- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.701
Keçi sütlü mamayı ilk kez duydum maşallah ya bende daha erken mi diye duruyordum az az alıpben baya şey aldım ama hala daha eksikler var tabi. biberon, park beşik, hastane çıkışı, tulumlar, patik, ateş ölçer, bez, çorap, tett ileri olan keçi sütlü toz mama ve daha aklıma gelmeyen bir çok şey aldımhatta ateş ölçer ve hastane çıkışını geçen sene almıştım bir hevesle
Yaaaa hikaye kitapları ne tatlıdırrrEvet bana da öyle geldi
Benim sadece Çin takvimi tuttu
0-3,3-6 nerdeyse tüm kıyafetlerini aldım .ana kucağını joie aldık.bebek arabasını aldık kanz.odasını aldıkanne yanı yatağını aldım kanz.babynestini aldık.bi ton hikaye kitabı aldım bugün de küvetini alacağız Allah nasip ederse
Ateş ölçeri ne marka aldınızzBüyük eşyaların çoğunu aldım canım bebek arabası, anne yanı park beşik, ana kucağı falan aldım 3,4 takım aldım banyo setini, ateş ölçeri, emziklerini birkaç tane de ağız mendili falan aldım. Tabi sağolsun bazıları hediye büyüklerimiz, akrabalarımız olmasa bu fiyatlarla çok çok zorlanırdık gerçekten.
Ayyy benim kayınvalidem de öyle oynuyor mu diye soruyor hepYa bu kayinvalideler cidden bi alembenimkide her telefonda oynuyormu oynuyormu diye soruyor bikmadan usanmadan. ya hissetmiyorum diyorum hissetmen lazim 4 aylik oldun ben hissediyodm iste hareketlenmesi lazim diyor. oyle deyincede insan diyorki acaba niye oynamiyor sorun mu var zaten havadan nem kapcak bi ruh halindeyim. istisnasiz her telefon konusmasinda boyle diyor. insan kotu bisey gibi hissediyor
Hikaye kitapları çok Tatlı ama ben biraz abartmışım alırkenKeçi sütlü mamayı ilk kez duydum maşallah ya bende daha erken mi diye duruyordum az az alıp
Yaaaa hikaye kitapları ne tatlıdırrr
Ateş ölçeri ne marka aldınızz
Benimki hiç sormuyor hahahahAyyy benim kayınvalidem de öyle oynuyor mu diye soruyor hep
Diyorum var daha oynamasına
SormamasıBenimki hiç sormuyor hahahahartık sorması mı iyi sormaması mı bilemedim
Ay çişini mi yapıyormuş ben mi yanlış görüyorumBende böyleydi ama bizde baya baya belliydi yani 13. haftada
Valla ateşölçeri uygun fiyatlı olandan aldım ben markasını hatırlayamadım bu covid zamanı patlayan alet zaten temaslı ateş ölçer vardı evde 2si birlikte yeter diye düşünüp ekstra pahalı olanlara yönelmedim. Ama kuzenim falan kanzın almışlar fikir olması için yazıyorum bunudaKeçi sütlü mamayı ilk kez duydum maşallah ya bende daha erken mi diye duruyordum az az alıp
Bizde hiç yok cuma bakıyım kanzın indirimi vardı park yatağıda alcaktım o zamanAy çişini mi yapıyormuş ben mi yanlış görüyorumAllah bağışlasın canımm
Valla ateşölçeri uygun fiyatlı olandan aldım ben markasını hatırlayamadım bu covid zamanı patlayan alet zaten temaslı ateş ölçer vardı evde 2si birlikte yeter diye düşünüp ekstra pahalı olanlara yönelmedim. Ama kuzenim falan kanzın almışlar fikir olması için yazıyorum bunuda
Evet tedirginlik olarak haklısın geriyor olabilir.Ama bi yandan da ilgilendiğini göstermez miSormaması
Resmen ben tedirgin oluyorum ben de mi sorun var diye beni ona ikna ediyo yani
