- 28 Aralık 2020
- 321
- 920
- 53
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.681
Büyük eşyaların çoğunu aldım canım bebek arabası, anne yanı park beşik, ana kucağı falan aldım 3,4 takım aldım banyo setini, ateş ölçeri, emziklerini birkaç tane de ağız mendili falan aldım. Tabi sağolsun bazıları hediye büyüklerimiz, akrabalarımız olmasa bu fiyatlarla çok çok zorlanırdık gerçekten.Kızlar bebişlere neler aldınız
Ayy güldürdün beniGeçen gün kayınvalidemlere giderken onlar Ankaranın ilçesinde oturuyor yol üstünde bir simitçi var meşhur delirdim simit ayran diye önceden de çok severdim ama nasıl yedim iştahla eşim şaşırıyo birde üstüne gittim bi güzel yemek yedim bu gidişat hiç güzel gidişat değil efenim bu alınan kilolarla benim bel nanayy
Hayırlı olsun Kesin mi yoksa tahmin mi acaba tam olarak ne diyorlar benimki %51 kız gibi dedi çok hareketli tam göremiyorum dedi %51 yorumu çok arada derede bende çok merak ediyorumKızlar bugün doktora gittim cinsiyetimiz kız dedimaşallah çok hareketliydi herşey yolunda çok şükür
Ben kız görüyorum dedi canımHayırlı olsun Kesin mi yoksa tahmin mi acaba tam olarak ne diyorlar benimki %51 kız gibi dedi çok hareketli tam göremiyorum dedi %51 yorumu çok arada derede bende çok merak ediyorum
Ay benim gibi insanları gördükçe mutlu oluyorum çok yaşa emiAyy güldürdün benibende öyleyim asla dur durak bilmiyorum.6kilo almışım bile .daha çocuk 150 gram eşimle kavga ediyorum mesela çikolatayı niye 2 tane aldın biz 3 kişiyiz ben 2 tane yicem diye
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallahKızlar bugün doktora gittim cinsiyetimiz kız dedimaşallah çok hareketliydi herşey yolunda çok şükür
Hayırlı olsun tekrardanBen kız görüyorum dedi canım
Bacağını tam açtı gösterdi
Pipi çıkıntısı yoktu
Klitoris gibiydi zaten kız yani barizdi
İnşallah yanlış gördük erkekmiş demezler alışveriş yapcam
15+1 çıktık ultrasonda
Hafif kan lekesi gelmişti de en yakın yere gittik çok şükür bebekler iyiymiş, kanama alanı da yokmuş dikiş iplerinin olduğu yerden kaynaklıdır dendiKuzum Benim bu 5. Yaşayanım yok Asla Bi yakınlık doğuma kadar olamaz. İlk 2 gün leke şeklinde kanama oldu canım progesteron artığı gibi böyle sarımsı seyler geliyo şimdide ama progestan atınca oluyo senin nasıl
Bende böyleydi ama bizde baya baya belliydi yani 13. haftadaKızlar birşey isteyeceğim sizden
Cinsiyeti erkek olam arkadaşlar bacak arası nasıl gözüküyo fotoğrafı olan varsa atabilir mi?
Benimkinde yanılma payı var mı ona bakacağım karşılaştırıp
Ayyy maşallah pipişko baya ortadaBende böyleydi ama bizde baya baya belliydi yani 13. haftada
Evet burda böyle fazla belliydi ama 15. haftada başka doktora gittik cihaz farklılığından sanırım o zaman daha az belli oluyodu ama tereddüte yer bırakmayacak şekilde belirgindi yine deAyyy maşallah pipişko baya ortada
Bende çıkıntı çok canım böyle
Kabarıklık var sadece
Şu anda ikna oldum kızım olacağına
Allah şifa versin inşallah korktuğumuz olmaz.Fıtığımın kontrol olması için röntgen veya tomografi lazım değil mi? Onuda hamilelikte çektirmek istemiyorum açıkçası. Fıtık patlayınca bi akrabamız yerinden kalkamıyordu patlamış olsa öyle olur diye düşünüyorum. Benim ayakta 15 dkyı geçince ağrım başlıyo az önce markete gittim geldim hemen başladı yemek yapıyorum hemen ağrıyo inşallah doktorun vereceği kalsiyum takviyesi ile toparlar yoksa daha ağırlaşmadık o kadar ilerisi fena olur
Ay benim gibi insanları gördükçe mutlu oluyorum çok yaşa emien yakın arkadaşımda hamile hatta son 4 haftası kaldı baya sonlarda ve toplam 6 kilo aldı onunla kıyaslasam kendimi delirir çıkarım şimdiden 4-5 kilo aldımm
Trendyolda gordum rengarenk minikler saticisiÇok güzelmişhangi site canım erkek bebek içinde modeller varmı
Güle güle kullanın inşallahEvet bana da öyle geldi
Benim sadece Çin takvimi tuttu
0-3,3-6 nerdeyse tüm kıyafetlerini aldım .ana kucağını joie aldık.bebek arabasını aldık kanz.odasını aldıkanne yanı yatağını aldım kanz.babynestini aldık.bi ton hikaye kitabı aldım bugün de küvetini alacağız Allah nasip ederse
Çok teşekkür ederimGüle güle kullanın inşallahkanz marka anne yanı park yatak mı aldınız ben de almayı düşünüyorum. Bir tarafı aşağı inen 2 kademeli olanından. Ondan aldıysanız beğendiniz mi acaba?
Ben kanz xgo bebek arabası, sevibebekten reflü yatağı, e bebekten bikaç giysi takım aldm şapkalı falan, bibs ve philips avent emzik, philips avent biberon, banyosu için babyjem set aldm fileli, babjem vakumlu oturaç aldmKızlar bebişlere neler aldınız
Ben yarın gideceğim eklerim bende canımKızlar birşey isteyeceğim sizden
Cinsiyeti erkek olam arkadaşlar bacak arası nasıl gözüküyo fotoğrafı olan varsa atabilir mi?
Benimkinde yanılma payı var mı ona bakacağım karşılaştırıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?