2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
2. Sorun ile ilgili cevap vermek istiyorum belki yazanlar olmuştur soruyu görünce sayfaları ilerletmedim. Fıtığını kontrol ettir mutlaka görümcem aynı şikayetle gitti ve fıtık patlamış dediler ameliyat oldu. Gecikmesi halinde felçe kadar gidebilirmiş. Korkutmak endişe ettirmek istemem ama söz konusu olan 2 can var.

O heyecan hiç bitmiyor canım inşallah iyilerdir

O heyecan bambaşka özellikle o aksamı uyuyamıyorsun, ertesi gün görmek için sabırsızlanıyorsun Allah hep böyle heyecanlar göstersin hepimize
Aminnn hep iyi haberler verelimm burda 12. Haftada cinsiyet erkek demişti ama şimdi baska doktora gidceğim bakalım ne dicel ona göre gelsn alısveriiss artkk

Kızlar bir sorum olacak elini karnına koydugunda atıs hısseden var mı sankı kalp atısı gıbı , yani bu mumkun mu ya da herkes ı mu bunu ya da yanlıs mı anlamlandırıyorum bılemıyorum ama elımı karnıma koydugumda kalp atısı gıbı bır atıs hıssedıyorum

kabizlik yasadin mi canim? bide ictim ya agzimda cok kotu tat birakti sende de oldu mu
Yok kotu bir tat bırakmadı farketmedim,ama biraz kabızlık yaşıyorum bende düşünüyordum nerde ne yanlis yiyorum diye,demir hapı yaptını bilmiyordum

Kızlar ben bugün yine güne baş ağrısı ile başladım migren taşı ile masaj yaptım biraz gerçekten bu durum canımı sıkmay başladı bi nörolojiyw gitsem diyorum ama hiçbir tetkikte yapmayacağı İçin öylece geçsin diye bekliyorum

Yok kotu bir tat bırakmadı farketmedim,ama biraz kabızlık yaşıyorum bende düşünüyordum nerde ne yanlis yiyorum diye,demir hapı yaptını bilmiyordum
doktor dedi kabizlik cok yaparsa demir ilacini pazartesi carsamba ve cuma icebilrsin. haftada 3 gun icmende yeterli olur dedi. bakalim cok zorlanirsam oyle yapcam canim. internettede okudum en yaygin yan etkisi kabizlikmis zaten

Göbeğimde kaşıntı yok ama bacaklarımım üstü deli gibi kaşınıyor pul pul döküldü resmen göbeğime ara ara badem yağı sürüyorum belki işe yarıyordur
Bende arada bi yağlıyorum ama çok düzenli kullandığım söylenemez baş ağrısı benı mahvediyor canım gerçekten çok zor

Evet bende de var o ama hamilelik öncesi de vardi disardan hissedebilmemiz icin çok erken daha bagirsak hareketimizii falan hissediyoruz heralde

Bence hareket hissetmeye başlamışsınız. Herkes bana da soruyor böyle kalp atışı titreşim gibi birşey hissediyormusun diye, ben daha hissetmiyorum

Ben de nipt plusa yaptırdım 11.02de kan veren arkadaşımın sonucu dün çıktı, 3-4 güne de benimki gelecekmiş çok heyecanlıııııııı
Yaaa çok heycanlı ve stresli bir bekleyiş valla. İnşallah hayırlı sonuçlar alırz hepimiz. Kaç haftalıkkken verdiniz.

o da olabılır ılk gebelıgım emın degılım amakalp atızı gıbı mınnak atış
Evet benim de ilk gebelik bende hep kendimi dinliyorum acaba hisseder miyim falan diye ama daha hissettigimi sanmiyorum bazi seyler oluyor bebegin oldugu yerde ama kesin bebektir diyemiyorum keske hissetmeye baslasak

Yaaa çok heycanlı ve stresli bir bekleyiş valla. İnşallah hayırlı sonuçlar alırz hepimiz. Kaç haftalıkkken verdiniz.
Benim doktorum 13. hafta geçsin dedi hormon kana karışsın ve tekrar kan alma gereği olmasın diye, bazı durumlarda 11. ve 12. haftada alınan kanlarda hormon kana tam olarak karışmadığı için testin tekrarı gerekiyormuş o yüzden ben nispeten biraz geç kan verniş oldum. 13+4'de verdim. Bir kaç güne sonuç gelecek. Hepimize mutlu sağlıklı haberler gelsin inşallahhh

ben de aynı firmaya bugun yaptırdım, siz ne zaman kan vermiştiniz

sağlıklı güzel sonuçlar alırız inşallah hepimiz :)
Hepimizin yüzü kocaman gülsün inşallah :) 15.02'de kan verdim. 11.02'de kan veren arkadaşımın sonucu 20.02'de çıktı, ben de artık bekliyorum bir kaç güne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…