- 7 Aralık 2022
- 336
- 810
- 18
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.881
Benim oğluşum sanırım çok sakin.Ben biraz hissediyorum dün çok hissettim .kedim de kucağımdaydı o da bi garip baktı yüzümeo da hissetti galiba
Benim de 12 cm dedi.benim oğlan da kısa olacak galiba
Aynen canım benim iyi olalım hepimiz ♥Yok kuzum benim henüz daha belli degilbakalim yarin gidicem göstercek mi acaba minnos ama haklisin bazi arkadaslarimizi bazi arkadaslarimiz hatirlayip yazabiliyor, mesela @melegim40 avusturyadan benim gibi ve uzun zamandir yok onu tutmusum aklimda her biriniz cok degerlisiniz, bazen herkese yorumda da bulunamiyorum ama herkesin derdine üzülüp herkesin mutluluguna ortak oluyorum burda hepimiz ayniyizdir eminim
Sağol balım napıyon oğluşların nasılHoşgeldin kuzumasyemurfa
Bizde bugün 14+4 olduk kontrole eşim gelemediği için cinsiyet haberini kapalı zarfta aldımKızlar bugün itibariyle 14 +4ten bildiriyorum bebişimiz erkek çoook çok ama çok mutlu olduk ailecek sevindik eşim şok oldu ufak bi balon patlattık kendi aramızdaherşey çok güzel ilerliyor yanlız doktor bir buçuk hafta önden gidiyor dedi onu pek anlıyamadım erken doğum olayı korkuttu bni açıkçası hepimizin bebeklerine biran önce sağlıkla kavuşması dileğiyle
Çok tatlısınız fikire bayıldımKızlar şöyle bi şey yapmaya karar verdik. Bi kedimiz var bizim de, o da abi olacakBelki fotoğrafa biz de gireriz
Çok tatlısınız fikire bayıldımbizim de küçük bi köpeğimiz var bana ilham oldu
KesinlikleRica ederim beğenmenize sevindimonlar bizim ailelerimizin sevimli üyeleri, onlarsız hiçbir şey yapmayız
Ben yetişemedim canım kalmamış. Bu akşam çok kötü oldum en yakın arkadaşım doğum yaptı yanına gittik orda kulaklarım birden uğuldamaya başladı soğuk terler boşalttım gözlerim karardı zor çıktık geldiğimde de ağlaya ağlaya uyuya kalmışım sanırım artık bünyem dayanmıyo hiçbişey yapamamaktan iyi olmaya çalışmaktan çok fazla yoruldum istifralarım geçmiyo zorladıkça karnım acıyo bilmiyorumCanım online indirime girdi ben aldım bak istersen
Ben yetişemedim canım kalmamış. Bu akşam çok kötü oldum en yakın arkadaşım doğum yaptı yanına gittik orda kulaklarım birden uğuldamaya başladı soğuk terler boşalttım gözlerim karardı zor çıktık geldiğimde de ağlaya ağlaya uyuya kalmışım sanırım artık bünyem dayanmıyo hiçbişey yapamamaktan iyi olmaya çalışmaktan çok fazla yoruldum istifralarım geçmiyo zorladıkça karnım acıyo bilmiyorum
Başınız sağolsun bende deprem bölgesinden geldim farklı bir şehirdeyim pazar günü döneceğim bakalım nasıl olacak Burda bile her gece rüyam da deprem oluyor korkuyla uyanıyorum sonra rüyaymış çok şükür diyorum ama tekrar çok zor uyuyorum Allah yaşayan herkese sabır güç versin kimseye de yaşatmasın inşallahSadece girip bu emojiyi koyabildim. Kahramanmaraştayım depremin merkez üssü olan Pazarcıka yakınımcok zordu burası çok kötü durumda gebeyim ve psikolojim alt ust oldu teyzem ve kuzenlerim vefat etti.. kaç gündür giremeniştim kadınlar kulübüne girincede bişey yazmak gelmedi içimden sadece üzgünüm emojisi atabildim
