2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Başınız sağolsun rabbim dayanma gücü versin

Canım benim de tam rahmimin ortasında pırrr bişi geçiyor gibi oldu gaz gibi ama orda gazın ne işi var dedim

Merhaba güzel anneler
Bu gece göbeğimin etrafında bir ağrı ile uyandım sonra göbeğimin üstüne çıktı midem ağrıyor gibi geldi ama bilemedim sonra uyumuşum. Böyle bir ağrı yaşayan oldu mu hiç? Midedendir inş kafama takıldı

Ben de bunu istiyorum yarın mı indirime girecek Şubat başındada indirime girmişti ama ne mağazada ne online hatta Türkiye'de stokta yokmuş ama yarın tekrar bakayım madem indirime girecekse 1.800 filan düşüyor

Kızlar bugün KBB doktoruna çıktım benı bir tersledi çok moralim bozuldu Her baş ağrısı sinüzit miymiş hamileymişim ne nurofen verebiliyormuş ne bir şey antibiyotik yazdı gebelerin kullanabildiği burnuma boğazıma kulaklarıma baktı gerçekten çok moralim bozuldu

Canını sıkma lütfen canım. Muayenede kötü bir şey çıkmamış en azından. bende bir migren taşı var başım ağrıyınca sürüyorum alnıma iyi geliyor belki bakıp deneyebilirsin sanırım mentol sadece zararı olmaz diye düşünüyorum ama istersen doktoruna sorarsın.

Bazı doktorlar gerçekten çok kaba ve saygısızlar okumuşlar ama adam olamamışlar. En azından kötü bişey çıkmamış canım öle teselli et kendini. Ben olsam şikayet ederdim cimere yaz uğraşsın biraz savunma yazmakla

Canim basin sag olsun allah sana evladina ömür versin insallah acini düsünemiyorum bile allah gönüne ferahlik güc versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…