- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.761
Başınız sağolsun rabbim dayanma gücü versinSadece girip bu emojiyi koyabildim. Kahramanmaraştayım depremin merkez üssü olan Pazarcıka yakınımcok zordu burası çok kötü durumda gebeyim ve psikolojim alt ust oldu teyzem ve kuzenlerim vefat etti.. kaç gündür giremeniştim kadınlar kulübüne girincede bişey yazmak gelmedi içimden sadece üzgünüm emojisi atabildim
Teşekkür ederim bir araştırayımben araştırmadım ama doktorum ali ipek'e yönlendirdi ayrıntılı ultrason için belki işinize yarar
Ben de aynılarını içiyorum bide demir ilacıgünaydınn ben birtek d vit ile şu hapı kullanıyorum çokta kötü tadı ölüm geliyor içmek
Benimki de 17 cm di ama 108 gr ince uzun heraldeOy maşallahboyu da nasıl uzun öyle
Canım benim de tam rahmimin ortasında pırrr bişi geçiyor gibi oldu gaz gibi ama orda gazın ne işi var dedimKizlar günaydiinGece lavabo icin kalktim sonra geri yattm uyku kacti gelmesini beklerken alt karin sag tarafimda bi nabiz atisi gibi atislar oldu bikac saniye araliklarla pit pit boyle elimi koymadan hissedebildigim acaba bebismiydi kac gundur hareket etmesini cok istiyordum hissetmeyi...gece heycanla adami uyandrdm korktu oda garibim 17+1 im bebisimdir insallah gece kuşu
Erkek bacak arasıBende böyleydi ama bizde baya baya belliydi yani 13. haftada
Kuzum çok güzeller sağlıkla icinde buyusnlerbebek odamız da bu şekilde bir süre sonra direkt yatağa dönüşüyor yanına komidin oluyor nasip olursa uzun yıllar kullansınlar istedimKelebegimx
Eki Görüntüle 3209290
Yorumlar çok güzel prof.dr un göremediği tespitler olmuş bende ona gideyim çok teşekkür ediyorum.ben araştırmadım ama doktorum ali ipek'e yönlendirdi ayrıntılı ultrason için belki işinize yarar
Kizimiz oluyo insallahCinsiyeti belli mi cnm bende bugun icmeyim yarın kendimi deneyim dedim bakalım
Kızlar cok bulantı yapıyor cnm maalesef ben hu olayın cinsiyetle de alakalı olduğunu düşünüyorum kizimds daha kötüydum çünküKizimiz oluyo insallahinsallah siz basarirsiniz prilamsiz hayati
Ben de bunu istiyorum yarın mı indirime girecek Şubat başındada indirime girmişti ama ne mağazada ne online hatta Türkiye'de stokta yokmuş ama yarın tekrar bakayım madem indirime girecekse 1.800 filan düşüyorcanım ben yarın bunu alacağım e bebekte indirimi var içime sinen en çok bu oldu. Normalden bir tık büyük tercih ettim çünkü ikizler 4-5 ay aynı yerde yatırmayı planlıyorum daha sonra odalarına inşallah geçirebilirim
canım oda takımını aldık zamdan önce olsun istedim 2 tane büyüyen beşik bir tane 4 kapılı dolap aldık, philips aventin biberon setini aldım ikişer tane biberonları var diye, bir de bitanesinin cinsiyeti belli diye mont elbise vs aldım ama onları hep büyük aldım 1-2 yaş, yarın birde bez çöp kovası varmış ondan alacağım daha çok eksik var he birde bimden banyo setini almıştım
Eki Görüntüle 3209287
Canını sıkma lütfen canım. Muayenede kötü bir şey çıkmamış en azından. bende bir migren taşı var başım ağrıyınca sürüyorum alnıma iyi geliyor belki bakıp deneyebilirsin sanırım mentol sadece zararı olmaz diye düşünüyorum ama istersen doktoruna sorarsın.Kızlar bugün KBB doktoruna çıktım benı bir tersledi çok moralim bozuldu Her baş ağrısı sinüzit miymiş hamileymişim ne nurofen verebiliyormuş ne bir şey antibiyotik yazdı gebelerin kullanabildiği burnuma boğazıma kulaklarıma baktı gerçekten çok moralim bozuldu
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahAz önce doktorumdan mail geldi nifty sonuçlarım çıkmış. Her şey yolunda ve bir oğlumuz olacakArtık rahat rahat söyleyebilirim, ben zaten hissetmiştim erkek olduğunu
Minik lokumlarBencede gececi olcak cunku gunduz veya sabah ne zmn kontrole gitsem kipirdamiyor tembel diyoduk meger gece kuşuymusayy o kadar yani ne guzell masallah canim
Olabilir ,maşallahay evet banada uzun geldi babamız uzun boylu sanırım onun yolunda:)
Bazı doktorlar gerçekten çok kaba ve saygısızlar okumuşlar ama adam olamamışlar. En azından kötü bişey çıkmamış canım öle teselli et kendini. Ben olsam şikayet ederdim cimere yaz uğraşsın biraz savunma yazmaklaKızlar bugün KBB doktoruna çıktım benı bir tersledi çok moralim bozuldu Her baş ağrısı sinüzit miymiş hamileymişim ne nurofen verebiliyormuş ne bir şey antibiyotik yazdı gebelerin kullanabildiği burnuma boğazıma kulaklarıma baktı gerçekten çok moralim bozuldu
gozunaydin cnm masallah
Tesekkur ederimmm kızlarrgözünüz aydınn erkekler baya baya çoğalıyor maşallahhh
Canim basin sag olsun allah sana evladina ömür versin insallahSadece girip bu emojiyi koyabildim. Kahramanmaraştayım depremin merkez üssü olan Pazarcıka yakınımcok zordu burası çok kötü durumda gebeyim ve psikolojim alt ust oldu teyzem ve kuzenlerim vefat etti.. kaç gündür giremeniştim kadınlar kulübüne girincede bişey yazmak gelmedi içimden sadece üzgünüm emojisi atabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?