- 2 Şubat 2021
- 111
- 116
- 53
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.621
2. Sorun ile ilgili cevap vermek istiyorum belki yazanlar olmuştur soruyu görünce sayfaları ilerletmedim. Fıtığını kontrol ettir mutlaka görümcem aynı şikayetle gitti ve fıtık patlamış dediler ameliyat oldu. Gecikmesi halinde felçe kadar gidebilirmiş. Korkutmak endişe ettirmek istemem ama söz konusu olan 2 can var.Kızlar 2 sorum var bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk sorum dün ben sağlık ocağında tahlil vermiştim doktor tsh a bakmış ve 2,97 çıkmış bu değer hamilelikte yüksek değil mi? Hamile bi arkadaşım bu değerde ilaca başlamıştı ama kadın doğumcuma sonuçları atınca bir şey demedi bununla ilgili.
2. Sorum ise beni 10 gündür delirten ağlatma raddesine getiren sıkıntı bacak uyuşması ağrıması. Bende bel fıtığı vardı zaten ama 10 gündür 15,20 dakikadan fazla ayakta kalamıyorum ağrı öyle delirtiyor ki beni sol bacağımın baldırı uyuşuyo karıncalanıyor ve ağrı yapıyor. Cuma günü doktora gidecem sanırım kalsiyum magnezyum verecek ekstradan diye düşünüyorum. Buna başka bi çare bulan var mı?
O heyecan hiç bitmiyor canıminşallah iyilerdir
Aminnn hep iyi haberler verelimm burdaO heyecan bambaşka özellikle o aksamı uyuyamıyorsun, ertesi gün görmek için sabırsızlanıyorsunAllah hep böyle heyecanlar göstersin hepimize
Canım merhaba. Bu değerler tek başına bi anlam ifade etmiyor. İnternettede hiç araştırma o yüzden. Bunların mom değerleri ve grafiğin önemli . İçini ferah tut herşey yolundadır allahın izniyleKızlar ikili tstte bu değerler normal mi anlayan var mı acaba
Yaa tamam kuzum teşekkür ederimCanım merhaba. Bu değerler tek başına bi anlam ifade etmiyor. İnternettede hiç araştırma o yüzden. Bunların mom değerleri ve grafiğin önemli . İçini ferah tut herşey yolundadır allahın izniyle
Yok kotu bir tat bırakmadı farketmedim,ama biraz kabızlık yaşıyorum bende düşünüyordum nerde ne yanlis yiyorum diye,demir hapı yaptını bilmiyordumkabizlik yasadin mi canim? bide ictim ya agzimda cok kotu tat birakti sende de oldu mu
doktor dedi kabizlik cok yaparsa demir ilacini pazartesi carsamba ve cuma icebilrsin. haftada 3 gun icmende yeterli olur dedi. bakalim cok zorlanirsam oyle yapcam canim. internettede okudum en yaygin yan etkisi kabizlikmis zatenYok kotu bir tat bırakmadı farketmedim,ama biraz kabızlık yaşıyorum bende düşünüyordum nerde ne yanlis yiyorum diye,demir hapı yaptını bilmiyordum
Bende arada bi yağlıyorum ama çok düzenli kullandığım söylenemezGöbeğimde kaşıntı yok ama bacaklarımım üstü deli gibi kaşınıyor pul pul döküldü resmengöbeğime ara ara badem yağı sürüyorum belki işe yarıyordur
ikili yaptirdim sadece canim. martin son haftasi detayli var onu bekliyorumTeşekkür ederim canım benim tarama testlerin bittimi senin
Evet bende de var o ama hamilelik öncesi de vardi disardan hissedebilmemiz icin çok erken daha bagirsak hareketimizii falan hissediyoruz heraldeKızlar bir sorum olacak elini karnına koydugunda atıs hısseden var mı sankı kalp atısı gıbı , yani bu mumkun mu ya da herkes ı mu bunu ya da yanlıs mı anlamlandırıyorum bılemıyorum ama elımı karnıma koydugumda kalp atısı gıbı bır atıs hıssedıyorum
Benim 12 de tahmin yürüttü kız diye 15+1 de kesin kız dedi, sağlıkla gelsin inşAllah bebişinizAminnn hep iyi haberler verelimm burda12. Haftada cinsiyet erkek demişti ama şimdi baska doktora gidceğim bakalım ne dicel ona göre gelsn alısveriiss artkk
Bence hareket hissetmeye başlamışsınız. Herkes bana da soruyor böyle kalp atışı titreşim gibi birşey hissediyormusun diye, ben daha hissetmiyorumKızlar bir sorum olacak elini karnına koydugunda atıs hısseden var mı sankı kalp atısı gıbı , yani bu mumkun mu ya da herkes ı mu bunu ya da yanlıs mı anlamlandırıyorum bılemıyorum ama elımı karnıma koydugumda kalp atısı gıbı bır atıs hıssedıyorum
o da olabılır ılk gebelıgım emın degılım amakalp atızı gıbı mınnak atışEvet bende de var o ama hamilelik öncesi de vardi disardan hissedebilmemiz icin çok erken daha bagirsak hareketimizii falan hissediyoruz heralde
Yaaa çok heycanlı ve stresli bir bekleyiş valla. İnşallah hayırlı sonuçlar alırz hepimiz. Kaç haftalıkkken verdiniz.Ben de nipt plusa yaptırdım 11.02de kan veren arkadaşımın sonucu dün çıktı, 3-4 güne de benimki gelecekmiş çok heyecanlıııııııı
Evet benim de ilk gebelik bende hep kendimi dinliyorum acaba hisseder miyim falan diye ama daha hissettigimi sanmiyorum bazi seyler oluyor bebegin oldugu yerde ama kesin bebektir diyemiyorum keske hissetmeye baslasako da olabılır ılk gebelıgım emın degılım amakalp atızı gıbı mınnak atış
Benim doktorum 13. hafta geçsin dedi hormon kana karışsın ve tekrar kan alma gereği olmasın diye, bazı durumlarda 11. ve 12. haftada alınan kanlarda hormon kana tam olarak karışmadığı için testin tekrarı gerekiyormuş o yüzden ben nispeten biraz geç kan verniş oldum. 13+4'de verdim. Bir kaç güne sonuç gelecek. Hepimize mutlu sağlıklı haberler gelsin inşallahhhYaaa çok heycanlı ve stresli bir bekleyiş valla. İnşallah hayırlı sonuçlar alırz hepimiz. Kaç haftalıkkken verdiniz.
Hepimizin yüzü kocaman gülsün inşallah :) 15.02'de kan verdim. 11.02'de kan veren arkadaşımın sonucu 20.02'de çıktı, ben de artık bekliyorum bir kaç güne :)ben de aynı firmaya bugun yaptırdım, siz ne zaman kan vermiştiniz
sağlıklı güzel sonuçlar alırız inşallah hepimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?