2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bugün itibariyle 14 +4ten bildiriyorum bebişimiz erkek çoook çok ama çok mutlu olduk ailecek sevindik eşim şok oldu ufak bi balon patlattık kendi aramızda herşey çok güzel ilerliyor yanlız doktor bir buçuk hafta önden gidiyor dedi onu pek anlıyamadım erken doğum olayı korkuttu bni açıkçası hepimizin bebeklerine biran önce sağlıkla kavuşması dileğiyle

Benim de önden gidiyo ama doktorum korkma geriden gitmesi sıkıntılı dedi

Bende de kaşınma sıvı fln yok. Yaa benim de gogus ucum minikti anlık çıkar kaybolurdu. Şimdi hiç kaybolmuyor hep varlar buyusunler süt yapsinlarr
Bende şaşkınım hemde göğsüm büyüktür ama ucu minikti şimdi aaa benim mi bunlar modundayım yapacaklar yapacaklar inşallah güzel güzel emziriciiiizz

Sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla gelsin minik kuş

Kızlar merhaba nasılsınız? Umarım herkes iyidir.Bayadan beri yoktum. Ve burda bazılarının farkına varılıyor bazılarının da yokluğu hiç fark edilmiyor benim de öyle olmuş
İyi diyelim iyi olsun canım. Biraz keyifsizim, biraz toparlanmaya çalışıyorum. Vücut ağrılarım, soru işaretlerim ve en önemlisi ülkem geleceğimiz adına üzüntülüyüm. Tam olarak düzelmedim sanırım yeni normalim bu olacak. Sen nasılsın neden girememiştin? Bir sorun yok değil mi
Üzülmek istedikten sonra o kadar üzülecek şey var ki arkadaşım birde buna üzülme lütfen bende bazen girmiyorum kimse sormuyor ama normal bence 100 kişi varızdır tahminimce arada atlamalar karıştırmalar olur çok normal değerimizi gösteren birşey olduğunu düşünmüyorum

Kızlar merhaba nasılsınız? Umarım herkes iyidir.Bayadan beri yoktum. Ve burda bazılarının farkına varılıyor bazılarının da yokluğu hiç fark edilmiyor benim de öyle olmuş
Hamilelik alinganligi bu olsa gerek canim olur mu hic o kadar cok arkadasiz ki burda hepimiz her gün yazmiyoruz , mesela senin bebisin erkek olucak ben kafamda kodladim böyle hepinizi nerdeyse

Hamilelik alinganligi bu olsa gerek canim olur mu hic o kadar cok arkadasiz ki burda hepimiz her gün yazmiyoruz , mesela senin bebisin erkek olucak ben kafamda kodladim böyle hepinizi nerdeyse
Bencede ne bileyim burda bi kaç kişinin yokluğunu fark ettiklerini gördüm seninde bebişin erkek değil mi

evet her şey çok güzel olacak inş'ALLAH ♥

Allah yardımcınız olsun, biz tvden izlerken Bile çok kötü olduk sizler yaşadınız ve yaşamaya da devam ediyorsunuz; Twitter da Kandilli rasathanesini takip ediyorum. İnan her saat başı artçılar da devam ediyor evinizin durumu falan nasıl? Kayıplarımız içinde başın sağolsun inşallah

Aşk olsun kuzu ya, sen ve profil görselindeki kedi unutulur mu hiç Ben geçen ilk sayfadaki listeyi tek tek kontrol ettim hatta üyeliklerini kapatanlar olmuş büyük ihtimal gebeliklerinde sorun çıkanlardır diye düşündüm tek tek de soramayız tabi ki ama yine de iyi olmana sevindim valla, zaten bazı kişiler foruma girmiş ama yorum atmamış ülkemiz de kıyamet yeri gibi insan sormaya korkuyor nasılsın demeye

Canım bende elenatal kullanıyorum doktorum önerdi . Kardeşim eczacı oda özellikle içeriğinin çok iyi söyledi . Ama ben bide ekstra ocean ın d vit kullanıyorum sprey olan onuda kullan dedi doktor d vit eksikliğim çıkmıştı çünkü bide kış ayındayız bide sende kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…