- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.301
Maşallah canım55 kg ile doguma girdim bu arada 158 boyum. 36 evet erken oluyor biraz ama cok saglikliydi bebegim cok sukur simdi 26 aylik
Ben yurtdışında yaşıyorum kızlar burda öyle bir uygulama yok şuan ilk kez duyuyorumne amaçlı yapılıyor ki bu tetanoz aşısı? Bilen var mı
bende istiyorum tahmin 13+6 bu bugün 15+2 olduk yarın kontrolümüz varrKızlar merhaba, sizler daha tecrübelisiniz. Biz eylülde cinsiyet olaylarına daha yeni başlıyoruz tecrübeli değiliz:) bana cinsiyet yorumu yapabilir misiniz10+6 dayız ama bebiş 11+3 çıktı bebek.
Ooo Siz artık yarın öğrenirsiniz ne güzel :)
Ben erkek hissettim
Bence erkekKızlar merhaba, sizler daha tecrübelisiniz. Biz eylülde cinsiyet olaylarına daha yeni başlıyoruz tecrübeli değiliz:) bana cinsiyet yorumu yapabilir misiniz10+6 dayız ama bebiş 11+3 çıktı bebek.
yok hiç bişey demedi ya şimdi doktor değişitirdim yarın ilk gitcem bakalım inşallah söylerBen erkek hissettimdoktorunuz tahmin yapmadı mı
inşallah :)Ooo Siz artık yarın öğrenirsiniz ne güzel :)
Evet maalesef bende onu okudum,2-3gun kolu kaldıramıyorsun diye yaziyorlarBende sorayım zaten o aşıların koruma süresi de çok azmış.belli aralıklarla yapılmalı falan dedi aile hekimliği de .Ay ağrı yapıyormuş ama
Ben anlamıyorum ama kız gibi geliyorKızlar merhaba ben de 13+1 ile aranızdayım:)
Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
Bana doktorum olmam gerektigini söyledi. ne kdr steril edilsede bebek sezaryen veya normalde olsa gobek bagi kesiminde dahi tetanos kapma ihtimali olcagini soyledi. ben sahsen aşının tarihine bakip oyle olcam tarihi gecmis aşilarda cok piyasada. özelde de yapiliyor saglik ocagindada. 2018 Nisan ayında tetanos aşısı vurulmustum 5 yil gecerliligi varmis. tek doz vurulman yeter dedi doktorumEvet 20.haftada aile hekimleri arayıp hatırlatıyor gelin yapalım diyorlarmış.Ama olup olmamak senin elinde sanırım.Beni arayıp gerekli ve önemli olduğunu ,sezaryen olursa özellikle önemli olduğunu falan söyledilerAma henüz karar veremedim ben .piyasadaki aşılar toplatılmış tekrar dağıtılmış falan biraz panik mod.Doktorumla konuşup karar vereceğim
hemfe ne stres canım ne ağladım valla neler düşündüm.. bide daha öncede söylemiştim zaten ufak kızkardeşim kanser tedavisi görüyor. Bi yandan o, bi yandan bu cok zordu benm için.. rabbim korusun bütün sevdiklerimiziEvet hatirladim canim bazi doktorlar maalesef boyle seyler yapiyor şükür ki bi sıkıntı cikmadi ama yasadigin stresle kaldinbenim 2li sonucumu ufuk hoca gelmene gerek yok ben 1 hafta sonra haber veririm dedi sonucumun fotografini atti bi sorun olmadığını soyledi Cankaya tipta guzel hastane temiz hem keske Ufuk hoca orda yaptirsa dogumlarini
içimden geçen de oBen anlamıyorum ama kız gibi geliyor
Rapor alır yatarız napalım bizdeEvet maalesef bende onu okudum,2-3gun kolu kaldıramıyorsun diye yaziyorlartırstım biraz
Ben vurulalı çok olmuştur heralde ..böyle okudukça insan panik oluyor ya.yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert..Bana doktorum olmam gerektigini söyledi. ne kdr steril edilsede bebek sezaryen veya normalde olsa gobek bagi kesiminde dahi tetanos kapma ihtimali olcagini soyledi. ben sahsen aşının tarihine bakip oyle olcam tarihi gecmis aşilarda cok piyasada. özelde de yapiliyor saglik ocagindada. 2018 Nisan ayında tetanos aşısı vurulmustum 5 yil gecerliligi varmis. tek doz vurulman yeter dedi doktorum
Plasentanın aşağıda olması mı? O kötü birşey değil miydi yaBunun sebebi galiba plasentanın aşağıda olması yukari çıkınca az birsey gecer ama buda normal bebek gun gectikce buyudugu icin agirlik yapiyo
plasenta bazen asaga yerleşmiş olabiliyor ama yukara cikiyor sonra.Plasentanın aşağıda olması mı? O kötü birşey değil miydi yahenüz doktor da bişey demedi bunla alakalı ama bakalım söyler belki bir dahakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?