- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.861
Aa 20 haftadan sonra kullanilmiyo mu20 haftayi gecmisti ve prilamda kullanamazsn artik demisti doktor
Kızlar hamileliğinizi nasıl duyurdunuz? Biz şimdiye kadar anne babalara söyledik sadece, büyük aileye de açıklamak istiyoruz artık. Ama hoş bir şey yapmak istiyorum. Instagramdan duyurmayı düşündük, şöyle şirin bir fotoğrafla. Çünkü herkesi bir araya toplasak bi bahaneyle anlaşılır söylemeden, ufukta bi doğum günü özel gün vs yok. Farklı bir şey yapanlar varsa fikir almak isterim.
İlk 10 gün falan uzun ama ince giydiricem sonra duruma göre hareket edicemKızlar bir sorum olacak ilk ay için uzun kollu vs alacak mısınız ilk bebekler küçükken üşür diyenler oldu da kfam karıstı
Benim sürekli acı şu geliyor. Benimki hep saklıyor kendini. Hiç hissetmiyorum sizlerde hissetmek var mıÇok şükür iyiyiz canım bi sıkıntı yok.mide yanmalarım başladı biraz.Oğluş da iyi hissettiriyor kendini yavaş yavaşsen nasılsın,senin oğluş nasıl
Ay agladimFikir olsun sizede kızlar eşime hazırlattım bunu çerçeve içine koyup gönderiyorlar çok güzel :)
15+2 yken 117 gr dedi boyu da 10 cm dedi. Burda okuyorum 17 cm yazan oldu iki kisi, bizim kiz 1.50 olcak heraldeKızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
Bizim dün kontrolümüz vardı 15+2 120 gr ve 17,5 cm çıktık bence hiç takılma sağlıkla gelsinler yeterkiKızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
Cimeri eminim o yazmaz her kurumda cimer cevaplaması için gariban birini bulurlar doktora onlar sorar var mı böyle bir şey diye kamera kaydı yok, belge yok delil, şahit yoksa kişiye konulan teşhis ve tedavisi ile ilgili bişeyler yazılıp iddialar gerçeği yansıtmamaktadir diye cimer kapatılır klasik bu.Bazı doktorlar gerçekten çok kaba ve saygısızlar okumuşlar ama adam olamamışlar. En azından kötü bişey çıkmamış canım öle teselli et kendini. Ben olsam şikayet ederdim cimere yaz uğraşsın biraz savunma yazmakla
Kuzum panik yapma bak benim halime hastane yok, doktorum var çalışacağı hastane yok hasarlı heryer. Ben bir Ankara'dayim bir İskenderun'da bazı tetkikleri Ankara'da yaptırdım devamında nereye giderim hiç bilmiyorum belki Adana'ya gidip gelmem gerek. Doğumda yatacağım hastane yok Ank da kayınvalidemlerde kalıp bir hastane mi bulsam Eskişehir de annemlerin yanında mi dogursam, bizim daha kaç seneye tayin olacagimiz belli de değilYa oyle tabiki de canim ama iste hani dogu ilindeyiz seneye tayinciyiz. ve tek bir ozel hastane var imkan kisitli olunca insan panik yapiyor ister istemez. buyuksehir olsa bulurum bi dr diyosun. burada oyle bisey olmuyor iste hayirlisi bakalim...
eşimde aynisini diyor. populerligi cok artti cunku sehirde.
