2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
16+0'dan bildiriyorum sabah arabaya biner binmez istifra ettim artık güç kalmadı gerçekten...

Ben de kola ve sosis salam dışında herseyi yiyip içiyorum valla sosis ve salamı önceden de sevmezdim koladan da icetea limona taktiğim için vazgeçtim yahu zaten sürekli midem bulanıyor ilaç kullandığım halde, o yüzden ne canım isterse yiyorum ben

Mesajları görünce yıkıldım gerçekten 16+5'te de geçmiyorsa ne zaman geçecek
herkes bir değil ki mesela benim hiç bulantım olmadı, annemin 5 aydan sonra başlayıp bi süre devam etmiş. bir de sanırım her gün yemek pişirince oluyo o bulantı, ben ilk 3 ayı annemde geçirdim belki ondan bulantım olmadı

Kesinlikle katılıyorum benim de yemek yaparken bulanıyo kendi evimde
Ama annemlerde kalırken birşey yok

Eki Görüntüle 3208232 kizlar biz simdi doktordan geldik. Kizimiz masallah iyiydi ama ben 7 kilo almisim ve kesinlikle diyet yapmaliymisim prilam 3 tane iciyodum 2 ye indirmemi soyledi doktor. Bakalim zor gecicek gunler beni bekliyo gibi
Maşallah nasıl büyüyorlar bizimde cuma kontrol zor dayanıyorum

Sosis benim de pek sevdiğim bişey değildi.kırk yılda bir kahvaltı masasına koyardım çeşit olsun diye.Ama hindi füme için baya zorlanıyorum şu an.Bayılırım ve aklıma düştü…

kizlar bu rahim agzi uzunlugu ölcümü yapildi benim bu hafta. Sag altta once 2.95 sonra 3.32 olarak ölcmüs doktor. bana basta 3.32 gayet iyi dedi. ama onceki 2.95 niye olculdu orasi kafami karistirdi anlayaniniz var mi

Eklentiler

• 20230220_173223.webp
    25 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar birşey soracaktım, siz alışveriş yapmaya başladınız mı? Ya bazı eskiler bizim daha yapılmaz son aylarda yapılır falan diyor ama herşeyde pahalanıyor ve insan almakta istiyorrr biraz bişiler aldm ama dahada alasm geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…