- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.641
Biz kendimizi mi kandırıyoruz bilmiyorum ama dün eşimle karnımda balık kayar gibi bir şey hissettik. Biz mi uyduruyoruz bilmiyorum ama hissettik :))) 14+6 bugünKızlar bir sorum olacak elini karnına koydugunda atıs hısseden var mı sankı kalp atısı gıbı , yani bu mumkun mu ya da herkes ı mu bunu ya da yanlıs mı anlamlandırıyorum bılemıyorum ama elımı karnıma koydugumda kalp atısı gıbı bır atıs hıssedıyorum
Dün işlerim vardı attım bir taneOkadar bas ağrısi ve kalça ağrısından catladim bittim ama bir tane bile içmedim kendimi suçlu hissettim ikinci gebeligimde en Ufak Ağrı'da içmiştim dr içebilirsin demişti diye sonra öldüğünu öğrenince suçladim kendimi o andan icimde kaldı içmedim hic bundada kizimdada süt zamanındada fazla ilac kullan mamaya çalıştım. Çok ciddi bir derecede ağrınız yoksada içmeyin dayanın geçicek bu günlerde
Amin canım benimBenim 12 de tahmin yürüttü kız diye 15+1 de kesin kız dedi, sağlıkla gelsin inşAllah bebişiniz
Hadi bakalım inşallah size de hayırlı sonuçlar gelir bize de bilgi verirsiniz.Benim doktorum 13. hafta geçsin dedi hormon kana karışsın ve tekrar kan alma gereği olmasın diye, bazı durumlarda 11. ve 12. haftada alınan kanlarda hormon kana tam olarak karışmadığı için testin tekrarı gerekiyormuş o yüzden ben nispeten biraz geç kan verniş oldum. 13+4'de verdim. Bir kaç güne sonuç gelecek. Hepimize mutlu sağlıklı haberler gelsin inşallahhh
Söyler canım ben de 15+2 de öğrendim o güne kadar cinsiyetle alakalı tek bi şey bile söylememişti dr tam kesin değil ama bir ay sonra gideceğim netleşir o zamanBugün 14+6 olduk cinsiyetle ilgili bir tahmin bile alamayan sanırım bir ben kaldım
Cuma günü 15+1 de söylecek mi artık çok merak ediyorum
bende bilmiyorum ki olsun yine de güzel his :)Biz kendimizi mi kandırıyoruz bilmiyorum ama dün eşimle karnımda balık kayar gibi bir şey hissettik. Biz mi uyduruyoruz bilmiyorum ama hissettik :))) 14+6 bugün
hareket için erken gibi ama tanımsız bir hissiyat yasıyorum dıyelımBence hareket hissetmeye başlamışsınız. Herkes bana da soruyor böyle kalp atışı titreşim gibi birşey hissediyormusun diye, ben daha hissetmiyorum
Hareket hissetmişsiniz ya ne güzelBiz kendimizi mi kandırıyoruz bilmiyorum ama dün eşimle karnımda balık kayar gibi bir şey hissettik. Biz mi uyduruyoruz bilmiyorum ama hissettik :))) 14+6 bugün
Ben de 3 gundur gunde 1 defa hissediyorum. Sol tarafimda kimil kimil bi sey oynuyo 10 sn suruyo. Sanki ot ruzgarda sallanir ya oyle bi hisçok tatlı haberkaç haftalıkken hissettiniz acaba? nasıl bişey tarif edebilir misiniz?
Yaa ne güzel ne tuhaf bir hisBen de 3 gundur gunde 1 defa hissediyorum. Sol tarafimda kimil kimil bi sey oynuyo 10 sn suruyo. Sanki ot ruzgarda sallanir ya oyle bi his
Sen o kadar bensin kiBen hareket hissettiğim zamanlar daha çok acıkıyorum ya.Psikolojik mi bilmiyorum ama hareket ettikçe acıkıyorum sanki
Fıtığımın kontrol olması için röntgen veya tomografi lazım değil mi? Onuda hamilelikte çektirmek istemiyorum açıkçası. Fıtık patlayınca bi akrabamız yerinden kalkamıyordu patlamış olsa öyle olur diye düşünüyorum. Benim ayakta 15 dkyı geçince ağrım başlıyo az önce markete gittim geldim hemen başladı yemek yapıyorum hemen ağrıyo inşallah doktorun vereceği kalsiyum takviyesi ile toparlar yoksa daha ağırlaşmadık o kadar ilerisi fena olur2. Sorun ile ilgili cevap vermek istiyorum belki yazanlar olmuştur soruyu görünce sayfaları ilerletmedim. Fıtığını kontrol ettir mutlaka görümcem aynı şikayetle gitti ve fıtık patlamış dediler ameliyat oldu. Gecikmesi halinde felçe kadar gidebilirmiş. Korkutmak endişe ettirmek istemem ama söz konusu olan 2 can var.
Kızlar sırtı kaşınan varmı aranızda benim 2 haftadır sırtım çok kaşınıyor hamilelikle bi ilgisi var mı acaba merak ediyorum
Hayırlı olsunKızlar bugün cinsiyeti öğrendim bir oğlum oluyor inşallah, bir kızım var Allahın izni ile oğlanıda tadıcam inşallah
pozitifbiri
Bugün netleşti canım teşekkür ederimHayırlı olsunilk kez mi yorum yapıldı yoksa daha önce yorum yapıldı şimdi mi netleşti merak ettim
Kaçıncı hafta kesinleşti canım senin erkek oldugu,Kızlar bugün cinsiyeti öğrendim bir oğlum oluyor inşallah, bir kızım var Allahın izni ile oğlanıda tadıcam inşallah
pozitifbiri
Az kalmış kuzum maşallah benimde 7 nisanda detayliya giricemikili yaptirdim sadece canim. martin son haftasi detayli var onu bekliyorum
Hahahah aySen o kadar bensin kibence gerçekten acıkıyoruz ya yoksa önceden hiç böyle arka arkaya acıkma hissi yaşadığımı bilmem. Bebiş acıktırıyo
Ne güzel nasip olmuş ikisi deKızlar bugün cinsiyeti öğrendim bir oğlum oluyor inşallah, bir kızım var Allahın izni ile oğlanıda tadıcam inşallah
pozitifbiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?