2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar az önce ultrason fotoğraflarına bakarken gördüm bu ne doktor ne anlatmak istemiş

Eklentiler

• 20230220_181304.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 93
Benim de çok alasım var ama şimdiye kadar sadece 3 lü zıbın aldım ve triko battaniye
6. Ayda başlayacağım almaya herşeyi biraz daha büyüsün diyorum
Herkes benim de kafamı karıştırıyo şimdi alma sonra bişey olur üzülürsün vs vs vs

Canım bu tarz bişey bende de oluyor son birkaç gündür böyle doluluk mu desem baskı hissi mi desem acıyo gibi oluyo ara ara uzun sürmüyo ama
Aynen benim de geçiyo unutuyom sonra tekrar ediyor idrarımı yapınca rahatlıyorum bağırsak idrar doluluğu baskısı da olabilir gibi geldi kabızlık da çekiyorum çünkü

Aslında hi heyecanla alıyoruz herkes yorum yapma derdinde .geçen biri yaptığı alışverişi kayinvalidesine göstermiş. Yenidogan takımlara kayinvalidesi niye aldın küçük bunlar fln demis .kız az büyüğünü almış onu da göstermiş bu da çok büyük demis .yaparlar herkes Bi yorum yapar.ben alıyorum kimseye de göstermiyorum atiyorum dolabima .geçen e bebek te kargo bedava olsun diye bez bile aldım. Eşime bile söylemedim. Attım köşeye

Birazcık tava da pişirip sonrada sandvic yapip ye o zaman aklın kalmasin
Ayy evet sanırım yapacağım

Ben nerdeyse herseyini aldım evde eşimle açıp açıp bakıyoruz sürekli deliler gibi

Valla alan da var benim gibi sona saklayan da var canım. Ben 7. Ayda fln almayı düşünüyorum illaki o zaman da indirim vs olur diyorum bilemedim

Benim kayınvalidem işte bu hahah ay bi daha da göstermedim zate

Sorma bebek yokken bebek de bebek sorularından sıkılmıştım
Şimdi de hamilelik soruları yok iyi misin yok benim midem hiç bulanmadı yok benim hamilelik süper geçti falan filan
Artı bişey alsan bin tane yorum yapıyorlar
Sanki ben cahilim birşey bilmiyorum
Benim işim çocuklarla bebeklerle yıllardır zaten lise çocuk gelişimi artı okul öncesi öğretmenliği okudum
Sorsan herkes prof olmuş

Canım nasıl yapıyorlar o ölçümü bende isticem
canim internette vajinal.yapilmasi daha iyi dogru diyorlar ama benim doktorum karindan ultrasonla yapti normal. aslinda detayli ultrasonda bakilcak iyice diye bisi demedim simdilik. perinatolog bakcak cunku o zaman. ama doktorum suan icin istedigimiz duzeyde uzunlugun ama tabiki degisebilir bu deger bundan sonra her kontrolde ölccez dedi.

ay kizlar yazilanlara toplu cevap vermek istedim bende 16+5deyim. hala durup dururken öğürmelerim devam ediyor. mesela takintilu oldugum bikac koku var bildiginiz bulasik deterjan kokusu beni öğurtüyor her gun mutfagi maskeyle temizliyorum. sarimsak kokusu gene öğürten bi koku. bazende ozellikle gece yatmadan once bi öğürmem geliyor

Bi sonraki konuu alisveris Biz küvet takimini, ates ölcerini,biberonunu (cam) felan aldik. kayinvalidem cinsiyeti ogrenince alt ust takimla pembis battaniye almis bizde zibinlardan baslicaz almaya insallah bu ay cinsiyet yeni netlesti. arabayla besigini nisanda alacagiz nasipse

İnan herkes prof olmuş deyince aklıma dogum sonrası geliyor .ilk bebis olcak ama niyeyse etraftan lohusalik dönemiyle alakalı güzel hikayeler duymayinca herkesin bilmiş yorum yapmaları akıl vermeleri . Büyüklerde yapıyor bunu .tamam biliyosun yaşamışsın anladık ama bazı şeyleri akışına bırakmak lazım. Annelik iç güdüsü olarak anne zaten biseyleri yaşayarak deneyimliyor. Ayy hiç sıkıya çok yoruma gelemem bunaltmayin beni der odama girer kapımı kaparım.

Rabbim şifa versin canim yasadiklarini anlayabiliyorum ama en azindan simdi bebis tarafindan icin rahatladi kardesinde en kisa süre insallah tedavisini çok guzel tamamlar hep beraber çok mutlu saglikli yillariniz olur

Ben daha başlamadım ne olur ne olmaz diye 5-7. Aylar arası herşeyini almayı planlıyorum, ne olur ne olmaz hem erken doğum riskine karşı hem de son aylar ağırlaşırsam gezemezsem diye. Ama bence riskli dönem geçti başlanabilir yavaştan

ilk zamanlar neyse ama şimdi çoğumuz 4 aylık olduk, bu saatten sonra bişey olursa zaten çok üzülcez bence

Ya benim niye karnım çıkmıyor ayva göbekli oldum sadece hareket fln da hissetmiyorum geçen hafta minik bişi hissettim bir daha olmadı öyle
iç karın genişliği diye bi geyik dönüyo bilmiyorum doğru mu benimki dar heralde, bir de benim zaten göbeğim vardı şimdi nerdeyse ayaklarımı göremiyorum

Ohhh ne güzel valla herşey tamamsa
Bazen gözümde büyüyo o alışveriş bir sürü eksik var
Hiç büyümesin çok güzel çok heyecanlı çok eğlenceli bi iş
Yaa gerçekten mi Allah sabır versin sana .bak hala unutamadım düşündükçe sinir oluyorum .hiç göstermiyorum bende
Hahaha ay çok teşekkür ederim amin Bişey almazlar alınana konuşurlar.Onları da öyle kabul ettik artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…