2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
eskiler çok konuşuyo çok sinir oluyorum. onlara haber mi geliyo zorla huzursuz ediyolar insanı. bana da biri söyledi ben de dedim bir şey olacaksa doğumda da olabilir o zaman doğduktan sonra alışverişe başlayalım. bırak canım ya herkes çok biliyo sen her şeyini tamamla Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alıcaz

Mesajı ben mi yazdım diye kontrol ettim .Çok tatlısınız

Sanirim piserkenki koku maffediyor bizi. Benim bulanmiyor su siralar ama hep agzimin tadi yok hissindeyim. Kokulu bisi varsa hele ogurme refleksim olmuyor ama direk kacmak istiyorum. Yumurtayi soguk zaten yiyemem de sabahlari annemle yakin oturuyoruz o gelip haslayip soyarsa yiyebiliyorum ama diger turlu kendim soyaraam ellerim kokuyor ve tiksiniyorum o an. Vala bilmiyorum nolcak 14 + 6 yim durum bu sekilde.

Ya cok guzl ada ismi bende cok seviyorum kızımız olsa bizde Günes koycaktık erkek ismi hiç düşünmedik ne koycam hiç bilmiyorum
Ben de güneş ismini cok seviyorum. Oğluna güneş ismi veren tanidiklarim var. Acaba unisex mi baska erkek cocuklari da var mi adi güneş olan merak ediyorum bizim de cinsiyet erkek olunca isim konusunda tikandik

Mesajı ben mi yazdım diye kontrol ettim .Çok tatlısınız
ya teşekkür ederim. bu düşüncesiz insanlar ayarımı çok kaçırıyor özellikle de eskilerin sözlerine kulak vermiyorum. Allah aşkına gelenek diye neler yapıyolar çocuklara onları mı dinleyeceğiz

Ay kızlar çok canım sıkıldı. Ev sahibi yıllık peşin istedi kirayı 60 bin. Acaba bu afette kim çıkarıp peşin verebilecek sabaha kadar zaman istedi düşünecekmis. İnsanlar çok vicdansız ya
afet yardımını da isteyen ev sahipleri varmış. Allaha havale et ama tabii ki onunla kalma, öyle bi hakkı yok sabah kendisine mahkeme yolunun açık olduğunu söyle. hiçbir şey yapamaz kanunsuz bir şey yaptığı

Ben de güneş ismini cok seviyorum. Oğluna güneş ismi veren tanidiklarim var. Acaba unisex mi baska erkek cocuklari da var mi adi güneş olan merak ediyorum bizim de cinsiyet erkek olunca isim konusunda tikandik
Unisex ismi kız ve erkek konuluyor ama ben kıza yakıştırdığım içim Güneş koymıcam

Doktor tahmin yapmadımı canım 11+3 de bana tahmin yaptı 13+2 de netlesti cinsiyet. Bana kız gibi geldi bebiş sağlıkla dogsun
Yok canım yapmadı ya benimde sormak aklıma gelmedi çünkü aceleci hadi hadi gibi tarzı vardı. Yatağa yatarken bile hızlı olun zamanımız az filan dedi ☹ benimde sormak aklıma gelmemiş. Ay kızdır inşallah

Canım ben daha tutmadim evi. Beğenmiştik. Tutacaktik. Son dk böyle birşey istedi. Yeri falan da fiyatı da çok iyi aslında ama peşin verecek durumda değilim...

Ay kızlar çok canım sıkıldı. Ev sahibi yıllık peşin istedi kirayı 60 bin. Acaba bu afette kim çıkarıp peşin verebilecek sabaha kadar zaman istedi düşünecekmis. İnsanlar çok vicdansız ya
Haberlerde gormustum evsahibinizi şikayet edebilirsiniz böyle bir durumda nasıl böyle vijdansizlik yapar allah onu bildigi gibi yapsin

Bencede katılıyorum .ne kadar güzel düşünürsek o kadar güzel olur inşallah .Hiç kulak asmıyorum bende Çok güzel heyecanlar bunlar dinleyip sinir bozamicam
Ay inanamıyorum biz nasıl böyle bi millet olduk.Herles birbirine kucak açar diye anlattı hep büyüklerimiz.Bu resmen kan dondurucu bi durum.İnanamıyorım.İnşallah vicdana gelir biraz
Bende bende hiç dinlemiyorum.sanki herşeyi çok iyi biliyormuş givi her konuda mükemmeller maşallah.bende okulunu okudum,araştırdım bende biliyorum o yüzden hiç takmadan devam

Kızlar hatay 3 dk arayla 6.4 ve 5.8 şiddetinde sallanmış maraşta da hissedilmiş oralarda olan arkadaşlarımız varsa umarım iyisinizdir Allah herkesin yardımcısı olsun izlemek bile dayanılmaz geliyo artık
Tv de gördüm nasıl sallandı artçı diyorlar ama deprem gibi 6.4 nedir 5.8 nedir. Allah milletimizin yardımcısı olsun. İsyan etmek istemiyorum ama nasıl olacak ne olacak ne zaman düzelecek. Bu acılar nasıl silinecek bu topraklardan. Düşündükçe kalbim sıkışıyor. Hiç keyfim yok ne alışveriş yapmaya ne muhabbet etmeye dermanım yok. Sessizden takip ediyorum hepinizi. Güzel haberlerinize çok mutlu oluyorum inşallah güzel günlerde mutlulukla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…