2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar merhaba, sizler daha tecrübelisiniz. Biz eylülde cinsiyet olaylarına daha yeni başlıyoruz tecrübeli değiliz:) bana cinsiyet yorumu yapabilir misiniz 10+6 dayız ama bebiş 11+3 çıktı bebek.

Eklentiler

• 20230220_100612.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 84
  • 20230220_091420.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 74
  • 20230220_091417.webp
    34 KB · Görüntüleme: 100

Eklentiler

• Screenshot_20230220-143208_Google.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar merhaba, sizler daha tecrübelisiniz. Biz eylülde cinsiyet olaylarına daha yeni başlıyoruz tecrübeli değiliz:) bana cinsiyet yorumu yapabilir misiniz 10+6 dayız ama bebiş 11+3 çıktı bebek.
Bence erkeksağlıklı büyüsün inşallah

Bende sorayım zaten o aşıların koruma süresi de çok azmış.belli aralıklarla yapılmalı falan dedi aile hekimliği de .Ay ağrı yapıyormuş ama
Evet maalesef bende onu okudum,2-3gun kolu kaldıramıyorsun diye yaziyorlartırstım biraz

Bana doktorum olmam gerektigini söyledi. ne kdr steril edilsede bebek sezaryen veya normalde olsa gobek bagi kesiminde dahi tetanos kapma ihtimali olcagini soyledi. ben sahsen aşının tarihine bakip oyle olcam tarihi gecmis aşilarda cok piyasada. özelde de yapiliyor saglik ocagindada. 2018 Nisan ayında tetanos aşısı vurulmustum 5 yil gecerliligi varmis. tek doz vurulman yeter dedi doktorum

hemfe ne stres canım ne ağladım valla neler düşündüm.. bide daha öncede söylemiştim zaten ufak kızkardeşim kanser tedavisi görüyor. Bi yandan o, bi yandan bu cok zordu benm için.. rabbim korusun bütün sevdiklerimizi

Evet maalesef bende onu okudum,2-3gun kolu kaldıramıyorsun diye yaziyorlartırstım biraz
Rapor alır yatarız napalım bizde
Ben vurulalı çok olmuştur heralde ..böyle okudukça insan panik oluyor ya.yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert..

Bunun sebebi galiba plasentanın aşağıda olması yukari çıkınca az birsey gecer ama buda normal bebek gun gectikce buyudugu icin agirlik yapiyo
Plasentanın aşağıda olması mı? O kötü birşey değil miydi ya henüz doktor da bişey demedi bunla alakalı ama bakalım söyler belki bir dahakine

Anladım canım burda hiç demiyorlar vallahi.. 50€ civarında da bir aşı ucuz da değil. Sizler paralı mı oluyorsunuz sigorta mı karşılıyor? Meliss85

Plasentanın aşağıda olması mı? O kötü birşey değil miydi ya henüz doktor da bişey demedi bunla alakalı ama bakalım söyler belki bir dahakine
plasenta bazen asaga yerleşmiş olabiliyor ama yukara cikiyor sonra.
bazende çok asagida olunca riskli evet ben kizimda öyle oluyordum ve benim rahim ağzı kisaligim vardi plasentada asagidaydi yorurken sanki her an dusecekmis gibi hissediyordum kimseyi korkutmak istemem belkide bebek büyüdüğü icin idrar torbasına baski yaptigimize icinde olabilir ama yinede doktorunuza sorun rahim ağzı kisaliginizi da ölçtürün ben her gittimide soruyorum uzunluğuna baktırıyorum 2,5 cm dan uzun olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…