- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.401
anladım ben oturduğunuz ev sandım. ama yine de deprem bölgesinde usulsüzlük olabilir bu durum, bi sormak lazımCanım ben daha tutmadim evi. Beğenmiştik. Tutacaktik. Son dk böyle birşey istedi. Yeri falan da fiyatı da çok iyi aslında ama peşin verecek durumda değilim...
Ailem de Mersinde benim annemle babamla konstum çok korkmuşlar baya sallandık diyor annem bide 8.katta oturuyorlar deprem durunca hemen asağı inmişler. Mersin Adana Antalyada sallanmıs baya bu sefer.pozitifbiri canım nasılsın Adanadaydın sen
Off allahım yarabbim yaa yeter artıkYine sokaklardayiz aklımız çıktı ama yine. Ne olacaksak bilmem şimdi de adana riske girdi diyorlar
Üsten mi altan mı baktığına bağlı üsten doğru olçüm olmuyor altan baktır net sonuç ama 2.5 cm uzun olmasi lazim benimde 3cm dedi merak etme o uzayan kisalan birseykizlar bu rahim agzi uzunlugu ölcümü yapildi benim bu hafta. Sag altta once 2.95 sonra 3.32 olarak ölcmüs doktor. bana basta 3.32 gayet iyi dedi. ama onceki 2.95 niye olculdu orasi kafami karistirdi anlayaniniz var mi
Normal cnm usten bebege bakarken de bakabilir altanda ama usten (karindan) net sonuc vermiyor altan baktirin ben her gittigimde baktiriyorum. Zaten altan baktirmanin hic bir sakincasi yokCanım nasıl yapıyorlar o ölçümü bende isticem
Benim 14 bitince kesildi canım bir daha da bulanmadı çok şükür
Dikkat edin canım Allaha emanet olun Allah yardımcınız olsun inşallahÇok sallandik çok... Bitmedi dedik meğer iki deprem ararda gelmis... Sokaklardayiz yine canım.
Allah islah etsin bunlariAy kızlar çok canım sıkıldı. Ev sahibi yıllık peşin istedi kirayı 60 bin. Acaba bu afette kim çıkarıp peşin verebileceksabaha kadar zaman istedi düşünecekmis. İnsanlar çok vicdansız ya
Çok geçmiş olsun canımKızlar bu akşam kan kustum, bildiğiniz kanlı kustum ve hemen doktora gittim. Testlerim temiz çıktı ama kanamanın neden olduğunu anlamak için sabah gastroentologa gitmem gerekiyor. Sanıyorum aşırı kusmaktan boğazm midem tahriş oldu. Yaşayan oldu mu bunu?
Evet onu okudum bu aksamYine sokaklardayiz aklımız çıktı ama yine. Ne olacaksak bilmem şimdi de adana riske girdi diyorlar
Benim 2 hafta önce öyleydi istifra etmeden mi kan kustunuz biterken mi boğazı yormayarak geçti 2 haftadır ekmek tarzı kuru şeyler hiç yemiyırum hep yumuşak istifra ederken zorlamıcak şeyler yiyorumKızlar bu akşam kan kustum, bildiğiniz kanlı kustum ve hemen doktora gittim. Testlerim temiz çıktı ama kanamanın neden olduğunu anlamak için sabah gastroentologa gitmem gerekiyor. Sanıyorum aşırı kusmaktan boğazm midem tahriş oldu. Yaşayan oldu mu bunu?
Çok geçmiş olsun canım bu kadar ard arda Rabbim kolaylık versinYine sokaklardayiz aklımız çıktı ama yine. Ne olacaksak bilmem şimdi de adana riske girdi diyorlar
Meehaba son durumunuz nedir benimde 3 düşük varSon 6 yılda yaşanmış düşükler, kalp durmaları, kimyasallar
Allahım bir daha yaşatmasın o taraflarda hangi arkadaşlar var bilmiyorum herkes iyidir umarım biz Alanyada hissettik herkes sokağa döküldü sizi düşünemiyorum Allah yardımcınız olsunÇok sallandik çok... Bitmedi dedik meğer iki deprem ararda gelmis... Sokaklardayiz yine canım.
canım benim çok geçmiş olsun tekrardan allahım birdaha yaşatmasın bu son olsun inşÇok sallandik çok... Bitmedi dedik meğer iki deprem ararda gelmis... Sokaklardayiz yine canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?