2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Kızlar şöyle bi şey yapmaya karar verdik. Bi kedimiz var bizim de, o da abi olacak Belki fotoğrafa biz de gireriz

Eklentiler

• CE0BBA71-AE68-4745-B138-08FE7A3252B0.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 87
  • D037D701-B717-4BB6-9AD1-74CF0F967FAE.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 89
  • 09200397-CA90-411B-883C-4326764BC5B4.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 80
Çok şükür iyiyiz canım bi sıkıntı yok.mide yanmalarım başladı biraz.Oğluş da iyi hissettiriyor kendini yavaş yavaş sen nasılsın,senin oğluş nasıl
Benim sürekli acı şu geliyor. Benimki hep saklıyor kendini. Hiç hissetmiyorum sizlerde hissetmek var mı

Kızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
15+2 yken 117 gr dedi boyu da 10 cm dedi. Burda okuyorum 17 cm yazan oldu iki kisi, bizim kiz 1.50 olcak heralde

Kızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
Bizim dün kontrolümüz vardı 15+2 120 gr ve 17,5 cm çıktık bence hiç takılma sağlıkla gelsinler yeterki

Cimeri eminim o yazmaz her kurumda cimer cevaplaması için gariban birini bulurlar doktora onlar sorar var mı böyle bir şey diye kamera kaydı yok, belge yok delil, şahit yoksa kişiye konulan teşhis ve tedavisi ile ilgili bişeyler yazılıp iddialar gerçeği yansıtmamaktadir diye cimer kapatılır klasik bu.

Kuzum panik yapma bak benim halime hastane yok, doktorum var çalışacağı hastane yok hasarlı heryer. Ben bir Ankara'dayim bir İskenderun'da bazı tetkikleri Ankara'da yaptırdım devamında nereye giderim hiç bilmiyorum belki Adana'ya gidip gelmem gerek. Doğumda yatacağım hastane yok Ank da kayınvalidemlerde kalıp bir hastane mi bulsam Eskişehir de annemlerin yanında mi dogursam, bizim daha kaç seneye tayin olacagimiz belli de değil

Benim sürekli acı şu geliyor. Benimki hep saklıyor kendini. Hiç hissetmiyorum sizlerde hissetmek var mı
Ben biraz hissediyorum dün çok hissettim .kedim de kucağımdaydı o da bi garip baktı yüzüme o da hissetti galiba
15+2 yken 117 gr dedi boyu da 10 cm dedi. Burda okuyorum 17 cm yazan oldu iki kisi, bizim kiz 1.50 olcak heralde
Benim de 12 cm dedi.benim oğlan da kısa olacak galiba

Bencede ne bileyim burda bi kaç kişinin yokluğunu fark ettiklerini gördüm seninde bebişin erkek değil mi
Yok kuzum benim henüz daha belli degil bakalim yarin gidicem göstercek mi acaba minnos ama haklisin bazi arkadaslarimizi bazi arkadaslarimiz hatirlayip yazabiliyor, mesela M melegim40 avusturyadan benim gibi ve uzun zamandir yok onu tutmusum aklimda her biriniz cok degerlisiniz, bazen herkese yorumda da bulunamiyorum ama herkesin derdine üzülüp herkesin mutluluguna ortak oluyorum burda hepimiz ayniyizdir eminim

Sağolasin cnm, evimiz hasar durumunda sıkıntı yok tek katlı zaten ama yanında ki binalar hasarlı o sebeple evde değiliz çadırdayız

Canim basin sag olsun allah sana evladina ömür versin insallah acini düsünemiyorum bile allah gönüne ferahlik güc versin
Allah razı olsun cnm sağolasın gececek zor günler İnşallah güzel günler de göreceğiz.. Rabbim kimseye de yaşatmasın afet zor

Daha önce böyle bir olay başıma geldi anneannem yaşlı olmasına rağmen doktor çok kaba ve sert saygısız konuştu cimere şikayetçi oldum aynı zamanda valiliğe de dilekçe yazdım doktor baya Bi uğrastı en son anneannem ve benden özür diledi. Herkes doktora bişey olmaz diye şikayet etmekten çekinmesin uğraşıyorlar savunma vs için özür bile dileyen oluyor hakkınızı her zaman arayın bişey olmaz diye bişey yok canım doktorun o özür dilemesi bile beni o kadar tatmin etti ki anlatamam

Valiliğe dilekçe yazmak isabet olmuş kamu hastanesinde çalışan doktorsa sorarlar elbet. Cimer bimer ilk çıktığı zaman çok ciddiye alınıyordu son yıllarda cimer merkezleri cevap yazmaktan, takibini yapmaktan yorulunca şikayet edilen kuruma cimer konusu iletilmeye basladi ve cevabı sikeyet edilen yazıyor arkası çok ciddi ithamlar değilse aranmıyor. Eskiden tahkikat yapar soruşturma açarlardi. Doktorun birini şikayet ettim ben. Hem cimer hem başhekimlige dilekçe ile aradılar talebiniz alındı denildi başka bişey yok

Ben peşini bırakmadım hakkımı aradım açıkçası belki de ondandır bilmiyorum yine aynı şey başıma gelse hakkımı ararım.

Sakin olun daha vakit var, arkadaşımın doktoru doğuma bir hafta kala tatile gitmişti doğuma da gelmedi:)) sizi çok iyi anlıyorum ben de dördüncü aydayım daha vakit var yine içinize sinen bir doktor bulacağınıza eminim hangi şehirdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…