2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Anladım canım teşekkür ederim tamam ben de bi sorayım

Kızlar merhaba, sizler daha tecrübelisiniz. Biz eylülde cinsiyet olaylarına daha yeni başlıyoruz tecrübeli değiliz:) bana cinsiyet yorumu yapabilir misiniz 10+6 dayız ama bebiş 11+3 çıktı bebek.
Doktor tahmin yapmadımı canım 11+3 de bana tahmin yaptı 13+2 de netlesti cinsiyet. Bana kız gibi geldi bebiş sağlıkla dogsun

Merhaba anneler Eylül anneler gurubundan geliyorum tecrübelerinize ihtiyacım var kan sulandırıcı kullanıp fetal dna yaptıran varmı test yapmadan önce kan sulandırıcıyı kaç saat önce bıraktınız acaba

Kızlar 15.haftamın icinde yim imzada da yazıyor zaten 14+5im sanırım 1 2 gn onden gidiyor 15. Hafta bitti desek ben arada karnımda pıt pıt bişiler hissediyorum ki bence bebegimin hareketleri diyorum sizce öyle midir??

Kızlar 15.haftamın icinde yim imzada da yazıyor zaten 14+5im sanırım 1 2 gn onden gidiyor 15. Hafta bitti desek ben arada karnımda pıt pıt bişiler hissediyorum ki bence bebegimin hareketleri diyorum sizce öyle midir??
Bunu yazarken de alttaki bilgilendirici acıklamamda hissetmemin mumkun olmadıgı yazıyo yalnız

3 doz olursan 5 yil gecerliligi var diye biliyorum. 5 doz olursan omur boyu

İnanır mısın onu bile kakaolu içiyorum ❤ öğleden sonra bi ruffles sade iyi gider bende gidip alayım
Cerito sen bensin ya hahahahaah bende öyle canım ne isterse yiyip içiyorum valla süt sevmiyordum normalde sade hiç içemem bazen ballı süt falan yapıyorum. Bide ben soslara sardım malesef mayonez heinz yiyorum pastörize yumurta oldugu için zararı yok ama tabi sos sonucta yararlı degil ama ne yapayım

Hahahah ay iyi ki tek değilim..ben her sosu tüketiyorum ballı hardal için kavga ediyorum eşimle mayonez de çok severim sucuklu tost yapıp içine sıkıyorum bende heinz alayım eve dün bitti mayonezim .hamilelik böyle bişey olmalı işte,herşeyin serbest olduğu ..

14+5'ten bildiriyorum; Bütün gece öğürerek uyandım, sabahtan beri yediğim hiçbir şey midemde kalmadı. Suratıma bakıp 'ehe ehe ehe anne olmak kolay değil' diyen birine bir tane yapıştırmaya and içtim. Lütfen artık geçsin lütfeeeeen

valla canım ben de pıt pıt attığını hem görüyorum hem elimi koyunca hissediyorum ordan damar geçiyomuş karın atması oluyomuş ama bu çok derinden ve hafif oluyo, bir de bağırsak hareketi gibi hissediyorum 2 3 günde bir genelde yemeklerden sonra

Karnım Buyuyo hrhlde ondan diyorum sonra ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…