- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.341
16+0'dan bildiriyorum sabah arabaya biner binmez istifra ettim artık güç kalmadı gerçekten...14+5'ten bildiriyorum; Bütün gece öğürerek uyandım, sabahtan beri yediğim hiçbir şey midemde kalmadı. Suratıma bakıp 'ehe ehe ehe anne olmak kolay değil' diyen birine bir tane yapıştırmaya and içtim. Lütfen artık geçsin lütfeeeeen
Ben de 16+5 den bildirmek istiyorum, hergun prilam içtiğim halde bulantım devam ediyor....16+0'dan bildiriyorum sabah arabaya biner binmez istifra ettim artık güç kalmadı gerçekten...
Ben de kola ve sosis salam dışında herseyi yiyip içiyorum vallaHahahah ay iyi ki tek değilim..ben her sosu tüketiyorum ballı hardal için kavga ediyorum eşimlemayonez de çok severim sucuklu tost yapıp içine sıkıyorum bende heinz alayım eve dün bitti mayonezim .hamilelik böyle bişey olmalı işte,herşeyin serbest olduğu ..
herkes bir değil ki mesela benim hiç bulantım olmadı, annemin 5 aydan sonra başlayıp bi süre devam etmiş. bir de sanırım her gün yemek pişirince oluyo o bulantı, ben ilk 3 ayı annemde geçirdim belki ondan bulantım olmadıMesajları görünce yıkıldım gerçekten 16+5'te de geçmiyorsa ne zaman geçecek
Kesinlikle katılıyorum benim de yemek yaparken bulanıyo kendi evimdeherkes bir değil ki mesela benim hiç bulantım olmadı, annemin 5 aydan sonra başlayıp bi süre devam etmiş. bir de sanırım her gün yemek pişirince oluyo o bulantı, ben ilk 3 ayı annemde geçirdim belki ondan bulantım olmadı
Maşallah nasıl büyüyorlar bizimde cuma kontrol zor dayanıyorumEki Görüntüle 3208232 kizlar biz simdi doktordan geldik. Kizimiz masallah iyiydi ama ben 7 kilo almisim ve kesinlikle diyet yapmaliymisimprilam 3 tane iciyodum 2 ye indirmemi soyledi doktor. Bakalim zor gecicek gunler beni bekliyo gibi
Ben mızıklanırdım hereldeBenim de çok hoşuma gidiyor ama eşimle anlaşma yapmıştık erkek olursa ben kız olursa eşim koyacaktı. Kızımız olacağı için artık Onun dediği olcak ya da mızıklancam artik
Ya benim niye karnım çıkmıyorbenim karnım 11. haftada öne doğru fırladı şu an bayağı 6 aydan fazla gibi :) bebek harekeketleri onlar, ebeye de sormuştum
Benim 14 bitince kesildi canım bir daha da bulanmadı çok şükürMesajları görünce yıkıldım gerçekten 16+5'te de geçmiyorsa ne zaman geçecek
Sosis benim de pek sevdiğim bişey değildi.kırk yılda bir kahvaltı masasına koyardım çeşit olsun diye.Ama hindi füme için baya zorlanıyorum şu an.Bayılırım ve aklıma düştü…Ben de kola ve sosis salam dışında herseyi yiyip içiyorum vallasosis ve salamı önceden de sevmezdim koladan da icetea limona taktiğim için vazgeçtim yahu zaten sürekli midem bulanıyor ilaç kullandığım halde, o yüzden ne canım isterse yiyorum ben
Birazcık tava da pişirip sonrada sandvic yapip ye o zaman aklın kalmasinSosis benim de pek sevdiğim bişey değildi.kırk yılda bir kahvaltı masasına koyardım çeşit olsun diye.Ama hindi füme için baya zorlanıyorum şu an.Bayılırım ve aklıma düştü…
Yaa gercekten cok buyuyolar artik gram soylemeye basladi doktorum o kadar guzel ki icimizde bi can olmasi ve bizden beslenip buyumesiiiiMaşallah nasıl büyüyorlar bizimde cuma kontrol zor dayanıyorum
Benm 12. Haftafa doktor erkek dedi ama bu hafta 15. Haftadayım kesinleşir diye düşünüyorumAy ben de Uraz düşünüyorum
Kesinlikle bu mucizeye şahit olmak şükürler olsunYaa gercekten cok buyuyolar artik gram soylemeye basladi doktorum o kadar guzel ki icimizde bi can olmasi ve bizden beslenip buyumesiiii
Canım nasıl yapıyorlar o ölçümü bende isticemkizlar bu rahim agzi uzunlugu ölcümü yapildi benim bu hafta. Sag altta once 2.95 sonra 3.32 olarak ölcmüs doktor. bana basta 3.32 gayet iyi dedi. ama onceki 2.95 niye olculdu orasi kafami karistirdi anlayaniniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?