2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Keçi sütlü mamayı ilk kez duydum maşallah ya bende daha erken mi diye duruyordum az az alıp
Yaaaa hikaye kitapları ne tatlıdırrr
Ateş ölçeri ne marka aldınızz

Ayyy benim kayınvalidem de öyle oynuyor mu diye soruyor hep
Diyorum var daha oynamasına

Keçi sütlü mamayı ilk kez duydum maşallah ya bende daha erken mi diye duruyordum az az alıp

Hikaye kitapları çok Tatlı ama ben biraz abartmışım alırken hep kitap okuyan bi çocuğum olsun istedim başlicam şimdiden okumaya

Bende böyleydi ama bizde baya baya belliydi yani 13. haftada
Ay çişini mi yapıyormuş ben mi yanlış görüyorum Allah bağışlasın canımm

Valla ateşölçeri uygun fiyatlı olandan aldım ben markasını hatırlayamadım bu covid zamanı patlayan alet zaten temaslı ateş ölçer vardı evde 2si birlikte yeter diye düşünüp ekstra pahalı olanlara yönelmedim. Ama kuzenim falan kanzın almışlar fikir olması için yazıyorum bunuda

Bizde hiç yok cuma bakıyım kanzın indirimi vardı park yatağıda alcaktım o zaman

Sormaması
Resmen ben tedirgin oluyorum ben de mi sorun var diye beni ona ikna ediyo yani
18. Haftadan sonra hissediliyo dedim
Evet tedirginlik olarak haklısın geriyor olabilir.Ama bi yandan da ilgilendiğini göstermez mi bilemedim kayınvalide konusu hassas bi tartı gibi

Ben de hiç bilmiyodum geçen hafta yurtdışına gitmiştik eşimle Hollandada bir mağazada gördük hemen aldık Türkiyede cok pahalı olduğu için artık getirilmiyormuş maalesef

Ben de çiş diye düşündüm ama şimdiden yapıyorlar mı hiç bilmiyorum
Çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin

Kızlar bende dayanamayıp baş ağrısı ve kusma yüzünden acile gittim çünkü tansiyondan çok korktum tansiyonum 11/8 çıktı çok şükür Parol verdi sadece hamilelikte normal yapabileceğimiz de çok bir şey yok dedi

Bebek arabasını hangisinden aldın canım ben hâlâ içime sinen bir şey bulamadım

Bebek arabasını hangisinden aldın canım ben hâlâ içime sinen bir şey bulamadım
Ben şubat indiriminde yakalayıp baginin flex fold 2 sini aldım canım kraftın bi modeline bakmak için girmiştim daha indirimli olur mu diye şansa o gün babymallde bagiden indirim olmuş kaçırmak istemedim mamas papasın ürünü olduğu için alıverdim

İki ilaç vardı biri parol bir tane daha vardi ağrı kesici unuttum adini bende simdi. Dayanma gücü versin Rabbim inşallah bu ağrılar şuanda hicbirsey asıl doğum ağrısı zor yha Rabbim asıl onda guctkuvvet versin biz annelere

Ben hiç birşey almiycam

Teşekkürler☺ ben park yatak düşünüyorumda kanzın kullanan varsa önerilerine açığım

15+3 den bildiriyorum dun prilami biraktim ve az once tuvalete zor kostum. Iki haftadir kusmuyodum ya off cok zor cook ne zaman gecicek bunlar
Bende aynı durumdayım prilam hiç içmedim inatla neyin inadıysa mahvoldum artık. Sabah işe gidemiyorum evden çalışıyorum. 16. Haftada geçiyor diyorlar ya tek umudum şuan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…