2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Teşekkürler☺ ben park yatak düşünüyorumda kanzın kullanan varsa önerilerine açığım
Canım ben park yatak aldım Elele markasının sitesinden hem çok kullanıslı hem heryere götürülebilir katlanınca canta gibi oluyor hemde oyun alanı oluyor yatagını kaldırınca. Kardeşim hediye olarak o markanın ana kucagını almıstı kendi sallanandan baktık iyi ürün ve kullanan arkadaslarımda var beşiğide öyle aldık sonra fikir olsun diye yazdım anne yanıda oluyo sende bir bak derim 2 renk mevcut

Eklentiler

• CFE3F283-854C-4D1F-BB33-39E1F57C4236.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 93
Yarin da bu sekilde gecerse yeniden basliycam prilama, hic degilse kusmayi bastiriyomus meger
Neden bıraktınız peki iyi geliyor ise psikolojinize ve midenize aslında devam da edebilirsiniz. İlaç mevzusu benim psikolojime iyi gelmediği için hiç içmedim ama böyle gider ve 16. Haftada da kesilmez ise başlamayı göze aldım artık

banada tam tersi kizlar cok gibi geldi yaa bu cin takvimi rus takvimi nubb teorisi felan bende hic tutmadi 3 teoride de erkekti ama kiz cikti benimki
Benimde öyle,hepsi erkek gösteriyordu Kiz çıktı

Bugün Ankara'da kontrole gittim kızlar fetal DNA testi sonucumu gösterdim ikili teste girmedim. Doktor 2 hafta sonra gel 3'lü taramaya girersin bebekte bel açıklığı falan var mı yok mu bakarız dedi. 20-25.hafta arasında bir perinatolog bul detaylı ultrason ile baksın diye beni yönlendirdi ama hiç bir isim veya yer tavsiyesinde de bulunmadi.
Ankara'daki arkadaşlar perinatolog araştırmaya başladınız mı yada karar verdiğiniz bir perinatolog var mı?

Beni bulunduğum ilin eğitim araştırma Hastanesi'ne sevk etmişti o bölüme böyle konuda iyi bir dr bulmalısın veya hastane eğitim araştırma gibi tıp gibi hastaneler olabilir bence randevu verilmiyo diye biliyorum kayıt yapil sıran gelince giriliyor diye biliyorum ben çünkü randevu alayım demiştim mhrs vermemişti dr a gidince alicam sira

Ank.da Bilkentte ve şehir hastanesinde var ama o kadar titiz inceleyeceklerini sanmıyorum maddi sorunun yoksa özel yaptırmanı tavsiye ederim diyor doktor.

Ank.da Bilkentte ve şehir hastanesinde var ama o kadar titiz inceleyeceklerini sanmıyorum maddi sorunun yoksa özel yaptırmanı tavsiye ederim diyor doktor.
Doğrudur canım ona birşey denilmez dr a sorsaydin keşke nereye gitcegini o sana bi seçenek sunardi belki

Kaçıncı hafta kesinleşti canım senin erkek oldugu, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bir kız bir oğlan nasip olmuş maşallah
Sağol canım aynen öyle oldu çok şükür
Ben şuan 13+6 yım bugün öğrendim ama kanda ultrasonda öğrenmedim bebeğime test yaptırmamı istedi doktorum Allah korusun herhangi bir hastalığı var mı diye o testle birlikte cinsiyette öğrenebilirsin dedi ultrason da ta 20haftadan sonra söyliyebilirim dedi bende onuda yaptırdım içinde almanyada yaşıyorum bu arada

Gunde 3 tane iciyodum, doktor 2 ye dusur dedi o gun de ilacim bitti. Bi deniyim dedim dun gayet guzeldi bugun oglen gayet guzeldi ama aksam yemek yerken midem o kadar kotu oldu ki 3 saat surekli artan bulanti yasadim ve sonuc olarak cikardim. Ama yarini da bekleyemiyorum esim almaya gitti simdi. Bulanti kusma cok kotu bi sey. Keske siz de baslasaydiniz cunku gercekten iyi geliyomus ben kesin olarak bugun anladim
Ilac icmeyi ben de sevmiyorum ama sirf hamilelere ozel bi sey oldugu icin kullandim kullanmaya da devam edicem

Doğrudur canım ona birşey denilmez dr a sorsaydin keşke nereye gitcegini o sana bi seçenek sunardi belki
Sordum kuzum yaa ismini vermiyim kendisi de eğitim araştırma hastanesi doktoru belkide yasaktır şikayet olur diye mi bilmem benim tanıdığım yok internetten sorgula istersen dedi o kadar

Cerito kayınvaliden seni geriyor belli ki dök içini rahatla arkadaşım
Hahahaha ay çok bi zararı yok da çok nötr bi kadın ya.Donuk ve tepkisiz.bilmiyorum ben fazla enerjiğim ,canlı tepkiler veririm .Onun sürekli kafasında Farklı fikirler varmış gibi geliyor.Saçımı kestirmeme bile konuşuyor mesela.Oysa fikrini sorduğum bir konu değil.Bebekle ilgili hiç bişeye karışmıyor,ilgilenmiyor.Genç biraz, sanırım babaanne olmak biraz ağır geldi evlenirken de çok donuktu şimdi de öyle .10 yıldır tanıyorum kendisini daha bi kere kızım dediğini duymadım mesela.Etrafımdaki kayınvalidelere bakıyorum sahte bile olsa bi kızım yavrum diyor yani.Bana bakışları bile çok sert bilmiyorum yıldızımız,enerjimiz uymuyor ya.donuk ve biraz bencil biri.Zamanında beni haksız bulduğu konularda şimdi kızının evlilik çağı kızı aynı şeyleri söyleyince haklı buluyor falan ay ne yazdım kıııız gece gece

Sordum kuzum yaa ismini vermiyim kendisi de eğitim araştırma hastanesi doktoru belkide yasaktır şikayet olur diye mi bilmem benim tanıdığım yok internetten sorgula istersen dedi o kadar
Yasak değildir canim,yani düşünmüyorum,benim doktorum bir kağıt verdi bir sürü yer var istediğin yerde yaptirabilirsin dedi,ama simdiden randevu al dedi...sonra baya araştırdım verilen numaralara aradim fiyat aldim,sonuç olarak arastirma hastanelerde birinde yer bulamadim,diyeri rastegele randevu vermiyormuş orda ki kadin dogum dra takipte olmam gerekiyormus,bir profesöre aradım hala dönüş yapacaklar 5gun gecti,en son Medikal park'a özele aldım 1750tl

Bunu da görmüştüm teşekkür ederim canım bakacağım ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…