2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzum çok güzeller sağlıkla icinde buyusnler
amin canım tüm bebişler inşallah
Ben de bunu istiyorum yarın mı indirime girecek Şubat başındada indirime girmişti ama ne mağazada ne online hatta Türkiye'de stokta yokmuş ama yarın tekrar bakayım madem indirime girecekse 1.800 filan düşüyor
yarın Kanz markada indirim var diye gösteriyor bakalım canım hiç stok kontrolü yapmadım inşallah kalır

Her baş ağrısı sinüzit mi deyince bir endişelendim canım ya nörolojiye mi gitsem

Her baş ağrısı sinüzit mi deyince bir endişelendim canım ya nörolojiye mi gitsem
Canım daha öncede konuştuk seninle bu konuyla ilgili baş ağrısı normal deprem vs olaylardan da etkilenmişsindir üzüntüden de baş ağrısı oluyor çok kendini dinleme rahat bırak biraz. Çok kötü hissedersen gitmek istersen git nörolojiye ama röntgen falan çekebileceğini sanmıyorum onunda belki daha detaylı bilgi verir için rahatlar

Canım neden direkt en kötüsü aklına geliyor, nörolojilik bir durumun yoktur bence daha önce de var mıydı böyle problemlerin? Gebelikte baş ağrısı olması çok normal. Hepimizde var aynı belirtiler. Benim de migrenim tuttu kaç gündür ama nöroloji falan aklıma gelmedi hiç, kendini çok dinlemek iyi değil.

2 gündür benimde öyle işe gidemedim bugün duvara kafa atsam geçicek gibi sanırım haftamızın getirdiği şeyler kızlar

Canım daha önce ayda yılda bir ağrırdı çok sık değil ama doktor da öyle deyince moralim iyice bozuldu zaten panik atak anksiyete var bende iyice kafama taktım ama dediğin gibi çoğumuzda olan şeyler

Haklısın canım şu kendimi dinleme hastalığını bırakmam lazım

Onu da bir denerim canım çok sağol

Canım daha önce ayda yılda bir ağrırdı çok sık değil ama doktor da öyle deyince moralim iyice bozuldu zaten panik atak anksiyete var bende iyice kafama taktım ama dediğin gibi çoğumuzda olan şeyler

Bak eskiden yokmuş işte, hamilelikten oluyor. Senle konuşmuştuk galiba bi kaç sayfa önce, benim de migrenim hiç yoktu daha öncesinde şimdi var. Anksiyete belası bende de var canım çok zor anlıyorum seni. Ben de en ufak şeye stres yapan biriyim genelde. Aklına bi şeyi taktığın zaman hemen dikkatini başka bir şeye vermeye çalış. Müzik dinle, kitap oku, komik bi video aç izle mesela. Böyle düşün düşün strese gir daha çok zarar verir sana. Ne kadar rahat hamilelik geçirirsek bebişlerimiz o kadar sakin uysal olacak. Ben böyle düşünüyorum ve kendimi sakin tutmaya çalışıyorum mesela

Kızlar hamileliğinizi nasıl duyurdunuz? Biz şimdiye kadar anne babalara söyledik sadece, büyük aileye de açıklamak istiyoruz artık. Ama hoş bir şey yapmak istiyorum. Instagramdan duyurmayı düşündük, şöyle şirin bir fotoğrafla. Çünkü herkesi bir araya toplasak bi bahaneyle anlaşılır söylemeden, ufukta bi doğum günü özel gün vs yok. Farklı bir şey yapanlar varsa fikir almak isterim.

Canim sana bu kendini dinleme panik atak anksiyete bas agrisiyla ilgili yasadigim olayi anlatmak isterdim ama hic daha cok kafana takmana gerek yok doktorlar patavatsiz zaten Allah korusun kotu bi durum olsa inan ki hersey cok daha baska olurdu bas agrisi konusunda cogu seyi bilen biri olarak bas agri sebebin hamilelikte olusan fazla kan pompalamadan olabilir sinuzit migren olabilir ve en onemlisi en ol ki bas agrilarinin %70 - 80 sebebi yetersiz su icme eger bu donem az su ictiysen su miktarini arttir yada dustan sonra sac diplerini tam kurutmuyorsan bu da cok etkiliyor ama ozellikle suya dikkat et ve icme miktarini arttir

İnanmıyorum özel muayenesi olan birileri var mı peki
var canim geride toplam hastanede 4 dr var ama benim dr cidden cok iyidi. ve asiri yogundu zaten son gitmemde durgunlugunu sezdim.hatta sordum hocam yorgunsunz galiba keyifsiz gordum sizi dedim. evet cok.yogun calisiyorum dedi ya yemin ederm sezdim boyle bisi basima gelecegini sanki. 4 aydir onunla devam ederken pat diye baska birine gitmek simdi off

kizlar simdi haber aldim canim cok sıkıldı !! doktorum hastaneden ayrilmis biyerde calismiyorum suan yazmis. ya resmen yari yolda kaldim basina gelen var mi boyle bisey sinirden agliyorum zaten tek ozel hastanesi olan bir ildeyim of
Canım çok kötü bir durum anlıyorum ama her şerde bir hayır var derler öyle düşünmeye çalış lütfen akışa bırak

Acaba ozel muayenehane bisey mi açmak istiyor?

Canım çok kötü bir durum anlıyorum ama her şerde bir hayır var derler öyle düşünmeye çalış lütfen akışa bırak
Ya oyle tabiki de canim ama iste hani dogu ilindeyiz seneye tayinciyiz. ve tek bir ozel hastane var imkan kisitli olunca insan panik yapiyor ister istemez. buyuksehir olsa bulurum bi dr diyosun. burada oyle bisey olmuyor iste hayirlisi bakalim...
Acaba ozel muayenehane bisey mi açmak istiyor?
eşimde aynisini diyor. populerligi cok artti cunku sehirde.

Instagramdan duyulunca da deger vermiyomussunuz gibi hissetmezler mi ki malum herkes her seyi yanlis anliyo ya ondan dedim bizde esimin annesi o tarafa dagitmisti ben de teyzemlere bebegin videosunu gondermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…