2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
banada tam tersi kizlar cok gibi geldi yaa bu cin takvimi rus takvimi nubb teorisi felan bende hic tutmadi 3 teoride de erkekti ama kiz cikti benimki
Bende de Çin takvimi kızdı tutmadı, ama ramziye nuba göre tahmin yapan bir üye var o erkek demişti tuttu çevremde hamile olanlar hep erkek kıza rastlamadım daha arkdaslarımdan

Kızlar bebişlere neler aldınız
Ben joie sansa ana kucağı, reflü yatağı, banyo filesi, birkaç çorap, 3er adet yenidoğan uzun kollu askılı zıbın aldım. Renkli zıbınlar ikili patikli altlardan aldım genelde 3 ay 6 ay alıyorum :) bir adet 8 li hastane çıkışı nir kaçtane 2-3 tane de 3lü takım aldım canım

ana kucağına bende çok gidip geldim ama sevmeyenler de olabiliyormuş galiba çok ikilemde kaldım çokta güzel duruyorlar

ana kucağına bende çok gidip geldim ama sevmeyenler de olabiliyormuş galiba çok ikilemde kaldım çokta güzel duruyorlar
Evet kimisi sevmiyormuş canım ama sevende çok var arkadaşımın bebeği onun sayesinde uyuyor titreşimi de var gaz sancıları İçin bakalım artık sevmezse de şansa

ben baya şey aldım ama hala daha eksikler var tabi. biberon, park beşik, hastane çıkışı, tulumlar, patik, ateş ölçer, bez, çorap, tett ileri olan keçi sütlü toz mama ve daha aklıma gelmeyen bir çok şey aldım hatta ateş ölçer ve hastane çıkışını geçen sene almıştım bir hevesle

Yeni dogan hastane cikisi icin kiz bebek kiyafeti gorseli ekleyebilir misiniz alanlar ? Ben süslü olsun istiyorum. Tam gönlüme göre bulamadim henuz

Canım bu sene erkek senesi galiba
Evet bana da öyle geldi
banada tam tersi kizlar cok gibi geldi yaa bu cin takvimi rus takvimi nubb teorisi felan bende hic tutmadi 3 teoride de erkekti ama kiz cikti benimki
Benim sadece Çin takvimi tuttu
0-3,3-6 nerdeyse tüm kıyafetlerini aldım .ana kucağını joie aldık.bebek arabasını aldık kanz.odasını aldık anne yanı yatağını aldım kanz.babynestini aldık.bi ton hikaye kitabı aldım bugün de küvetini alacağız Allah nasip ederse

Rabbim inşallah huzurla kullandırsın pozitifimiz.hep dualarımızdasın
Çok şey aldım ama şu an hepsi evimde ve ben evime giremiyorum , kullanabilecek miyim onu bile bilmiyorum , çok canımı sıkıyor çocuğumun her şeyi hazir

Hahahah ay evet evet kesinlikle bebekten Bende hiç bişey yemeden gün geçirdiğimi bilirim .Şimdi kahvaltısız öğleni beklemek bile çok zor oluyor çooook
Geçen gün kayınvalidemlere giderken onlar Ankaranın ilçesinde oturuyor yol üstünde bir simitçi var meşhur delirdim simit ayran diye önceden de çok severdim ama nasıl yedim iştahla eşim şaşırıyo birde üstüne gittim bi güzel yemek yedim bu gidişat hiç güzel gidişat değil efenim bu alınan kilolarla benim bel nanayy

Yeni dogan hastane cikisi icin kiz bebek kiyafeti gorseli ekleyebilir misiniz alanlar ? Ben süslü olsun istiyorum. Tam gönlüme göre bulamadim henuz
Ben bunu almayi dusunuyorum cinsiyet kesinlesince hala kiz olursa :)

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-20-15-50-52-15_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…