Ben biraz hissediyorum dün çok hissettim .kedim de kucağımdaydı o da bi garip baktı yüzümeBenim sürekli acı şu geliyor. Benimki hep saklıyor kendini. Hiç hissetmiyorum sizlerde hissetmek var mı
Benim de 12 cm dedi.benim oğlan da kısa olacak galiba15+2 yken 117 gr dedi boyu da 10 cm dedi. Burda okuyorum 17 cm yazan oldu iki kisi, bizim kiz 1.50 olcak heralde
Yok kuzum benim henüz daha belli degilBencedene bileyim burda bi kaç kişinin yokluğunu fark ettiklerini gördüm seninde bebişin erkek değil mi
Sağolasin cnm, evimiz hasar durumunda sıkıntı yok tek katlı zaten ama yanında ki binalar hasarlı o sebeple evde değiliz çadırdayızAllah yardımcınız olsun, biz tvden izlerken Bile çok kötü olduk sizler yaşadınız ve yaşamaya da devam ediyorsunuz; Twitter da Kandilli rasathanesini takip ediyorum. İnan her saat başı artçılar da devam ediyor evinizin durumu falan nasıl? Kayıplarımız içinde başın sağolsun inşallah
Allah razı olsun cnm sağolasınCanim basin sag olsun allah sana evladina ömür versin insallahacini düsünemiyorum bile allah gönüne ferahlik güc versin
Yaaa çıldırdımKızlar şöyle bi şey yapmaya karar verdik. Bi kedimiz var bizim de, o da abi olacakBelki fotoğrafa biz de gireriz
Yaaa çıldırdımbizim de 2 kedimiz var harika bir fikir bu ya çok teşekkürler
Daha önce böyle bir olay başıma geldi anneannem yaşlı olmasına rağmen doktor çok kaba ve sert saygısız konuştu cimere şikayetçi oldum aynı zamanda valiliğe de dilekçe yazdım doktor baya Bi uğrastı en son anneannem ve benden özür diledi. Herkes doktora bişey olmaz diye şikayet etmekten çekinmesin uğraşıyorlar savunma vs için özür bile dileyen oluyor hakkınızı her zaman arayın bişey olmaz diye bişey yok canım doktorun o özür dilemesi bile beni o kadar tatmin etti ki anlatamamCimeri eminim o yazmaz her kurumda cimer cevaplaması için gariban birini bulurlar doktora onlar sorar var mı böyle bir şey diye kamera kaydı yok, belge yok delil, şahit yoksa kişiye konulan teşhis ve tedavisi ile ilgili bişeyler yazılıp iddialar gerçeği yansıtmamaktadir diye cimer kapatılır klasik bu.
Valiliğe dilekçe yazmak isabet olmuş kamu hastanesinde çalışan doktorsa sorarlar elbet. Cimer bimer ilk çıktığı zaman çok ciddiye alınıyordu son yıllarda cimer merkezleri cevap yazmaktan, takibini yapmaktan yorulunca şikayet edilen kuruma cimer konusu iletilmeye basladi ve cevabı sikeyet edilen yazıyor arkası çok ciddi ithamlar değilse aranmıyor. Eskiden tahkikat yapar soruşturma açarlardi. Doktorun birini şikayet ettim ben. Hem cimer hem başhekimlige dilekçe ile aradılar talebiniz alındı denildi başka bişey yokDaha önce böyle bir olay başıma geldi anneannem yaşlı olmasına rağmen doktor çok kaba ve sert saygısız konuştu cimere şikayetçi oldum aynı zamanda valiliğe de dilekçe yazdım doktor baya Bi uğrastı en son anneannem ve benden özür diledi. Herkes doktora bişey olmaz diye şikayet etmekten çekinmesin uğraşıyorlar savunma vs için özür bile dileyen oluyor hakkınızı her zaman arayın bişey olmaz diye bişey yok canım doktorun o özür dilemesi bile beni o kadar tatmin etti ki anlatamam
Ben peşini bırakmadım hakkımı aradım açıkçası belki de ondandır bilmiyorum yine aynı şey başıma gelse hakkımı ararım.Valiliğe dilekçe yazmak isabet olmuş kamu hastanesinde çalışan doktorsa sorarlar elbet. Cimer bimer ilk çıktığı zaman çok ciddiye alınıyordu son bir yıldır cimer merkezleri cevap yazmaktan, takibini yapmaktan yorulunca şikayet edilen kuruma cimer konusu iletilmete basladi ve cevabı kendileri yazıyor arkası çok ciddi ithamlar değilse aranmıyor. Eskiden tahkikat yapar soruşturma açarlardi. Doktorun birini şikayet ettim ben. Hem cimer hem başhekimlige dilekçe ile aradılar talebiniz alındı denildi başka bişey yok
Sakin olun daha vakit var, arkadaşımın doktoru doğuma bir hafta kala tatile gitmişti doğuma da gelmedi:)) sizi çok iyi anlıyorum ben de dördüncü aydayım daha vakit var yine içinize sinen bir doktor bulacağınıza eminim hangi şehirdesiniz?var canim geride toplam hastanede 4 dr var ama benim dr cidden cok iyidi. ve asiri yogundu zaten son gitmemde durgunlugunu sezdim.hatta sordum hocam yorgunsunz galiba keyifsiz gordum sizi dedim. evet cok.yogun calisiyorum dedi ya yemin ederm sezdim boyle bisi basima gelecegini sanki. 4 aydir onunla devam ederken pat diye baska birine gitmek simdi off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?