2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım ben daha tutmadim evi. Beğenmiştik. Tutacaktik. Son dk böyle birşey istedi. Yeri falan da fiyatı da çok iyi aslında ama peşin verecek durumda değilim...
anladım ben oturduğunuz ev sandım. ama yine de deprem bölgesinde usulsüzlük olabilir bu durum, bi sormak lazım

Çok sallandik çok... Bitmedi dedik meğer iki deprem ararda gelmis... Sokaklardayiz yine canım.

kizlar bu rahim agzi uzunlugu ölcümü yapildi benim bu hafta. Sag altta once 2.95 sonra 3.32 olarak ölcmüs doktor. bana basta 3.32 gayet iyi dedi. ama onceki 2.95 niye olculdu orasi kafami karistirdi anlayaniniz var mi
Üsten mi altan mı baktığına bağlı üsten doğru olçüm olmuyor altan baktır net sonuç ama 2.5 cm uzun olmasi lazim benimde 3cm dedi merak etme o uzayan kisalan birsey ben 0.1mm dusmustum halka takmistilar doktorlar soka ugradi bu kisalikta nasil dayandi benek diye doguma yakinlayinca 2cm oldu

Benim 14 bitince kesildi canım bir daha da bulanmadı çok şükür

Kızlar bu akşam kan kustum, bildiğiniz kanlı kustum ve hemen doktora gittim. Testlerim temiz çıktı ama kanamanın neden olduğunu anlamak için sabah gastroentologa gitmem gerekiyor. Sanıyorum aşırı kusmaktan boğazm midem tahriş oldu. Yaşayan oldu mu bunu?

Ay kızlar çok canım sıkıldı. Ev sahibi yıllık peşin istedi kirayı 60 bin. Acaba bu afette kim çıkarıp peşin verebilecek sabaha kadar zaman istedi düşünecekmis. İnsanlar çok vicdansız ya
Allah islah etsin bunlari biri 60bin pesin istiyor,öbürü 30bin esya tasimak için,kimisi kira yükseltiyor, bunlar insan olamaz ya, fırsatçılar

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sey değildir

Allah beterinden saklasın inşallah çok geçmiş olsun tekrardan depremi hisseden hissetmeyen herkese pozitifbiri Ev sahibinin karşısında sakinliğini koruyabilir miydim bilmiyorum...Gün birlik olma günü yarın bir gün başımıza ne geleceği belli değilken bu fırsatçılık neden anlamıyorum.Neden ders almıyor bu insanoğlu o kadar can gitti o kadar yavru öksüz kaldı bunu yazarken bile gözlerim doluyor Allah'ım darda kalan herkese yardım et hepimize akıl fikir dayanma gücü ver Korktuğumuza uğratma Allah'ım

Benim 2 hafta önce öyleydi istifra etmeden mi kan kustunuz biterken mi boğazı yormayarak geçti 2 haftadır ekmek tarzı kuru şeyler hiç yemiyırum hep yumuşak istifra ederken zorlamıcak şeyler yiyorum

Çok sallandik çok... Bitmedi dedik meğer iki deprem ararda gelmis... Sokaklardayiz yine canım.
Allahım bir daha yaşatmasın o taraflarda hangi arkadaşlar var bilmiyorum herkes iyidir umarım biz Alanyada hissettik herkes sokağa döküldü sizi düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…