Ha kuzum ben de öyleyim uyusam rüya girsen keşke ben deBaşınız sağolsun bende deprem bölgesinden geldim farklı bir şehirdeyim pazar günü döneceğim bakalım nasıl olacak Burda bile her gece rüyam da deprem oluyor korkuyla uyanıyorum sonra rüyaymış çok şükür diyorum ama tekrar çok zor uyuyorum Allah yaşayan herkese sabır güç versin kimseye de yaşatmasın inşallah
Canım ben hamilelikle ilgili 2 uygulamayı takip ediyorum uygulamanın biri aşırı az olması gerektiğini yazıyı diğeri doktorun söylediğine yakın. Yani doğru değil hepsi. Ben 15+1 di gittiğimde 117 gram dedi. Gayet iyi dedi uygulamada 70 falan yazıyodu meselaKızlar bebekleriniz kaç Gr acaba bugün doktor 100 gram dedi bana 14+2 yım ama İnternet te bakınca daha düşük olması gerektiği çıkıyor sizlerde durum nasil
Benim minnak dahaCanım ben hamilelikle ilgili 2 uygulamayı takip ediyorum uygulamanın biri aşırı az olması gerektiğini yazıyı diğeri doktorun söylediğine yakın. Yani doğru değil hepsi. Ben 15+1 di gittiğimde 117 gram dedi. Gayet iyi dedi uygulamada 70 falan yazıyodu meselaama dogru gösterende 100 gram yazıyo ona takılma fazla olsun zaten daha iyi
Yaa minnoşBenim minnak daha19 gram ya şebek
Sanirim bizimki bas popo olculmus digerleri bas ayakBen biraz hissediyorum dün çok hissettim .kedim de kucağımdaydı o da bi garip baktı yüzümeo da hissetti galiba
Benim de 12 cm dedi.benim oğlan da kısa olacak galiba
Benim de kusmaktan yuzume kan oturmus aynada kendimi gorunce sok oldumBen yetişemedim canım kalmamış. Bu akşam çok kötü oldum en yakın arkadaşım doğum yaptı yanına gittik orda kulaklarım birden uğuldamaya başladı soğuk terler boşalttım gözlerim karardı zor çıktık geldiğimde de ağlaya ağlaya uyuya kalmışım sanırım artık bünyem dayanmıyo hiçbişey yapamamaktan iyi olmaya çalışmaktan çok fazla yoruldum istifralarım geçmiyo zorladıkça karnım acıyo bilmiyorum
Ne güzel sakin bi bebişBenim oğluşum sanırım çok sakin.annesi kurban olurum ben ona
Ay evet ya hahahaha bacak boyunu da ölçmüş olabilirSanirim bizimki bas popo olculmus digerleri bas ayak
nette 15 haftada 10-12 cm olması gerektiği yazıyo. hemen bebişlere pigme muamelesi yapmayınNe güzel sakin bi bebiş
Ay evet ya hahahaha bacak boyunu da ölçmüş olabilir
Merhaba sizin ölçüm baş popo mesafesi olabilir, 16.haftadan sonra doktorlar baş çevresi ve femur uzunluğuna bakıp tüm boyu ölçüyorlar aradaki fark büyük ihtimalle ondandır15+2 yken 117 gr dedi boyu da 10 cm dedi. Burda okuyorum 17 cm yazan oldu iki kisi, bizim kiz 1.50 olcak heralde
Bencedee harika bi fikir bnmde eşim gelmedi özellikle istemedim ama anlamış kurtBizde bugün 14+4 olduk kontrole eşim gelemediği için cinsiyet haberini kapalı zarfta aldımmerakıma yenik düşmemek için zımbalattım yarın öğle arasında balonumu alıp eşime süpriz yapıcam gerçekten çok heyecanlı güzel düşünelim güzel olsun
Çok tatlısınız fikire bayıldımbizim de küçük bi köpeğimiz var bana ilham oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?