2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen canım benim iyi olalım hepimiz ♥

Bizde bugün 14+4 olduk kontrole eşim gelemediği için cinsiyet haberini kapalı zarfta aldım merakıma yenik düşmemek için zımbalattım yarın öğle arasında balonumu alıp eşime süpriz yapıcam gerçekten çok heyecanlı güzel düşünelim güzel olsun

Kızlar şöyle bi şey yapmaya karar verdik. Bi kedimiz var bizim de, o da abi olacak Belki fotoğrafa biz de gireriz
Çok tatlısınız fikire bayıldım bizim de küçük bi köpeğimiz var bana ilham oldu

Canım online indirime girdi ben aldım bak istersen
Ben yetişemedim canım kalmamış. Bu akşam çok kötü oldum en yakın arkadaşım doğum yaptı yanına gittik orda kulaklarım birden uğuldamaya başladı soğuk terler boşalttım gözlerim karardı zor çıktık geldiğimde de ağlaya ağlaya uyuya kalmışım sanırım artık bünyem dayanmıyo hiçbişey yapamamaktan iyi olmaya çalışmaktan çok fazla yoruldum istifralarım geçmiyo zorladıkça karnım acıyo bilmiyorum

Çok geçmiş olsun, bir tansiyonuna baktırsa idin keşke (annemde tansiyon var onda kulak uğuldaması tansiyon işareti olabilir diye geldi)

Başınız sağolsun bende deprem bölgesinden geldim farklı bir şehirdeyim pazar günü döneceğim bakalım nasıl olacak Burda bile her gece rüyam da deprem oluyor korkuyla uyanıyorum sonra rüyaymış çok şükür diyorum ama tekrar çok zor uyuyorum Allah yaşayan herkese sabır güç versin kimseye de yaşatmasın inşallah

Ha kuzum ben de öyleyim uyusam rüya girsen keşke ben de . Geçecek her şey yoluna girecek inşallah. Sürekli teskin etmeye olumlamaya çalışıyorum. İnternetten uzak durmaya çalışıyorum çünkü her yer felaket tellalı her yer fay hattı diye bagriyorlar.. hepsini Allah bilir. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

12+4 oldum. Kontrole gittim ..haftasıyla uyumlu ense kalınlığı normal dedi bı sıkıntı görmedi. Sadece TSH 0005 çıktı ilaç başlattı. Hala bulantı kusmam var üstüne bir de günlerdir tuvalete gidemiyorum ne kadar zor geçiyor ya. İlk gebeligimde böyle olmamisti. Bu da geçecek inşallah.

Kızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
Canım ben hamilelikle ilgili 2 uygulamayı takip ediyorum uygulamanın biri aşırı az olması gerektiğini yazıyı diğeri doktorun söylediğine yakın. Yani doğru değil hepsi. Ben 15+1 di gittiğimde 117 gram dedi. Gayet iyi dedi uygulamada 70 falan yazıyodu mesela ama dogru gösterende 100 gram yazıyo ona takılma fazla olsun zaten daha iyi

Benim minnak daha 19 gram ya şebek

Benim de kusmaktan yuzume kan oturmus aynada kendimi gorunce sok oldum gecicek insallah en kisa zamanda sabredicez

15+2 yken 117 gr dedi boyu da 10 cm dedi. Burda okuyorum 17 cm yazan oldu iki kisi, bizim kiz 1.50 olcak heralde
Merhaba sizin ölçüm baş popo mesafesi olabilir, 16.haftadan sonra doktorlar baş çevresi ve femur uzunluğuna bakıp tüm boyu ölçüyorlar aradaki fark büyük ihtimalle ondandır

Bencedee harika bi fikir bnmde eşim gelmedi özellikle istemedim ama anlamış kurtbirde istemsizce yüz kaslarımı kontrol edemiyordum sewinçten bişeyler olduğunu yüzünden anladım dedi ama biz onu çok şaşırttık heryer penbeydi bi an modu düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…