2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Biz kendimizi mi kandırıyoruz bilmiyorum ama dün eşimle karnımda balık kayar gibi bir şey hissettik. Biz mi uyduruyoruz bilmiyorum ama hissettik :))) 14+6 bugün

Dün işlerim vardı attım bir tane ama bundan sonra dayanmaya çalışacağım. Alışmak istemiyorum. Bu arada başınız sağolsun. çok üzüldüm Parol dışındaki ağrı kesicilere ben de güvenemiyorum. Kardeşim eczacı dediki hamilelerin kullanacağı çok az ilaç var. Çünkü hamileleer üzerinde deney yapılmamış, yapılmıyor..

Hadi bakalım inşallah size de hayırlı sonuçlar gelir bize de bilgi verirsiniz.

Bugün 14+6 olduk cinsiyetle ilgili bir tahmin bile alamayan sanırım bir ben kaldım
Cuma günü 15+1 de söylecek mi artık çok merak ediyorum
Söyler canım ben de 15+2 de öğrendim o güne kadar cinsiyetle alakalı tek bi şey bile söylememişti dr tam kesin değil ama bir ay sonra gideceğim netleşir o zaman

Fıtığımın kontrol olması için röntgen veya tomografi lazım değil mi? Onuda hamilelikte çektirmek istemiyorum açıkçası. Fıtık patlayınca bi akrabamız yerinden kalkamıyordu patlamış olsa öyle olur diye düşünüyorum. Benim ayakta 15 dkyı geçince ağrım başlıyo az önce markete gittim geldim hemen başladı yemek yapıyorum hemen ağrıyo inşallah doktorun vereceği kalsiyum takviyesi ile toparlar yoksa daha ağırlaşmadık o kadar ilerisi fena olur

Kızlar sırtı kaşınan varmı aranızda benim 2 haftadır sırtım çok kaşınıyor hamilelikle bi ilgisi var mı acaba merak ediyorum

Kızlar bugün cinsiyeti öğrendim bir oğlum oluyor inşallah, bir kızım var Allahın izni ile oğlanıda tadıcam inşallah
pozitifbiri
Hayırlı olsun ilk kez mi yorum yapıldı yoksa daha önce yorum yapıldı şimdi mi netleşti merak ettim

Kızlar bugün cinsiyeti öğrendim bir oğlum oluyor inşallah, bir kızım var Allahın izni ile oğlanıda tadıcam inşallah
pozitifbiri
Kaçıncı hafta kesinleşti canım senin erkek oldugu, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bir kız bir oğlan nasip olmuş maşallah

Sen o kadar bensin ki bence gerçekten acıkıyoruz ya yoksa önceden hiç böyle arka arkaya acıkma hissi yaşadığımı bilmem. Bebiş acıktırıyo
Hahahah ay evet evet kesinlikle bebekten Bende hiç bişey yemeden gün geçirdiğimi bilirim .Şimdi kahvaltısız öğleni beklemek bile çok zor oluyor çooook

pozitifbiri
Ne güzel nasip olmuş ikisi de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.ne çok erkek annesi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…