2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bebişlere neler aldınız
Büyük eşyaların çoğunu aldım canım bebek arabası, anne yanı park beşik, ana kucağı falan aldım 3,4 takım aldım banyo setini, ateş ölçeri, emziklerini birkaç tane de ağız mendili falan aldım. Tabi sağolsun bazıları hediye büyüklerimiz, akrabalarımız olmasa bu fiyatlarla çok çok zorlanırdık gerçekten.

Ayy güldürdün beni bende öyleyim asla dur durak bilmiyorum.6kilo almışım bile .daha çocuk 150 gram eşimle kavga ediyorum mesela çikolatayı niye 2 tane aldın biz 3 kişiyiz ben 2 tane yicem diye

Kızlar bugün doktora gittim cinsiyetimiz kız dedi maşallah çok hareketliydi herşey yolunda çok şükür
Hayırlı olsun Kesin mi yoksa tahmin mi acaba tam olarak ne diyorlar benimki %51 kız gibi dedi çok hareketli tam göremiyorum dedi %51 yorumu çok arada derede bende çok merak ediyorum

Hayırlı olsun Kesin mi yoksa tahmin mi acaba tam olarak ne diyorlar benimki %51 kız gibi dedi çok hareketli tam göremiyorum dedi %51 yorumu çok arada derede bende çok merak ediyorum
Ben kız görüyorum dedi canım
Bacağını tam açtı gösterdi
Pipi çıkıntısı yoktu
Klitoris gibiydi zaten kız yani barizdi
İnşallah yanlış gördük erkekmiş demezler alışveriş yapcam
15+1 çıktık ultrasonda

Ayy güldürdün beni bende öyleyim asla dur durak bilmiyorum.6kilo almışım bile .daha çocuk 150 gram eşimle kavga ediyorum mesela çikolatayı niye 2 tane aldın biz 3 kişiyiz ben 2 tane yicem diye
Ay benim gibi insanları gördükçe mutlu oluyorum çok yaşa emi en yakın arkadaşımda hamile hatta son 4 haftası kaldı baya sonlarda ve toplam 6 kilo aldı onunla kıyaslasam kendimi delirir çıkarım şimdiden 4-5 kilo aldımm

Kızlar birşey isteyeceğim sizden
Cinsiyeti erkek olam arkadaşlar bacak arası nasıl gözüküyo fotoğrafı olan varsa atabilir mi?
Benimkinde yanılma payı var mı ona bakacağım karşılaştırıp

Hafif kan lekesi gelmişti de en yakın yere gittik çok şükür bebekler iyiymiş, kanama alanı da yokmuş dikiş iplerinin olduğu yerden kaynaklıdır dendi

Kızlar birşey isteyeceğim sizden
Cinsiyeti erkek olam arkadaşlar bacak arası nasıl gözüküyo fotoğrafı olan varsa atabilir mi?
Benimkinde yanılma payı var mı ona bakacağım karşılaştırıp
Bende böyleydi ama bizde baya baya belliydi yani 13. haftada

Eklentiler

• IMG-20230207-WA0009.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 107
Ayyy maşallah pipişko baya ortada
Bende çıkıntı çok canım böyle
Kabarıklık var sadece
Şu anda ikna oldum kızım olacağına
Evet burda böyle fazla belliydi ama 15. haftada başka doktora gittik cihaz farklılığından sanırım o zaman daha az belli oluyodu ama tereddüte yer bırakmayacak şekilde belirgindi yine de
bütün bebişlerimiz hayırlı evlatlar olsun inşallah

Allah şifa versin inşallah korktuğumuz olmaz. Röntgen tomografi konusunda çok haklısın bakalım doktor ne söyleyecek

Bende hiç bakmıyorum kim kaç kg almış diye çünkü gerçekten can sıkıcı oluyor amaaan veririz inşallah aldıklarımızı ya .emziren anneler hızlı veriyor diyor herkes

Güle güle kullanın inşallah kanz marka anne yanı park yatak mı aldınız ben de almayı düşünüyorum. Bir tarafı aşağı inen 2 kademeli olanından. Ondan aldıysanız beğendiniz mi acaba?

Güle güle kullanın inşallah kanz marka anne yanı park yatak mı aldınız ben de almayı düşünüyorum. Bir tarafı aşağı inen 2 kademeli olanından. Ondan aldıysanız beğendiniz mi acaba?
Çok teşekkür ederim kanz dreamy aldım ben ana kucağı diye geçiyor ama 2kademeli bizimki de reflü yatağı gibi. Ekliyorum aşağıya .çok beğendim taşımak da çok kolay çok hafif ve kullanışlı

Eklentiler

• 2FD74EA1-7A76-4164-A342-7E074D969DC5.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…