18. Haftadan sonra hissediliyo dedim
Ben de hiç bilmiyodum geçen hafta yurtdışına gitmiştik eşimle Hollandada bir mağazada gördük hemen aldıkKeçi sütlü mamayı ilk kez duydum maşallah ya bende daha erken mi diye duruyordum az az alıp
Ben de çiş diye düşündümAy çişini mi yapıyormuş ben mi yanlış görüyorumAllah bağışlasın canımm
Valla ateşölçeri uygun fiyatlı olandan aldım ben markasını hatırlayamadım bu covid zamanı patlayan alet zaten temaslı ateş ölçer vardı evde 2si birlikte yeter diye düşünüp ekstra pahalı olanlara yönelmedim. Ama kuzenim falan kanzın almışlar fikir olması için yazıyorum bunuda
Bebek arabasını hangisinden aldın canım ben hâlâ içime sinen bir şey bulamadımBüyük eşyaların çoğunu aldım canım bebek arabası, anne yanı park beşik, ana kucağı falan aldım 3,4 takım aldım banyo setini, ateş ölçeri, emziklerini birkaç tane de ağız mendili falan aldım. Tabi sağolsun bazıları hediye büyüklerimiz, akrabalarımız olmasa bu fiyatlarla çok çok zorlanırdık gerçekten.
Ben şubat indiriminde yakalayıp baginin flex fold 2 sini aldım canım kraftın bi modeline bakmak için girmiştim daha indirimli olur mu diye şansa o gün babymallde bagiden indirim olmuş kaçırmak istemedim mamas papasın ürünü olduğu için alıverdimBebek arabasını hangisinden aldın canım ben hâlâ içime sinen bir şey bulamadım
İki ilaç vardı biri parol bir tane daha vardi ağrı kesici unuttum adini bende simdi. Dayanma gücü versin Rabbim inşallah bu ağrılar şuanda hicbirsey asıl doğum ağrısı zor yha Rabbim asıl onda guctkuvvet versin biz annelereDün işlerim vardı attım bir taneama bundan sonra dayanmaya çalışacağım. Alışmak istemiyorum. Bu arada başınız sağolsun. çok üzüldüm Parol dışındaki ağrı kesicilere ben de güvenemiyorum. Kardeşim eczacı dediki hamilelerin kullanacağı çok az ilaç var. Çünkü hamileleer üzerinde deney yapılmamış, yapılmıyor..
Ben hiç birşey almiycamBen joie sansa ana kucağı, reflü yatağı, banyo filesi, birkaç çorap, 3er adet yenidoğan uzun kollu askılı zıbın aldım. Renkli zıbınlar ikili patikli altlardan aldım genelde 3 ay 6 ay alıyorum :) bir adet 8 li hastane çıkışı nir kaçtane 2-3 tane de 3lü takım aldım canım
Benimki de sormuyor bence sormaması daha iyi iyi misin diye soruyor bana bence o yeterli ve önemli olanBenimki hiç sormuyor hahahahartık sorması mı iyi sormaması mı bilemedim
Teşekkürler☺ ben park yatak düşünüyorumda kanzın kullanan varsa önerilerine açığımÇok teşekkür ederimkanz dreamy aldım ben ana kucağı diye geçiyor ama 2kademeli bizimki de reflü yatağı gibi. Ekliyorum aşağıya .çok beğendim taşımak da çok kolay çok hafif ve kullanışlı
Eh benimki de arada iyi misin diyorBenimki de sormuyor bence sormaması daha iyi iyi misin diye soruyor bana bence o yeterli ve önemli olan
Bende aynı durumdayım prilam hiç içmedim inatla neyin inadıysa mahvoldum artık. Sabah işe gidemiyorum evden çalışıyorum. 16. Haftada geçiyor diyorlar ya tek umudum şuan o15+3 den bildiriyorum dun prilami biraktim ve az once tuvalete zor kostum. Iki haftadir kusmuyodum ya off cok zor cook ne zaman gecicek bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?