- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.661
Canım bu sene erkek senesi galibaNe güzel nasip olmuş ikisi deAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.ne çok erkek annesi olduk
banada tam tersi kizlar cok gibi geldiCanım bu sene erkek senesi galiba
Bende de Çin takvimi kızdı tutmadı, ama ramziye nuba göre tahmin yapan bir üye var o erkek demişti tuttubanada tam tersi kizlar cok gibi geldiyaa bu cin takvimi rus takvimi nubb teorisi felan bende hic tutmadi 3 teoride de erkekti ama kiz cikti benimki
Kızlar bugün cinsiyeti öğrendim bir oğlum oluyor inşallah, bir kızım var Allahın izni ile oğlanıda tadıcam inşallah
pozitifbiri
Ben joie sansa ana kucağı, reflü yatağı, banyo filesi, birkaç çorap, 3er adet yenidoğan uzun kollu askılı zıbın aldım. Renkli zıbınlar ikili patikli altlardan aldım genelde 3 ay 6 ay alıyorum :) bir adet 8 li hastane çıkışı nir kaçtane 2-3 tane de 3lü takım aldım canımKızlar bebişlere neler aldınız
Kızlar bebişlere neler aldınız
ana kucağına bende çok gidip geldim ama sevmeyenler de olabiliyormuş galiba çok ikilemde kaldım çokta güzel duruyorlarBen joie sansa ana kucağı, reflü yatağı, banyo filesi, birkaç çorap, 3er adet yenidoğan uzun kollu askılı zıbın aldım. Renkli zıbınlar ikili patikli altlardan aldım genelde 3 ay 6 ay alıyorum :) bir adet 8 li hastane çıkışı nir kaçtane 2-3 tane de 3lü takım aldım canım
pozitifimizz en güzel günlerde kullanıcaksınız kızınla, ailenle inşallahÇok şey aldım ama şu an hepsi evimde ve ben evime giremiyorum , kullanabilecek miyim onu bile bilmiyorum , çok canımı sıkıyor çocuğumun her şeyi hazir
Ben sadece şuan kıyafetler aldımKızlar bebişlere neler aldınız
Evet kimisi sevmiyormuş canım ama sevende çok var arkadaşımın bebeği onun sayesinde uyuyor titreşimi de var gaz sancıları İçin bakalım artık sevmezse de şansaana kucağına bende çok gidip geldim ama sevmeyenler de olabiliyormuş galiba çok ikilemde kaldım çokta güzel duruyorlar
ben baya şey aldım ama hala daha eksikler var tabi. biberon, park beşik, hastane çıkışı, tulumlar, patik, ateş ölçer, bez, çorap, tett ileri olan keçi sütlü toz mama ve daha aklıma gelmeyen bir çok şey aldımKızlar bebişlere neler aldınız
Evet bana da öyle geldiCanım bu sene erkek senesi galiba
Benim sadece Çin takvimi tuttubanada tam tersi kizlar cok gibi geldiyaa bu cin takvimi rus takvimi nubb teorisi felan bende hic tutmadi 3 teoride de erkekti ama kiz cikti benimki
0-3,3-6 nerdeyse tüm kıyafetlerini aldım .ana kucağını joie aldık.bebek arabasını aldık kanz.odasını aldıkKızlar bebişlere neler aldınız
Çok şey aldım ama şu an hepsi evimde ve ben evime giremiyorum , kullanabilecek miyim onu bile bilmiyorum , çok canımı sıkıyor çocuğumun her şeyi hazir
Geçen gün kayınvalidemlere giderken onlar Ankaranın ilçesinde oturuyor yol üstünde bir simitçi var meşhur delirdim simit ayran diye önceden de çok severdim ama nasıl yedim iştahla eşim şaşırıyo birde üstüne gittim bi güzel yemek yedim bu gidişat hiç güzel gidişat değil efenim bu alınan kilolarla benim bel nanayyHahahah ayevet evet kesinlikle bebekten Bende hiç bişey yemeden gün geçirdiğimi bilirim .Şimdi kahvaltısız öğleni beklemek bile çok zor oluyor çooook
Ben bunu almayi dusunuyorum cinsiyet kesinlesince hala kiz olursa :)Yeni dogan hastane cikisi icin kiz bebek kiyafeti gorseli ekleyebilir misiniz alanlar ? Ben süslü olsun istiyorum. Tam gönlüme göre bulamadim henuz
Çok güzelmişBen bunu almayi dusunuyorum cinsiyet kesinlesince hala kiz olursa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?