuna fetal dna istemişler ikili testimi baska doktora gösterdm şok oldu bu değerlere nasıl ister diye
Ben hep diyordum bir gun kızım olursa Mira isimi koyacagim,cok begeniyorum,mondial bir isim ve her dilde anlami güzelKız olsaydı İzgi koyacaktım .Akıllı ,adaletli,güzel demekmiş.Çok netti anlamı .Ve çok beğenmiştim .Artık belki 2.ye …
55 kg ile doguma girdim bu arada 158 boyum. 36 evet erken oluyor biraz ama cok saglikliydi bebegim cok sukur simdi 26 aylikKaç kilo ile doğuma girdin canım, normal doğum muydu, 36. Hafta erken doğum mu oluyor
Bende hic düzenli bisey yiyemiyorum,bir yumurta her sabah yemeye calisiyorum,onun dışında bazen bir kac zeytin,çoğu zaman ayva reçeli ve tereyağ hosuma gidiyor,ama en çok ekşi kahvaltilik soslar hosuma gidiyor,ama cok şükür bebeğim boyu gramaji güzel hep önden gidiyor,o yuzden hic kafana takma,yiyebildigini yeBende yiyemiyorum yemekleri güzel yiyorsun ondan alirsin vitamin ceviz ağzımda büyüyortahin pekmez yemege çalışıyorum o bebege güzel kilo yapiyor
Bunun sebebi galiba plasentanın aşağıda olması yukari çıkınca az birsey gecer ama buda normal bebek gun gectikce buyudugu icin agirlik yapiyoCanım bu tarz bişey bende de oluyor son birkaç gündür böyle doluluk mu desem baskı hissi mi desem acıyo gibi oluyo ara ara uzun sürmüyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?