- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.741
İnşallah yardımı dokayacak bir arkadaş çıkar canım sana burdan da bir an önce bulursun aradığın dr muayeneni olursunSordum kuzum yaa ismini vermiyim kendisi de eğitim araştırma hastanesi doktoru belkide yasaktır şikayet olur diye mi bilmem benim tanıdığım yok internetten sorgula istersen dedi o kadar
Rica ederimBunu da görmüştüm teşekkür ederim canım bakacağım ☺
Amiiin inşallahİki ilaç vardı biri parol bir tane daha vardi ağrı kesici unuttum adini bende simdi. Dayanma gücü versin Rabbim inşallah bu ağrılar şuanda hicbirsey asıl doğum ağrısı zor yha Rabbim asıl onda guctkuvvet versin biz annelere
Cinsiyeti belli mi cnm bende bugun icmeyim yarın kendimi deneyim dedim bakalım15+3 den bildiriyorum dun prilami biraktim ve az once tuvalete zor kostum. Iki haftadir kusmuyodum ya off cok zor cook ne zaman gecicek bunlar
Canım benimde ikiz görünce yazmak istedimİkiz anneleri burdamiisniz neler alacaksınız neler almalıyız ben daha birşey almadim alacaklarınızi yazarmiisniz bende fikir edineyim
Sadece girip bu emojiyi koyabildim. Kahramanmaraştayım depremin merkez üssü olan Pazarcıka yakınımBen hızlıca sayfaya baktım birşey mi kaçırdım acaba neden üzgün emoji attın canım
Başın sağolsun canim...Allah sana dayanma kuvveti versin insallah. Nerde kaliyorsun peki evin ne durumda.Sadece girip bu emojiyi koyabildim. Kahramanmaraştayım depremin merkez üssü olan Pazarcıka yakınımcok zordu burası çok kötü durumda gebeyim ve psikolojim alt ust oldu teyzem ve kuzenlerim vefat etti.. kaç gündür giremeniştim kadınlar kulübüne girincede bişey yazmak gelmedi içimden sadece üzgünüm emojisi atabildim
Oy maşallahGünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı oğlum alaz 17,5cm ve 120gr olmuş 15+2 yiz maşallah herşeyimiz güzel çıktı 15 mart içinde detaylı ultrason için çağırdı bizde haberler böyle
Eki Görüntüle 3209268
Bence bebiştirKizlar günaydiinGece lavabo icin kalktim sonra geri yattm uyku kacti gelmesini beklerken alt karin sag tarafimda bi nabiz atisi gibi atislar oldu bikac saniye araliklarla pit pit boyle elimi koymadan hissedebildigim acaba bebismiydi kac gundur hareket etmesini cok istiyordum hissetmeyi...gece heycanla adami uyandrdm korktu oda garibim 17+1 im bebisimdir insallah gece kuşu
Bencede gececi olcak cunku gunduz veya sabah ne zmn kontrole gitsem kipirdamiyor tembel diyoduk meger gece kuşuymusBence bebiştirGececi olacak annesi galiba geceleri daha çok hareket ediyor benimki de .geç uyuduysam hele çok fazla hissediyorum.sanırım en çok bende dün akşam hissettim .hatta bi şok oldum bu kadar hissetmeye.Ay maşallah bebişlere
ay evet banada uzun geldi babamız uzun boylu sanırım onun yolunda:)Oy maşallahboyu da nasıl uzun öyle
Çadırda kalıyoruz hiç kimse evinde değil ki heryer yıkık durumda... Dostlar sağolsunBaşın sağolsun canim...Allah sana dayanma kuvveti versin insallah. Nerde kaliyorsun peki evin ne durumda.
ben araştırmadım ama doktorum ali ipek'e yönlendirdi ayrıntılı ultrason için belki işinize yararBugün Ankara'da kontrole gittim kızlar fetal DNA testi sonucumu gösterdim ikili teste girmedim. Doktor 2 hafta sonra gel 3'lü taramaya girersin bebekte bel açıklığı falan var mı yok mu bakarız dedi. 20-25.hafta arasında bir perinatolog bul detaylı ultrason ile baksın diye beni yönlendirdi ama hiç bir isim veya yer tavsiyesinde de bulunmadi.
Ankara'daki arkadaşlar perinatolog araştırmaya başladınız mı yada karar verdiğiniz bir perinatolog var mı?
canım ben yarın bunu alacağım e bebekte indirimi var içime sinen en çok bu oldu. Normalden bir tık büyük tercih ettim çünkü ikizler 4-5 ay aynı yerde yatırmayı planlıyorum daha sonra odalarına inşallah geçirebilirimTeşekkürler☺ ben park yatak düşünüyorumda kanzın kullanan varsa önerilerine açığım
canım oda takımını aldık zamdan önce olsun istedim 2 tane büyüyen beşik bir tane 4 kapılı dolap aldık, philips aventin biberon setini aldım ikişer tane biberonları var diye, bir de bitanesinin cinsiyeti belli diye mont elbise vs aldım ama onları hep büyük aldım 1-2 yaş, yarın birde bez çöp kovası varmış ondan alacağım daha çok eksik var he birde bimden banyo setini almıştımİkiz anneleri burdamiisniz neler alacaksınız neler almalıyız ben daha birşey almadim alacaklarınızi yazarmiisniz bende fikir edineyim
gozunaydin cnm masallahGünaydın kızlarrkontrolden cıktım herşey yolunda şükür erkek olduğu kesinleştii
gözünüz aydınn erkekler baya baya çoğalıyor maşallahhhGünaydın kızlarrkontrolden cıktım herşey yolunda şükür erkek olduğu kesinleştii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?