- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.821
Bende aynı hatayı yaptım.zeytinyağı mahvetti hala da düzelmiyor..göğüslerim hala pul pul.Zeytinyağı asitli olduğu için yapıyor iyice kurutuyor
Benim de önden gidiyo ama doktorum korkma geriden gitmesi sıkıntılı dediKızlar bugün itibariyle 14 +4ten bildiriyorum bebişimiz erkek çoook çok ama çok mutlu olduk ailecek sevindik eşim şok oldu ufak bi balon patlattık kendi aramızdaherşey çok güzel ilerliyor yanlız doktor bir buçuk hafta önden gidiyor dedi onu pek anlıyamadım erken doğum olayı korkuttu bni açıkçası hepimizin bebeklerine biran önce sağlıkla kavuşması dileğiyle
Canım ben hiç kullanmadım daha herhangi birşey sürmedim o sebeple büyüme etkisi gibi düşündümffestinalente canim bak zeytinyagi yapabiliyormus . sen de kullanıyor muydun aynı şeyi yaşıyoruz acaba etken zeytinyağı mi ?
Bende şaşkınım hemde göğsüm büyüktür ama ucu minikti şimdi aaa benim mi bunlar modundayımBende de kaşınma sıvı fln yok. Yaa benim de gogus ucum minikti anlık çıkar kaybolurdu. Şimdi hiç kaybolmuyor hep varlarbuyusunler süt yapsinlarr
Sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla gelsin minik kuşKızlar bugün itibariyle 14 +4ten bildiriyorum bebişimiz erkek çoook çok ama çok mutlu olduk ailecek sevindik eşim şok oldu ufak bi balon patlattık kendi aramızdaherşey çok güzel ilerliyor yanlız doktor bir buçuk hafta önden gidiyor dedi onu pek anlıyamadım erken doğum olayı korkuttu bni açıkçası hepimizin bebeklerine biran önce sağlıkla kavuşması dileğiyle
İyi diyelim iyi olsun canım. Biraz keyifsizim, biraz toparlanmaya çalışıyorum. Vücut ağrılarım, soru işaretlerim ve en önemlisi ülkem geleceğimiz adına üzüntülüyüm. Tam olarak düzelmedim sanırım yeni normalim bu olacak. Sen nasılsın neden girememiştin? Bir sorun yok değil miKızlar merhabanasılsınız? Umarım herkes iyidir.Bayadan beri yoktum. Ve burda bazılarının farkına varılıyor bazılarının da yokluğu hiç fark edilmiyor benim de öyle olmuş
Hamilelik alinganligi bu olsa gerek canimKızlar merhabanasılsınız? Umarım herkes iyidir.Bayadan beri yoktum. Ve burda bazılarının farkına varılıyor bazılarının da yokluğu hiç fark edilmiyor benim de öyle olmuş
Kız bekliyoruz daha bir kere mide bulantısı yaşamadım maşallah :)Kızlar cok bulantı yapıyor cnm maalesef ben hu olayın cinsiyetle de alakalı olduğunu düşünüyorum kizimds daha kötüydum çünkü
BencedeHamilelik alinganligi bu olsa gerek canimolur mu hic o kadar cok arkadasiz ki burda hepimiz her gün yazmiyoruz , mesela senin bebisin erkek olucak ben kafamda kodladim böyle hepinizi nerdeyse
Benim ne olucakHamilelik alinganligi bu olsa gerek canimolur mu hic o kadar cok arkadasiz ki burda hepimiz her gün yazmiyoruz , mesela senin bebisin erkek olucak ben kafamda kodladim böyle hepinizi nerdeyse
evetİyi diyelim iyi olsun canım. Biraz keyifsizim, biraz toparlanmaya çalışıyorum. Vücut ağrılarım, soru işaretlerim ve en önemlisi ülkem geleceğimiz adına üzüntülüyüm. Tam olarak düzelmedim sanırım yeni normalim bu olacak. Sen nasılsın neden girememiştin? Bir sorun yok değil mi
Üzülmek istedikten sonra o kadar üzülecek şey var ki arkadaşım birde buna üzülme lütfen bende bazen girmiyorum kimse sormuyorama normal bence 100 kişi varızdır tahminimce arada atlamalar karıştırmalar olur çok normal değerimizi gösteren birşey olduğunu düşünmüyorum
Maşallah valla tahtalara vur canımKız bekliyoruz daha bir kere mide bulantısı yaşamadım maşallah :)
Sadece girip bu emojiyi koyabildim. Kahramanmaraştayım depremin merkez üssü olan Pazarcıka yakınımcok zordu burası çok kötü durumda gebeyim ve psikolojim alt ust oldu teyzem ve kuzenlerim vefat etti.. kaç gündür giremeniştim kadınlar kulübüne girincede bişey yazmak gelmedi içimden sadece üzgünüm emojisi atabildim
Kızlar merhabanasılsınız? Umarım herkes iyidir.Bayadan beri yoktum. Ve burda bazılarının farkına varılıyor bazılarının da yokluğu hiç fark edilmiyor benim de öyle olmuş
Cok beğendimFikir olsun sizede kızlar eşime hazırlattım bunu çerçeve içine koyup gönderiyorlar çok güzel :)
Canım bende elenatal kullanıyorum doktorum önerdi . Kardeşim eczacı oda özellikle içeriğinin çok iyi söyledi . Ama ben bide ekstra ocean ın d vit kullanıyorum sprey olan onuda kullan dedi doktor d vit eksikliğim çıkmıştı çünkü bide kış ayındayız bide sende kullanabilirsinKızlar ben bebekten öncesinde dahil Elenatal kullanıyordum.Doktorum 4.ayı bitirdik ama Elenatal 1’e devam dedi.içinde her şey var magnezyum omega çinko d vit hepsi var ama karşılıyor mudur sizce ya.Tanıdığım herkes ağzına d vit sıkıyorbende istesem mi yoksa Elenatal iyi midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?