2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Instagramdan duyulunca da deger vermiyomussunuz gibi hissetmezler mi ki malum herkes her seyi yanlis anliyo ya ondan dedim bizde esimin annesi o tarafa dagitmisti ben de teyzemlere bebegin videosunu gondermistim

Eşimin ailesi böyle şeylere gönül koyacak insanlar değil o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ben kendim vermek istedim haberi annem ya da kvdem söylesin istemem. Kendi ailem Türkiye’de herkese ulaşır diye instagramı düşündüm

Kızlar bir sorum olacak ilk ay için uzun kollu vs alacak mısınız ilk bebekler küçükken üşür diyenler oldu da kfam karıstı
Geçen gün 2022 ağustos anneleri grubuna yazdım. İlk ay uzun giydirenler olmuş. Uzun alıp bunaldığı için kısa giydiren olmuş herkes farklı farklı yorum yaptı ama en azından ilk hafta için uzun giydireceğim ben

günaydınn ben birtek d vit ile şu hapı kullanıyorum çokta kötü tadı ölüm geliyor içmek
Sanırım sizinde ikiz benimde öyle. Dr folik asit artık yeterli gelmez omega ve kalsiyum ilaçları içmemi söyledi. Transfer olunca bir kutu içtim omega ama dehşet kötü kokuyordu tekrar onu yazdı ama bulantımı tetikler diye aynı içerikte minimum kokulu ve daha küçük tabletli buldum. Onu içiyorum valla yeter ki içeyim Yinede söyliyim Orzax Ocean Mummy. Kokusuz araştırırken arkadaşımın önerisi ile aldım valla çok rahatım buzdolabında tutuyorum birde koku falan yok

Kızlar bir sorum olacak ilk ay için uzun kollu vs alacak mısınız ilk bebekler küçükken üşür diyenler oldu da kfam karıstı
Canım bence o bulunduğun i şehire göre değişir sıcak yerde oturuyorsan gerek yok ama soguk Bi yerse almakda fayda var ne kadar kombi falan yansada uzun kol ihtiyaç olur

Evet canim alirsan iyi olur aksamlari disari falan cikabilirsinuz, ya da ne biliyim balkons cikarsiniz hava almaya serin gelebilir bebege illa ki lazim olur canim bence

Allah kavuştursun diyelim vallahi çok kötü içmek bile istemiyorum

Kızlar selam herkese . Duşa girdikten sonra ya da 2 3 güne bir zeytinyağıyla karnımı gogus kısımlarımı fln yagliyorum.dun duşa gircektim sol göğsümün ucu pul pul olmuş derisi soyuluyor resmen .kaldırdım biraz dayanamadım. Yağ sürünce yandı biraz ama moralim bozuldu .niye oldu ki böyle mantar fln degilir dimi yoksa yağın asiti mi yaktı

Teşekkür ederim canım benım kendımı dinlemeyi bırakmayalım sanırım önce bugün çok daha iyiyim çok şükür

Haklısın canım çok teşekkür ederim

Ben 0-3 ay kısa kollu, 3-6 ay uzun kollu aldım şimdilik. Bursada yaşıyorum yazın çok sıcak oluyor birde ev en üst kat haliyle kısa kollu giyer. Baktım üşüyor fındık kuşu o zaman uzun kolluda alırım ama şimdiden almayı düşünmüyorum niyetim kısa kollu giydirmek. Ben biraz soğuğa dirayetli yetiştirmek istiyorum onunda etkisi tabiki bu kararım

Canım aynısı bende de var ama mantar vs olduğunu hiş düşünmüyorum kaşınma yok sıvı yok. Bence şuan büyüyor ona yordum ben. Eskiden ay bu bebeğim nasıl emicek diye dert ederdim göğüs ucum minikti ama şimdi maşallah

Bende aynı hatayı yaptım.zeytinyağı mahvetti hala da düzelmiyor..göğüslerim hala pul pul.Zeytinyağı asitli olduğu için yapıyor iyice kurutuyor

Bende de kaşınma sıvı fln yok. Yaa benim de gogus ucum minikti anlık çıkar kaybolurdu. Şimdi hiç kaybolmuyor hep varlar buyusunler süt yapsinlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…