- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.841
Ben de 15+1 108 gram dedi banaKızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
Ben en son 15w2d iken,16w1d cikti bebisim 128gr,yani seninkide normal,bence bu iyi bisey guzel besleniyor büyüyorKızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
Evet bende d vit kullanmak istiyorum doktorum hiç söylemedi.ne dahaki gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek.D vitaminim düşük değil sanırım o yüzden vermedi ama yine de kullansam iyi olur kışın bencedeCanım bende elenatal kullanıyorum doktorum önerdi . Kardeşim eczacı oda özellikle içeriğinin çok iyi söyledi . Ama ben bide ekstra ocean ın d vit kullanıyorum sprey olan onuda kullan dedi doktor d vit eksikliğim çıkmıştı çünkü bide kış ayındayız bide sende kullanabilirsin
Bana da 16+3de 150 gram demişti .ben hiç bilmiyorum ne kadar olması gerektiğini.Kızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
Ben de 15+1 108 gram dedi bana
Ben en son 15w2d iken,16w1d cikti bebisim 128gr,yani seninkide normal,bence bu iyi bisey guzel besleniyor büyüyor
İnternet te bakinca yaklaşık 50 Gr olması gerekiyor yazıyor maşallah bizim bebekler iri mi yoksa normal mi bilemedimBen en son 15w2d iken,16w1d cikti bebisim 128gr,yani seninkide normal,bence bu iyi bisey guzel besleniyor büyüyor
Yazmıyor da bir yerdeBana da 16+3de 150 gram demişti .ben hiç bilmiyorum ne kadar olması gerektiğini.
Bi normali yok sanırım gebelikten gebeliğe değişiyor galiba.Sanırım belli bir aydan sonra ağırlığı daha önemli hale geliyorYazmıyor da bir yerde
Sağol csnım benim Allah razı olsınAşk olsun kuzu ya, sen ve profil görselindeki kedi unutulur mu hiçBen geçen ilk sayfadaki listeyi tek tek kontrol ettim hatta üyeliklerini kapatanlar olmuş büyük ihtimal gebeliklerinde sorun çıkanlardır diye düşündüm tek tek de soramayız tabi ki ama yine de iyi olmana sevindim valla, zaten bazı kişiler foruma girmiş ama yorum atmamış ülkemiz de kıyamet yeri gibi insan sormaya korkuyor nasılsın demeye
Benimde 15+6 164 Gr 17 ccm dedi benim inşallah normaldir kafam bulandı yineBana da 16+3de 150 gram demişti .ben hiç bilmiyorum ne kadar olması gerektiğini.
Doğru diyorsunBi normali yok sanırım gebelikten gebeliğe değişiyor galiba.Sanırım belli bir aydan sonra ağırlığı daha önemli hale geliyor
İri dedi benim doktor benim kızaİnternet te bakinca yaklaşık 50 Gr olması gerekiyor yazıyor maşallah bizim bebekler iri mi yoksa normal mi bilemedim
Ay benim de bazen bulanıyor böyle .Ama doktor bana maşallah 150 gram olmuşuz bile dedi.Çok ponçik söyledi.o yüzden endişelenmemiştimBenimde 15+6 164 Gr 17 ccm dedi benim inşallah normaldir kafam bulandı yine
Yaaa neden böyle söyledin üzüldüm bak .Burda kocaman bi aile olduk.Bazen gözden kaçıyor bazı şeyler.Hiç kimseyi unutmayızKızlar merhabanasılsınız? Umarım herkes iyidir.Bayadan beri yoktum. Ve burda bazılarının farkına varılıyor bazılarının da yokluğu hiç fark edilmiyor benim de öyle olmuş
Canım online indirime girdi ben aldım bak istersenamin canım tüm bebişler inşallah
yarın Kanz markada indirim var diye gösteriyor bakalım canım hiç stok kontrolü yapmadım inşallah kalır
Ay teşekkür ederiim canım arkadaşım ♥ sen nasılsın? Oğluş nasılYaaa neden böyle söyledin üzüldüm bak .Burda kocaman bi aile olduk.Bazen gözden kaçıyor bazı şeyler.Hiç kimseyi unutmayızSeni de
Benimki 15 te 108 grdı buradakilerin bebişleri 120 gr civarı olunca bende benimki zayıf sanmıştımKızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
Çok şükür iyiyiz canım bi sıkıntı yok.mide yanmalarım başladı biraz.Oğluş da iyi hissettiriyor kendini yavaş yavaşAy teşekkür ederiim canım arkadaşım ♥ sen nasılsın? Oğluş nasıl
İnstagram tilsimbaby :)Cok beğendimnerden yaptirdin acaba?
O zaman mantikliymisEşimin ailesi böyle şeylere gönül koyacak insanlar değil o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ben kendim vermek istedim haberi annem ya da kvdem söylesin istemem. Kendi ailem Türkiye’de herkese ulaşır diye instagramı düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?