- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.321
Kilo için erken doğru diyorsunama doğumu bilemiyorum canım, bazıları da geniş kalçalıların doğurduğunu söylüyor, benim kalçamda düz, , şimdiden bunları düşünmek çok
Kız :)
Anladım canım teşekkür ederim tamam ben de bi sorayımplasenta bazen asaga yerleşmiş olabiliyor ama yukara cikiyor sonra.
bazende çok asagida olunca riskli evet ben kizimda öyle oluyordum ve benim rahim ağzı kisaligim vardi plasentada asagidaydi yorurken sanki her an dusecekmis gibi hissediyordum kimseyi korkutmak istemem belkide bebek büyüdüğü icin idrar torbasına baski yaptigimize icinde olabilir ama yinede doktorunuza sorun rahim ağzı kisaliginizi da ölçtürün ben her gittimide soruyorum uzunluğuna baktırıyorum 2,5 cm dan uzun olması lazım
Doktor tahmin yapmadımı canım 11+3 de bana tahmin yaptı 13+2 de netlesti cinsiyet. Bana kız gibi geldi bebiş sağlıkla dogsunKızlar merhaba, sizler daha tecrübelisiniz. Biz eylülde cinsiyet olaylarına daha yeni başlıyoruz tecrübeli değiliz:) bana cinsiyet yorumu yapabilir misiniz10+6 dayız ama bebiş 11+3 çıktı bebek.
Bunu yazarken de alttaki bilgilendirici acıklamamda hissetmemin mumkun olmadıgı yazıyo yalnızKızlar 15.haftamın icinde yim imzada da yazıyor zaten 14+5im sanırım 1 2 gn onden gidiyor 15. Hafta bitti desek ben arada karnımda pıt pıt bişiler hissediyorum ki bence bebegimin hareketleri diyorum sizce öyle midir??
gönlümüzden geçende bu şekilde rabbim sağlık versin önce hayırlısı inşallah :)Kız :)
3 doz olursan 5 yil gecerliligi var diye biliyorum. 5 doz olursan omur boyuBana doktorum olmam gerektigini söyledi. ne kdr steril edilsede bebek sezaryen veya normalde olsa gobek bagi kesiminde dahi tetanos kapma ihtimali olcagini soyledi. ben sahsen aşının tarihine bakip oyle olcam tarihi gecmis aşilarda cok piyasada. özelde de yapiliyor saglik ocagindada. 2018 Nisan ayında tetanos aşısı vurulmustum 5 yil gecerliligi varmis. tek doz vurulman yeter dedi doktorum
Cerito sen bensin ya hahahahaah bende öyle canım ne isterse yiyip içiyorum valla süt sevmiyordum normalde sade hiç içemem bazen ballı süt falan yapıyorum. Bide ben soslara sardım malesefİnanır mısın onu bile kakaolu içiyorum❤ öğleden sonra bi ruffles sade iyi gider bende gidip alayım
Hahahah ay iyi ki tek değilim..ben her sosu tüketiyorum ballı hardal için kavga ediyorum eşimleCerito sen bensin ya hahahahaah bende öyle canım ne isterse yiyip içiyorum valla süt sevmiyordum normalde sade hiç içemem bazen ballı süt falan yapıyorum. Bide ben soslara sardım malesefmayonez heinz yiyorum pastörize yumurta oldugu için zararı yok ama tabi sos sonucta yararlı degil ama ne yapayım
Ay ben de Uraz düşünüyorumFarklı isimler canımbende Uraz ismi düşünmeye basladm biraz bakalm daha cok zaman var düşüncem yavas yavas
valla canım ben de pıt pıt attığını hem görüyorum hem elimi koyunca hissediyorum ordan damar geçiyomuş karın atması oluyomuş ama bu çok derinden ve hafif oluyo, bir de bağırsak hareketi gibi hissediyorum 2 3 günde bir genelde yemeklerden sonraKızlar 15.haftamın icinde yim imzada da yazıyor zaten 14+5im sanırım 1 2 gn onden gidiyor 15. Hafta bitti desek ben arada karnımda pıt pıt bişiler hissediyorum ki bence bebegimin hareketleri diyorum sizce öyle midir??
Karnım Buyuyo hrhlde ondan diyorum sonra yavalla canım ben de pıt pıt attığını hem görüyorum hem elimi koyunca hissediyorum ordan damar geçiyomuş karın atması oluyomuş ama bu çok derinden ve hafif oluyo, bir de bağırsak hareketi gibi hissediyorum 2 3 günde bir genelde yemeklerden sonra
benim karnım 11. haftada öne doğru fırladı şu an bayağı 6 aydan fazla gibi :) bebek harekeketleri onlar, ebeye de sormuştumKarnım Buyuyo hrhlde ondan diyorum sonra ya
benim de masallahm var güzel büyüyor bebek tir İnş yoksa bos heyecan yapıyorumbenim karnım 11. haftada öne doğru fırladı şu an bayağı 6 aydan fazla gibi :) bebek harekeketleri onlar, ebeye de sormuştum
Bunu yazarken de alttaki bilgilendirici acıklamamda hissetmemin mumkun olmadıgı yazıyo yalnız
Bazen diyorum ha bu karnımın kendi komplikasyonu bence sonra Baska zaman Bi tuhaf his böyle sag ya da sol kösede farklı his. Neyse yasayıp gorucezolabilir aslında bebek buyuyor belki barsak hareketi belki bebek cnm
ya kac doz oldugunu hatirlamiyorum hic. kuduz asisiyla birlikte olmustm hayvan tirmalamasindan ötürü. kartim vardi ama bakarim genede3 doz olursan 5 yil gecerliligi var diye biliyorum. 5 doz olursan omur boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?