2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
Ben en son 15w2d iken,16w1d cikti bebisim 128gr,yani seninkide normal,bence bu iyi bisey guzel besleniyor büyüyor

Evet bende d vit kullanmak istiyorum doktorum hiç söylemedi.ne dahaki gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek.D vitaminim düşük değil sanırım o yüzden vermedi ama yine de kullansam iyi olur kışın bencede

Kızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
Bana da 16+3de 150 gram demişti .ben hiç bilmiyorum ne kadar olması gerektiğini.

Ben de 15+1 108 gram dedi bana
Ben en son 15w2d iken,16w1d cikti bebisim 128gr,yani seninkide normal,bence bu iyi bisey guzel besleniyor büyüyor
İnternet te bakinca yaklaşık 50 Gr olması gerekiyor yazıyor maşallah bizim bebekler iri mi yoksa normal mi bilemedim

Sağol csnım benim Allah razı olsın

Benimde 15+6 164 Gr 17 ccm dedi benim inşallah normaldir kafam bulandı yine
Ay benim de bazen bulanıyor böyle .Ama doktor bana maşallah 150 gram olmuşuz bile dedi.Çok ponçik söyledi.o yüzden endişelenmemiştim

Kızlar merhaba nasılsınız? Umarım herkes iyidir.Bayadan beri yoktum. Ve burda bazılarının farkına varılıyor bazılarının da yokluğu hiç fark edilmiyor benim de öyle olmuş
Yaaa neden böyle söyledin üzüldüm bak .Burda kocaman bi aile olduk.Bazen gözden kaçıyor bazı şeyler.Hiç kimseyi unutmayız Seni de

Ay teşekkür ederiim canım arkadaşım ♥ sen nasılsın? Oğluş nasıl
Çok şükür iyiyiz canım bi sıkıntı yok.mide yanmalarım başladı biraz.Oğluş da iyi hissettiriyor kendini yavaş yavaş sen nasılsın,senin oğluş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…